28 oktober

Godmorgon! :) Om en halvtimme ungefär kommer Frida och hämtar upp mig och sen åker vi till tågstationen. Klockan tio går vårat tåg. Hoppas av hela min själ att vi inte hamnar i tysta vagnen som vi gjorde förra gången, ha! Hur smart är det liksom? Att placera mig och Frida i tysta vagnen? ;p Det går bara inte. Aja, klockan tre är vi framme i Örebro iaf :)

På fredag när Frida åker hem så åker jag vidare till Sthlm :) Då har jag hela fredagen där för mig själv och gå och shoppa och sånt, skönt. Sen på kvällen kommer mamma och pappa upp, brorsan också tror jag. Kommer hem på söndag!

Jag och frida <3

27 oktober

Godmorgon. Har redan varit  uppe ett tag, kan inte sova! Har drömt en massa mardrömmar och skit hela natten, vet inte varför. Sånt är fan jobbigt asså ;p Aja, om 45 minuter kommer Joey och Frida och hämtar upp mig, Frida och Krille här hos mig. Då ska vi åka hem till Linda, vår danslärare, och dansa. I eftermiddag när vi är färdiga måste jag försöka hinna in till stan och köpa lite nödvändiga saker innan imorgon. Måste även hinna packa lite och sånt. För imorgon klockan tio sätter sig jag och Frida oss på tåget och åker till Örebro, och på fredag åker jag vidare till Sthlm :) Nu ska jag äta frukost, puss!

miss yoooou!

26 oktober

Sov jättejättemånga timmar i natt, fyfan vad skönt. Man skulle ju tydligen vrida klockan och sånt idag så fick ännu mer sömn :) Har städat och lite sånt på mitt rum nu, det behövdes verkligen alltså.. Det är ju så jäkla tråkigt väder ute så har ingen ork till att göra något asså. Men fick sms av Anette innan så om en timme ska jag åka ut till vilshärad och träffa henne och William! Mysigt, hihi. Senare ikväll blir det ännu mer mys! Det gillar jag. Nu måste jag hoppa in i duschen, ha en bra dag sötnosar.

♥ två dagar tills jag lämnar Halmstad, skönt!

24 oktober

Har varken hunnit, orkat eller haft lust att uppdatera tidigare idag. Började tidigt i morse men slutade desto tidigare, runt tolv var jag hemma :) Skönt. Gjorde absolut ingenting fram till klockan fem då det var dags för mig att gå till jobbet. Fy i helvete vad jag frös idag, så jävla kallt var det. Och regnigt, och blåsigt. Usch. Kom hem för två timmar sen ungefär och har kollat på slutet av idol nu och lite så.
 
Ska nog alldeles snart hoppa ner i sängen och sooova. Ska upp och jobba imorgon ju.. Sen har jag ledigt från allt jobb och all skola i en hel vecka, så himla skönt. Ska bli sjukt skönt att komma bort från Halmstad också, känner att jag verkligen behöver det.. Jag har så många tankar som snurrar i mitt lilla huvud för tillfället, rättså jobbigt faktiskt. Jag borde nog inte tänka så mycket, kanske bara ska go with the flow för ett tag.

jag älskar dig

23 oktober

Döööhh vad jag är trött! Inte så konstigt kanske med tanke på gårdagens natt, skola idag och även träning nu ikväll! Ska gå och lägga mig när som helst tänkte jag. Fryser gör jag också, hela tiden känns det som. Kanske börjar bli sjuk. Men det har jag verkligen inte tid med nu så det hoppas jag inte! Nu är det ju bara en dag kvar till höstlovet och då passar det inte att vara sjuk!

Imorgon börjar jag tio över åtta, sug av mig vad jobbigt! Jag gillar inte alls det. Men som tur är har vi halvklass på naturkunskapen imorgon vilket betyder att jag inte ska dit! Bara en pytte stund och sen får jag sluta! :) Då blir det nog en runda in till stan kanske, lönen kommer ju imorgon! Gött asså. På kvällen ska jag jobba, usch så tråkigt. Är inte alls sugen på det! Aja, caaash är bra som sagt.

