31 december

Sista dagen på året idag då! Herregud alltså. Snabbt det har gått! Ikväll ska det nya året firas in med dunder och brak, 2009 verkar bli det bästa året! Har redan en massa roliga saker inplanerade, det bästa av allt är väl studenten :) Wäj.

Ska alldeles strax börja fixa i ordning här hemma, och mig själv. Senare idag kommer mina favoriter hit och vi börjar kvällen med mat och god dricka här hemma hos mig :) Antar att vi inte kommer kunna hålla oss från att sjunga lite singstar även idag, ha! Våra vackra stämmar behöver få sjunga ut lite ibland. Eller rätt ofta ;)

Senare ikväll åker vi till söndrum för att fira tolvslaget. Där stannar vi nog hela kvällen/natten skulle jag tro. Hoppas på en lyckad kväll :) Men det kan väl inte bli annat med mina vänner ♥

Gott nytt år allihopa! :)

26 december

Var ett tag sen jag skrev, men har varken haft tid eller lust! Har hänt en massa sen sist känns det som.. Julafton, firades som vanligt med farmor&farfar och resten av släkten på den sidan. Fick en massa trevliga paket, dock mest pengar som vanligt.. Den bästa julklappen var nog en resa till London tillsammans med Frida :)

Igår var det juldagen och det innebär ju partaj för mig och hela svenska folket. Åkte hem till Frida och chillade lite först. Sen vidare hem till Richard på lite förpärla :) Vid halv tolv åkte vi supertaxi in till stan och b&b. En ganska händelesrik kväll faktiskt, ha! Mycket roligt :)

Kom hem halv fem i morse och däckade direkt i sängen. Men klockan tio var det bara att stiga upp igen för att slåss på mellandagsrean tillsammans med Frida och Emmy. Herregud, folk är galna! Haha. Fick med mig en klänning hem i alla fall. Kunde nog köpt mer asså, men måste spara mina pengar till London! Roligare att shoppa där :)

Har precis tittat på film med Joey. Var så himla trött så höll på att somna flera gånger.. Så ska nog snart gå och lägga mig faktiskt! Och imorgon ska jag sova lääänge..

Min söta kusin på julafton!

23 december

Ska nog gå och lägga mnig och sova snart faktiskt men tänkte skriva lite här först :) Fyfaan vad skönt det är med jullov! Vaknade ganska så sent idag med, gött. Sen blev det en runda till stan för att köpa den allra sista julklappen :) Nu ikväll har jag och Joey tränat boxning. En rent helvete är det men samtidigt så förbaskat roligt! Efter passet sprang vi lite på bandet också, skönt var det! Vi har blivit rikigt duktiga :)

Det är ju för tusan snart julafton! VAR ÄR JULKÄNSLAN?
Vart är snön? :O Det är ju inte ens kallt ute!

Godnatt babe's ♥

Underbar.

Mingelbilder från Underbar i fredags. Varför ser
 man alltid ut som ett monster på dem bilderna?






21 december

Helt sjukt att det redan är den 21 december! Det är ju för tusan snart julafton. Jag måste ju köpa julklappar! Har inte så jättemycket kvar, men mamma och pappa måste ju ha något. Tur det finns lite tid kvar till att handla dem sista klapparna :)

I fredags var det Underbar, en helt okej kväll faktiskt. Börjar dock tröttna rejält på det stället, alltid samma musik och samma folk. Hoppas det kan öppna lite nya ställen nästa år så det blir lite variation på utekvällarna asså.. Sov bort hela dagen igår, var så förbannat trött. Idag är det bara jag och mamma hemma, som vanligt.. Så ska följa med henne ner till stan nu tänkte jag, hon skulle kolla på något och kanske ta en fika.

Ikväll blir det nog träning. Känns som det var ett tag sen, men det var väl i fredags eller nått.. Aja, får bli gymmet idag med Joey! Ska bli skönt att få springa av sig lite faktiskt.

Lussevakan på Underbar tror jag.


19 december

Första dagen på jullovet, wäj! Vaknade vid halv elva någon gång, sjukt skönt och slippa ställa klockan och sånt. Har precis duschat i alla fall och ska fixa i ordning mig lite nu tänkte jag. Ska till stan och träffa Frida idag :) Köpa lite julklappar och sånt tänkte jag, sen ska vi även plugga lite på körskolan!

I eftermiddag blir det träning. Ska på afron idag, var hur länge sen som helst jag var där! Men det går nog bra :) Blir bra uppladdning med lite dans inför ikväll, ha. Då ska vi ju till Underbar och shaka!

