23 februari

Hallihallå. Sportlovet är slut, och vi borde vara tillbaka i skolan. Men nope, inte SPL 06 :) Vi har praktik denna veckan, skönt! Jag och Frida ska vara nere i Köpenhman hos Bellas pappa som är handbollstränare för FC Köpenhamn. Men eftersom han kom hem från Spanien igår och ville ha en dag vila innan så fick vi ledigt idag! Wiha.

Frida och jag var sjukt duktiga idag ändå och har både varit på körskolan och i skolan. Har även hunnit med att packa, handla och lite sånt :) Vi åker imorgon klockan elva och kommer hem på söndag någongång. Vi ska låna Magnus lägenhet under tiden så det blir nog toppen!

Jag har tyckt om låten If I were a boy sen första gången jag hörde den men nu börjar jag tröttna lite alltså! Men så hittade jag denna remixen :) Får lyssna på den ett tag nu istället ;)


16 februari

Eftersom jag är så förbannat dålig på att uppdatera med jämna mellanrum så orkar jag inte ens låtsas som om att jag ska försöka göra det nu heller för det kommer ändå inte att bli av. Får skriva lite då och då när jag har tid :)

Sportlov denna veckan! Tjoooho. Jag älskar lov! Synd bara att dem går så sjukt fort. Idag blev det en liten runda i stan med Frida och plugg på körskolan. Känner mig duktigt, gjorde inte av med en endaste lite krona i stan och fick samtidigt pluggat. Inte illa pinkat asså. Nu ikväll har jag och Joey varit och tränat boxning också. Snacka om effektiv måndag för att vara på ett lov! ;)

Resten av lovet är rättså fullspäckat också. Imorgon ska jag upp sinnes tidigt för att köra halkan. Trist men måste tyvärr göras.. Skönt att ha det gjort sen i alla fall :) På kvällen blir det mys i alla fall. På onsdag ska jag till SKOLAN :O Sweet Jesus säger jag bara. Ska ha dansträning hela dagen med dans och gestaltning så det är okej ändå. Fast ändå inte, ha!

Resten av lovet ska jag försöka ägna åt att plugga teori tills jag svimmar. Sen blir det jobb hela helgen. Puh! Men måste försöka skrapa ihop de sista slantarna till London som för övrigt närmar sig helt sjukt fort! 23 dagar kvar ♥

Kom på att det händer väldigt mycket den närmaste tiden.. Mycket att se fram emot!

♥ Praktiken nästa vecka då jag och Frida ska vara i Köpenhamn!
♥ En vecka fylld av körkortsgrejer och födelsedagsfirande av Joey :)
♥ London 12-16 mars med Frida
♥ Sälen 28 mars, får jag välja mina medresenärer blir det förhoppningsvis förbannat kul ;)
♥ Påsklov!

.. sen är det plötsligt mitten av April och inte alls långt till min födelsedag, studenten och sommar! TJOHO :D Jisses vilket långt inlägg jag fick ihop nu. Nu ska jag snart sova i alla fall så jag är pigg imorgon när jag ska halka runt. Godnatt.

8 februari

Det var då fasiken vad jag är seg på att skriva här. Har inte tid alltså. Har till och med påbörjat att skriva något inlägg ibland men blivit avbruten och sen glömt av det. Aja, får väl försöka bättre mig lite. Mina fans saknar ju mig, höhö ;)

Igår var det partaj för Ebba som fyllde 19 häromdagen! Grattis din lilla kysshora :D Kvällen började hemma hos Ebba med god mat och trevlig sällskap. Vi åt, sjöng, dansade och drack tills det var dags att ta bussen in till stan. Vi gick till bob som vanligt nu för tiden men det sög get så jag gick hem och tjurade för min mobil gick sönder. Det sög mer get.

Idag har jag jobbat! Uhh.. Riktigt boring, men det är pengar till London! Efter jobbet så promenerade jag hela vägen hem, riktigt skönt var det faktiskt. Sen somnade jag bums och nu är jag speedad som en jude och kommer aldrig somna i tid.

Grattis Ebbsss :D & tack för igår allihopa :)


RSS 2.0