♥ damn, he is fine..

22 oktober

Har precis bytat om inför träningen jag ska åka till om en liten stund. Afro power dance är det som gäller idag, roooligt :) Efter skolan som för övrigt inte var ett dugg kul så åkte jag och Johanna en snabbis till stan för lite business! Det blev inte långvarigt då vårt lilla besök misslyckades, ha. Åkte i alla fall hem sen och har inte gjort mycket sen dess förutom att lyckas bråka lite med mamma, igen! Mammor är så jäkla irriterande, står inte ut ibland hah. Aja, ska som sagt träna snart. Ikväll får vi se vad som händer! (a) hihi.


Idag kommer pappa hem! ♥

Howie Day - Collide


even the best fall down sometimes

21 oktober

Nu är jag hemma efter en ganska kort och onödig skoldag! Har egentligen en del jag borde sätta mig och plugga på nu, men ni känner ju mig. Det har jag verkligen ingen ork till! Men dagen är ju lång så kanske hinner med lite senare idag. Boxningen igår var riktigt roligt! Och jobbig, herregud! Jag har så ont i mina armar och min rygg idag så jag inte vet var jag ska ta vägen! Hah. Men det är det värt :)

Idag står ingen träning över huvud taget på schemat, så jäkla skönt! Ska bara chilla hela kvällen, tror jag. Bara jag och mamma hemma också, skönt! Slippa dem andra (a) höhö. Imorgon är det redan onsdag och då har halva veckan gått! Så snart är det höstlov, läängtar!

Jag är lite sugen på fest! ;O

20 oktober

Godmorgon! Idag kan jag inget annat än att säga att jag är utvilad, sov runt tio timmar i natt, ha. Det är ovanligt för att vara mig alltså, men det behövdes! :) Ska till skolan om en liten stund.. Har kommunikation första lektionen och då ska vi fortsätta med en film vi tittar på. Gillar inte alls den! Dem bara slåss och skit, mår fan dåligt över sånt ;p Aja, slutar klockan tre idag för vi har ingen svenska till klockan fem! Skönt. Ikväll ska jag och Joey gå på boxning för första gången på evigheter, hur ska det sluta tro? Det är nog det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv, ha! Det ska bli kul att boxas lite igen iaf :) Ha en bra dag babe's.

I helgen när vi skulle till Laxen kom vi på att vi inte hade någon present! Så vi gick in på hemköp och gjorde en lite snabbt. Den blev skitfin och han blev skitglad! Hähä.

Som Joey så fint sa; En gelebunke a la Joey o Lollo. Fin va? :D

19 oktober

Snaaaark. Sitter på jobbet nu, ska jobba en timme till ungefär.. Är så jäkla trött så vet inte var jag ska ta vägen. Kom hem runt halv fem imorse men det var bara till att gå upp klockan halv tio för att åka till jobbet. Blä! Men det var det värt, jag har väldigt kul igår alltså. Började med förfest hemma hos Laxen för att fira hans födelsedag, mucho nice. Sen vidare in till stan för en sväng på Asian Palace och senare dansade vi loss inne på Valentine. Väldigt roligt faktiskt, undra varför höhöh.

Efter jag slutat här ska jag nog gå inom Fridas jobb och hälsa på henne en liten stund! :) Sen åker jag nog hem och sover, ha. Känns som om jag behöver det asså. Om inte något annat kul dyker upp då. Nä. nu får jag nog gå och jobba vidare. Usch så tråkigt. Men bara en liten stund kvar nu! :D


your body is a wonderland . .


