THAILAND

Nu drar jag! Ciao girls.

image31

TONIGHT IS THE NIGHT

Idag har jag mest sprungit runt fram och tillbaka och försökte leta reda på alla saker jag ska ha med mig. Jag är världens sämsta på att packa, det är så fruktansvärt tråkigt. Pallar inte ha med mig en massa grejer, bara jobbigt och bära. Sen blir det ännu jobbigare när man kommer och måste packa upp allt! Men, nu tror jag i alla fall jag fått ner det mesta jag behöver :) Får köpa när jag kommer fram annars.

Ikväll har jag varit hemma hos Frida och myst. Lite annat folk var också där :) Vi sjöng en del singstar och pratade lite. Åh, kommer sakna er så himla mycket. Blä. Sen har jag fått värsta hemska känslan att nån liten thaigubbe ska stoppa knark i min väska så jag aldrig kommer hem igen! Men sånt händer inte så ofta va? Aja, det var i alla fall mys med er ikväll babe's :) Ciaaao!


SKOR OCH UNDERKLÄDER

Yes, lovade ju att visa vad jag hade fått med mig hem igår :) Det blev som sagt ett par skor och underkläder. Dåliga bilder, men det får duga! Hinner inte fota nya.

image29

♥ BH och trosor från H&M :)

image30

♥ Skor från Bianco.

SMÅTT OCH GOTT

Idag blev det att gå upp tidigt för att promenera in till stan och träffa Frida och Ulle :) Alltid lika trevligt med mina favoriter. Fick även  med mig lite hem, trosor och bh från hm och ett par skor från Bianco. Visar bild imorn :) Var hemma hos Ulle en stund efter stan och testade hennes nya skiva till singstar, vi sjunger så himla bra, haha. Sen gick jag hem, och nu hjälper jag mamma att packa ner alla julgrejer och sånt innan vi åker, sen måset jag packa lite. USCH SÅ TRÅKIGT. Men ska snart åka hem till Ulle igen i alla fall, laxen kommer också dit så blir väl lite filmtittande eller så. Mysigt :) Äeh, detta blev nog ett litet flummigt inlägg så jag lägger ner det nu, kan inte sitta still och koncentrera mig! Ciao!


TVÅ DAGAR KVAR, typ?

Om typ två dagar eller nått sånt åker jag, och det ska bli så ruuskigt skönt kan jag tala om. Ska bada sönder min bikini, få massage tills jag spyr och shoppa upp staden. Mjaaau säger jag bara. Men innan jag sticker iväg till varmare breddgrader eller vad det heter så ska jag hinna med lite av varje! Imorn blir det shopping med Altemysan och möjligtvis Ulle? :) Kanske hinner träffa Frida en stund på kvällen med, annars får det vänta tills Fredag. Sen är det tack å hej, vi ses när skolan börjat!

Försökte leta upp en bild på klänningen jag hittade idag på Väla, men hittade ingen! ;/ Hoppas jag hittar den imorn, så kan jag visa den här på bloggen sen :) Nu ska jag gå och bada fotbad, sjukt tråkigt men mina fötter behöver det kan jag lova ;) Ska ta med mig en av alla mina hundra miljoner olästa tidningar. Ciaao.


BEROENDE

image28

 Ahh, så jävla gott :) Majs crackers.

VÄLA

HEJHOE. Idag har jag varit på väla med la familia, där var jag bannemig inte ensam kan jag lova. Herregud vad folk. Men det var trevligt ändå och fick lite småsaker med mig hem. Provade väärldens sötaste klänning också, men tyvärr fanns det inte i min storlek. Hoppas på att hitta den i stan här i Halmstad imorn istället. Skulle ju dit idag med Altemys egentligen, men det hann jag inte med så får bli imorn :)

Mamma tjatar på mig att jag ska börja packa till Thailand, men jag pallar inte. Packa är det värsta jag vet, blä. Men får väl ta tag i det snart, imorn. Eller kanske i övermorgon. Eller åker vi då? Äh, vet inte. Längtar i alla fall tills jag stiger av planet och får känna den varma luften igen. Och tills jag kommer fram till huset, då ska jag kasta mig i armarna på Belliiiis. Sen ska vi gå och bada.

