28 januari

Tjingtjong. Skolan idag sög, hade verkligen bara tråkiga lektioner. Webbdesign, geografi och naturkunskap! De värsta ämnena ;p Efter naturkunskapen hade jag körlektion och då missade jag dansen i skolan. Det ända roliga typ. Aja, det gick i alla fall väldigt bra på körlektionen så det var kul :)

Nu ikväll har jag och Frida varit och boxats! Jobbigt men förbannat roligt är det. Nu sitter jag bara här med min och Fridas favoritmat efter träningen. Yoghurt med varma hallon och banan! Sjuuukt gott :)

På fredag är det Underbar och jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska dit eller inte! Dels för jag ska jobba dagen efter och de är jobbigt och vara bakfull då och dels för att jag ska ut och äta på kvällen med familjen och missar säkert större delen av förfesten. Men meen, jag har ju vip så kanske sticker dit en stund nykter. Hm. Kanske :) Ska ni dit?

Frida var grym idag! :D

26 januari

Skolan idag var slapp och skön! Hade bara textkommunikation på schemat vid klockan två. Åkte dock till skolan runt halv tolv och åt och dansade tillsammans med Frida. Det var nog tur det inte var med någon annan och dansade! HAHA. Det var det roligaste på länge!

Nu ikväll har jag, Joey, Frida och Emmy boxats! Jag brukar gilla det, men idag mådde jag så jävla illa att jag trodde jag skulle spy. Jag hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk eller något. Sitter och hostar som en galning just nu. Måste vara frisk tills nästa vecka, då är det mycket roligt att se fram emot :) höhö.

Helgen som varit var helt okej! Myskväll med Joey i fredags hemma hos henne :) Vi tittade på lets dance och åt godis. Sen fick vi ont i magen och jag åkte hem och sov. I lördags var det för födelsedagsmiddag hemma hos Bella eftersom hon har fyllt 18! Mucho trevligt snäckan :) Senare åkte vi in till stan och b&b, kan inte säga annat än att jag hade roligt där med ;) Söndagen sov jag bort, men det är väl så det ska vara.

Snodde lite bilder! Några tjejer hos Bella :)



Bella =) Grattis hjärtat ♥

25 januari



Söndagar som denna suger. Hårt. Ska ta en promenad bort till Frida tror
jag och prata med henne :) Hon är bäst, visste ni det? I looove you, LMÄ!

21 januari

Godmorgon :) Hade körlektion halv nio idag, det gick väldigt bra idag så det var roligt! Sen åkte jag direkt till skolan och fick reda på vad jag fick på mitt kommunikationsarbete. Det var tydligen det bästa arbete jag skrivit och det var också kul att höra, hej mvg! :D Nu sitter jag i skolan och har webbdesign.. Lika tråkigt som vanligt. Slutar tio i elva och då har jag håla.. Blö. Slutar inte förrens fyra idag. Då ska jag hem och plugga lite. Blir tyvärr ingen träning idag pga av mitt skadade knä..

♥ 50 dagar till London idag!

20 januari

Har varit lite slö här på sista tiden alltså, men det händer ju så mycket annat hela tiden! Jag och pappa var i Hestra och åkte lite för några dagar sen. Backen var jättefin och det var knappt inget folk, perfekt liksom. Fem av fem toasters (Y) Sen har väl skolan rullat på som vanligt och boxninen satt igång igen. Tyvärr så skadade jag mig igår, blö. Hamnade fel på mitt knä så har fått nån blödning eller nått men det ska nog gå över ganska fort! :)

Skolan idag var totalt onödig. Första lektionen var dans som jag inte ens kunde vara med på. Sen fick vi reda på att filosofin och kommunikationen var inställd. Då orkade vi inte ha webbdesign heller så jag slutade tidigt idag! Kanske blir en runda till stan om en stund om Frida orkar :) Nu ligger hon och sover den lille fisen!

Loooondon! ♥


14 januari

Idag var det en lååång dag i skolan.. Kändes det som iaf! Slutade inte förrens fyra, och sen ska man ta bussen hem och sånt så är inte hemma förrens halv fem. Ont i magen har jag också haft idag, antagligen för man går hungrig i skolan. Maten går ju förfan inte att äta. Aja, fick lite mat i magen när jag kom hem :) Idag ska jag och Frida träna boxning igen, dock inte förrens tio i åtta. Lite sent tycker jag, men det får gå!

Hela dagen idag har jag gått runt och trott att det var torsdag, men nu insåg jag att det bara var onsdag! Då är det ju inte alls fredag imorgon, huu.. Jag som ville ha helg! Aja, men torsdag imorgon är också ganska okej. Jag och pappa ska åka till Hestra då och åka skidor och det är ju kul! :)


Ett gott skratt..

..förlänger livet sägs det väl :)

Hahaha, se hela!

13 januari

Puh vad jag är trött! Och ändå sov jag ganska länge idag.. Aja, missade både dansen och filosofin i skolan idag för hade körlektion precis då, som förövrigt gick väldigt bra faktiskt :) Så skolan idag var ganska slapp för min del med bara kommunikation webbdesign. Slutade dock inte förrens halv fyra ungefär.

