31 december





Såhär såg det ut förra året när vi firade in 2009 hemma hos Richard. Ikväll blir det minst lika bra hemma hos fröken Hall. Det blir middag, skumpa, raketer och hela köret kan jag tänka mig! Kommer sakna Joey, Anna och Ulle bara. Nä, nu rullar bilen mot Båstad en runda innan det är dags att korka upp. Vi ses i dimman.


Halmstad.

ALL IN

ikväll är det vi + frida hall, självklart.
WE LOOK SO GOOD TOGETHER ♥


22 december

Idag är det dagen jag har längtat efter såå länge :) Känns väldigt bra! Om en timme tar jag tbanan till jobbet på Oslo City. Jobbar där fram till nio ikväll sen går jag till Oslo Gallerian. Ett par timmar senare går bussen hem till Sverige. Ska blir så skönt att komma hem. Träffa alla, speciellt fridiseen! ♥ Var så länge sen.




Nästa gång vi hörs är jag i HALMSTAD :)


Fjärde avent.

Godkväll people!


Fjärde advent idag och det firar jag och Ulle med pizza och mys. På hennes jobb har dem tillbud så vi fick en pizza för 10 ynka norska kronor, då är det läge att käka pizza asså. Så det har vi precis mumsigt i oss samtidigt som vi tänt det fjärde ljuset på vår adventsljusstake. Har även slått in lite julklappar idag och ska strax packa ihop lite saker som ska med hem i övermorgon. Blir lite ont om tid att göra det imorgon då jag ska jobba.


Hemma hos oss på Bjørnveien just nu. Fyra ljus tända :)


Paket :)


20 december

Godmorgon.


Vaknade för en halvtimme sen ungefär och har legat och snoozat sen dess.. Ulle sover fortfarande så sitter ute i vardagsrummet själv. Funderar på att ta tag i min ipod och fixa med lite musik. Men det är ju så jäkla tråkigt. Det blir som vanligt jobb senare idag, bara fyra timmar dock. Hade gärnat sluppit dem.. Men det är mycket ob idag så måste jobba ;p

Haha, jag och Frida för en massaa år sen! Saknar dig ♥


19 december

Hej allihopa :)


Igår var det en värdelös dag. Det enda positiva var väl att min feber i stort sett är borta likaså mitt halsont. Började dagen med jobb på Oslo City, jag och Jessica fjantade oss som vanligt. När jag slutade där skulle jag åka till mitt andra jobb. Då krockar den jäkla trikken och jag flyger fram och slår huvet i stången framför mig. Ambulansen kommer och dem ger mig lite vård, haha.. Sen får jag GÅ hela vägen till jobbet för trikken inte får fortsätta att åka. Rusar in på jobbet en minut innan jag börjar, helt chockad var jag. Skakade i tre timmar efteråt, haha.. Jobbigt läge. När jag slutade halv elva var jag helt DÖD. Jobb i 13 timmar, olycka och sjuk är INGEN bra kombo asså. Thank god it's over.


Idag är det en ny dag. Den ska bli grym! Tänker så varje dag, blir mycket lättare då. Idag jobbar jag bara 8 timmar, soft! ;) Sen ska jag raka vägen hem och chilla. Ska städa undan lite och slå in lite julklappar.


Nu ska jag äta upp min frulle, klä på mig MYCKET kläder för här är svinkallt och sen gå ut och leka i snön på väg till tbanan :)

puss&kram


17 december

Igår och idag har varit ALLT ANNAT än okej. Jag känner mig dödssjuk. Det är jag visserligen inte, men att kombinera massa jobb, tusen tankar, vänner och feber är ingen bra kombination. Igår skulle jag jobbat 10-17. Sov dock inget natten innan så ringde och sa jag kommer 12 istället. Jag stod bara ut till halv fem sen gick jag hem. Vid halv åtta mötte jag upp Joey ♥ när hon kom med bussen.

