28 februari

Så var helgen slut, igen.. Ogillar att den går så snabbt alltid. Har i alla fall haft en väldigt bra helg. I fredags var jag och Ulle bara hemma och tog det jäkligt lugnt. Lördagen startade vi med att träna på Elixia innan vi drog en runda på stan. Fick med mig en hel del fina saker hem faktiskt! På kvällen var det dags för personalmöte/fest. Det var en bra kväll. Idag har jag träffat Kajsa på ett väldigt mysigt café/restaurang på Grunerlökka. Sen mötte vi upp Joey och vi gick och käkade på Olivias. Gratis pizza, vi gillar läget helt enkelt!


Back to work imorgon igen som sagt. Ska ta en tur på gymmet innan tänkte jag. På onsdag ska jag träffa min PT igen och då gäller det att ha kört igenom passet ett par gånger. Sen jobbar jag halv fyra till nio imorgon, soft! Nu ska jag och Ulle slå på en film innan vi intar sängläge. Godnatt ♥


27 februari

HEJ PEOPLE!


Jag och Ulle vaknade för nån timme sen och tittade ut genom fönstret. Vad ser vi inte då om stora jävla snöflingor och typ 10 nya cm snö! Tummen ner om detta säger vi. Men men, idag är det lördag och vi är lediga. Gillar vi starkt. Ska snart åka till Elixia och träna sen ska vi dra en runda på stan. Hoppas det är mindre snö där. Annars får vi väl vandra runt inne på Oslo City i ett par timmar.. :) Ikväll är det dags för personlmöte/fest. Wihoo.


Nu måste jag dricka upp mitt chaite och byta om!


24 februari

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, och klockan är bara halv två ;) Har tvättat ett par maskiner tvätt samt hängt upp,  varit på gymmet och pumpat och så har jag lagat mat. Spagetti Carbonara blev det idag, och jävlar vad gott det blev. Har precis duschat och gjort mig i odrning för jobbet nu. Idag jobbar jag halv fyra till stängning. Kollade precis ut genom fönstret och det har börjat snöa igen, jag blir inte ett dugg förvånad. Imorse när jag vaknade var det strålande solsken ute. Det brukar vara så här, sjukt fint väder på förmiddagen och sen inte alls lika fint på eftermiddagen. Fick ett mail från Frida innan idag, åeeeh jag är så avundsjuk på henne och resten av gänget nere i Australien. Fan vad det hade suttit gott med lite värme nu va!

Äta, jobba, sova, dö - Jag bor i Oslooo..


23 februari

TJOSAN. Är hemma en snabbis efter jobbet, har fått i mig lite mat och bytat om till träningskläder. Ska snart ta tbanan tillbaka till stan för att möta Ullebulle. Ikväll ska vi prova på ett nytt pass på Elixia, tease dance! Låter väl kul? Förövrigt har jag bara jobbat idag, började halv åtta imorse. Usch, inte okej! Nä, dags att packa väskan och ge sig ut i snön.. Fy vad det snöar.. Saknar er - Juni, juli & augusti.

Hur bra ser inte detta ut liksom?


21 februari

Hallihallåå allihopa. Imorse när vi vaknade upp var det strålande solsken utanför dörren, hur sjukt är inte det liksom? Från snöstorm till solsken. Aja, det var skönt att få lite sol i facet imorse när vi gick morgonpromenaden i alla fall. Resten av dagen har spenderats hemma bara. Mår inte helt bra, känner mig lite hängig och börjar känna av halsont. Har bara kollat film idag, städat undan lite och skypat med Frida!! Hon verkar ha det bra borta i London, skönt det. We miss yooou.. ♥


Snart ska jag och Ulle ge oss ut i snön och åka till Majorstuen. Vi tänkte gå på bio ikväll så vi ska köpa biljetter. Vi tänkte se Valentine's Day, någon som sett den?



20 februari

Kvällen blev inte riktigt som planerad kan jag tala om. Precis som igår skulle jag stått nere i garderoben på Xlnt ikväll och flirtat till mig dricks. Men eftersom det är S N Ö K A O S här så är tbanorna inställda osv.. Så får bli en hemmakväll istället. Känns lite sådär, men kan ju inte precis styra över vädret.. Har istället bäddat ner mig i sängen med en stor kopp chai te och ska snart sätta på en film. Fryser som satan gör jag! Är inte alls avundsjuk på Frida och resten av gänget som är nere i Australien just nu!!

