29 november

Heeeeeey.


Gårkvällen var craaaazy, minst sagt. Klockan sex startade kalaset inne på rema med ett gäng sköna typer. Där fanns cider, öl, shots och champagne! Det var bra att ta för sig, tummen upp! Vid sjutiden tror jag (tappade tidsuppfattningen ganska fort, wops!) blev vi hämtade i taxi och åkte till Oslo Konserthus. Där var 100 tals andra rema workers samlade och det bjöds på julmat och dricka! Hade riktigt roligt :) När klockan närmade sig halv tolv tolv så åkte jag och Ulle (hon var också på remafesten) vidare till Sillen. Där var en massa folk på besök från Halmstad som det var kul och träffa!

Tove, Johanna och jag på julfesten. De andra bilderna jag tog är
dessvärre inte anpassade efter min blogg så dem får ni inte se, haha.


28 november

Natten igår gick kalas. Jobbade som sagt på Club Cayenne och där inne var det fullt ös medvetslös! Haha.. Det var skoj och jag kom i säng runt fem i morse. Vaknade runt tolv halv ett idag och sen dess har jag tagit det jäkligt lugnt och varit en runda hos sillen och lämnat en flaska vin inför kvällen.


Håller på att göra mig iordning nu. Ikväll blir det först julbord med rema 1000 och sen vidare hem till sillen på födelsedagsfest. Blir nog helnice. Ska försöka använda min kamera lite ikväll, har varit väldigt dålig med det på sista tiden.. Aja, vi ses i vimlet ;)


Hörde jag skål? SKÅL :D


27 november

Tjing!

Blir ett snabbt inlägg för är lite småstressad! Har jobbat hela dagen idag på foto knudsen, mellan 11-19! Får massor av beröm så det är kul! Igår blev jag även bjuden på lucnh av the boss, det är nice.. Hihi. Stressade hem idag och slängde i mig lite mat och gjorde mig snygg. Nu ska jag snart iväg till t-banan för ikväll väntar mer jobb. Ska hoppa in för Micki på Cayenne, en nattklubb i stan. Ska bli kul! Måste åka lite tidigare för jag vet inte exakt var det ligger. Enligt Micki börjar jag halv elva och slutar runt halv fyra någon gång. Därför har jag bytt mitt pass imorgon på foto knudsen. Vill kunna sova ut eftersom imorgon är det dags för julfest och födelsedagsfest!

Jag just nu. Kass bild och kvalite, men hinner inte ta någon ny ;)


25 november

Hej!


Jag och Ulle har precis avnjutat en galet god middag. Antingen är vi skitbra på att laga mat eller så var det gott bara för jag inte hunnit äta något idag! Hann bara trycka i mig en banan och en clementin på lunchen. Idag har vi i alla fall haft tvättdag och Ulle som varit ledig idag har varit snäll och tvättat all vår tvätt samt storstädat lägenheten, världens bästa roomie! När jag kom hem från jobbet lagade vi kycklinggryta :)

Ligger i sängen nu och lyssnar på Melissa Horn. Så jäkla skön musik alltså. Orden går fasen ta mig rakt in i hjärtat! Ska nog snart kolla på ett avsnitt gossip girl och ladda inför morgondagen. Då väntar ett nytt jobbpass. Man märker verkligen att det närmar sig jul på jobbet. Vissa stunder är helt KAOS, med stora bokstäver! Helt crazy. Kunderna blir tjurigare och tjurigare för varje dag! Haha..

HUR MÅR NI DÄR HEMMA? SAKNAR ER..

Alla som saknar sommaren räcker upp en hand..
Sommar 2010 - då blir det sånt här! ♥



















VÄRLDENS BÄSTA VECKA, och sista bilden är från världens bästa kväll.
Den kan bara beskrivas med tre ord, HELT JÄVLA GALEN ♥ 


24 november

God förmiddag :)


Igår var det en lång dag, jobb och massa annat som skulle fixas. Skönt med lite sovmorgon idag. Ska snart gå iväg till tunnelbanan för att åka till jobbet.
Ska bara få i mig lite frukost först..