Nu ska jag åka iväg till Maxi med mamma, riktigt tråkigt faktiskt. Men finns lite grejer som jag behöver, är inte riktigt säker på att de grejerna får följa med hem om bara mamma åker. Så bäst jag hänger med! Ciao! :)


SNART . .

Juldagen är snart över och jag kan berätta att jag lyckades klämma ner en del mat innan hemma hos farmor, riktigt mumsigt var det :) Sen övningskörde jag hem, mamma trodde hon skulle dö. Aups (a) Just nu sitter Bells på planet på väg till Thailand. Snaaaart åker jag efter henne och då blir det party kan jag lova. Nu är klockan runt kvart över tolv och jag ska faktiskt snart gå och lägga mig, det kan jag behöva :) Ciaaaaao!

PHC

image27
 
Efter bara ett par gångers användning märks stora resultat :)
 PHC hårinpackning, finns på Åhlens för ungefär 70 kronor,

JULDAGEN

Yesbox, juldagen idag! :) Det innebär en massa chillande och middag hos farmor med det bästa som finns, kalkon. Så jäävla gott (a) Men är typ fortfarande mätt sen igår, fröken Malmström råkade nog stoppa i sig nån köttbulle för mycket. Jag avskyr ju julmat egentligen, men köttbullarna var goda ;b Men jag ska nog hinna bli hungrig tills ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och testa alla mina nya krämer, hårinpackningar och lotions! Love it! Sen ska jag ut och köra lite med pappa tror jag :) Ciaao

image26

Bilden är väl inte speciellt läcker, men ni ser i alla fall mitt armband. Det fick jag av Frida i julklapp, hon har gjort det själv :) Riktigt fint. Tack ♥


JULAFTON

Igår var det julafton, som alltid har varit den bästa dagen på året för mig. Dock inte nu längre kanske, har nog växt i från det där lite ;b Men det är fortfarande supermysigt :) Igår var det en lite annorlunda julafton, både possitivt och negativt :) Vaknade på morgonen, sen var jag och mamma ute på en låång promenad. Hemma och vråålhungrig väntade världens godaste frukost, lite amerikansk stil på den med muffins och hela köret :) Sen fick jag min första dos julklappar, wopido (a) Senare glodde jag på kalle och blabla.. Och istället för att åka hem till farmor och farfars hus i Tylösand/Frösakull nånstans, så åkte vi hem till pappas brors mysiga lilla stuga nånstans :) Där blev det mat för hela slanten och mer julklappar :) Vid tre stupade jag i säng, och jag var heeelnööjd med dagen och mina julklappar :)


JULKLAPPAR

Dan före dopparedan idag då :) Jag har inte den minsta julkänsla nånstans, jag vill ha snö! Igår var Frida, Frida och Ulle hos mig, vi hade lite julklappsutdelning :) Taaaaack för allt <3 Frida Hall hade ju dock inte sina med sig, så hon fick bara ;b ha. Men hon var här nyss och lämnade sina julisar. Tack <3

Ska ut och övningsköra senare idag, haha. Med Hanna i baksätet, kan ju bli spännande. Senare idag ska hon åka hem, :( blääää. Vill inte det. Men när jag kommer hem från Thailand så ska jag åka direkt till henne och busa.

image23

HOME

Hemma från Båstad nu :) Är sjuuukt trött, somnade nog runt fem i natt, blä. Men men, kvällen var helt okej. Vi började med nån konstig pizza, sen kom det lite folk till vår stuga. Orkar inte berätta hela kvällen, men det var ganska så nice. Är hemma nu i alla fall, och nu är det en massa folk på ingång hemma hos mig. Så måste slita mig härifrån! Ciaaaao babe's!

BÅSTAD

Nu åker jag, Ulle, Frida och Hanna till Båstad :) wopidoo! Kommer hem imorn igen ♥
Ciaaao

21 DECEMBER

Ooojoj, idag är det första dagen på jullovet och jag är uppe sjukligt tidigt. Har varit vaken i en timme eller något redan. Men men, kan inte sova så :) Idag är jag ruskigt mycket att göra känns det som. Har en massa att pyssla med här hemma, ska in till stan med Frida och köpa julklappar. Vifd fyra tiden ska jag gå till tåget och möta Tobbe. Sen iväg till Båstad! :) Så i dag blir det full rulle hela dagen. Ciaaao!

