FREDAG

Hej! Jag hade en kanondag igår på Lisseberg! Så himla roligt :) Vi körde upp runt tolv och var där när de öppnade! Så bra jobbat alltsåå. Hihi. Vi åkte som galningar och hade sinnes kul. Knappt inga köer eller nånting! Sen träffade vi världens gulligaste 13-åringar som fick hänga med oss, ha! Skitsöta.

Hade spanskaprov i morse, fyfan! Mitt sista spanskaprov i hela mitt liv, lycka! Gick nog inte så jättebra precis, haha. Aja, får väl nöja mig med ett G, usch! Sen stack jag direkt från skolan till frisören och klippte mig, blev ganska fint.. Men klippte inte så mycket, hoh. Snart ska jag ner till stan och träffa Ulle, och kanske Ebba? Sen kommer Joey och hämtar mig och då åker vi och kollar på modevisningen på högskolan! :) Ska lägga in bilder från Lisseberg och så sen, hinner inte nu bara! Ha en fin dag sötnosar.

image221

LISEBERG

Hej hjärtan :) Har precis kollat på dubbelavsnittet av sex and the city, jisses vad jag tycker om det programmet. Ha! Ska alldeles snart hoppa ner i sängen, imorgon väntar en lång och rolig dag! Jag och mina babe's ska till Liseberg! Tjoho. Först har vi en lektion i skolan som förhoppningsvis går väldigt fort sen drar vi! Ska bli himla roligt. Egentligen skulle jag och Joey på modevisning imorgon, men vi får gå på den på fredag istället! Det blir ju också bra. Nej, nu ska jag sova. Godnatt!

image220

ONSDAG

Hej gullungar :) Kom hem från skolan för ett tag sen, sen dess har jag väl inte gjort något vettigt över huvud taget. Tänkte plugga lite, men inte fasen har jag gjort det. Får väl ta tag i det sen. Någon dag. Snart sommarlov, tjoho! Mamma håller på och göra lite mat nu som vi ska ta med oss ut till klipporna och äta idag! Mysigt :) Får ju passa på nu när det är fint väder. Imorgon är det torsdag och då har jag bara en lektion på schemat, organisation. Där kommer vi antagligen inte göra någonting, bara få reda på vårt betyg och sen gå. Lönt? Men i alla fall, vi tänkte åka till Liseeberg imorgon! Jag, Ebba, Joey och Ulle. Skulle var sinnes kul ju. Då lånar vi Ebbas mamma bil och kör upp :) Hoppas Joey kan följa med nu då, eftersom hon är den enda som har körkort ;p + att det blir mycket roligare om hon är med :D Så tjata på din mor nu honey! Nu ska jag gå och hjälpa mamma lite. Puss på er.

Lite utsikt över Tylösand, Frösakull och Ringenäs, typ. Fint i alla fall.
image219

TISDAG

Hej alla fina läsare :) Känns som om jag inte har kunnat uppdatera här på evigheter! Det beror till stor del på att varje gång jag har försökt logga in på bloggen så har det inte fungerat, irriterande. Men nu verkar allt funka igen i alla fall :) Jag skippade idrotten i morse, jag orkade bara inte. Ingen är så trött på skolan som jag är, ingen. Fick mig i alla fall en skön sovmorgon och har nyss duscat och fått i mig lite lunch. Var strömavbrott en timme tidigare också, snacka om tråkigt. Jag klarar inte av när det är så tyst runt omkring mig, kunde ju inte spela musik eller någonting! Ha. Aja, nu är den tillbaka så nu dunkar en massa musik här hemma som vanligt ;) Klockan tjugo över tre måste jag vara i skolan för då ska jag ha min sista lektion, personaladministration. Trist tycker jag, men så är det. Ska nog lägga mig ute på balkongen en stund nu innan, kalasfint väder ju :)

Lite bilder från helgen! Var bara tvungen att fota denna sinnes goda drinken. Mums!
image215

Här var jag inte läcker, men vad gör det om hundra år?
 Mina sötnosar var fina i alla fal! Frida och Ebba.
Maten var sjuuukt god också! :)
image216

Sen blev det lite melodifestival med Fridas lillasyster och hennes kompisar. Haha, det var nice.
image217

Sen blev det krogen och jag och Frida skulle försöka oss på en toapose. Blev inte så lyckat.
Men kvällen var helt sjukt roligt, tack för det mina vänner. Puss!
image218

MÅNDAG MORGON

Godmorgon :) Sitter i skolan nu, uhh.. Har precis haft privatekonomi, gjorde inte ett dugg. Fick reda på provet och slutbetyget bara! Så nu sitter jag här och har en liten håla fram till spanskan. Då ska jag få reda på mitt nationella prov, tror jag. Hoppas det gick bra! Näe, jag orkar inte skriva idag. Ha en bra dag.