Idag gick vi upp tidigt för att åka till skatteverket och fixa skattekort till henne. Jag passade även på att beställa ett nytt till mig själv samt förnya för nästa år. Skönt att ha det fixat! Joey åkte tillbaka till Halmstad klockan ett idag. Samma tid skulle jag egentligen börjat jobba men sjukanmälde mig. Åkte hem och sov i tre timmar. Hoppas jag kan sova i natt..

Imorgon väntar jobb, 10-22. Det är INTE OKEJ. Inte när man mår bajs! Men men, ska fan bita ihop och jobba. Tråkigt att bara ligga hemma! Dagarna går fortfarande på jobbet och det är bra. Ju fortare dagarna går, ju fortare är jag i Sverige igen. Godnatt.

Mysigt med snö! Dock så vet det inte vad salta vägarna innebär här, så de
senaste dagarna har jag åkt skidskor till jobbet. Jag känner mig som bambi!


15 december

Godmorgon :)


Igår kom Ulle och Malin (Ulles remabuddy) hit när de slutat jobba. Satt och chillade en stund men var trött som fasen så gick och la mig. Ulle och Malin dem stackarna gjorde nog också det, dem skulle börja SJU idag. Det betyder att dem kom hem vid 00.15 och skulle ta tbanan 6.20, hur sjukt är inte det? Hard work work.


I alla fall, imorse när de gick upp och åt frukost gick jag också upp :O Sjukaste.. Jag bad Ulle igår att väcka mig när de skulle äta frukost. Så gick upp och myste lite med dem innan de åkte iväg. Då gick jag in och sov ett par timmar till. Nu är jag vaken i alla fall, och idag mår jag riktigt riktigt dåligt. Har förbannat ont i halsen och hostar som aldrig förr. Hoppas det går över, jag har inte tid att blir sjuk. A b s o l u t i n t e.

En av anledningarna till att jag inte får bli sjuk är såklart jobbet. Vill inte missa sista veckan nu innan jul. En annan anledning är att Joey kommer imorgon! TUMMEN UPP. Hon ska flytta hit efter nyår så nu i veckan ska vi fixa skattekort osv till henne :) ♥


Ska försöka ta lite bilder senare idag. Det är massa massa massa snö ute! :) Mysigt..
Nu blir det duschen, förhoppningsvis pioggnar jag till lite. Sen väntar jobb, 13-21.


14 december

Jobb jobb jobb. Ja, det är vad mina dagar består av för tillfället, därav den dåliga uppdateringen. Imorgon är det tisdag vilket betyder EN VECKA tills jag åker till Halmstad. Längtar som faaaen. Har en massa att se fram emot ;)

Imorgon börjar jag inte förrens klockan ett så då
hinner jag skriva ihop ett inlägg innan jag sticker iväg.

Snart ett år sedan denna bilden tog. Hemma hos Richard på nyårsafton. CRAZY ♥


11 december

Godmorgon!


Klockan är nio och både jag och Ulle är uppe! Sweet jesus, vad har hänt? Vi sitter och lyssnar på julmusik, jag ska snart iväg till jobbet. Jobbar 10-17 idag, det känns som värsta korta dagen. Skönt! Blir nog en liten runda på stan efter jobbet, sen ska jag och Ullebulle laga wok! Det är ju faktistk fredag ;) Inte för helg existerar längre i mitt liv, men ändå!

Jag saknar sommaren!


Sleep tight.

Vi har inte haft något Internet sen igår så därför har jag inte kunnat uppdatera. Men nu funkar det igen! Kom hem från jobbet vid kvart över elva och sen dess har jag bara legat i soffan med datorn. Ska alldeles strax hoppa ner i sängen. Behöver sova nu, imorgon blir det jobb igen! En dag närmare hemfärd, läängtar..


Godnatt


9 december

Godmorgon!