Borde egentligen plugga nu ikväll men det orkar jag inte! Har läst lite naturkunskap i alla fall, mer blir det nog inte. Ska nog följa med pappa ut till vår stuga istället, övningsköra lite.. Om jag pallar, höhö. Har så sjukt ont i kroppen sen boxningen igår så vill bara ligga ner och dö.

♥ Grattis till alla fina vänner som precis tagit körkort!

12 januari

Måndag igen och vi har en helt ny vecka framför oss. Hur ska jag orka gå upp tidigt ytterligare fyra dagar i rad? Jag tyckte det var jobbigt idag och ändå hade jag sovmorgon! Suck.. Och vi har redan mycket i skolan, det har inte ens gått en vecka? Tur  det finns annat som piggar upp vardagen i skolan ;D

Just nu sitter vi och har textkommunikation. Jag och Frida ska skriva en artikel om Halmstads bussar. Hela dumma i huvet är dem så artikeln ska inte vara positiv kan jag lova. Vi har inte gjort så mycket ännu utan vi sitter och letar upp praktiplats istället. Vi har skickat mail till en massa roliga vi kan tänka oss att vara hos, Yannick Tregaro t.ex. ;)

Nu är det snart bara en liten stund kvar tills vi slutar. Finally! Då ska jag in till stan och lämna in min lilla mobil som har gått sönder. Uhh, 750 kronor kommer det att kosta och laga den. Sen ska jag gå direkt hem så jag inte gör av med mer pengar! Ikväll blir det boxning! :)


11 januari

Jaha, och så var det söndag igen. Varför ska helgen alltid gå så förbannat fort? Aja, tiden går fort när man har roligt brukar man väl säga. Igår jobbade jag på Comfort på dagen, tiden gick faktiskt fort.. Fick besök av Frida under dagen med, alltid kul :) Och vad som är ännu roligare är ju lönen, mjau. Ska dock spara allting tills jag och Frida åker till London :)

Idag har jag mest gjort en massa nödvändiga och tråkiga saker. Ska ut och övningsköra om en liten stund också tänkte jag. Sen ska jag ladda inför fem hela dagar i skolan. Usch.. Har dock bara två lektioner imorgon! Och på kvällen väntar boxning, det var längesen så det ser jag fram emot!

Längtar!


Goodbye, my almost lover.

Är väldigt sugen på att se Twilight igen! Precis som alla andra älskar
jag filmen och är helt kär i Edward! Mums för fan. Läser till och med
första boken nu, då är det riktigt illa ;p Den är faktiskt bra :)

almost lover

9 januari

Då var två dagar avklarade i skolan! Är nog redan skoltrött.. Naturkunskap och geografi tar död på mig! Så himla tråkigt. Aja, har i alla fall en massa andra roliga saker att se fram emot nu sista terminen så det kommer nog gå snabbt ändå! Slutade runt ett idag och då blev det en snabb sväng på stan med Frida och sen en sväng till körskolan för att boka lite lektioner.

Väl hemma har jag inte gjort allt för mycket. Lagat mat för första gången i mitt liv typ (tacos räknas inte). Eller jag hjälpte mamma iaf ;) Ikväll blir det lugnt, ska bara vara hemma faktiskt. Ska ju jobba imorgon och då gäller det att vara pigg för att inte somna av uttråkning. Någon som vet ett ledigt jobb att söka?

♥ Allt blir bra till slut och blir det inte bra så är det inte slut än.

7 januari

Sista dagen på jullovet idag! Herregud, det är ju hemskt. Vem vill börja skolan nu liksom? Fy. Aja, sista dagen har varit en väldigt bra dag i alla fall. Klockan nio imorse kom Joey och hämtade upp mig sen åkte vi och hämtade Frida. Vi hade bestämt att åka ner till Ikea och Väla idag :) Blev en massa fina saker som fick följa med oss hem! Åt även en väldigt god sallad inne på Väla. Vi är bäst!

Ska nog lägga mig i soffan snart och kolla på tv. Köpte ett nytt te idag, chai te! Ska prova det tänkte jag, låter gott i alla fall. Hoppas det är nått bra på tv, annars får det nog bli några avsnitt av sex and the city! :)

Mitt nya schema.. Blä!

4 januari

Det har varit ganska så lite uppdatering här från min sida asså. Men jag har ju jullov ;) Har inte riktigt tid att skriva då känns det som. Men snart börjar skolan och den vanliga vardagen igen.. Då blir det nog som vanligt :)

Nyårskvällen blev lyckad tycker jag! Förpärla hos mig med mat och de bästa i hela världen. Senare på kvällen begav vi oss hem till Richard och firade in tolvslaget. Vänner, skumpa och nyårspussar! Kan ju inte bli bättre :) Efter att ha väntat på bussen i sådär en timme somnade jag väääldigt gott hemma i min säng :)

Dem senaste dagarna har varit väldigt chill. Bara sovit och myst en massa. Har varit på bio och lite sånt :) Ikväll blir det lite myskväll hemma hos Joey med de andra! Tvspel och Björn Gustavsson gissar jag på att de kommer bli en del av.

Tolvslaget på nyår :)

RSS 2.0