puss v

SÖNDAG

Hej snyggingar! Har ju varit kass på att uppdatera idag också alltså. Kvällen igår var hur kul som helst i alla fall :) Förpärla hemma hos Frida där vi käkade en massa gott och kollade på melodifestivalen samtidigt som vi förfestade. Himla kul alltså. Sen åkte vi in till stan och var runt lite, hamnade till slut på valentine där vi dansade tills vi inte orkade mer. Då var klockan runt halv fyra och jag var trött så somnade på en gång. Sen vaknade jag rätt sent idag.. Har varit ute i tylösand nu i eftermiddags och kollat på balen, fina alla var! Sen var jag med mamma och pappa på golfbanan..  Har precis ätit lite och funderar på att sova. Är så jäkla trött! Sur också faktiskt. Om jag orkar så slänger jag in lite bilder sen från gårdagen och även idag från balen! Hoppas ni haft en fin helg.

image214

PARTY!

Hej! Oj, vad jag inte har kunnit uppdatera idag! Har haft full rulle hela tiden, förutom då jag somnade på balkongen. Då var det ganska lugnt. Om en liten stund ska jag ta mig ner till stan och sen ta bussen hem till Altemyr :) Där väntar förfest och mat och sen får vi se vad natten tar oss! Kul ska det bli i alla fall. Ha en fin kväll mina sötnosar.

puss v

FREDAG KVÄLL

Hej godingar! Kom precis hem från Ulle :) Har haft en mysig kväll tillsammans med henne, Joey och Anna! Vi kollade på film och sov. Ska nog snart hoppa ner i sängen, är så trött.. Denna veckan har varit krävande alltså. Och imorgon är det lördag och då vill jag vara pigg! Hihi. Nä, ska nog sova på en gång faktiskt!

Snodde bilden från JoohannaaS.blogg.se! Visst är vi läckra? Ha!
image213

FREDAG

Hej! Fredag idag, det gillar vi! Kom hem för en liten stund sen, Joey var gullig och körde mig :) Thaaanks hun. Hade i alla fall spanska nationellt hörförståelse i morse, gick väl hyffsat bra. Jag skulle väldigt gärna vilja ha VG på den så kanske det går at fjäska till sig ett VG i slutbetyg också! Äeh, vi får se vad det blir helt enkelt. Idag måste jag verkligen städa lite på mitt rum, det är så sinnes stökigt. Det gillar jag inte! Ska nog slänga ut en massa kläder och så, min garderob är lite för full känns det som. Sen tänkte jag även ta en sväng ner till stan, har lite nödvändiga saker jag måste köpa. Det är ju väldigt fint väder med så lite solning ska nog hinnas med också! Vad ska ni göra idag? :)

puss v


PLUGG

Hejsan! Har nu suttit en stund med mitt svenska arbete, handlar om romantiken.. Ska skriva om någon gubbe och analysera hans dikt. Så jäkla meningslöst eller? Ha. Men jag tror det är det sista arbetet jag skriver som ska lämnas in denna terminen, tjoho. Skönt :) Fint väder har vi fått igen, skönt det också tycker jag. Satt ute på balkongen och käkade lunch, mysigt :) Hoppas det fina vädret håller i sig i helgen. Imorgon har jag bara spanska lektion då vi ska ha nationellt prov, sen tänkte jag gå i stan lite. Har lite saker jag måste köpa! På kvällen hoppas jag på  mys med mina tjejer och på lördag blir det utgång! Ska bli riktigt roligt. Nej, nu måste jag fortsätta skriva på mitt arbete så det blir färdigt någon gång. Puss så länge.

be my little baby
image212

GRATTIS STUMPAN

Får ju inte glömma bort att det är Fridas födelsedag
 idag! Idag fyller hon 18 år, grattis babe!

På lördag smäller det!
image211

TORSDAG MORGON

Godmorgon! Idag har jag lite längre sovmorgon som vanligt, gött! Anledningen till det är att jag inte behöver gå på fler mattelektioner, tjoho. Eftersom min lärare redan satt mitt betyg och så. Känns bra! :) Börjar istället klockan kvart i elva med organisation, jag kan tänka mig att vi inte alls ska göra mycket på den lektionen. Mest utvärdera östergårsprojektet vi gjorde förra veckan.. Sen är personlig utveckling inställd också eftersom vi hade prov igår! Så jag slutar klockan tolv idag, göttmos. Dessvärre måste jag hem och plugga.. Har ett svenska arbete som ska in imorgon, huu.. Nu ska jag få lite kläder på kroppen och äta frukost! Ha en bra torsdag.

puss v

LONDON

Här kommer några bilder från London som jag lovade :)
Pappa var cool som vanligt, tror detta är innan vi gick på flyget..
image203

Jag, mamma och bror har precis kommit upp ut tunnelbanan vid Piccadilly Circus.
image204

Sen var jag bara tvuungen och stanna på mitt favorit café (starbucks) och dricka min favoritdricka! Den syns dock inte på bild, men såå jäkla god. Minns inte vad den heter heller, ha.
image205