Idag gick jag och Ulle upp runt halv tio. Vi la in en maskin tvätt och har precis ätit frukost. Nu sitter vi framför varsin dator, lyssnar på julmusik och bara tar det lugnt. Vi har även fått en adventsljusstake på plats så det lyser fint. Dock har vi bara tänt ett ljus, vi måste brinna ikapp lite. Haha.. Bättre än inget i alla fall ;)



Nu ska jag strax hoppa in i i duschen och göra mig i ordning. Tvätta lite till och sen gå till tbanan. För idag blir det jobb, mellan 14-21 inne på Oslo City :) Sen ska jag hem och mysa med Ullebulle. Kanske avsluta vår hemlis vi har. Och föreesten, snart är december tvåsiffrigt. Det gillar jag starkt!


Sexy bitch.

Föresten.. Har fått en underbar nyhet. Joey ska flytta till Oslo, kan ju inte bli bättre. Ännu en del av Halmstad som fallit på plats ;) Nu jäklar ska det tjänas pengar så vi når vårt mål. Målet som vi har velat så länge. Tror jag kommer berätta om det för er i något annat inlägg. Men det är alldeles för mycket för att skriva just nu. Känns bra att det nu kan bli verklighet.

Jag och Joey på tåget på väg mot Kullaberg. Det var tider det, hihi ♥


Nu ska jag svara på världens längsta mail från min allra finaste.
Saknar dig så mycket.
Godnatt ♥


8 december

Hallå alla främlingar.


Vanligtvis börjar klockan bli mycket för mig, men imorgon är ännu en dag då jag börjar runt två så jag kan vara uppe en stund till. Skönt att jag börjar lite senare imorgon, det är ganska mycket nu.. Det känns som om kroppen har sprungit ifrån hjärnan lite. Jag behöver lite tid för mig själv för att hitta tillbaka tror jag. Är inte speciellt social mot någon för tillfället, ledsen för det. Men jag orkar inte riktigt. Men jag är nog snart tillbaka ska ni se ;)

Ulle är back in Oslo och det känns skönt. Hon hade med sig lite julsaker och sånt från Sverige så nu ska vi få lite julstämning här hemma. Mys! Förövrigt så har jag bara jobbat idag, som alla andra dagar. Jag trivs jättebra på jobbet så det är kul. Kommer dock inte jobba kvar efter jul. Ska börja jobba heltid på rema 1000 (mitt andra jobb) då istället. Mer betalt och jag får då jobba mer än vad jag skulle fått på foto knudsen.

Städade inte jag precis? Haha..


Det är nog dags igen..


Såhär såg det ut utanför oss för ett par dagar sen. Här i Oslo vet dem inte vad
salta vägarna innebär. Så de senaste dagarna har jag åkt skridskor till j
obbet! Haha.. Helt livsfarligt! Men nu är snön borta igen och jag kan gå normalt :)


när långa nätter inte blir som man vill..


7 december

Idag börjar jag inte jobba förrens klockan två, hur underbart är inte det på två skalor? Så jäkla skönt. Sov till tio ungefär och sen dess har jag pysslat med lite av varje här hemma. Ska snart äta lite lunch i alla fall och om en timme tar jag tbanan lite jobbet. Tror jag jobbar till cirka nio ikväll.

Jag är sugen på min och Ulles smaskiga wok!
Den har vi inte lagat på flera veckor nu. Ulle, till helgen kanske?


6 december

Fyfasen vad skönt det var att få sova precis hur länge man ville idag. Dock gick jag upp redan runt tio, det kanske beror på att jag somnade så förbannat tidigt igår så hade nog redan fått mina timmars sömn :) Aja, har i alla fall varit duktig och städat en massa i lägenheten idag. Så Ulle kommer komma hem till ett välstädat hem minsann ;)

Annars idag trodde ju jag att jag skulle få vara ledig och bara ta det lugnt. Men nejdå, Kristine Pernille (en tjej på jobbet) frågade om jag kunde hoppa in för henne idag. Yes, svarade jag då. Det är ju faktiskt söndag och en sjuhelsikes ob. Det kan man ju inte tacka nej till ;)

Nu är jag i alla fall hemma igen och har fått i mig lite mat :) Nu ska jag fixa med lite hemlisar sen sova gott. Imorgon börjar jag inte jobba förrens klockan 14!
Sweet Jesus vad skönt.

