4 oktober

Hallihallå. Ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Kan dock vara för att jag sovit i princip hela dagen.. Har förjävla många tankar i huvuder om vad jag ska göra med mitt liv i framtiden. Framför allt när jag ska göra det jag vill. Aja, de löser sig. Är fortfarande inte riktigt klar med Oslo. Nu har jag bott i Oslo i över ett år, hur sjukt är inte det? 

Har varit fullt ös i helgen. Jobb som vanligt i fredags. Slutade tidigt, redan klockan fyra. Helt sjukt skönt. Mamma och pappa kom till Oslo och hämtade mig på jobbet. Sen åkte vi direkt och hyrde släp. Anledningen till att dem kom till Oslo just denna helgen var för jag skulle flytta. Har ju som sagt varit här i ett år nu och det var så länge vårt lägenhetskontrakt var på. Så efter en massa bärande på fredagen är jag nu nyinflyttad i Johannas lägenhet på Majorstuen, hur bra som helst! Trivs som fisken i vattnet här. Både i lägenheten och området vi bor i, helt perfekt är det :)

Igår hängde jag med mamma och pappa över dagen, gick runt lite stan och sådär. På kvällen med blev det utgång med min nya roomie ♥. Niceee. Idag har vi legat som klubbade som sälar hela dagen och inte orkat göra någonting. Har fått tvättat lite i alla fall, det var dagens uppgift, ha! Sagt hejdå till mami och daddy också..

Dags för en ny och låång vecka. Så är väl lika bra att jag tvingar mig själv till att sova nu så jag orkar ta mig igenom morgondagen. Har massa tråkigt saker att fixa, måste bland annat till banken och även adressändra. Woho.. Sen väntar jobb som vanligt imorgon också. Mer woho..

Godnatt världen ♥

RSS 2.0