Bror ska då alltid stå och spänna sig, hah. Jag tror jag är starkare i alla fall.image206

Självklart ställde jag upp och drog en pose innan vi skulle ut och fira mig!
image207

Har tyvärr ingen bra bild på restaurangen, men här är en på en av alla mina miljoner drinkar jag beställde. Dem var ju så goda :O hihi.
image208

Dagen efter min födelsedag fick jag bestämma vad vi skulle göra. Det blev shopping hela dagen.
image209

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Kommer kanske mer någon annan dag om jag orkar :) Ska sätta mig och skriva lite på mitt svenska arbete nu tänkte jag. Men usch så tråkigt. Men snart ä denna veckan över och då blir det lite bättre i skolan! Tjoho. Kan ju också berätta att idag fick jag reda på att jag fick VG i Matte B! Helt sinnes ju. Jag tjöt av lycka, ha. Ha en fin eftermiddag babe's.

ONSDAG

Hej! Sitter just nu i skolan, har personaladministration. Verkligen hur tråkigt som helst om ni frågar mig! Men nu har jag skrivit färdigt allting som jag ska på denna lektionen i alla fall så nu är jag ledig fram tills matten börjar. Uhh, vi får säkert tillbaka matte nationella idag, något jag absolut inte vill! Sen har vi svenska då vi måste skriva på vårt arbete, tråkigt! Sen väntar engelskan och antagligen ett nationellt muntligt prov, också ganska trist. Till slut har vi prov i personlig utveckling. Tjoho, vilken dag va? Vill bara springa hem på en gång. Hoppas ni alla får en bra dag i alla fall :)

puss v

GE MIG SOMMARLOV

Hej mina fina läsare. Puh, vilken dag. Imorse blev det en del plugg, uhh.. Började kvart över två med ett privatekonomiprov, gick väl hyffsat! Hoppas jag i alla fall.. Slutade inte förräns halv fem idag och då var det bara raka vägen hem som gällde. Och gissa vad jag var tvungen att göra? Jo, plugga. Usch! Har en liten inlämning tills imorgon som nu är färdig och mailad till Ulla och sen väntar ett prov imorgon också i personlig utveckling. Dock känns det som om man inte kan plugga så mycket till det provet.

Imorgon har jag en riktigt tråkig dag framför mig kan jag tala om! Jisses, jag avskyr onsdagar. Bara en himla massa tråkiga lektioner, börjar åtta och slutar typ tre. Jobbigt! Måste sätta igång och plugga när jag kommer hem frnå skolan också. Helt sinnes ju att vi har så mycket att göra nu. Det enda som finns i mitt huvud nu är sommarlov. Inget annat. Eller jo, lite annat. Men det är bra saker.

puss v

TISDAG

Hej :) Klockan är lite efter nio och jag har nästan precis gått upp. Idrotten är inställd idag så jag börjar inte förräns runt två! Så himla skönt :) Dock måste jag verkligen sätta mig och plugga, har prov senare idag så det är nog smart om jag pluggar lite i alla fall ;p Har ytterligare ett prov imorgon också och sen en inlämning på fredag! Puh. Trist vecka tycker jag! Men snart är det ju faktiskt sommarlov, längtar galet mycket. Nej, nu ska jag sätta igång och plugga. Ha en fin dag!

Jag ser ju lite trög ut här men mitt hjärta är sötast i väärlden. Miss you!
image202

HELGEN!

Hej!
Verkligen urkass uppdatering från min sida alltså. Men jag har så himla mycket att göra! Ni förstår inte. En himla massa i skolan såhär innan sommarlovet, galet. Har i alla fall hunnit med att träna nu i eftermiddag/kväll. Först spinning och sen afro power dance! Jisses så trött jag var efteråt. Tänkte ta och berätta lite om vad som har hänt i helgen för er :)

I fredags var det fest! En stor lokal med ungefär 250 personer inbjudna! Det var riktigt roligt faktiskt. Hade dock bestämt mig för att inte dricka något men som det gick! Ha. Hade lovat pappa att inte vara bakis dagen efter eftersom det var min födelsedag och de hade planerat att göra något med mig som jag inte fick veta. Men men, jag hade sjukt kul i alla fall och tack för alla gratulationer efter klockan 12!

Förfest hos Ullebulle! Skitkul var det tycker jag :)
image201


I lördags var det min födelsedag! Jag hade inte sovit många timmar förräns jag blev väckt av sång och paket! Fick lite vanliga saker, pengar, smycken och sånt! Sen blev jag överraskad med en resa till London! Så det var bara att packa väskan och sticka på en gång! Svinkul verkligen. Skulle dock bara stanna en natt, men ändå. Galet kul. Käkade på världens tuffaste restaurang, kollade på  några byggnader eller nått och shoppade! Sen kom jag hem sent igår. Ska lägga in bilder sen! Måste bara få över dem till datorn först.

puss v

BACK ON TRACK

Hej mina hjärtan :) Har inte kunnat uppdatera på hela helgen, har ju fyllt år! Har varit full rulle hela tiden kan jag tala om, berättar mer om det snart! Måste gå lägga mig och sova en liten stund nu bara, mina ögon trillar ihop.. Ska lägga in bilder från kameran till datorn också tänkte jag så ni kan se vad jag har haft för mig!