18 oktober

Vaknade flera gånger i natt och kunde inte sova, riktigt irriterande! Gick upp vid nio sen och började jobba klockan tio. Halv fyra var jag hemma och fick äntligen lite mat i magen, har inte riktigt hunnit med att äta idag. Springer runt och fixar mig lite nu, Joey kommer alldeles strax också. Vi ska äta tacos! Sen ikväll är det utgång! Förfest hemma hos Laxen som har fyllt år sen blir det stan! Puss sötnosar!

<3


17 oktober

Godnatt mina hjärtan.


=/

16 oktober

Idag har det varit en stressig dag känns det som, trots att jag inte gjort så himla mycket! Började med att jag försov mig, så jäkla jobbigt sånt är ;p Missade första lektionen men som tur var bara den ;p Hade inte pappa väckt mig hade jag nog sovit fortfarande så trött jag är. Kollade på film på två lektioner i skolan idag och jag kunde inte låta bli att somna lite då med, höh. Så jäkla skönt! Efter skolan åkte jag in till stan och köpte mig en jacka, men ska nog byta till en annan storlek imorgon! Sen har jag varit och tränat med Joey som vanligt, tihi.

Ska kaaaaanske plugga lite naturkunskap nu om jag orkar, annars blir det väl att lägga sig i sängen och kolla på film kanske. Eller sova. Jag är sinnes trött. Och det händer en massa i helgen så bäst att vara utvilad minsan! Jag vilar veckorna istället för på helgerna, mucho bättre :)

Så sjukt jävla snygg kropp! Jag dör.


Come closer.

Nu går även denna dagen mot sitt slut.. Jag tycker allting går alldeles för fort men samtidigt vill jag bara att tiden ska rinna iväg så denna veckan är över och nästa så det blir höstlov! Jag behöver lov och ledighet, och jag behöver komma ifrån Halmstad lite tror jag. Är alldels för trött på de flesta för tillfället känns det som.. Tur att jag ska iväg på lovet då :)

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon börjar jag tidigt! Klockan tio över åtta börjar jag med dans, följt av en massa andra lektioner och sen slutar jag vid två tror jag :) Funderar på att ta mig en snabb sväng in till stan och köpa mig en vinterjacka! Kan behöva det känns det som. Det är ju svinkallt ute på morgonen!

HAHA!
.

15 oktober

Godmorgon :) Sitter i skolan och har webbdesign nu.. Orkar inte göra ett dugg på min hemsida så sitter och skriver här och leker lite i photoshop istället, hihi. När denna lektionen är slut så är det dags för geografiprov, usch! Vill inte göra det alltså, kan inte ett skit känns de som ;p Sen har jag bara naturkunskap innan jag slutar :) Ikväll kommer nog lite besök hem till oss, lite släkt och så.. Ska väl träffa dem lite senare då innan träningen börjar! Nä, nu ska jag fortsätta med mina bilder innan jag går och dör i Galaxen där provet ska skrivas.

Jag vill åka utomlands, nu!!

Be my little baby.

Good night, sleep tight and don't let the bed bugs bite.


14 oktober

Åh vilken tråkigt dag! :( Började tio över åtta och slutade klockan elva. Käkade lite i skolan och åkte sen hem och försökte plugga lite. Ska nämligen ha prov i geografi imorgon och det är nog det absolut värsta ämnet jag har denna terminen. Jag hatar geografi, verkligen. Aja, orkade inte plugga speciellt länge. Mina ögon bara trillade ihop så jag somnade och vaknade en bra stund senare. Skönt (a) Har försökt plugga lite nu ikväll också men jag är så jäkla ointresserad. Fifan. Hoppas det går bra i alla fall, det brukar ju faktiskt göra det.. Bara för det så går det säkert apdåligt imorgon!

Ska i alla fall bli skönt att skriva provet imorgon så man har det gjort. Sen ska jag och Joey bara lämna in vår naturkunskaps rapport och sen har jag inget mer och göra denna veckan. Då kan jag istället börja ladda inför helgen som består av jobb jobb och jobb! Usch vad jag inte ser fram emot det. Men men, sen är det bara en vecka kvar i skolan innan höstlovet! :)

Jag är badsugen!