Föresten, idag är det exakt en månad till julafton! Tjoho, haha..


22 november

Godkväll allihopa :)


Så har ännu en helg gått.. Dagarna rinner förbi så jäkla snabbt här. I fredags hämtade jag upp mami på centralstationen. Vi har inte gjort något speciellt, trallat runt på stan lite, varit på IKEA och bara tagit det lugnt. Jag var så sjukt trött förra veckan så tror detta var precis vad jag behövde.. Imorgon börjar ju en ny vecka och då är det bara jobb som gäller.

Såhär ser min kommande vecka ut..
Måndag: Jobb 11-18
Tisdag: Jobb 12-18
Onsdag: Jobb 12-18
Torsdag: Jobb 12-18
Fredag: Jobb 11-18
Lördag: Jobb 12-18, på kvällen blir det julfest på rema
och senare på natten födelsedagspartaj för sillen.
Söndag: Sooova..

Dem tiderna jag jobbar på är på foto knudsen. Mailade mitt schema där till min chef på Rema så han ska göra ett schema till mig på rema utanför mina tider på foto knudsen. Så jag kommer alltså jobba dubbla pass i december.
Men det ska nog bli bra, jag tycker det är kul i alla fall.


20 november

Hej!

Var ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp! I tisdags kväll åkte jag in till Centralstationen och mötte uppe Joey som skulle komma på besök! Sååå sjukt kul att träffa henne igen :) Vi har inte gjort något speciellt de dagarna hon var här, bara umgåtts :) Igår åkte hon hem igen, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan hon kommer tillbaka ;)

Är så himla trött idag.. Sov typ INGENTING i natt. Har haft så galet ont i ryggen. Jättebra verkligen eftersom det var första dagen idag för mig på rema 1000. Jag satt här och grät imorse för jag hade så ont, men efter många om och men pallrade jag mig iväg till jobbet. Tryckte i mig lite värktabletter och sen gick det bra. Jobbet känns toppen och dem tyckte jag var väldigt flink! :D

Kom hem för en liten stund sen.. Ska äta lite nu tänkte jag sen ska jag åka in mot stan igen för att möta mamma som kommer i helgen. Tror banne mig att hon får massera min stackars rygg ikväll (a)

Blogg.se vill inte samarbeta med mig så kan inte lägga upp några bilder.


17 november

Idag har jag bara jobbat och varit och handlat så vi kan laga tacos ikväll!
Om en halvtimme ungefär ska jag gå till t-banan för att möta Joey :D

Pappa är i Thailand nu.. Jag blir lagom avundsjuk när jag tittar ut och
ser att det fullkomligt spöregnar!! Det är inte okej. Jag vill ha sol!

Thailand 08-09




Jag & Bells



I let someone else in..

Sitter i soffan och har precis diskat undan all disk vi alltid har. Fattar inte hur det kan bli så mycket disk. I min nästa lägenhet SKA det finns diskmaskin, det är en sak som är säker i alla fall. Men men, snart kommer Ulle hem från jobbet. Då ska jag berätta den roliga nyheten för henne att JOEY KOMMER HIT IMORGON! Hur kul ska inte det bli på två skalor liksom? Vi satt och pratade på msn innan idag och rätt så det var satt hon där med biljetten i handen! Sådana spontana grejer gillar vi!

Så imorgon efter jobbet blir det lite fix och sen kl 19.30 är det jag som står och väntar på att bussen ska rulla in. Åeh, de ska bli så roligt att träffa henne igen! Har inte sett henne sen hon åkte till England.

Här är vi inne på Asian Palace en sen kväll. Vi var ganska fulla,
men jag minns exakt vilken kväll det var och den var så jävla bra!
Dem kvällarna saknar jag! ♥ (Dock saknar jag Asian Palace, haha..)