♥ puss så länge

18 ÅR IDAG!

image200

18 år idag! Grattis till mig (a)

PARTY!

Hej! Här har jag inte hunnit uppdatera idag, har haft fullt upp hela dagen och har ändå inte hunnit med allt jag ska göra! Får panik, ha. Om en liten stund ska jag bege mig hem till Ulle och börja förfesta! Sen blir det vidare för party!


Igår var vi i Tylösand! Det var mys. Fler bilder finns på bilddagboken; Lolliettan
image199

FREDAG

Godmorgon :) Har precis stått i duschen i närmare en timme och försökt duscha ur all rök ur håret! Men det går ju inte, ha. Det är så jäkla mysigt och sitta nära en eld på kvällen, men usch som det stinker nästa dag! Det var i alla fall mysigt igår. En stor del av klassen var nere i Tylösand och grillade och så. Kom några idioter och störde ett tag, jävla bönder! Men dem försvann sen i alla fall, gött det. Ska lägga in bilder senare tänkte jag, ska bara föra över dem från kameran. Och tack vare att vi hade roligt igår får vi vara lediga idag, hur bra är inte det? Idag måste jag ägna hela dagen åt att plugga, sug av mig! Verkligen inget jag vill göra.. Kanske hinner en sväng på stan också med mina babe's, sen ikväll är det ju fest! Har dock inte bestämt om jag ska gå ännu. Det är nämligen min födelsedag imorgon, och la familia har planerat något och jag fick minsan inte vara bakis sa de. Ha!

puss v

GRILLNING

Hej :) Har lite bråttom så förstår inte alls varför jag sitter framför datorn just nu! Kom nyss hem från hemköp och ska alldelels snart cykla hem till Ulle! Ikväll ska vi ut till Tylösand och grilla och lite så. Ska bli mysigt! Imorgon är vi lediga också, så himla nice. Dock måste jag ägna hela dagen åt att plugga, men men! Nu måste jag rusa.

puss v

TORSDAG

Hej! Ska gå ner till bussen om en stund, uhuu.. Orkar inte idag! Har engelska b nationellt nu på morgonen, så tråkigt! Fattar aldrig hörförståelsen heller, de bara mumlar! Ha. Aja, hoppas det går bra i alla fall & lycka till ni andra som också ska göra det :) Slutar i alla fall efter provet, gött! Då blir det en sväng på stan och sen ska jag nog försöka plugga lite i eftermiddag. Ha en fin dag!

puss v

ONSDAG KVÄLL

Hej mina godingar :) Är helt slut i hela huvudet nu kan jag tala om för er! Dessa två dagarna har varit lite jobbiga, men roliga! Hann tyvärr aldrig gå på modevisningen innan idag, men jag tror säkert ni andra hade roligt och att Anna var duktig :) Är i alla fall färdig med mitt arbete i personlig utveckling nu, så skönt! Kan jag stryka det från listan. Imorgon är det torsdag och jag börjar dagen med ett långt engelskt nationellt prov.. Jobbigt! Men så fort det är skrivit så sticker vi in en runda till stan :) Sen vet jag inte om vi har personlig utveckling på eftermiddagen, men isf får vi väl åka tillbaka till skolan.. På kvällen ska vi i alla fall ha lite klassfest/grillmys. Det ska bli roligt tycker jag! Nu väntar sängen, godnatt!

puss v

ÄNNU EN DAG I SKOGEN

Hej! Nu är jag precis hemkommen från ännu en dag på Gallberget :) Idag gick det väldigt bra där uppe, allting gick precis enligt planerna :) Jag stod vid en station hela dagen idag, istället för att följa en grupp.. Det var inte lika kul, men det funkade väl! Nu ska jag sätta mig ner och försöka få färdigt mitt arbete i personlig utveckling och sen i eftermiddag om jag hinner ska jag på en modevisning! Lika bra jag sätter igång nu då så jag hinner.

Klasskompisarna i full gång med att sätta upp "spindelnätet"
image194

En bild från min station, det var kaos ett tag! ;b haha.
image195

Klaus var där! Lika tuff som vanligt.
image196

Ebba också!
image197

I slutet av dagen var större delen av klassen trötta!
image198

ÖSTERGÅRDSPROJEKTET

Hej mina sötnosar! Idag har det varit full rulle hela dagen, nästan i alla fall! Joey hämtade mig i morse med bilen och körde oss till Gallberget. Vi satte ut alla stationer och fixade. Sen kom alla ungarna och dagen flöt på väldigt bra tycker jag. Det var mycket roligare än jag hade trott det skulle vara. Vissa barn var ju verkligen pain in the ass men även dem lugnade ner sig efter ett tag! Idag skulle jag följa en grupp runt på alla stationer och vara deras "ledare". Imorgon ska jag istället stå och hålla i en station, verkar inte lika kul! Men men..

