I've lost my place.

Godkväll allihopa. Ligger i sängen hemma på Bjørnveien och myser med massa fin musik. Ikväll har jag och Ulle varit hemma hos Joey och Mickis och haft myskväll. Fick se deras nya lägenhet för första gången, den var väldigt mysig. Liten, men mysig :) Där kommer de nog trivas bra, jag också när jag hälsar på :D

Jag, Joey och Ulle tillsammans med Voldemort och Kenny! Mys. Mickis tar bilden :)


La precis in lite bilder från kameran som har legat och skräpat där ett tag..

Hemma i Halmstad under julen. Jag och Anna innan utgång på juldagen.


Fick träffa min favorit igen efter massa massa månader! ÄLSKIE


Jag har fixat jobb åt Joey på foto knudsen! Kul och jobba tillsammans! :)


Hahahaha, Ulle öppnade sin cola och trodde allt stod rätt till. Helt plötsligt förvandlas den till en GALEN VULKAN och det sprutade cola ut, roligaste jag sett på länge :)


Skitdålig bild.. Men jag har gjort en fin sparGRIS på foto knudsen!
Där ska jag spara alla mina småslantar.


Nej, nu får det räcka. Klockan närmar sig tolv och det är läggdags. Börjar jobba klockan nio imorgon sen blir det träning på Elixia direkt efter det. Godnatt ♥


30 januari

Godmorgon!

Denna veckan har minst sagt varit hektisk. Jobbat på dubbla jobb, igen. Vilket jag egentligen inte skulle men så blev det i alla fall. Money money money! Har även sprungit fram och tillbaka till snubben som kopierade min nyckel så det skulle bli rätt.. Har varit på jakt efter en ny jacka, vilket inte varit det lättaste. Har fixat telefon och nummer nu igen, har samma nummer. Sjukt bra!

Nu ligger jag och Ulle i våra sängar, dricker te och fixar med hemlisar. Hähä!
Senare idag blir det jobb.


25 januari

Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig! För tillfället har jag ingen jacka, mobiltelefon eller ipod. Så nu vet ni det, ni kan inte ringa mig eller något sånt. Ska fixa nytt så snart jag kan i alla fall. Börjar inte jobba förrens klockan fura idag så ska in en sväng till stan först och se vad jag hittar. En jacka kanske?

Nu är det dags för frulle!


Xlnt.

Jag och Ulle har party for two hemma hos oss just nu. Snart bär det iväg till själva festen på Xlnt (vi jobbar i garderoben ikväll) sen lutar det åt efterfest en trappa upp på Cayenne! Mjaaaao. Kommer blir en bra natt.


23 januari

Godmorgon. Veckan som gått har varit full av jobb, dubbla pass på två jobb i stort sett varje dag. Men det är det slut med nu. Från och med nästa vecka kommer jag bara jobba heltid ;) Det ni, haha. För tillfället ligger jag och Joey i varsin säng och chillar. Igårkväll/natt var det jobb på Cayenne! Ganska lite folk vilket betyder lite dricks, men det tar vi igen ikväll då vi jobbar där nere på XLNT :)

Snart ska vi ta tag i våra liv och gå ut. Vi ska åka och handla hos Ulle som är och jobbar på Rema. När hon står i kassan blir det billig mat, hoho. Vi hade även tänkt att fotografera lite idag men en fin systemkamera foto knudsen har lånat ut. Både jag och Joey är lite sugna på att köpa den, men först måste den ju provas!

Fin vaaaaa? :)


17 januari

Godmorgon. Klockan är snart fyra men vi har bara hunnit med att äta frukost så för oss är det fortfarande morgon. Har jobbat tolv timmar nästan varje dag den senaste veckan så behövde sova ut ordentligt. Nästa vecka blir likadan. Värre till och med, kommer jobba fredag natt + lördag natt på club cayenne då också. Men jag gillar't!