Time of my life.

<3


13 oktober

Måndag idag igen, en helt ny vecka framför mig. Sjukt vad veckorna går snabbt! Började klockan tio idag med ett seminarie på kommunikationen, ganska så kul faktiskt. Sen har vi haft religion och nu börjar textkommunikationen alldeles strax. Har svenska senare idag också så slutar inte förrens vid fem. Men hoppas på att få sluta tidigare så jag hinner träna. Spinningen börjar klockan halv sex idag tror jag så det kan bli lite stressigt.. Har en massa att plugga idag också! Blä.. Vill att denna sjukt tråkiga vecka ska ta slut redan nu. Men på lördag blir det i alla fall lite kalas för Laxen och utgång efter det. Roooligt :)

♥ puss sötnosar!


Memories.

Nu ska jag alldeles strax stänga ner datorn och lägga mig i sängen. Ska slänga på ett sex and the city avsnitt och sen sova! Har haft en riktigt skön dag idag! Vaknade ganska sent och pluggade lite på förmiddagen. Sen åkte jag ut till vilshärad och träffade Anette och William i det fina vädret. Fikade och myste en massa :) Nu ikväll har dem och lite mer folk varit här på middag. Så jäkla skönt att ha en sånhär dag ibland, inte göra något speciellt.. Kan behövas ibland, speciellt när jag har en ganska så jobbig vecka framför. En massa skolarbeten och jobb hela nästa helg! Men nu är det inte så långt kvar till höstlovet, det ser jag fram emot :)

Efter ett samtal med Frida ikväll fick jag en sån längta tillbaka känsla! Denna sommaren vi hade i somras var så sjukt jävla rolig. Alla dagar vi låg på stranden hela gänget, alla sommarfester vi var på, sena myskvällar ute i Fridas uterum, allt roligt folk vi stötte på, när jag och Frida åkte till stranden jättetidigt på morgonen och bara låg och njöt, AYIA NAPA, och massa massa meeeer. Ta mig tillbaka!!

sommaren 2008 ♥

12 oktober

Godmorgon! För typ ett års sedan så hatade jag söndagar. Bara för det var en dag närmare måndag och jag var tvungen att gå till skolan och sen var ingenting öppet på söndagar förutom mataffärer. Men så är det inte nu längre, för efter jag börjat jobba och sånt så älskar jag söndagar! Tänk en hel dag jag bara kan ligga och slappa och inte behöva göra ett skit, gött!

Fast idag blir det inte att bara ligga i soffan och titta på tv. Ska faktiskt ta tag i mig själv och plugga lite! Har seminarium imorgon så måste nog kolla lite på det. Ska också läsa igenom något aptråkigt häfte till nationella provet i Svenska B och även kolla lite i geografiboken eftersom vi har prov nästa vecka. Hur fan ska det gå för mig alltså? Vi ska göra ett kartprov, läsa kartan asså. Jisses.

Senare idag ska jag åka ut till Vilshärad och hälsa på Anette och William! Sen ska jag träna om jag hinner med det och ikväll kommer det hem lite folk till oss! Men nu först ska jag in i duschen :) Puss!

AYIA NAPA ♥

11 oktober

Nu är det äntligen helg för min del också, kom hem från jobbet för en timme sen ungefär. Har hunnit äta lite och nu borde jag plugga lite men det får vänta tills imorgon! Jag orkar inte nu.. Mamma vill att jag ska följa med henne och handla också, får se om jag är så snäll idag. Ikväll blir det i alla fall mys med mina tjejer! Är lite småsugen på fest men jag har egentligen varken ork eller pengar till det! Men myskväll med mina bästa går minst lika bra!