COUNT DOWN

Ikväll kommer mina pinglor hit på lite julmys. Vi ska nog bara glo tv och snacka skit skulle jag tro. Alla är nog ganska trötta, så vi sparar våra krafter tills imorn istället :) Då ska jag först gå in till stan och träffa Altemysan för lite julklappsinköp och sånt där! Sen blir det raka spåret till tågstationen där jag ska hämta upp min absoluta favorit, Hanna! Åh, saknar dig! Vi går hem till mig och senare bär det iväg till Båstad med Frida och Ulle. Där händer nog lite av varje skulle jag tro :)

Föresten, nu när jullovet har börjat så sätter nedräkningen till Thailand igång på allvar! Åh, snart är vi där igen.

HANKY

Jag är inte sur på bilden, även om det ser ut så! ;)
Men ni har ju frågat efter en bild på mig, så här har ni den :)

image22

JULLOV

ÅHH JULLOV! ♥
Idag var det äntligen dags för julavslkutningen i skolan, avslutningen är väl inget att hurra för men lovet är! woho, vad kunde sitta bättre än det just nu? Inget skulle jag tro. Efter skolan åkte vi in till stan och jag gick snabbt hem för och slänga av lite grejer eftersom jag inte varit hemma sen igår. Sen blev detr raka vägen tillbaka till stan för att träffa Ulle och Frida. Det blev lite julklappar inköpta och en lunch på Peking. Mys flickor. Nu sitter jag här hemma och ikväll får vi se vad som händer!

Igår var vi på bio, en himla massa folk var med. Treeevligt var det! Saw 4 tittade vi på, och det var ju lite småhemsk. Satt jämte Pinne och Toffe, tror nog minsann de var räddare än jag var (a) huhu. Sen promenerade jag och Ulle hem till henne och snarkade. I morse fick vi besök av Toffe, och vi var trööötta.

Ciaaaao!

BIO

Tjingeling. Sitter hemma hos Ulle nu, har precis varit en sväng i stan :) Ikväll ska vi på bio, ett helt gäng :) Saw 4 blir det! Känner inte för att promenera hem sen i natt så jag sover över hemma hos Ulle, mys! Imorn blir det avslutning, wopido.

Puss!


COME BACK

Vet ni vad jag har tänkt på? Att det är helt sjukt hur hela ens värld kan rasa samma på bara en sekund och sen i nästa är allting bra igen. Det händer mig jämt och ständigt känns det som, och jag tycker faktiskt det är lite jobbigt. Fast nu är det ju inte så att hela min värld rasar jämt och ständigt, men delar av den. Mitt liv känns som ett pussel, alltid nån jävla bit som fattas. Men that's life, right?

"Det är du värd" - åh taaaack.


<3

JAG SAKNAR DIG, ungefär en månad kvar tills vi båda är hemma igen ♥

image20

Tills dess har jag mina andra stjärnor vid min sida ♥
frida frida bella ulle

TODAY

Hej sötnosar : ) Tisdag idag, en väldigt skön sådan också. Skolan var chill, precis så som den ska vara så här inför julen och ledighet. På dansen imorse tittade vi bara på Sannes och Majas uppvisning, duktiga ni var girls! Sen hade vi idrott men där pallade jag inte vara med, har haft så ont i ryggen så jag, ulle & jennifer satte oss i cafeterian och myste lite. Sen var det en dööäcklig lunch i skolan, julbord typ. Usch! Efter det hade vi engelska, och sen gick jag och tog reda på mitt betyg i turism. Hej mvg! (det fick du också Joey, i fall du läser från Thailand). Efter skolan åkte jag in till stan med Bella och det blev ett besök på morfars och sen inhandlades även en julklapp :)

Nu sitter jag här med en clementin och två pepparkakor som jag tänkte mumsa i mig :) Är jättesugen att titta på nån bra film, men jag tror inte jag har krafter att pallra mig ner till videomix. Är det kanske nått bra på tv ikväll?
Puss!


GODNATT

Idag ska jag sova tidigt för en gångs skull!
 Imorn blir det en bra dag :)
Puss & Godnatt

KYSSJOHANNA.SE

image18image19

♥ Armband - Ghandi. "There is no goodbye for us.
 Wherever you are, you will always be in my heart"
225 kronor.