En del av alla barnen/ungdomarna eller vad man nu vill kalla dem! ;b
image191

Joey var taggad till tusen ;) haha.
image192

Här sitter några från mitt lag och väntar på nästa station.
image193

Var sinnes trött när jag kom hem så jag somnade! Ha, ungarna tog död på mig. Sen var det spinning som gällde, och det är galet vad vi svettades idag! Men så ska det vara :) Då känner man sig duktig efteråt. Funderar på att skriva lite mer på ett arbete i personlig utveckling, men får se om jag orkar! Kan ta och skriva det sista imorgon..

puss v

PAIN IN YOUR SOUL

Hej hjärtan :) Jag är så himla trött idag alltså, ska nog hoppa ner i sängen väldigt snart! Lär somna som en stock. Imorgon gäller det att vara pigg! Då är det nämligen dags för östergårdsprojketet för mig. Vår klass har organiserat och planerat några dagar som östergårdsskolans elever ska vara med och genomföra. Så imorgon ska jag följa en grupp med elever runt på en massaolika stationer vi har satt i ordning. Kan nog bli kul, bara inte eleverna är jobbiga! Gnälliga och så, haha. Aja, det går nog bra :) Ska försöka ta lite bilder under dagen också!

Nu blir det nog sängen, ska bara lyssna på en låt till. Skriva lite mer med några till.. Bara lite. Snart sängen!
puss v

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA

Idag fyller min kära mamma år :) ♥
Mycket fin bild jag tagit, hoho.

image190

MÅNDAG

Hej :) Sitter just nu i skolan, har svenska. Har precis skrivit mitt spanska nationella prov, får väl se hur det gick nästa vecka. Haha! Hoppas på G i alla fall. Slutar runt två idag tror jag, då blir det raka vägen hem och plugga lite. Sen ska vi fira mamma som fyller år idag! Så idag blir det ingen träning, surt.. Men vad gör man inte för sin mamma? ;b Jag är hungrig så jag dör nu, men har inte lunch förräns om en timme eller nått. Sen så är det korv till mat med, blä! Vet inte ens om jag har med mig mitt matkort idag.. Äeh, nu ska jag skriva om romantiken! Kul? Not.

puss v

NO MORE DRAMA

Hej! Kom nyss hem efter ha varit och övningskört en runda med pappsen :) Gick väldigt bra idag faktiskt, trots att jag är ruggigt trött. Dagen idag har varit väldigt chill måste jag säga. Vaknade på världens sämsta humör, skällde och skrek på mamma av ingen anledning egentligen. Gör alltid det när jag är arg, inte bra. La mig i alla fall ute och solade en liten stund sen kom Joey och hämtade upp mig så åkte vi och köpte mat och vindruvor. Sen har vi bara tagit det lugnt hemma hos henne hela dagen :) Mys!

Kvällen igår spenderades också hemma hos Ulle, har varit där mycket nu känns det som! :) Det var i alla fall mycket roligt och jag lägger upp lite bilder istället för att skriva om allt! Enjoy.

Vi åt choklad doppade jordgubbar! Så somrigt, och gott! :)
image185

Sarah och Ulle har lite gymnastik! Haha.
image187

Vi sjöng singstar, och det med inlevelse vill jag lova! Hoho.
image188

Efter att vi shottat upp allt vi hade i huset blev vi galna. Kolla
 bara på alla telefonkataloger ;O Vad hände liksom? (a)
image189

Det får räcka med bilder där! Kvällen var rolig! :)
Tack för denna helgen alla, den har varit mycket behövd. Nu väntar en jävla massa plugg runt ut sagt. hu! Vill inte.

11 MAJ

Hej mina godingar. Jag har varken haft tid eller ork att uppdatera bloggen idag! Inte nu heller faktiskt, ska nog gå ut en liten stund.. Kanske skriver mer senare om jag orkar, annars imorgon :)

puss v

EN NATT AV TANKAR

Det är inte meningen att ni ska förstå, bara läsa.

Jag gungar i takt med vågornas brus
jag målar ett hjärta i knastrande grus

När solen går ner och dag blir till natt
då vandrar jag hem, hem till min skatt

Jag blundar igen och tänker tillbaks
på allt som vi gjort, och allt som hänt

Ta vara på allt, varje minut
för snart är sommaren slut

LÖRDAG

Hej! Kom nyss hem från Ulle, har varit där i stort sett hela dagen med henne och Sarah och chillat på balkongen och inte gjort ett skit :) Vaknade helt sent idag för att vara mig, men var väldigt trött så inte så konstigt. Sen kom Joey med Millie så gick vi en runda innan hon skulle åka till tåget och hämta Andreas :) Då cyklade jag hem till Ulle och har som sagt varit där idag :) Ikväll blir det att jag åker dit igen och chillar. Orkar inte göra något annat! Ha.