16 november

God förmiddag :)

Har varit uppe ett bra tag och kollat igenom mail och sånt bara, egentligen facebook men man låter viktig om man säger att man får en massa mail, haha.. Jag hade bara fått två. Helgen har varit toppen. I fredags blev det lite festligheter på Majorstuen och vidare in till stan. I lördags var soffan min vän hela dagen.. Ganska skönt alltså. Igår var det också ganska lugnt, var en sväng hemma hos Kajsa och vinkade av Vickan och Kicki på bussen. På kvällen var jag och Ulle hemma hos Sillen och Ulle gjorde en ny tatuering :)

Dags för frukost!


13 november

Godmorgon.


Iiiih, idag är det ju fredagen den 13! Kom på det när jag skrev rubriken. Hoppas inget scary händer ;D Idag var det tänkt att jag och Ulle skulle ställa klockan och gå upp i tid för att åka in till stan och kika lite i affärer. Men pga saker som hänt under natten valde vi att sova lite längre och ta stan en annan dag.

Ska snart göra mig i ordning och sen ta t-banan in till stan i alla fall. Klockan två ska jag gå till Rema 1000 och prata med Harald om en eventuell anställning. Sen ska jag möta upp Kicki och Vickan som kommer med bussen idag för att vara i Oslo över helgen! Ska bli dökul att träffa dem :)

Jag och Vickan på Fiesta i somras.


12 november

Hej allihopa :)


Dagen idag har inte varit sådär jätteintressant alltså. Vaknade rätt sent.. Gjorde inte alls mycket under dagen, plockade i ordning tvätten och det sen igår bara. I eftermiddag/kväll har jag varit hemma hos Michaela och co på Majorstuen. Sen gick jag och Mickan till Deli de Luca och skulle köpa chai latte men den var slut så det blev varm choklad istället! Vi passade på att hälsa på Ulle på jobbet också :) Sen tog jag t-banan hem.

Nu sitter jag här och väntar på att Ulle ska komma hem. Sen ska jag försöka lägga mig hyffsat tidigt, för imorgon är det fredag och då gäller det att vara pigg! ;)

Så här sur är Ulle när hon ska till jobbet, haha..


11 november

Godmorgon!


Idag har jag och Ulle tvättdag så tanken var att vi skulle gå upp i tid och tvätta för att hinna med allting. Ulle hade ställt sin klockan på åtta och jag på halv nio. Dock så märkte knappt ingen av oss att dem ringt. Det enda som jag minns är att Ulle mumlar PARTY när min klocka ringer, haha..


Har i alla fall varit vaken ett tag nu och stoppat in en maskin. Har också ringt snubben från Rema 1000. Han erbjöd mig ett heltidsjobb. Ska åka och prata med honom på fredag och försöka få det till deltid nu under november/december eftersom jag jobbar en hel del på Foto Knudsen nu. Men i januari skulle jag vilja ha heltid på Rema, är jag krävande då? Haha, dem tycker vi är dumma svenskar här.. Ulles chef sa något häromdagen om att vi svenskar har en "svenskasjuka" som typ innebär att vi kommer och går precis som vi vill.


Föresten, jag och Ulle börjar lite smått planera en Sälen tripp till vintern!
Är det någon som är sugen?

Sälen förra året. Joey i bild till vänster :D


Sleeping to dream.

Heeey.


Klockan är alldeles för mycket för lilla mig egentligen, men ska strax sova.. Idag har jag jobbat, gick superbra och jag gillar det mer och mer för varje dag :) Fick en del beröm idag också, och det gillar jag. Blev tillfrågad att följa med på en fotokurs, så imorgon kl 16.45 ska jag infinna mig på Kongens gate 14. Fick besök idag på jobbet också, självaste Hoffe stampade in. Jag gillar och få besök, så är ni i närheten av Oslo City så kika in ;)

Annars idag ringde Harald från Rema 1000. Minns ni att jag var på intervju där för någon vecka sen? Idag fick jag svaret att jag fått jobbet. Vet dock inte riktigt om det är heltid eller deltid. Kunde inte ta samtalet när han ringde eftersom jag jobbade. Men ska ringa upp han imorgon förmiddag och se om det går att lösa så att jag kan jobba både på Rema och Foto Knudsen. Hade varit skitbra :) + att då kan jag och Ulle gå på julefest tillsammans, haha!