Jag är så jäkla skoltrött. Eller asså, jag tycker inte det är så jäkla hemskt att gå till skolan och sådär. Har oftast väldigt roligt i skolan faktiskt. Men jag är trött på allt man måste göra hemma, skriva arbeten och plugga till prov och sånt. Fy för fan vad jag är trött på det. Snart har jag gått i skolan i tolv hela år, förstår ni hur länge det är? TOLV ÅR? Helt sjukt ju. Ingen kommer att vara gladare än mig på studenten!


Kolla så fint med en rosa studentmössa! Haha, jag har ritat själv (Y)


10 oktober

Helt sjukt att det redan är fredag tycker jag. Veckorna går så sinnes så fort och fortsätter det såhär kommer jag ha tagit studenten innan jag vet ordet av det! Känns skönt men samtidigt inte.. Aja, dagen idag har varit ganska så bra. Började dock tidigt och avslutade med en dötråkig naturkunskapslektion.

Har varit hemma en stund nu i alla fall och vilat lite, om en liten stund så ska jag cykla iväg till TK för ett spinningpass. Idag är det Micke som håller i det, han är bäst så det ska bli kul :) Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, blir nog lugnt iaf eftersom jag ska jobba imorgon. Nu måste jag byta om och så. Puss!

Better together honey.

Puh! Idag blev det som sagt ingen skola för mig utan utbildningsmässan i tre timmar istället. Det gick ganska så fort och sen gick jag, Joey, Sara och Becca och käkade lite! Trots att jag inte skulle ha några lektioner idag fick jag och Joey åka till skolan för att fixa lite med bilderna sen studentfesten! Som tur så gick det ganska så fort! :) I eftermiddags har jag skrivit mitt religionsarbete och varit och tränat. Mycket mer än så har jag inte hunnit med alltså. Är sjukt trött nu så ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon är det fredag och då vill man vara utvilad! Klockan 8.10 börjar jag imorgon så det blir en tidig morgon. Godnatt!

2009 ♥

9 oktober

Godmorgon! Sitter just nu och frukost, ska gå och göra iordning mig om en liten stund :) Idag klockan nio ska jag vara på biblioteket tillsammans med Joey för att stå och prata lite om vår linje på utbildningsmässan, skönt och slippa skolan lite! Missar ju inte så mycket heller eftersom många av våra lektioner är inställda idag. På biblioteket slutar jag klockan tolv och då måste ju ändå till skolan för att fixa med lite bilder.. Men det går förhoppningsvis ganska fort! :)

Måste plugga en massa i eftermiddag, har skjutit upp ett litet arbete en vecka nu och idag måste jag ta tag i det. Usch så tråkigt. SKa försöka hinna träna också, core & body jam :) Ha en fin dag allihopa, puss!

Från studentfesten igår :) Frida, Johanna och jag ♥

8 oktober

Det var en galen studentfest igår! Kändistema var det som gällde och jag var utklädd till Zorro! Hähä. Vi förfestade hemma hos Klaus och redan där var det ganska galet alltså. Det blev promenad in till Bm och sen vidare till studentfesten! Där blir minner lite suddigt så har inte mycket mer och säga än att vi dansade, dansade och dansade och umgicks med alla kändisar!

Sitter nu i skolan, huvudet dunkar och halsen är så jävla äckligt torr, ska i alla fall ha naturkunskap om en timme och efter det är det raka vägen hem och sooova. Fyfan. Jag måste soooova. Det blir verkligen ingen träning idag.

♥ tack för igår, alla treor!


6 oktober

Vem vill vara trea nu? Alla alla! :D Imorgon är det dags för den första studentfesten och det ska bara bli så jäkla kul! Biljetterna är slutsålda och det är kändistema som gäller :) Alla verkar vara taggade så jag hoppas på en kanonkväll. Har precis suttit och fixat med min outfit och det blir nog bra, får ta det allra sista imorgon.

