CAYENNE.

HOLA! Ikväll är det utgång som gäller. Cayenne's bartömning står på schemat. Vi har redan fått i oss ett par öl och nyss korkat upp vinflaskorna! Sommar, det kan ju inte bli bättre! Tror det kommer bli en bra kväll! Som alltid när jag är med Johanna! DREAMTEAM.

BÅNSKI! (svep den på norska)


21 juni, vart tog tiden vägen?

Förlåt alla nära och kära och alla tusen okända readers! Har inte orkat skriva på evigheter. Har istället jobbat, jobbat och jobbat.. Träffat massa vänner, hängt i solen (sommar i oslo nuuu), blivit alldeles för full, sovit och levt livet helt enkelt! Igår sa det väl stopp då jag somnades sittandes helt febrig, haha! Ulle väckte i alla fall mig och nattade mig, sen sov jag skönt i tolv timmar och nu är jag fit for fight igen! Wiho.


Orkar inte ens försöka att förklara vad som har hänt de senaste dagarna (veckorna?!) men det hade varit bra i alla fall. Senaste bra händelsen var i helgen, jobbfest för hela slanten. MIN SVENSKA på jobbet är back on track från Thailand och det är SÅ BRA. Äntligen :D Nu blir det hard work denna veckan också sen är det midsommar och en helg där det står LEDIG med stora bokstäver i kalendern. Fan vad skönt. Hade faktiskt planer på att åka hem till Sverige på lite rehab men så blir det inte. Blir lite för stressigt. Ska införa midsommar traditionen här i Norge istället. Blir nog bra det här :)


Nu ska jag och Ulle busa lite som vanligt. Sen blir det läggdags för imorgon väntar jobb 12-20 och sen hoppas jag på lite parkhäng i kvällssolen med fina vänner. Saknar er där hemma.. Puss och godnatt.


RSS 2.0