Tagga!

18 december

ÄNTLIGEN JULLOV :D Åh, lycka! Lov är det bästa som finns, wäj. Igår var det studentfest med temat Crazy Christmas! Och crazy var det kan jag lova. 800 personer festade som tomtegubbar, renar, paket och allt möjligt inne på Club Moon. Det var kul som vanligt på studentfesterna men en aning för mycket folk. Det var trångt och svårt att dansa. Jag, Joey och Frida hittade en hiss som vi åkte upp och ner i mellan våningarna. Orka gå i trappan? Ha! Det var en lyckad kväll i alla fall. Efter stängning och när vi hade hyffsat ont i våra fötter gick jag och Joey hem till mig och sov :)

Imorse vaknade jag och Joey och började lyssna på lite julmusik för att komma i stämning till julavslutningen i skolan idag. Var i skolan några timmar med klassen och i Galaxen. Ganska rolig avslutning faktiskt. Jennifer sjöng och var så duktig! :D

Har bara legat och sovit sen jag kom hem idag, blev ju inte så mycket sömn inatt! Ska bara ta det lugnt ikväll också, gäller att tagga till igen till julfesten på Underbar imorgon! Är inte så sugen på det egentligen, men har fri entré och då kan man ju lika gärna gå dit, hihi.

Exakt ett år sedan idag :) Fan vad tiden går snabbt!

17 december

Godmorgon! Har precis redigerat en fin bild på webbdesignen på vår lärare! Ha, han blev ju skitsnygg. Mycket snyggare än i verkligheten :D Snart ska ha få se den, han lär bli glad :) En tidig julklapp helt enkelt! Wäj :)

Kenneth  :D

16 december

Herregud, det märks att jag verkligen att jag behöver ett jullov! Jag är så sjukt trött, sover hela tiden! Förutom på natten, ha! Kunde verkligen inte sova i natt, irriterande asså. Somnade nog inte förrens halv två och när jag väl somnat kommer pappa och peter hem från en tävling och så vaknar jag av det! Sen var det ju nån jävla jordbävning som gjorde att det skakade i väggarna, herregud. Trodde ju jag skulle skita ner mig!

Hade bara dans i skolan idag eftersom jag struntade i första lektionen! Efter skolan skulle jag klippa mig, och jisses vad jag klippte. Har knappt inget hår kvar på skallen :O Klippte av 10 cm, det är faktiskt ganska mycket. Aja, skönt det. Hade körlektion sen också :)

Snart jullov! :D (frida har gjort bilden)

Hasta la vista baby.

Kom nyss hem från träningen :) Är trött i armarna idag minsann, ha. Frida och Hampus var med och körde idag också, heja :D Duktiga var ni! Tycker ni ska följa med fler gånger. Ska hoppa in i duschen när som helst och sen äta lite.

Eftersom jag alltid har velat ha bruna ögon istället för blåa så bara måste jag testa det här. Bloggar man så kan man nu få beställa gratis färgade linser :) Wäj! Perfekt liksom eftersom jag inte har några pengar just nu typ. Du kan beställa linserna på www.fargadelinser.com



15 december

Äntligen så är det den sista veckan i skolan innan jullovet nu! Som jag har längtat :D Wäj. Totalt onödig skoldag idag tycker jag, åkte dit i morse och lämnade in mitt sista arbete för den här terminen, skönt! På kommunikationen skulle vi bara se på teater i en kvart, religionen betygsnack vilket jag redan har haft, och sen orkade vi inte gå på fler lektioner.

Joey körde in mig och och Ulle till stan efter skolan :) Gick runt och letade lite kläder till studentfesten. Köpte en jättefin röd klänning men får se om jag behåller den! Den är lite stor.. Aja, jag har plan b iaf! ;p Köpte ett par nya pumps och lite julklappar också :)

För ungefär ett år sen åkte vi till detta paradiset :)



14 december

Ska alldeles strax lägga mig och kolla på en film eller sova kanske, men tänkte skriva lite här först. Har jobbat idag.. Att jobba på söndagar är så himla tråkigt eftersom det inte är så mycket folk, men ändå skönt för jag kan göra lite vad jag vill. Sitta och leka vid datorn och sånt (a) ha. Klockan tre slutade jag idag i alla fall och då åkte jag raka vägen hem och sov till klockan sex. Skönt som fan!

