27 april

Hej baaabe's. Det var inte en dag för tidigt asså, hah. Har haft för mycket annat att göra än blogga. Orkar inte heller berätta allt jag gjort. Kan berätta lite om helgen i alla fall, inte för den var så jäkla speciell men ändå. I fredags träffade en stor del av SPL 06's tjejer för att gå ut och äta. Men då det var lönehelg och förbannat fint väder så var det fullt på varenda uteesrvering i stan så vi hamnade inne på Pios! Så jävla gott. Efter att ha tryckt i oss varsin planka förflyttade vi oss till Bulls uteservering för efterrätt.

I lördags blev det först jobb hela dagen och på kvällen chillade jag o Joey hemma hos mig med godis och tittade på Robinsson. Skitkul haha. Söndagen var rätt seg asså, tog en promenad på stranden med Joey och Millie. Man får ju passa på när det är så varmt ute! På eftermiddagen hamnade jag och mamma på Bulls med varsin stor hamburgare!

Nu är det måndag igen, suck? Denna veckan är inte så jobbig iaf. Börjar två idag och har bara en lektion. På onsdag slutar jag tolv, torsdag är det kulturdag=ledig, och på fredag är det ju lov! Då drar vi förövrigt till Båstad. Mys! :)

Såhär läcker var Frida i Båstad för några år sen! Haha!


16 april

Tillbaka i skolan efter påsklovet.. Riktigt tråkigt är det alltså. Men nu är det ungefär bara 8 veckor kvar tills studenten, det är ju typ inget? WÄJ! Tyvärr är det inga lov kvar, men en massa lediga dagar i alla fall.

I helgen åker jag ner till Skåne, det är ju fan ta mig på tiden. Ska bli förbannat kul och framförallt skönt och åka iväg. Trots att jag varit i väg mycket på senaste tiden så känns det alltid så tråkigt och instängt i Halmstad.

Öehh nä, detta sög ju. Hajdoooo! =)

6 april

Nu är jag back on track igen, hemma från Sälen som förövrigt var toppen! Sjukt nice väder och jag och Joet fulade oss som vanligt! Heja oss :) Kom hem i lördags och igår var det bara upp och jobba! Fyyyyy vad jag är trött på det alltså! Måste hitta ett roligt jobb.. Men var fasen finns såna egentligen?

En mycket bra och rolig nyhet idag är att jag tog KÖRKORT :D tjoho. Det kändes förbannat skönt när tanten berättade att jag var godkänd ska ni veta! Herregud. Aldrig mer övningsköra, wopido!

Boxningen idag tog död på mig så nu ska lägga mig i soffan och se på SATC. Puss!

Såhääär glad har jag varit idag! :)


RSS 2.0