Igårkväll satt jag och Joey och planerade vår framtid, äve Ulle när hon slutat jobba. Vi har länge velat göra en lång resa runt till olika platser. Igår satt vi och skrev ner till ungefär vilka ställen vi vill åka och hur länge vi vill vara på de olika ställena. Vi planerar att vara borta i cirka 6 månader. Vi tänkte börja med Thailand, sedan en liten sväng över till Malaysia för att sedan åka över till Australien och bila längst hela kusten. Efter det hade vi tänkt ta vårt pick och pack och dra till USA. Vi tänkte börja med västkusten och åka längst kusten mellan Los Angeles och San Francisco. Vi vill också hinna med någon vecka i Las Vegas. Sen hade vi på något sätt velat ta oss till Ohio för att besöka Cedar Point innan vi drar till New York. Sen vill vi avsluta hela resan med ett par veckor i Florida.

Vi kommer säkert hinna ändra oss tusen gånger om denna resan men det känns skönt att ha något att se fram emot. Något att längta till, känns mycket lättare att gå till jobbet då.. Det är jääkligt långt kvar tills vi hade tänkt att resa, men vi gillar att planera i tid, höhö.

En stekig solnedgång i Thailand.


Ett äckligt hostel i Australien.


Whitsundays Islands


Los Angeles


San Francisco


Las Vegas


New York


Florida


2010/2011, då smäller det! Wihoooo!


Jigsaw.

Detta är den läskigaste varelsen jag sett i mitt liv!



Men såhär är han mycket roligare :D


14 januari

Wopise, dålig updatering. Igen. Men äeeh, jag har verkligen inte tid att sitta vid datorn. För tillfället jobbar jag tio till tio varje dag, på två jobb då. Så det blir lite stressigt ibland. Idag börjar jag också klockan tio men ska följa med Joey till banken innan vi börjar jobba för att fixa ett konto till henne.

Ikväll jobbar jag BARA till nio, lovely. Då blir det kanske lite bättre uppdatering ;)
Nu måste jag snart kila, haaade!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BELLS ♥


7 januari

Ja ser det snöar ja ser det snöar det var väl roligt, hurra? Nejtack, fram med solen och värmen. Igår åkte jag, Joey och Ulle till Ikea. Först fick vi vänta skitlänge på bussen, sen när vi bestämt oss för att gå därifrån tror ni inte bussjäveln kommer då? Jo, så vi fick ju löpa fort som fasen till bussen. Haha! Väl på Ikea köpte vi nödvändiga saker och åt köttbullar!

När vi kom tillbaka in till stan hämtade vi upp Hanna, handlade mat, gick hem och lagade wok och kollade på film. Mysigt! Ulle tog priset under gårdagen, haha! Vi hade köpt latte på deli och var på väg ner i tunnelbanan. Då kommer det en utlänning och skrämmer skiten ur henne så hon spiller latte på sig själv. Vet ni vad hon gör då? Hon slänger sin latte över honom! HAHA. Det var sjukt kul.

 Idag har Ulle lagat frulle till oss allihopa och snart ska vi bege oss in till stan.

Finn ett fel..


Girls just wanna have fun.

Har A L D R I G frusit såhär mycket i hela mitt liv.
Det är så gaaalet kallt i Oslo ska ni veta! FYFAN.


Dagarna rullar på.. Joey har flyttat hit, det gillar jag starkt! Idag följde jag med henne till skatteverket innan jag började jobba för att kolla efter hennes skattekort. Mötte sen upp Ulle för en liten runda på stan. Sen var det dags för jobb och nu sitter jag här hemma i soffan, helt död!


Imorgon är jag LEDIG. Helt sjukt ju. Då kommer Hanna hit, hur jäkla bra är inte det på två skalor liksoooom? Överdrivet bra. Jag, Ulle och Joey ska åka till Ikea imorgon innan jag möter upp Hanna på stationen. Så det blir att gå upp i tid. Det är nog bäst jag går och lägger mig nu då. Jag är sjukt trött på morgonen.. Godnatt ♥


3 januari

Skrev precis ett långt inlägg och vad tror ni händer när jag ska publicera det? DET FÖRSVINNER! Orkar inte skriva allt igen, sorry. Är i alla fall tillbaka i Oslo.

Låt de närmaste veckorna gå fort.. ♥


RSS 2.0