Har varit lite julig idag och druckit glögg och sånt med mamma. Glögg är väldigt gott faktiskt, huh. Sen tvingade mamma mig att göra andra juliga saker också så nu har jag fixat till mitt rum med julgransglitter och sånt, skitfult blev det men ändå.

Skolan känns väldigt onödig nu tycker jag, men men. Får väl gå dit och rulla tummarna sista veckan.. Sen ska vi ju tagga till studentfesten på onsdag! Vilka ska dit? Crazy Christmas!


Sunes jul.

Eftersom det är Lucia så bjuder jag på en liten video! Sune är så klockren! :D


13 december

Det blev lussefylla igår på Underbar! Faktiskt trevligare än väntat :) Mycket bättre än förra fredagen! Wäj. Vaknade upp idag trött och ännu mer trött. Fick släpa mig upp lite tidigare än vanligt eftersom jag var tvungen och ta bussen till jobbet, sug så jobbigt! Dagen gick i snigelfart men när klockan slog tre sprang jag snabbt till bussen och åkte in till stan och mötte Frida :) Blev en mysigt liten snabb-fika och sen smet vi in på HFG's julgala :)

Har varit hemma en liten stund nu och ätit och så :) Ska övningsköra hem till Frida snart och mysa lite där ikväll. Sen hoppas jag mamma kommer och hämtar mig.. Imorgon blir det jobb igen! Fyfan.

Lucia idag också ju.. :)


12 december

Godmorgon :) Fyaaaan, det har snöat. Jag gillar verkligen inte det, redan slask och massa skit. Hoppas det försvinner snabbt! Sitter i alla fall i skolan nu och ska snart börja textkommunikationen.. Har ingen aning om vad vi ska göra, säkert inget intressant! Sen har jag bara religion idag eftersom jag inte behöver gå på naturkunskapen, wäj! Men ska sitta kvar i skolan och skriva färdigt mitt religionsarbete. Sen om jag och Frida hinner så ska vi gå till körskolan..

Ikväll blir det idolfinal och utgång! Hoppas verkligen all snö är borta tills dess så man slipper gå ut i pumps, kul liksom ;p Skönt att vi står på VIP ikväll så vi slipper lägga ut en massa pengar :D

Nu börjar vi så får väl stänga av.. Ha en bra dag :)

11 december

Fyfaaaan vad det är kallt! Jag fryser som en jude. Hela tiden! :O Har frusit precis hela dagen och det blir bara värre. Bara jag inte blir sjuk! Det orkar jag inte med.. Har i alla fall varit duktig och pluggat idag efter skolan, har skrivit en del på mitt religionsarbete som ska vara klart imorgon. Men jag orkade inte skriva allt så får nog sitta kvar lite i skolan imorgon och skriva resten.. Men det är lugnt, slutar redan vid elva imorgon :)

Ikväll har jag och Joey tränat som vanligt :) Core och sen gymmet. Känner redan att jag kommer ha träningsvärk i ryggen imorgon. Men jag är ju så jävla kass på att strecha så får skylla mig själv!

Funderar på att gå och lägga mig, är så sinnes trött.. Och imorgon är det party som gäller så bäst att vara pigg. Vilka ska till underbar imorgon? :)

..

10 december

Godmorgon. Även idag sitter jag på webbdesignen och gör ingenting.. Vi började visserligen nu precis men vi kommer ändå inte göra något speciellt idag antar jag ;p ha. Hade körlektion i morse, gick faktiskt väldigt bra :) Wäj. Slutar runt två idag tror jag och då ska jag åka hem och skriva mitt religionsarbete tror jag. Ikväll är det boxning som gäller! :D

KABOOOM!

9 december

Godmorgon! Sitter i skolan och har webbdesign nu.. Vi gör typ ingenting, ska redigera någon bild bara så den blir lite julig. Jag har gjort några stycken, haha. Kan visa två exempel för er (a) haha. Hoppas dem vinner i fototävlingen haha..

Här är vi, snygga som fan. Höhöh.


JOHAN PALM i hans snyggaste kläder.

8 december

Jaha, här sitter jag efter skolan och är så trött så jag skulle nog kunna somna på en gång om jag lagt mig i sängen. Igår somnade jag väldigt tidigt, runt tio, och det resulterade i att jag vaknade halv fem i morse och inte kunde sova. Därför är jag dötrött nu. Ikväll ska jag tvinga mig själv att vara vaken lite längre så jag kan sova tills jag måste gå upp!

