25 mars

HALLA! (det är typ norsk slang tror jag, döfult.. ha!)

Idag försökte jag gå upp i tid för att hinna göra lite nödvändiga saker. Men det gååår ju inte, gick upp när klockan var halv tio i alla fall. Tidigare än så bilr det inte. Ska i alla fall bege mig hem till Kajsa om en stund och umgås med henne lite innan det är dags att jobba. Jobbar till åtta ikväll och efter det är det fest för alla anställda på Oslo City. Har varit kul och gå dit men imorgon börjar jag jävulskt tidigt så vet inte om det är läge riktigt..

JAG VILL HA SOOOOL ♥


18 mars

HALLÅ. Igår var det exakt två månader kvar tills jag fyller 20 år, hur sjukt? Fan vad tiden går snabbt! Men jag gillar det. Helgen som var gick snabbt förbi, jobb på klubben både fredag och lördag natt, efterfest till nio på morgonen och sov bort hela söndagen. Bra helg! Idag är det redan torsdag, förstår inte var dagarna tagit vägen? Var sjuk i måndag och tisdags, usch. Men nu mår kalas igen. Ulles mamma och mormor kom hit i tisdags och åkte precis tillbaka till Sverige. Trevligt med lite besök :)

Idag jobbar jag kväll, som vanligt på torsdagar. Sen är det helg igen! Wihoo. Vad händer i Sverige? OCH VAD FAN HÄNDER I PÅSK UNDRAR JAG? Kan någon vara snäll och styra upp något kul? HADE


12 mars

Snart drar vi iväg till kvällens/nattens jobb! Ikväll är det dags för 50 cent official afterparty på club cayenne/xlnt. Kommer nog vara craaaaaazy mycket folk där så det blir drag i garderoben vill jag lova ;) Kan nog känna att det är läge för lite efterfest inatt också, på ett eller annat ställe! Fullt ös medvetslös, tjarå!

HUR COOL?


11 mars

Godmorgon :) Vaknade för ett bra tag sen men ligger fortfarande kvar i sängen. Vi gick och la oss ganska sent igår så är lite trött idag.. Ulle kom precis in med en nykokt ägg till mig, thaanks dude. Hon ska snart åka iväg till Ikea. Jag hinner dock inte följa med för måste åka till banken sen till jobbet.


Sjukt att det redan är helg snart igen!! Kändes som om det precis var fredag. Förra helgen var väldigt bra måste jag säga. I fredags kväll var vi ute på TGI fridays och firade Johanna som fyllde 20. Vi hade med oss en överraskning till Johanna, ingen mindre än Anna Hellström som kommit hit för att vara med och fira. Lyckat! Lördagen bjöd på lite jobb under dagen sen körde vi ALL IN på kvällen. Förfest hos Johanna med mat och jellyshots. Vi drog sedan till Xlnt (klubben vi jobbar på). Sen åkte jag och Ulle vidare och mötte upp Hoffe, Mark och Nicklas. Slutade med att v i körde en sleepover och walk of shame dagen efter, haha! Jävligt trevligt hade vi i alla fall.


Får se vad denna helgen har att bjuda på. Blir mycket jobb i alla fall, både fredag och lördag natt. Blir nog lagom mycket att göra då 50 cent kommer till klubben. Wooopa! Blir nog en bra helg. Hoppas på fint väder!!

Snodde lite bilder från Johanna och Mickis.

Tårta som vi väckte Johanna med på morgonen.


Ulle och Mickis på väg till TGI Fridays.


Födelsedagsgrisen!


Ulle, Anna, jag och Johanna ♥


Lördagens trevligheter!


Jellyshots som Sillen och Alexander kom och överraskade med.


Anna, Alex och Sillen inne på Xlnt.


Ulle, Johanna och jag :)


10 mars

JAG LEVER. Har varit lite frånvarande från bloggen på sista tiden, har helt enkelt inte haft tid. Det har jag inte nu heller. För ute är det strålande solsken och jag och Ulle är redo för en promenad på stan innan det bär iväg till jobbet. Update kommer ikväll! Puss så länge.


RSS 2.0