Godnatt Oslo & resten av världen..

old pic


Godnatt.


Imorgon jobbar jag på Foto Knudsen. Börjar klockan 10 så nu ska jag sova!
Godnatt ♥


9 november

Hej allihopa :)

Sitter här och äter lite tonfisk som blev över för någon dag sedan. Det är min frukost idag, haha.. Orkar inte ta fram något annat. Vi har inte någon mjölk hemma heller så vill inte äta gröt. Så det får bli tonfisk helt enkelt!

Idag är jag ledig, så min helg fortsätter ;) Väldigt skönt faktiskt. Ulle stackaren ska snart åka till jobbet, hon lämnade in en avskedansökan i fredags så får se vad hennes chef säger idag.. På hennes kontrakt står det att hon ska jobba i två veckor till men man vet aldrig med det stället, verkar helt kokko.. Hoppas det går bra för henne idag i alla fall ♥

Jag åker med henne in mot city tror jag, ska åka vidare till grönland och handla lite. Kylen är helt tom! Woops. Blir att handla billiga ägg och grönsaker på grönland + lite mjölk och pasta på Kiwi eller något. Sen har vi typ 153163 stycken flaskor att panta så det ska vi också försöka få gjort idag!

Slottet här i Oslo, fint tycker jag.


Jag, Toffe och Frida på promenad i slottsparken.


Utsikt över Karl Johan från slottsgården.


Alla bilder är fotade av Nicklas.


7 november

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen. Jobbade idag på foto knudsen mellan 10 och 18. Trivs jättebra! :) Men nu är jag trött så skönt att inte jobba imorgon. På söndagar är i princip ALLTING stängt i hela Oslo. Det är enligt mig och Ulle helt konstigt, inte ens mataffärerna är öppna. Aja, orkar egentligen inte skriva något. Kai kommer snart hit så ikväll blir det bara mys och ingen utgång! So long babe's.

Mitt nya jobb är nice!


5 november

Iih, satan i gatan vad jag fryser! Det är kallt i Oslo ska ni veta.. Och snö! Igår började det snöa och de har fortsatt. Som tur är så lägger ju inte allt sig. Men man fryser ändå häcken av sig så fort man går ut, haha..

Idag har jag jobbat! Inne på Oslo City på Foto Knudsen. Det gick väldigt bra och jag trivdes som fisken i vattnet där inne. Sjukt trevliga människor jobbar där och själva jobbet var också kul. Får ha hand om kassan ganska mycket och de känns bra, det är jag ju van vid liksom. Sen har dem såå sjukt mycket fina scrapbooking saker, kan sitta och pyssla med de läänge i fall tiden skulle gå långsamt ;)

Nu sitter jag hemma och väntar på att Ulle ska komma hem från jobbet. Hon mådde inte så bra så hon kommer hem lite tidigare! Så ikväll blir det mys med henne och antagligen lite Gossip Girl! ♥


4 november

Godkväll :)


Idag har det varit en jäkligt slapp dag. Har inte gjort någonting över huvud taget!! Har varit sjukt trött.. Sov typ tre timmar i natt och det är inte tillräckligt för mig alltså. Men kunde verkligen inte sova. Det enda vettiga jag gjort idag är att tvätta. Ska snart in och hämta sista tvätten, som är sillens haha.. Har hjälpt han att tvätta lite då deras tvättmaskin har gått sönder.