Här satt vi och solade i några timmar :) Så himla varmt och skönt.
image183

Sen blev det att duscha av all olja och så lagade vi tacos! Gott :)
image184

FREDAGEN I BILDER

Hej! Igår hade jag en urmysig dag i solen. Hur varmt som helst ju! Orkar inte skriva allting, men lägger in lite bilder så ni kan kolla på dem istället :) Idag är det lika fint väder som igår, om inte ännu finare! Har precis duschat ur allt rök i mitt hår från igår och ska snart slänga på mig bikinin och lägga mig på balkongen. Senare bär det nog hem till Ulle. Ha en fin lördag mina vänner.

Jag och Ulle bakade världens enklaste paj! God vad den också :)
image173

Sen satt vi ute på hennes balkong och myste i värmen :)
image174

Ulle :)
image175

På kvällen begav vi oss ut till Tylösand med lite babe's
image176

Toffe var med :)
image177

Ulle :) Som också var den enda som ville bara med mig :D Skönt var det.
image178

Jennifer och Frida skötte grillen :)
image179

Calle och hans kompisar dök upp :)
image180

Min gangster var där!
image181

Sen missade jag och Ulle bussen. Så här sitter hon i vårt läger vi slog upp på gatan.
image182

Det var lite bidler från igår! :) Nu ska jag ut i solen igen. Puss v

JUST LIKE A TATTOO

Hej sötnosar! Kom nyss in, har legat och stekt på balkongen i några timmar. Så skönt alltså. Ska snart kila ner till hemköp och möta Ulle, vi ska köpa lite smågrejer och sen gå hem till henne och chilla. Göra oss varsin smoothie och sen lägga oss i solen kanske? Vid fem ska vi träna! Afro power dance, ska bli hur skönt som helst idag. Sen åker jag hem och duschar och sånt, och ikväll blir det nog stranden med några babe's! Ha en fin eftermiddag :)

puss v

SUMMER FEELINGS

image172

FREDAG

Hej fina läsare. Just nu borde jag egentligen suttit på en tråkig spanskalektion, som varje fredagsmorgon. Men jag försov mig idag, hoppsan. Får ta igen det en annan dag (a) Aja, sånt händer. Nu ska jag i alla fall fixa i ordning mig och allt sånt sen bege mig ner till stan för att träffa Joey, som för övrigt är mycket duktigt och är på spanskan nu, och se om vi kan hitta något fint :)

Öh, nu fick precis sms av Joey. Ulle, vår spanskalärare, är helt sjuk i huvudet. Vi går i spanska steg 2, men lär oss ändå saker man skulle gjort i steg 3 och 4. I steg 2 behöver man heller inte göra nationellt prov, men vad tror ni kära ulla precis berättade för klassen? Jo, vi ska ha nationellt prov nästa vecka. På måndag. Vilken bitch. Förlåt, men hon ligger inte överst bland mina favoriter.

Nu ska jag skynda mig lite, kanske hinner ligga lite ute i solen innan jag ska gå. Helt underbart väder, like it!
puss v

STEK

Halluu :) Har legat ute på balkongen hela dagen och bara stekt. Så himla skönt :) Mamma håller på och grillar nu också, så jag får lite mat i mig innan jag ska iväg och jobba. Hoppas de vinner matchen nu också, men de borde nog gå bra tycker jag! Nu ska jag få på mig lite kläder, äta lite och sen gå ner till Örjans Vall. Hörs senare ikväll babe's.

image171

TORSDAG

Hej! Hemma tidigt från skolan idag, de gillar jag! Hade matte b nationellt prov i morse, 8.15 - 12.15. Skjut mig? Ah usch, det var inte roligt. Hoppas det gick hyffsat i alla fall. Sen skulle vi bara ha personlig utveckling, men den slapp vi gå på så vi kunde gå hem direkt efter provet :) Det är helt strålande väder ute så nu tänkte jag ta och lägga mig i en solstol på balkongen och steka. Klockan fem ska jag iväg och jobba, puh!

puss v

NYTT JOBB

Hej sötnosar! Har precis smällt i mig en helt sjukt god middag, grillade kycklingspett, sallad, majskolv och massa sånt! Så jäkla nice nu att det är väder till att grilla :) Har suttit och pluggat lite idag, har väl gått upp och ner. Har så svårt för att koncentrera mig, bara att jag får ett sms eller något gör att jag blir okoncentrerad i flera timmar efteråt! ;p så intresserad är jag av skolan ;)

I eftermiddags ringde även Janne Wiking från HBK. Han undrade om jag inte kunde komma ner till Örjans Vall och snacka lite, och självklart kunde jag det. Så vi bestämde att jag skulle jobba där nu resten av säsongen. Mest kolla biljetter och vara publikvärd och lite sånt! Bra med lite extrapengar, + att jag får ju se matcherna gratis ;) Tjoho! Heja HBK!