♥ Armband med Swarowski kristall
125 kronor.

kyssjohanna.se

MÅNDAG

Gäääsp! Skrev precis ett långt inlägg och när jag skulle publicera det råkade jag istället radera det! Åh. Aja, ska försöka sammanfatta det lite, Dagen idag har varit riktigt slapp och skön. Började med spanska, det värsta som finns för övrigt. Men vi kollar bara på hitta nemo, och så fick vi reda på proven. Maha. Sen hade vi svenska och då blev det ännu mer filmtittning, nu på Seven. Eller vi såg halva, ska se färdigt den imorn :) Ledarskapen var inställd så fick sluta tidigt eftersom jag slapp gå på turism. Har haft så grymt ont i min rygg idag så har bara legat hemma och inte gjort ett dugg. Men nu är det bättre! :)

SAKNAR ALTEMYSAN OCH JOEY ♥
fridisen är sjuk och joey i thailand.

Puss!

SHAKE ME

there was no need to say goodbye . .

Mysigt dag idag :) Vaknade ganska sent, sen pluggade jag lite. Usch, men skönt att vara färdig med allt nu i alla fall :) Sen gick jag ner till stan och träffa Bells! Vi kollade lite på idolerna som var här och sen tänkte vi gå till morfars och fika,  men det var stängt! ;/ så vi fick gå till espresso house istället, drack chai latte och åt kladdis. Satt ute med hundra filtar typ. Mysigt! :) Love you hun!

Senare nu ikväll blev det strömavbrott, i hela mitt område typ. Det var helt kolsvart och jag var ensam hemma. Blev skraj typ, hahaha. Men nu är strömmen tillbaka i alla fall, tur det :) Men nu ska jag nog snart sova.

Puss!

plugg och mys

Jag pluggar, igen! ;O Usch. Alltså det är fyra dagar kvar tills vi slutar skolan och jag måste fortfarande plugga, hur sjukt är inte det på två skalor? Som tur är så är detta det absolut sista jag måste göra, imorn när jag lämnat in mitt arbete ska jag nog gråta lite för att jag slipper göra något mer. Blä på skolan.

Senare idag ska jag träffa mitt hjärta och gå till morfars en sväng, vi kanske även får en liten skymt av idolerna som kommer till Halmstad, hähäh.. Föresten så är det den 16 december idag, och det tycker jag är helt sinnes. Alltså, det var den första för bara några dagar sen typ? Aja, bra tiden går fort i alla fall. För snaart åker vi, hey sunshine!

Nu ska jag plugga vidare, sen hoppa in i duschen! Ha en bra dag.
Puss!


hallelujah

Då började denna kvällen också gå mot sitt slut, är faktiskt ganska trött. Ikväll var det mys med min favorit :) Och imorn ska vi ha ännu mera mys, wopidoo. Neh, orkar inte sitta här och babbla. Puss och godnatt :)

and from your lips you drew the hallelujah
like always . .

snygg

Haha såhär snygg var jag på min, fridas och fridas
17 års-partaj med 70-talstema! :D Haha dör.
Hallaaaaao curly liksom.

image13

speaking of nothing

Kom precis hem efter en låång sväng ute, har varit på golfbanan med mamma&pappa, dock spelade jag inte. Har varit en snabbis på Ica Maxi, herreguuud säger jag bara. Tur jag bara behövde vara där inne ungefär tio minuter. Fick med mig ett gäng clementiner i alla fall, ruskigt gott. Sen åkte jag och pappa vidare ut till OnOff eller vad det heter och köpte en digitalkamera, sen blev det raka vägen hem och nu är jag hungirg så jag ramlar av stolen tror jag. Ikväll blir det partaj här hemma, så blir bäl inte mat förräns lite senare skulle jag tro. Jag ska pallra mig iväg nånstans med Ulle, Sarah & Madde tror jag, fest eller film? Det får vi se! :)

Denna skönheten ska jag nog sy upp i thailand, eller något liknande :)
image16


no words

DET FINNS SÅ JÄVLA MÅNGA IDIOTER ATT JAG INTE VET VAR JAG SKA TA VÄGEN.

händelserik dag

fredag

Godmorgon kära vänner :) Idag är det fredag, woho älskade fredag! Sket som sagt i min spanska i morse och tog sovmorgon, det behövde jag! Men ska snart pallra mig iväg till skolan i alla fall och lämna lite böcker och samtidigt lämna in min ledighetsansökan. Måste nog äta något först, min mage skriker efter mat. Senare idag måste jag även skriva på mitt turismarbete, och senare blir det nog lite äventyr. Nu ska jag gå och äta frukost, blä.

