back on track

Hej gullegrisar :) Här har jag inte skrivit ett inlägg på evigheter alltså, men jag har verkligen inte haft tid! Har gjort en massa skojiga sommarlovs saker och även jobbat lite!  Tur jag har lille haniii som har skrivit lite inlägg på senaste åt mig! Vi lekte en hel vecka med varandra, vilket egentligen är alldeles för lite enligt oss men det var ju trevligt i alla fall. Vi var på Lisseberg två dagar och bodde på hotell, det var nice.

Tänkte åka ut och hälsa på Frida när hon jobbar idag, hihi. Sen ikväll är det ju fotboll! Final :) Heja Spanien! Får se var vi ska se den någonstans, men bara det blir med mina små älsklingar så blir det bra :) Nu tänkte jag duscha och lite sånt, sen ta bussen ut till söndrum :) hoppas alla har ett fint sommarlov :D puss!

En jävel på kärlek

Tjo :) Nu är vi tillbaka igen efter vår lilla tripp. Har haft mycket skoj, vilket vi tackar enormt för. Asså bara så ni vet så känner vi ett visst hotellband mellan varandra, hahaha. Fan vad flummigt jag skriver idag, men jag blir ju rent från vettet när jag tänker tillbaks på det kvällssnacket! Snövve på det. Dessutom pallar man inte pussas 30 gånger i Balder, blä på såna buffalo's! Förresten, vi har klappat en rocka ;o Helt stört, men sant!

Idag däremot har vi inte gjort många knop. Fixat lite av varje i stan, kört ihop en sallad och letat som galningar efter vår älsklingsfilm. Den finns inte någonstans! Jävla skit. Så nu har vi gett upp hoppet om att få tag i filmen och därför bestämt oss för att fixa en annan. Dock finns det inte en chans i världen att den kommer hålla samma klass som vår favvis!

Aja, ha en fortsatt trevlig onsdag! Puss och kram.

Göteborg =)

Imorgonbitti bär det av till Göteborg några dagar med min lilla sötapa :) Finns inte så mycket att säga om den saken mer än att vi kommer ha sjukt  roligt! Tå i rumpan, vi är dominanta! Ha det fint sötnosar :) / H. 

Ps. Vi drog lott om höjdskräcken, det blev ett ja!

Jävla väder!

Det är ju underhållande med ösregn och halv-åska under ett sommarlov, men det är väl det vi kallar svensk sommar? Men vafan, idag får man väl ha skojsigt inomhus istället! Har inget och meddela idag mer än att det bär av till Götet imorgon, mums :) Jag och Loisen gillar hotell, det faller liksom oss i smaken! Puss Tobbe.


Midsommar

God förmiddag!  Igår då jag gjorde inbrott i Loisens blogg upptäckte jag att detta var en mycket trevlig sysselsättning, så jag tänkte fortsätta hacka mig in här idag med :)

Igår var det midsommar, en mycket skum sådan, med tanke på att jag och Lois var inblandade. Som vanligt hade vi himlans svårt för att få tummarna loss och bestämma oss för vad vi vill göra med vår kväll, så klockan var närmare tio innan vi beslutade oss för fest. Det blev en snabb runda partaj med jävligt snajsiga människor, om ni frågar mig :) Strax därefter cyklade (?) vi ut till dalabadet, okej, detta låter helt sjukt, jag vet!  Där träffade vi Dan the man och hans märkliga vänner. Nog var vår lille Daniel full som alltid, vilket ledde till en halvtimmes gående innan vi landade på rätt place. Blev en hyfsat rolig kväll, och jag fick min korv med bröd, innan vi skulle cykla (?) hem igen.

Vid tretiden stupade vi i säng för att sedan helt omedvetna väckas dagen efter klockan tio :) Vi älskar livet! / H.

Lack of colour

Hey there! Eftersom inte Loisen får tummarna loss då det gäller att skriva i denna rara dagbok, så får ju jag ta saken i egna händer :) Jag anser att detta är en mycket omtänksam och god gärning! Hur som helst, igår invaderade min lilla älskling Skåne med storm, inte för att jag fick ta glädje av att se henne, men ändå. Det är ju alltid trevligt att veta att hon bara är några stenkast bort :) Dock tänker jag inte avslöja vart hon befann sig, då sätter jag era hjärtan i brand. Huvudsaken är att hon har landat i mina händer igen och att kmb regerar starkare än någonsin!  Idag är det midsommar, det är ju alltid trevligt. Nu är det bara för oss att kvällen erbjuder partaj med fest och snajs :) Det blir nog inga problem, natten är ung och blir vad man gör den till. Nepps, nu har jag inte tid att skriva mer. Det är ju midsommardans i östervångsparken klockan halv två, inte till att missa det nej! Ha det trevlans, för det ska vi. Puss Hanna!

En bild säger mer än tusen ord, peace out!

TISDAG

Hej babe's :) Sitter just nu på jobbet.. Har verkligen ingenting att göra, så passar på att blogga lite! Började vid tio idag och ska jobba till sex. Läänge asså.. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Får se vad jag hittar på. Igår var vi på bio, en massa tjejer och en pojkvän. Det var väldigt trevligt faktiskt :) Idag är det minsann lite tristare väder än vad det varit innan, gör inte mig något eftersom jag ändå bara sitter inne och jobbar denna veckan. Ska jobba fram till söndag.. Sen har jag sommarlov igen! Tjoho.

puss v

JOBB

Hej mina vänner. Jag har blivit så sjukt dålig på att uppdatera nu känner jag, men jag har verkligen inte haft tid till att sitta framför datorn. Sommarlovet har ju börjat nu, så det är strand och fest och en massa mys som gäller :) Men idag ska jag börja jobba, usch .. Börjar elva idag och slutar tre, så de är ju ganska lugnt. Men ska jobba hela veckan + nästa helg.. Trist! Men sånt är livet. Nu måste jag nog sätta lite fart! Ha det så bra.

puss v

SOMMARLOV

Fina vänner, jag har så mycket att göra känns det som så jag hinner inte skriva här! Men måste ju bara säga att idag var det skolavslutning och ingen är gladare än jag! SOMMARLOV! Tjoho. Har varit på stranden hela dagen med alla babe's och chillat, så himla skönt :) Har lite bråttom nu, för ska snart iväg igen. Måste fira in sommarlovet. Min kamera funkar igen så imorgon kommer bilder! Puss älsklingar.

STEK HETT

Hej! Kom precis hem efter en lång dag på stan :) Har varit där med mina snyggingar och fixat med lite saker inför Ayia Napa :) Vi köpte blåa bikinis och tryckte likadana tryck på dem! Svinsnyggt blev de, hihi. Ska lägga in bild på de senare, men min kamera krånglar för tillfället och jag kan inte lägga över bilder till datorn, men så fort det är fixat kommer bilder från Lisseberg, fest i helgen och på våra bikinisar.

Jisses så varmt det har varit idag eller! Typ 30 grader, helt sinnes. Pallar inte vara i solen mer nu, hah. Jag som längtat så mycket efter sommaren. Men imorgon har vi bara en lektion i skolan, idrott. Sen tänkte vi sticka till stranden tror jag. Mysigt! Nej, nu ska jag se om jag kan fixa min kamera!

puss babe's v

JISSES

Hej finaste läsare! Har haft så mycket att göra denna helgen så har inte hunnit uppdatera, och nu är jag helt enkelt för trött för att göra det! Men imorgon kommer en massa bilder och så från helgen! Puss så länge!

RSS 2.0