image170


Ska nog gå ner till hemköp en sväng nu ikväll och köpa lite smått att ha med mig på nationella provet imorgon, lite dricka och så! Sen kanske, men bara kanske, jag ska kolla igenom lite i matteboken. Men det orkar jag nog inte. Det är ju top model ikväll, även om det har blivit sämre kollar jag nog hellre på det än lägger näsan i skolboken.

puss v

ONSDAG

Hej mina vänner :) Onsdag idag, och här sitter jag hemma. Nästa hela vår klass är ju och gör östergårdsprojketet så nästan inga i skolan. Kändes rätt onödigt att gå dit. Ska i alla fall försöka plugga lite idag, har ju matte B nationellt imorgon. Inget jag ser fram emot precis! Ska nog slänga mig i en solstol på balkongen nu med matteboken i handen. Ha en fin dag!

puss v

TISDAG KVÄLL

Hey! Sådär ja, nu var ännu en skoldag avklarad! Slutade sent idag, trist nu när det är så fint väder ute. Hoppas det håller i sig länge länge läänge :) Har lagat tacos med pappa nu ikväll, mums. Får bli tacos och sådana enkla saker när inte mamma är hemma, ha! Har även övningskört en runda :)

Nu ikväll är det desperata hemmafruar som gäller! Finns ju inget bättre på tv att se på nu för tiden. Men det får duga :) Kommer nog somna tidigt idag också, är väldigt trött. Imorgon börjar jag tidigt också, blä! De flesta i klassen ska ha östergårdsprojketet imorgon så vi blir inte många i skolan. Hoppas det går bra för er :)

Skolan - värst just nu.
image169

TISDAG

Hej :) Imorse var det body pump som gällde, grymt skönt var det! Sen stack vi till skolan och hade idrott, men jag var inte med så mycket. Har skadat ljumsken, hoppas det går över snart. Käkade lite snabbt i skolan sen körde Joey hem mig :) Sneeeelt. Har duschat och sånt nu, det var skönt kan jag tala om, ha. Var så varm.

Om en stund ska jag gå ner till stan och ta bussen tillbaka till skolan. Har en lektion kvar idag, personaladministation. Blä! Ska lyssna på ett föredrag, så himla tråkigt! Orkar inte sitta still och bara lyssna.. Sen slutar vi runt kvart i fem. Då borde jag åka hem och sätta mig och plugga, men jag orkar inte. Matte nationella på torsdag, kommer gå bajs? Japp. Usch.

Vi har så sinnes mycket i skolan nu känns det som!

♦ Matte B nationellt
♦ Spanska slutprov
♦ Engelska B nationellt
♦ Personlig utveckling, inlämning
♦ Privatekonomi prov
♦ Personlig utveckling prov
♦ Svenska inlämning

Och allt detta på typ två veckor! Så himla jobbigt. Det händer även en massa andra saker i mellan, östergårdsprojektet som visserligen kommer bli väldigt roligt men ändå tar en massa tid. Sen fyller jag år, så det blir väl en massa firande och grejer. Yes, det blir fullt ös nu fram till skolavslutningen. Wish me luck.

puss v

HELT SLUUUT

Hej! Helt galet jobbigt idag på träningen, var helt död efter bara spinningen! Men sen skulle vi ju direkt in på afron :) Så himla skönt, kan inte beskriva känslan efteråt, men de var svettigt i alla fall. Är helt slut nu, ska hoppa  ner i sängen vilken sekund som helst!

Imorgon är det body pump som gäller på morgonen, sen sticker vi till skolan och har idrott :) Efter de sticker jag hem och duschar och sånt. Min sista lektion börjar inte förräns tjugo över tre eller nått sånt och jag orkar inte vänta i skolan så länge!

Nu väntar sängen, sov sött mina hjärtan!
puss v


SNART TRÄNING

Hej! Nu har jag suttit och pluggat en liten stund, matte. Det är nog det värsta jag vet efter spanska. Denna veckan skulle jag ha både matte och spanska prov, kan det bli värre? Men som tur är övertalade vi våran spanskalärare att flytta provet till måndag nästa vecka. Skönt! Har väldigt mycket i skolan nu känns det som.. Vilken tur att det inte är långt till sommarlovet nu. Bara 22 hela skoldagar kvar tror jag, och då är helger och allt sånt borträknat.

Om en timme ungefär ska jag promenera bort till TK för att köra ett dubbelpass, först spinning och sen afro power dance :) Ska bli skönt. Ikväll tror jag inte jag ska göra någonting alls, har en känsla av att jag kommer vara helt död! Så måste nog sova, för imorgon är det dags igen! Ett morgonpass blir det, body pump innan idrotten precis som förra veckan. Härligt!