Sillen och Kai sitter där ute och kollar på fotboll och jag längtar till Ulle kommer hem. Det är tomt utan henne :( Men hon lär inte komma förrens om några timmar, hon slutar att jobba vid elva ungefär. Ska nog sova ganska snart faktistk, försöka iaf. Imorgon är första dagen för mig på Foto knudsen, wish me luck ;)

puss älsklingar


Godnatt.

even the best fall down sometimes


FRIDA ALTEMYR ♥

Jag känner mig som världens sämsta vän just nu. Min bästade Frida Altemyr är den finaste människan på hela jorden. Vet ni hur många människor det finns på jordklotet? Det är liksom över 6 miljarder.. Förstår ni då hur fin hon är? Hon har flyttat till England och sliter häcken av sig och har säkert inte så jättemycket tid över. Men trots det så får jag små brev titt som tätt i brevlådan, till och med någon present ibland!! Detta gör mig överlycklig.

Det finns ingen roligare än att få brev från min fina vän. Senast idag fick jag ett brev, som jag redan läst typ tre gånger. Men i alla fall, jag håller med om vartenda ord Fridis!! 2008 kommer alltid vara BÄST! Och vi borde faktiskt uppleva 2009 ihop också, eftersom att allt blir lite bättre när vi är vid varandras sida. Jag trivs som fisken i vattnet att bo ihop med Ulle och har inte ångrat en sekund att vi flyttade hit. Men det är sjukt att vara så långt ifrån sin bästa vän. Verkligen sjukt. Känns inte riktigt normalt alltså.. Hoppas det blir ändring på detta i framtiden, 2010 honey?

Alla borde ha en vän som Altemysan.
Jag är så jävla glad jag har dig ♥

Destiny is nog a matter of chance,
it's a matter of choice.










2 november

Hej!

Har fått lite klagomål att jag bloggat dåligt på sista tiden.. Och japp, det har jag väl. Men det har varit mycket på sista tiden och har inte alls suttit mycket vid datorn. I alla fall inte med bloggen. Men nu är jag back on track ;)

I helgen var kom Frida, Nicklas och Toffe och hälsade på! Så jävla nice att få träffa dem igen. Har inte sett dem på evigheter känns det som. Frida och Toffe träffade jag väl för en eller två månader sen men Nicklas var det fan ta mig länge sen :) Hann knappt träffa dem på fredagen eftersom jag jobbade på biltema Vi chillade, utforskade Oslo tillsammans och festade lite. Det var riktigt roligt att dem kom, puss på er ♥

Ulle skulle tyvärr jobba på lördagen.. & jag hade sån sjuk huvudvärk hela dagen men bet ihop så mina fina vänner inte skulle vara ensamma i stora Oslo ;) haha..  Samtidigt som Ulle åkte till rema åkte vi in till Oslo city. Här är vi utanför vår lägenhet.


Vi tog en runda på stan :)


Vi gick och kollade på slottet. Här är vi vid någon staty på slottsgården.


Nicklas (som tagit alla bilder) posade med en av vakterna ;) haha..


Sen promenerade vi runt i slottsparken och lekte med alla löven ;)

Idag har jag och Ulle varit på banken och fixat med nettbanken samt betalat vår leie. Skönt att ha det gjort. Vi var också på Oslo city en runda idag för jag skulle gå till foto knudsen och prata med en tjej som jobbar där. Minns ni att jag var på intervju där förra veckan? Idag berättade hon för mig att jag fått jobbet. På torsdag börjar min upplärning :)

Ulle är iväg och jobbar på rema nu så jag är ensam i lägenheten. Har precis diskat undan ett helt berg av disk, haha.. Sitter och läser lite mail nu och såg precis att jag fått ett mail från en annan affär inne på Oslo city som vill jag ska komma på intervju imorgon. Ska väl gå dit och se vad det är för något ;)

Så, nu har jag uppdaterat er lite om vad som händer i mitt liv.
Hoppas allt är bra med er där hemma.
SAKNAR ER ♥


RSS 2.0