Puss!


studiedag?

idag har jag verkligen inte orkat blogga eller göra något över huvud taget :) men nu är jag back on track igen, inte lika groggy som jag varit under dagen i alla fall :) fast jag fortfarande trött. så jag funderar på att ta en studiedag imorn, har ju trots allt bara spanska imorn. och en studiedag skulle inte sitta fel, det är precis vad jag behöver. en dag full av studier, så jag hinner få färdigt mitt turismarbete! ah, får nog bli så.

nu ska jag gå och äta tomtegröt min mamma gjort åt mig (a) mums.
ha en bra kväll, puss!

image15

trött?

sitter här i skolan nu, blää. huvudet bara dunkar och jag har fått alldeles för lite sömn i natt! mina ögon slocknar när som helst. aja, i vilket fall som helst var det en sjukt galen kul kväll igår :) vi var fulla och glada och festen gick som på räls. tråkigt att frida den stackaren fick sluta kvällen på sjukhus bara, blä! själv vet jag inte riktigt hur jag kom hem osv. men det slutade med att jag vaknade i morse med en stor skylt i sängen där det stod BUSS OCH KRAM, haha jag fattar ingenting. men kul hade vi :)

har sett luciatåget i skolan nu, det var ju sjukt tråkigt kan jag berätta. ska ha matte om en stund, får nog reda på ett prov då, usch säger jag bara. det gick åt skogen. senare idag ska jag, frida & frida ha dansuppvisning. får se hur det går med det, vi är ju alla lite sega om man säger så, haha!
nu måste jag gå i alla fall, puss!

@ frida

kom precis hem till frida :) sitter här med henne och ulle och väntar på altemysan, sen blir det party! woha. tråkigt att inte joey är med! hon sitter på planet nu, hoppas du får det bra :) men nu måste jag bege mig, ha en bra kväll.

en gammal partypic på mig och ulle :) tjockisvarning på mig! höhö.

image14


lussevaka

12 december idag, jävlar var tiden går snabbt. idag är det lussevaka, blir nog lite fest ikväll :) men dock inte för mycket, ska ju ha en liten dansuppvisning imorn så känner att jag vill vara hyfsat pigg till den iaf :) nu i eftermiddags har jag för ovanlighetens skull pluggat lite, blä! men snart är det lov, woho.

nu ska jag göra klart organisationen till imorn och sen hoppa in i duschen!
puss!


desperate housewives

klockan närmar sig klockan nio, och då vet alla bra svenskar vad som händer.
det är dags för ännu ett avsnitt av desperate housewives. säsongsavslutning?

nu ska jag göra mig en stor kopp varmt te och sen krypa ner i sängen, mys.

image12

remember you

Ryan Cabrera - I will remember you
<3

tisdag

yes, tisdag idag. har haft en ganska bra dag, dans och idrott i förmiddags! :) dansen gick ju bra tjejer, nu sätter vi allt på torsdag och förhoppningsvis även fredag! på idrotten utklassade jag toffe i badminton, haha! jag har ju trots allt varit halländsmästare (a) dagen avslutades med engelska och turism. slappt och gött. sen var det dags att ta avsked av joey, blää! kommer sakna ihjäl mig faktiskt, vi kommer inte att ses på över en månad nu. jag kommer inte kunna prata myran och sånt på jättelänge, tråkigt! fast vår omgivning lär bli glada och slippa det! haha. men vi kommer tillbaka ska ni se, back on track år 2008. bättre än nånsin! love you joey, ta hand om dig på resan.

inte långt kvar

.. och så var det bara 7 dagar kvar i skolan sen är det avslutning! åh, jag längtar :) jag har varit så fruktansvärt trött på senaste, så jullov är nog precis vad jag behöver. och vad kan sitta bättre än en resa till thailand med min underbara bells? - inget. wopido, snart åker vi hun. det ska bli sjukt kul. och inte blir resan sämre av att vi är bjudna på pangfester där nere, woho :) nu gäller det bara att hitta rätt klänning osv. men det löser sig ;) bellis och jaaag <3

image11

snart är det vi som står där och viftar på rumpan. 