Skolan idag var inte speciellt rolig.. Tråkiga lektioner och slutade rättså sent. Aja, klockan sju ikväll ska jag och Joey träna :) Boxning är det som gäller idag och jag är riktigt taggad! Idag är det Kalle som håller i det också, han är ju crazy. Står och skriker som en galning gör han, men det är bara bra. Då blir man ännu mer taggad :)


Sommaren 2008 :)


This years love.

Ibland tänker jag alldeles för mycket. Väldigt ofta så tänker jag inte alls, men det jämnar jag ju som sagt fint ut med att tänka alldeles för mycket vissa nätter. Det finns saker som är så jäkla fel, fel för mig. Jag bara måste hålla mig borta från det. Nu snackar jag inte om sprit och sånt som vissa andra (!) bör hålla sig borta ifrån utan jag snackar om människor. Människor eller kanske människan, ah i alla fall människor som får mig att må så himla bra och dåligt på samma gång. Jag klarar nog inte av det, så för min egen skull ska jag hålla mig borta.

Jag vill ha 2009 nu. Inte om en månad, utan nu. Hela året kommer vara fyllt av dunder och brak och jag kommer inte ha tid till att tänka efter en massa. Jag ska också försöka slänga ut en massa känslor ur mitt hjärta som bara har med 2008 och bakåt att göra. Jag ska plocka bort de små bitarna i hjärtat som skaver, bara slänga bort dem.

Tyvärr har det gått alldeles får långt för att jag ska klara av det.

7 december

Godmorgon. Eller ah, klockan är närmare två men för mig är det nog fortfarande lite morgon ändå. Ha. Igår var det en helt okej kväll. Jag, Frida, Ebba och Sara åkte hem till Angela för att fira henne, hon fyller 23 snart. Där bjöds det på mat och lekar, haha. Sen gick vi fyra vidare och in på Idas en sväng för de vanliga shottarna ;) Höhö. Sen gick vi till b&b där vi dansade, dansade och dansade! Tack för igår mina sötnosar.

Idag har jag inte hunnit med att göra någonting. Låg i sängen tills halv ett typ, gick upp och åt lite frukost och hamnade sen här. Är hemma själv så kan spela vilken musik jag vill hur högt som helst. Det gillar jag. Aja, senare i eftermiddag ska jag på middag hos farmor och farfar I think. Inte så kul, men gott som fan (a)

Igår hade jag med kameran ute hela kvällen. Men tror ni jag tog en enda bild? Nej.

Bjuder därför på en gammal festbild! Detta var min sista dag som 17 :)

He's the man.

Kul att Robin åkte ur idol? Nej. Han har ju blivit dösnygg på sista tiden! Vem ska man nu titta på under finalen? Usch, lilla Alice. Tycker inte hon är så bra längre, ha. Bäst att Kevin vinner. Jag är fan insatt, har blivit idolnörd ;s Haha.

Kolla vilken snygg bild! Ha.


Grr..

Walking on sunshine.

Wäj, heeeelg! Riktigt efterlängtat asså, denna veckan har inte varit nådig! Fy. Aja, skoldagen idag gick fort och bra i alla fall. Utvecklingssamtalet med för den delen, är jag bra eller bra liksoom? (a) Som grädde på moset slapp vi typ naturkunskapen idag också, eller vi skulle kolla på någon film bara. Men hur mycket såg man av den? Nada! Det kunde väl ändå inte lilla Ola tro att SPL 06 skulle sitta still och titta på tråkig film sista lektionen innan helg? Pfft.

Efter skolan var jag och Frida på körskolan! Idag gjorde jag Fas fordon för första gången och jag klarade det redan på andra försöket! (a) Är lite stolt över mig själv faktiskt. Tycker det är så himla tråkigt men nu ska jag verkligen försöka ta mitt körkort. Lika bra ju..

Brorsan kom hem från växjö idag så har precis ätit mat och så med la familia. Hela familjen samlad, inte för vi är många men ändå! Ha. Inte ofta det händer, faktiskt ganska trevligt :) haha. Jaja, sitter och väntar på att Joey ska komma hit. Hon skulle bara köra inom maxi och köpa det nödvändiga till en idolkväll. Morötter & dipp!

Bara för dem är så förbannat snygga! Vi ska inte ens snacka om hur
 snygga de är i verkligheten ;) Kommer alltid vara kär i Snook, haha. Grr.


