AYIA NAPA

.. för i natt sticker jag och mina babe's till ayia napa! Grauwh.

Ses om en vecka älsklingar, puss!

the pieces don't fit anymore

Hej små sötnosar. Här sitter jag en helt askalas torsdagskväll och gör ingenting. Tråkigt alltså! Har fått feber och skit, men det känns som om det redan börjar gå över så hoppas jag mår bra imorgon :) Har i alla fall haft en väldigt skön dag i Grötvik idag tillsammans med Frida. Vi bojkottade Tylösand med alla turister och crap idag och valde klipporna. Det var nice. Gjorde "kanonkulan" i Fridas face och lite sånt, tjoho. Haha. Hoppas det fina vädret håller i sig nu bara, i alla fall i en vecka. För seeeeeen, AYIA NAPA! Puss och godnatt.

Idag har Frida fått hem sin lilla älskling och jag vill
 rusa hem till henne nu och gosa med dem! Hihi ♥

hey gorgeous

har aldrig varit så här trött i hela mitt liv, usch.

min lilla joey kommer hem nästa vecka, anna också, finaaaally! miss yoooou<3


festar du så festar jag

nämen ;o var hälsade snuttungar! skulle mest vandalisera loisens blogg lite snabbt tänkte jag, själv får hon ju inte tummarna loss, eftersom jag är en mycket trevligare sysselsättning (a) som alla vet är det ju full show i halmstaden, marinfestivalen och grejer. så ikväll blir det först en dos håkan hellström (lollos favorit, inte) för att sedan dra vidare på fest. och mer än såhär hinner jag inte skriva. ha en skön kväll mannar! v


you always want what you can't have

Hej babe's! Ska ta mig tid att uppdatera här lite hade jag tänkt.. Tänkte berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna, eller veckorna. Men sen kom jag på att det har faktiskt inte hänt något speciellt. Det har bara rullat på som vanligt, träffat alla mina underbara små älsklingar, legat på stranden de få dagar som solen varit framme, festat långt i på nätterna, jobbat lite och haft det allmänt bra liksom. Önskar bara solen kunde vara framme lite mer, känner ju mig som ett lik vafan. Men nu är det inte långt kvar till Ayia Napa, lite mer än två veckor bara :) Vi har även fått med oss Linda nu, lyckades boka in henne på samma plan som oss och allting! Skitnice ju.

Idag har jag inte gjort alldeles för mycket. Varit en runda i stan med Frida, käkade lunch och så :) Sen vid fyra var det dags för mig att jobba en stund på Örjans vall. Fixa lite inför imorgon och så då HBK möter Elfsborg. Ska jobba då också.. Det var väl det tråkiga denna veckan. Det roliga är att det är Rixfm på torsdag och då kommer min favorit och hälsar på mig, I hoooope. Sen på fredag drar vi till Båstad :) Tjoho! Har inte varit där en enda gång denna sommaren, eller jo en gång. Men det sög, så det räknas inte. Det ska i alla fall bli nice denna gången :)

En inte alltför nykter bild på mig och Fridisen i Båstad förra året!

LÖRDAG

Nu står jag ännu en dag på jobbet och bloggar, har ju knappt tid för det annars så får passa på här på jobbet ;) Igår var det lite fest och sånt ute i Vallås, inte så jättekul faktiskt.. Kom dit vid tio och stack redan vid tolv. Fick bli en taxi hem till Ralle, sen var jag tvungen och gå hela vägen hem eftersom jag skulle upp och jobba idag! Jobbigt.. Var hemma vid fyra och skulle upp åtta, inte kul. Slutar i alla fall vid tre idag så det är lugnt. Vad som händer ikväll återstår att se, kanske hem till Sarah för lite tacos sen krogen. Eller nått annat. Ah, vi får se! Det är ju sommarlov, det ska vara oplanerat (a) Puss älsklingar.


FREDAG

Hej sötnosar! Sitter just nu på jobbet och gör ingenting.. Har varit stressigt hela förmiddagen men nu är det dölugnt! Har ingenting att göra typ. Tre timmar kvar, sen får jag gå hem! Hoppas på att mamma kommer och hämtar mig. Vi har nog gäster och sånt hemma så det får bli att äta lite med dem sen ta en snabb dusch innan det är dags för partaj! Puss och trevlig helg :)

lips of an angel

Jag försöker inbilla mig att jag idag mår lite bättre! Vilket jag egentligen inte gör, men jag orkar inte gå omkring och vara sjuk så från och med nu är jag frisk :) Tjoho! Har dock inte varit på stranden idag, men helt enkelt ta det senare. Men det ska ju bli dåligt väder nu har jag hört, usch. Idag har jag varit en liten runda i stan och utträttat en himla massa bra och viktiga saker som jag inte har orkat med innan.

Om ungefär en timme ska jag iväg och träna tillsammans med Frida och förhoppningsvis Ulle. Afro power dance blir det idag :) Senare ikväll blir det grillfest, det kommer nog bli trevligt :) Nej, nu är det dags för mig att städa undan lite och så innan träningen. Ha en fin fredag sötnosar. Puss!


somewhere in between of what's real and just a dream

Nu har jag missat två finfina dagar på stranden pga. att jag är sjuk! Det suger. Hoppas det blir fler soliga dagar.. Annars får jag tänka på att vi snart ska åka till ayia napa! Mindre än en månad kvar nu :) tjoho vad skoj det ska bli! Sol och fest varje dag, kan ju inte bli bättre :) Och på tal om fest så var det premiär för Kräm igår på Mårtenssons. Det var kul faktiskt, dock gick jag hem lite tidigt eftersom jag inte mådde bra. Men det får jag ta igen nästa gång då istället :)

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, så jag blir frisk nångång.. Pappa kommer hem idag också, får se om han har med sig nått kul till mig (a) Sen är det ju fredag imorgon och det vet väl de flesta vad det innebär. Fest och trevligheter. Fast i och för sig så är det ju sommarlov så man kan ju göra vad man vill när man vill. Men fredag är ändå fredag. Puss!

Snart är vi där mina älsklingar!

you are my heaven

Uschhh vad jag mår dåligt! Jag har gått och blivit sjuk, hur mycket suger inte det på två skalor? Det är ju sommarlov och solen skiner som aldrig förr och här ligger jag i sängen. Så hemskt. Hoppas på att friskna till lite mer till ikväll i alla fall så jag kan följa med alla babe's ut! Det ska tydligen bli fint väder hela veckan så då hoppas jag på stranden imorgon med :) Ikväll är det HBK och då ska jag jobba, får skynda mig hem sen efteråt så jag hinner till förfesten och så. Känns som om det enda jag gör är att stressar nu för tiden, säkert därför jag har blivit sjuk! Nej, nu ska jag försöka ta mig ut till balkongen och ligga där och steka lite! Puss älsklingar!


RSS 2.0