jatack!

eftersom jag går runt och fryser ungefär hela tiden så här års så skulle den här mysiga koftan
 gärna få ligga under granen om några veckor eller kanske hitta till min brevlåda alldeles av själv?

image10 Peak, 1400 kronor.


hemskt

var 20:e minut misshandlas en kvinna i ett svenskt hem
var 10:e dag dödas en kvinna av en närastående man
på tio år har sexual brotten ökat med hela 80 procent
anmälningar av någon slags misshandel mot en tjej
förra året var det 22000 som drog tillbaka och man
räknar med att det nästan finns lika många som
inte anmäler som är utsatta för våld i hemmet.

detta är sjukt sinnes.

gapflabb

hejsan hoppsan lillebruuuur. äääntligen börjar denna dagen gå mot sitt slut, visserligen är klockan bara fem men skoldagen är över! woho. tung dag idag kan jag tala om, spanskaprov, svenska redovisning, ledarskapsinlämning och turismarbete! men slapp sitta på både ledarskapslektionen och turism :) vi passade då på att skriva om våra matvanor tills imorn som idrottsläxa. skönt att ha det gjort :)

åhhhh, vad jag tycker om mina små hjärtan i skolan! allt blir så jävla kul med er ♥
föresten så är min och johannas humor så jävla sjuk så det finns inget sjukare.

puss!

så här ligger det till

Nu är klockan runt halv nio och jag har fortfarande inte pluggat en skit typ. Jag kan helt enkelt inte, så nu skiter jag i det. Så här är det när jag ska plugga men inte kan, först blir jag bara trött på alltihopa och springer runt och surar. Sen sätter jag mig ner och försöker, då blir jag skitförbannad för jag inte förstår. Sen börjar jag garva åt allting för det är så jävla onödig och kunna vad t.ex kummel heter på spanska? Liksom, vafan är kummel?

Föresten, imorn är det måndag. Och det är inte min favoritdag precis. Men jag överlever nog den också ska ni se. Med mina bästa vid min sida. Woho. På onsdag åker Joey till Thailand, vem fan ska jag då dumma mig med? Blä.

Puss!

ledarskap å sånt

Wopidoo, färdig med ledarskapsarbetet idag :) Det var skönt, ska bara skrivas ut och kanske göra en framsida eller nått men det får jag fixa i skolan imorn! Nu är det ju så att jag har spanskaprov (!) imorn med, och jag kan faktiskt ingenting. Verkligen ingenting, och jag känner mig jättedum. Jag läser en rad men förstår ingenting, hur fan kan man vara så dum? Eller så är spanska ett helt obegripligt språk, det måste vara det. Det får gå som det går, sitter jag jämte Joey kör vi vår grej i alla fall ;) Mjaau på dig.

ÅH JAG SAKNAR DIG! ♥

image9 suddig bild? blä på det.

Tjing

Gooodmorgon gullungar :)
Jag är minsan uppe tidigt idag, ojoj. Men kan inte sova.. Söndag idag, den värsta dagen på hela veckan, enlig mig då. Imorn är det en ny skolvecka och det är jag verkligen inte upplagd för, usch. Men snart är det jullov och det ska bli så fruktansvärt skönt. Wohoo. Just det, igår var det besöksrekord här på bloggen, wey ;D keep up the good work babe's!

Nu ska jag gå och försöka få i mig något att äta! Sen måste jag dyka ner i mina skolböcker, BLÄ!!
Puss!

inte min dag

halluuu folks. vad gör ni idag? :) lördag ju, dock en väldigt dålig lördag. det är verkligen inte min dag idag, usch säger jag bara! ikväll lär det inte bli bättre, snarare sämre. men jag hoppas på det bästa och att det blir okej. lika bra att jag går och gör något annat, hoppas ni får en bra kväll i alla fall :)

puss!

marie picasso

idol 2007 - marie picasso. amen visst, hon sjunger som en gud, men palla lyssna på ballader all the time? öh, nej tack. amanda har en jävla grym stil, tur hon kom tvåa så hon slipper det där tråkiga kontraktet så hon kan gå sin egen väg med sin grymma talng. meeeen, - it's still you, markus fagervall.

annars var det mys med mina små sötnosar ikväll. och nu tänkte jag bara berätta för er kära läsare hur otroligt mycket jag tycker om mina vänner, de är så fruktansvärt underbara och får mig på dunderbra humör!
frida, isabella, johanna & frida. - aldrig utan er ♥

puss!