Längtar till sommaren så sjukt mycket, och efter Fridisen!! LMÄ <3


15 februari

Hej alla :)


I torsdags eftermiddag tog jag, Ulle och Johanna bussen till Sverige. Överraskade vänner och familj som inte alls förväntade sig att vi skulle komma, ha! Skönt att vara hemma lite. Hann med lite av varje, springa i stan, klippa mig, utgång osv.. Fick vinkat av Frida som åkte till Australien tidigt imorse! Hur avundsjuk?


Dags att göra sig i ordning, ska jobba idag mellan 14-21! Hard work work..

Hemma hos Frida i helgen. ♥ you rock my world


10 februari

Hey people!

Idag har jag och Ulle tvättdag så det är vad jag har varit sysselsatt med under förmiddagen. Är klar nu och har hunnit få i mig lite lunch, kyckling blev det :) Om en liten stund ska jag ta mig till tbanan för att åka till jobbet. Jobbar sent idag, 15-22, vilket betyder att jag är hemma seeent.. Men men, det gör inte så mycket.

Såhär snygg är jag idag, min jobb tröja är min favvotröja haha.. Sjukt skön!


7 februari

Chacha bloggen! (eh nej?)


Varje söndag frågar jag mig själv varför helgen går så snabbt? Det är fan inte okej alltså! Men helgen har i alla fall varit bra. Fredagskvällen bjöd på jobb på Xlnt. (För er som inte vet jobbar jag och mina girls på två av Oslos nattklubbar på helgerna, Xlnt och Cayenne) När vi landat i våra sängar runt fyra halv fem sov vi skönt kan jag säga. Under lördagen gjorde vi en utflykt till Ikea. Går gratisbussar dit varje dag, skitbra! Där hittade vi massa bra saker och åt köttbullar.

Snodde lite bilder från Johannas ♥ blogg.

Jag blev lite småsur när Joey o Ulle tvingade på mig en ful mössa? ;S


Jag och Ulle softade lite i en säng.


Den fina elefanten längst fram är nu min. Har döpt honom till Gandalf. Världens mysigaste!


Efter Ikea var det dags för ännu en kväll med jobb. Fullt ös hela kvällen och dricksen rullade in ;) Vi gillade läget helt enkelt. Idag vaknade vi upp till strålande solsken och inte ett enda moln syntes. Vi bestämde oss för att ta med Joey nya fina kamera ner till Aker brygge och fota lite. Sen begav vi oss till operan och tog ännu mer bilder.

Jag och Ullebull uppe på operan :)






Johannas nya kamera är grym! Vill också ha en sån.. Höhö

Nä, snart väntar sängen. Imorgon väntar jobb mellan 9-16 och därefter blir det Elixia. Godnatt.


6 februari

Godmorgon. Sitter i Joeys säng på Majorstuen och har precis ätit frulle. Igår jobbade vi natten, jag och Joey körde på Xlnt och Ulle på Cayenne. Gick och la oss nån gång runt fem i morse så idag är jag trött! Snart ska vi i alla fall ta tag i oss själva och åka till Ikea. Köttbulledags med andra ord ;) Ikväll blir det jobb igen!

puss&kram


3 februari

Heeeeeej mitt vinterland.. Usch vad det snöar! Igår bestämde jag och Ulle oss för att åka till hem till Joey och Mickis på Majorstuen. Det var ett kort litet besök innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till vårt eget place. Helt sick va det snöade när vi gick till t-banan. Kunde inte se ett skit, haha! Och det snöar fortfarande.. Vill ha sommar och sol istället!


Idag börjar jag inte jobba förrens halv fyra. Hur skönt? Har tvättdag idag också så det passar ju perfekt. Ska försöka städa upp lite bland alla mina papper jag har. Sjukt mycket papper faktiskt när jag tänker efter, skattekort, lönepapper, räkningar osv. När fan hände detta liksom? Tur jag har köpt mig en pärm att lägga allt i.

Det här är Joey gosedjur som vi har döpt till VOLDEMORT. Söt tycker jag! Nästa gång vi är på Ikea ska jag också köpa mig ett litet djur. En haj rättare sagt! Har ni några namnförslag kan ni ju skriva i kommentarsfältet.


RSS 2.0