Skolan idag var inte så rolig tyckte jag, ha. Bara en massa tråkiga lektioner och sånt, men slutade iaf två istället för fem! Sånt gillar jag :) Då fick det bli en liten tripp inne istan innan jag begav mig till TK för ett spinningpass. Det var nån ny instruktör idag eller nått sånt och fy vad dålig hon var! Musiken var riktigt kass och det är enligt mig typ allting. Är musiken dålig blir jag så grymt omotiverad så det finns inte. Aja, det var ändå tur jag tränade :O Höhöhö snygg vafaaan.

Ska nog lägga mig i sängen snart och kolla på några sex and the city avsnitt sen sova! Börjar tio över åtta imorgon, blä! Fast slutar ganska tidigt, runt ett tror jag! :) Godnatt!

För några dagar sen träffade jag min kusin
 för första gången! Söt han var, lille William.

5 oktober

Jag orkar egentligen inte skriva om denna jobbiga helg men något kan jag väl berätta. Jobbade igår på comfort, och idag på hbk. Så jävla kallt var det, trodde jag skulle dö av köld typ. Men jag överlevde och pengarna sitter fint på kontot! Ska bara ligga i min säng och dö resten av kvällen, mår fan inte riktigt bra alltså. Om en halvtimme börjar gossip girl sen får det nog bli sex and the city resten av kvällen! Imorgon är det skola igen och jag är inte sugen alls på det, men på tisdag är det första studenfesten så det finns lite att se fram emot iaf :)

Vad tycker ni om min nya pojkvän?


3 oktober

Godmorgon :) Bläää vad jag inte mår bra, har haft feber två kvällar i rad nu och kan knappt inte sova.. Irriterande alltså. Aja, idag är det fredag och det känns skönt. Börjar tidigt idag, har en dötråkig lektion nu på morgonen, textkommunikation, sen har jag nog religion och till slut naturkunskap. Behöver nog inte ens gå på hela naturkunskapen eftersom  jag inte ska labba idag. Så slutar runt halv tolv kanske :)

Efter skolan ska vi åka in till stan och köpa saker till studentfesten som är nästa vecka! Lite tyg och sånt, hoppas det blir bra nu :) Sen är jag inbokad på spinning senare i eftermiddag och ikväll blir det klassfest hemma hos Jonte! Där stannar jag nog inte allt för länge då jag inte mår riktigt bra och är riktigt trött, ska ju upp och jobba imorgon.. Får se till och vila ut då.

Gott det hade varit med en Chai latte nu, höh.

2 oktober

I morse valde jag att stanna hemma från första lektionen då jag inte mådde riktigt bra. Kände mig febrig och väldigt trött då jag knappt sovit på hela natten, har drömt en massa mardrömmar.. Usch! Åkte i alla fall till skolan sen och hade två lektioner, slutade runt tolv. Istället för att åka hem då satte sig jag och Joey oss i en datasal och skrev färdigt vårt arbete. Så jäkla skönt! Kom hem för en liten stund sen bara så det tog en jäkla tid och skriva, hoppas det blir bra nu bara :)

Funderar på att gå och lägga mig och sova en liten stund nu.. Klockan sex är det dags för träning. Först Core och sen Body Jam :) Orkar egentligen inte, men blir kanske lite piggare om jag sover en liten stund nu? Hoppas det.

AYIA NAPA

1 oktober

Jag försov mig i morse, så jäkla hemskt är det. Ha, jag hatar att stressa runt på morgonen och skynda sig ner till bussen.  När jag sen kom till skolan och skulle ha webbdesign så visar det sig att den är inställd, eller det är eget arbete. Så himla irriterande! Aja, jag och Joey satte oss och fortsatte att skriva på vårat svenska arbete. Men vi tog en liten paus nu.. Ska fortsätta om en stund igen och sen har vi naturkunskap klockan halv ett. Sen ska jag åka raka vägen hem och soooova..

Ikväll blir det träning och sen är det final i Top model! Heja Whitney! Jag gillar inte Fatima, hon är en väldigt konstigt person :( Och Anya har mustasch :s hahah, blä!


RSS 2.0