MQ:s julkampanj

ÅHH, det är faktiskt väldigt gulligt det här. Måste de båda vara så förbaskat söta?

image8

fridaay!

wopido! fredag idag, älskade fredag. bästa dagen på hela veckan? amen visst . slutade halv tio, som vanligt :) men är fortfarande i skolan och pluggar, känner mig duktig (a) har en massa arbeten och prov på måndag, usch! har i alla fall altemysan jämte mig, och en bit bort sitter frida och skickar porriga sms :)

ikväll blir det idoltittande och mat hos mig, tacos med mina favoriter! yeah. alla utom frida hall, hon ska sitta barnvakt. sen bär det kanske av på fest, ska ringa och höra hur läget är och har vi inte redan alltför roligt så drar vi väl dit! ajaaaa, det blir mys i vilket fall. mina flickor är vääärldens bästa! ♥

vill du ha en kvinnlig chef, manlig chef eller både och?
"både och. en manlig chef som man kan sätta på, en kvinnlig som man sen kan snacka skit med när man satt på den manliga chefen"

back to work,
puss!

vem vinner?

yes, imorn är det final i idol. vem vinner tror du? :)
amanda eller marie?


 

image6
image7

snaaart helg!

Åååh, snart helg! Orkar faktikst inte med skolan nu längre, så sjukt mycket och göra. Blä! Hemma nu i alla fall, efter en ganska lång skoldag. Hade matteprov idag, gick väl sådär. Matte är ju inte min grej riktigt asså. Och sen orkar jag inte sitta och koncentrera mig i två timmar heller. Aja, vi får se hur det gick! Dansade nu i eftermiddag också :)Nästa vecka är det uppvisning! Nu borde jag väl sätta igång med att plugga, har en del att lämna in på måndag och jag känner inte för att plugga hela helgen. Vilket jag kommer behöva göra i vilket fall som helst eftersom måndagen inte bara bjuder på inlämningar utan även ett spanskaprov också. Men men, sen är det snart jullov! Då blir det Thailand, gött :)

Nej, nu ska jag plugga lite. Sen ska jag försöka kommer iväg till träningen senare ikväll också!

puss!

tomorrow is the day

Ska alldeles snart sova, är helt sjukt trött! Vet inte vad jag gjort i dag riktigt, pluggat & varit istan med mina bästa och fikat. Imorn är det torsdag och jag ska upp tidigt för att åka till skolan och plugga med Johanna innan provet, tror jag. Hatar matte. Sen ska det i alla fall dansas på eftermiddagen, det ska bli kul. Som vanligt :) Snart är det helg också, ska blir så jääävla skönt. Även om min helg kommer innehålla en massa studier så är det skönt att slippa gå till skolan! Nu ska jag sova, så jag är pigg tills imorn (a) Önska mig lycka till på provet, det lär jag behöva!

imorn ska jag fan sörja.

frida, altemysan & joey ♥ ni är bäst!
puss!


gwen stefani

image5 ♥ så sjukt grym

skolan

japp, sitter i skolan nu. börjar om en kvart tror jag, med engelska. vi sjunger julsånger, ganska chill :) sen vet jag inte om jag ska stanna kvar i skolan och plugga lite inför matteprovet imorn och sen åka och fika med lite sötnosar. eller om jag ska åka hem och vänta på att folk ska sluta och fika med dem då. ajaaa, får se.

igår var det träning och idag är det hej träningsvärk! usch, kan knappt sitta. har ont i rumpan och ryggen ;O ha. det var skönt och träna iaf :) imorn blir det mer dans, weyy. har knappt inte tid att träna längre känns det, så jävla mycket i skolan. blä! men träning gör så man orkar mer, right?

nu ska jag gå på en säkert helt onödig lektion, hajdoooo ;D
puss!

tisdag

Tisdag idag jaaa. Kom alldeles precis hem från träningen, är helt sluuut. Idag var jag verkligen inte på topp alltså. och nu är jag så hungirg så vet inte var jag ska ta vägen. Äeh ska hoppa in i duschen nu, sen äta. Bloggar väl senare. Om jag inte ska plugga röven av mig, vilket jag borde men aldrig kommer göra om jag känner mig rätt.