Tylösand och Tylön :) Snaaaaart är det sommar, längtar!
image168

MÅNDAG

Godmorgon :) Fick lite sovmorgon idag, skööönt! Privatekonomin är inställd idag, tror vi i alla fall haha, så börjar inte förräns tio i tio. Så idag börjar jag dagen med spanska, uhh.. Sen har jag svenska och engelska innan jag slutar. Ganska så chill dag tycker jag, tråkiga lektioner men slutar hyffsat tidigt. Runt två :) Då ska jag hem och plugga tills jag stupar, denna veckan är ingen rolig vecka kan jag tala om. Men ska försöka överleva i alla fal. Vid halv idag blir det spinning på TK, och direkt efter det afro power dance. Skönt med dubbelpass, då blir man riktigt trött. Men även om man blir helt sinnes trött för man så galet mycket energi efteråt och det behöver jag nu!

Nu måste jag få på mig lite kläder, ha en fin måndag!
puss v

MINA BABE'S I SÖNDRUM

Såhär snygga var mina favoriter igår när vi var på en liten promenad i Söndrum innan vi gick hem till Frida och myste :)

Anna klättrade igenom något hål, haha sötnos.
image165

Snygg-Joey käkade vindruvor :) Mums!
image166

Anna och Frida i solen :)
image167

SÖNDAG

Tjo sötnosar! Idag har det varit en helt sinnes fin dag så jag har inte uppdaterat någonting här, vill verkligen inte sitta framför datorn i denna fina vädret alltså. Vaknade i morse och var på så jääkla dåligt humör, ni förstår inte. Helt dumt egentligen eftersom jag somnade med ett leende på läpparna. Aja, så kan det vara ibland. Gick upp och käkade frulle ute på balkongen och myste lite. Sen fick pappa komma och hämta mig och vi körde ut till golfbanan och chillade lite. Sen åkte vi till mamma och fikade och sånt. Mys :) Låg där ute och solade lite, sen vips så somnade jag och när jag vaknade var klockan myckte och det var dags att åka och träna. Så jag kom precis hem från gymmet, jag och johanna har varit på spinning! Galet skönt. Nu väntar duschen och ska också se om jag kan lyckas laga till något att äta? Får se hur detta går, ha!

Så jäkla vacker!
image164

MYS

Nu ska jag åka hem till Frida och ha lite mysigt och kul tillsammans med henne, Joey och Anna! Ha en bra kväll babe's!

puss på er v

HEMMA

Hej mina fina läsare :) Nu är jag hemma och så från skåne :) Ganska så skönt. Tågresan och allt sånt gick bra, trodde min ipod skulle svika mig ett tag men den höll hela vägen. Tur de, annars hade jag dött av uttråkning! ;p Men i alla fall, kom hem vid halv fyra. Pappa hade tänt grillen så jag fick grillad mat och en massa gott på direkten, så sinnes gott var det :)

Ikväll vet jag inte rikitgt vad som händer. Det är ju faktiskt lördag, känns som om det är söndag. Men icke! :) Kanske blir lite picknick och mys med tjejerna? Får se :) Det är ju väldigt fint väder ute och ingen är gladare än jag för det!

your body is a wonderland . .
image163

LÖRDAG

Hey babe's! Sitter hemma hos Hanna nu, hon har sprungit iväg för att spela match! Hoppas hon vinner, tjuhoo. I alla fall, jag ska snart gå ner till bussen och åka in till Malmö, sen ta tåget hem.. Är hemma runt halv fyra :) Uppdaterar nog då, måste kissa nu. Haha. Ha en bra dag, svinfint väder ju!

puss v

HEY MR. PERFECT

Godmorgon gullungar :) Klockan är ju faktiskt snart ett, men vi är lite slow idag. GIck upp och käkade för ett tag sen och nu står Hanna i duschen och sjunger för fulla muggar, haha! Lite senare idag ska vi ner och ta en fika med hennes mamma och lite så :) Sen får vi se vad vi hittar på, har nog inget speciellt planerat idag.

.. och du är ju förfan psykiskt störd? allvarligt talat. Vilken jäkla tur att jag inte är hemma denna helgen, då vet jag inte vad jag hade gjort! Bara att jag tänker tillbaka på allt som du har gjort, allt du har gjort så jävla fel får mig att vilja skrika och slå sönder något, slå sönder dig. Förlåt, men så är det.

puss v


YOU'RE PRETTY GOOD LOOKING

Hej :) Är nere i Skåne nu, närmare bestämt hemma hos Hannas mamma. Hon fyller år idag så vi har varit här och käkat en massa gott och så. Kom ju ner hit igår, mötte Hanna i malmö och glodde runt lite. Sen stack vi hem till hennes pappa en stund och senare på kvällen blev det en massa mys (a) Vaknade rätt gött i morse i alla fall.

Ikväll får vi se vad vi hittar på, bio kanske. Annars kanske vi hyr nån sådan typisk Hanna-Lollo film och sitter och bölar åt allt hemsk, haha. Ah, vi får helt enkelt se vad som händer :) Ska nog lägga mig och sova lite i Hannas säng nu i alla fall, är så himla mätt. Höhö. Hoppas alla hade en fin Valborg :)

puss v


RSS 2.0