Min kamerasladd har varit på vift, därför har det inte blivit några bilder på senaste.
Men nu är den back in the house så snart får ni lite nya bilder!


The little drummer boy.

Hej allihopa.


Idag är det, som säkert alla har koll på, fredag! Brukade vara min bästa vän en gång i tiden men nää, den tiden är gone. Imorgon blir det jobb, 9-18.. Sug av mig vad tråkigt. Ursäkta ordvalet men jag känner verkligen inte för att gå upp jättetidigt en lördag för att jobba. Men men.. I slutet kommer det ändå vara värt det!


Föresten.. Idag på tunnelbanan satt jag och kollade igenom min kalender lite. Jag insåg att mellan den 23 november och 22 december har jag varit/kommer att vara ledig endast 2 dagar! Alltså 2 dagar på 30 dagar är ingenting? Fett sjukt. En av dem dagarna har redan varit. Alltså kommer jag vara ledig en dag till innan jag åker hem till Sverige. Den dagen är på söndag. Jag kommer vara död när jag sätter mig på bussen hem.


Så jag säger som Ulle sa. När jag kommer hem så gör jag det som gäst, och ni vet ju alla hur en sån behandlas? ;) Fick också reda på igår att jag inte kommer börja jobba igen förrens den 4 januari. Det innebär TVÅ VECKOR av semester. Wooopa. Ska njuta till max!

SER MEST FRAM IMOT ATT TRÄFFA FRIDISEEEEN ♥
Dålig och gammal bild på oss, men det var en rolig kväll har jag för mig.
Vi firade i alla fall Fridas födelsedag :) Snart blir vi 20 älskie, då smäller det ;)


4 december

Godmorgon!


Igår var det en lång dag med jobb i tolv timmar. Var helt slut när jag kom hem så somnade jättetidigt.. Men det behövdes. Idag är jag i alla fall pigg! Ska strax kila iväg till tunnelbanan. Idag jobbar jag 10-18 på Foto Knudsen, skönt med bara åtta timmar ;) Hah.. Nu ska jag plocka undan och sen ge mig iväg! Haaade


Det är SNÖ utanför dörren, mysigt :D


2 december

Ska snart se ett avsnitt av gossip girl och sen sova. Tänkte bara uppdatera med ett snabbt inlägg först :) Jag är så förbannat trött så orkar knappt ha ögonen öppna. Idag har jag jobbat mellan 10-19.. Det var väldigt mycket att göra på jobbet idag, dels för det var mycket kunder och dels för vi har fått sanslöst mycket nya varor som ska packas upp och tas hand om. Men men, tiden går fort så det är bra!

Ulle åkte till Sverige idag. Jag önskar så att jag satt på bussen tillsammans med henne.. Längtar hem så jävla mycket nu. Inte till Halmstad, men till mina fina vänner och familjen. Åeeeh, låt dessa tre veckorna gå fort! Men december brukar faktiskt gå fort. Den 22 december klockan elva på kvällen tar jag bussen till Halmstad. Jag jobbar i stort sex dagar i veckan fram tills dess så det går nog snabbt. ♥

Imorgon blir det först jobb på rema mellan 9-15 sen tar jag trikken direkt till Oslo City och jobbar på Foto Knudsen till klockan 20 tror jag. Slitsamt men samtidigt kul :)

baby, you know just how to blow my mind


1 december

Hej allihopa!


Idag börjar min favoritmånad, december! Det är såå mysigt. Både jag och Ulle börjar inte jobba förrens i eftermiddag så vi tänkte mysa till det lite nu på förmiddagen. Vi har precis kommit hem från en promenad till Ica där vi handlade mjölk och sånt. Vi köpte också såna baguetter man lägger i ugnen. Så snart blir det frukost!


Samtidigt lyssnar vi på julmusik och ska snart göra ett litet projekt. Det är lite hemligt än så länge, men ni kommer få ta del av det senare. I alla fall en del av er ;)

Mamma och William förra julen :)


RSS 2.0