Puss!

miss you

Halluuuu folks! Jävlar vad jag är trött. Skolan idag började runt tio, slutade elva :) Efter det satt jag och Joey kvar i skolan och pluggade, pluggade och pluggade lite till.. Blä! Klockan fyra tog vi bussen till stan och sen vidare till gymmet. Och oj som vi tränade, i två timmar sprang vi runt på löpbandet och massa annat. Duktiga är vi (a) Hemkommen och nyduschad nu iaf, sköönt :)
Imorn blir det mycket dans! Första lektionen dansar vi, sen har vi ingen idrott så ska passa på att dansa då med. Vi måste få färdigt vår dans tills nästa vecka, då är det uppvisning :) Sen ska jag och Joey även dansa på kvällen som vanligt :) wopidoo

föresten, vill ha helg igen. helg är nice. helgen som var precis var galet skön. och det var otroligt att prata med dig, igen. eller otroligt, nae det menade jag inte föresten, men det var gött.


suck

Jaha, söndag kväll.. det gillar vi inte, för det innebär att jag måste släpa mig till skolan imorgon. Usch! Men det känns helt okej imorn faktiskt, istället för att sluta tio i fem får jag gå hem redan tolv. Weyy. Men ska ändå stanna kvar med Joey och plugga, matteprov på torsdag juuue. Jag är ju inget snille precis, så behöver nog plugga lite. Efter det blir det direkt till gymmet för hårdkörning, fyfan jag har blivit tjock. Ska svälta tills Thailand typ.

image4 Snart är jag där igen!


glitter glitter glitter . .

allt detta glitter, just love it! har varít på jakt efter en glitterklänning att ha på t.ex nyår eller något men köpa nån på gina tricot är väl inte så himla roligt eftersom alla har det! men eftersom inte utbudet är det största i halmstad och jag inte har varken tid eller ork att åka någon annanstans för tillfället fick det bli lite shopping här ändå, dock inte på gina. denna klänningen fick följa med hem i fredags, vet fortfarande inte om jag ska behålla den eller inte, men tror det. 299 kronor är ju inte alltför mycket pengar!

image3 
tror jag ska lägga upp den lite, den är i längsta laget. och eftersom nyår spenderas i thailand så känns en lång klänning lite varmt kanske? ah, vi får se vad som händer.

puss!

grr babe

hejhoooooe!
2 december idag då, julkänsla? inte precis. men jag och mamma bakar lussbullar nu, kanske får lite julkänsla när de är färdiga och även nu när mamma håller på att sätta upp lite julpynt å grejer. aja, igår var det en galet roligt kväll med mina favoriter. var hemma hos sara, sen blev det några rundor i stan. weyy. det slutade med att jag ska praoa hos korvgubben, haha! det kan bli intressant. han tyckte iaf jag var rolig när jag skulle köpa en french hot dog utan dog.

nu är lussebullarna snart färdiga så jag ska gå och provsmaka, och sen ska jag ut och övningsköra med pappa. mwhah, håll er inne. ikväll blir det julskyltning med ullebulle, och frida möjligtvis? hajdooo.

puss!

girls - we take each day and make it shine

hemkommen efter en mysig kväll hos ulle :) det blev pizza, singstar och idol för hela slanten. wopidoo! andreas åkte ut, och det var för väl det. han borde minsan söka till bonde söker fru eller något liknande istället. amanda eller marie, vem ska vinna tycker ni? :) 

snart dags att krypa ner under täcket tror jag, vilket jag borde ha gjort för flera timmar sen eftersom jag fooortfarande är sjuk, men sova kan man göra när man blir gammal. imorn blir det pardeeey, gött. så altemysan, ring mig när du läser detta ;) have plans! nej, nu måste jag ta tag i mig själv och sova. godnatt

puss!


passion for fashion

it's not easy to walk a mile in a womens shoes,
and that's why we must have so many

image2
in the style of ashley olsen. asos.com

RSS 2.0