5 december

Godmorgon :) Sitter i skolan nu och har textkommunikation.. Är färdig med det jag ska göra så vet inte riktigt vad jag ska göra nu, blö. Tråkigt liksoom. Slutar inte förrens tjugo i tio heller tror jag. Då ska vi ha religion och sen naturkunskap. Ska ha utvecklingssamtal idag också, ha usch. Slutar runt halv ett idag så det är chill :)

Efter skolan ska jag och Frida till körskolan, duktiga som vi är (a) Läste faktiskt hela två sidor i boken igår, haha. Jag är så jäkla dålig, men det är ju så förbaskat tråkigt. Aja, i eftermiddag ska jag träna spinning med Joey. För första gången på jag vet inte hur länge, kommer bli helt döööd.

Ikväll är det idol! Vem hejar ni på? Kevin är bäst!

4 december

Usch vilken stressig dag jag har haft idag alltså! Jag började med att försova mig i morse så missade dansen. Vaknade klockan tio i nio och när klockan var nio var jag på väg till bussen, förstår ni hur mycket jag stressat då? Helt sjukt. Aja, skolan gick ganska fort. Jag och Johanna gjorde vår redovisning i geografi så nu har vi det gjort. Stannade kvar en liten stund efter skolan också och skrev färdigt mitt religionsarbete så jag kunde lämna in det med. Skönt asså, för nu har jag nästan ingenting kvar och göra i skolan fram tills jullovet. Nått arbete bara :)

Ikväll ska jag och Johanna träna som vanligt! Fast idag ska vi bara köra Core, sen blir det lite styrka och kondition på gymmet istället för Body jam. Sen ska mamma har lite fest eller något här ikväll så hoppas det blir någon god mat när jag kommer hem. Fast jag är sugen på tacos, som vanligt.

Joey äter tacos, med melittapåse<3 hahaha.


3 december

Godmorgon :) Idag struntar jag i att gå på webbdesignen och åker till skolan vid halv ett istället då jag har naturprov. Så nu har jag pluggat lite här hemma istället för att bara sitta i skolan och inte göra någonting. Inte för jag har lärt mig så mycket mer men lite fastnade kanske, ha. Naturkunskap är ju bara så jävla tråkigt, och jag tror verkligen inte jag har nytta av att veta vad som händer om magnesium och jod reagerar med varandra om 20 år. Halledar så onödigt.

Aja, efter jag gjort provet slutar jag för dagen i alla fall. Skönt då. Men tro inte jag kan gå hem och chilla och inte gära någonting. Nä, då ska jag skriva mitt religionsarbete som ska vara inlämnat imorgon, hurra! Jag är förbaskat trött på skolan. Snart helg! ♥

Såhär kul hade vi på partybåten i Ayia! :D

Let me entertain you.

Måste ta en paus i allt pluggande nu, vilket jag i och för sig gör hela tiden, men ändå. Så fort jag får en chans så smiter jag undan, höhö. Hur kul är naturkunskap liksom? Tur att provet är imorgon så jag slipper det sen.

Men i alla fall, jag vet att nästan alla bloggare har publicerat det här förbannade roliga klippet med Johan Palm och hans dumma beundrare, men jag bara måste göra det jag också. Det är ju så fruktansvärt roligt, jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag grät av skratt i alla fall.


HAHAHA

2 december

Ena stunden är jag så sanslöst glad så jag vet inte var jag ska ta vägen medans jag i nästa sekund kan börja gråta för jag mår så förbannat dåligt. Sjukt är det! KMB <3

Förövrigt så hatar jag naturkunskap, pluggar så jag får skoskav i röven men ändå fattar jag ingenting!


1 december

Ny vecka, nya tag. Puh, jag vill redan att denna vecka ska vara över.. Det är bara måndag och jag är redan trött som fan på skolan. Tur vi fick sluta tidigare idag! Eller fick och fick, vi gick. Kändes väldigt onödigt att gå på både textkommunikationen och svenskan när vi ändå redan är färdiga med det vi ska göra!

Så jag ska ägna min eftermiddag åt att plugga hemma istället. Har en massa att göra denna veckan.. Religion-inlämning, naturprov, geografi redovisning, blää så tråkigt! Skönt att det bara är några få veckor kvar till jullovet :)

Ikväll är det i alla fall boxning som står på schemat. Något kul som förgyller vardagen i alla fall :) Så sjukt roligt är det! Tycker alla borde prova på det, känslan av att bara slå tills man inte kan hålla armarna uppe längre är så skön. Eller efteråt är det de i alla fall, haha.

Att Johan Palm åkte ut idol var det bästa på hela helgen! Tjohooo.


RSS 2.0