30 september



Klockan halv fem ska jag och Ulle möta upp twinsen ♥ 
Det blir en sista fika innan vi åker till Oslo.
Men innan det ska vi hinna med ett besök på banken, apoteket och forex.

Ikväll blir det ännu mer packning.
Hela mitt rum ser ut som en flyttkartong just nu, herregud..


29 september

Helt sjukt att det redan är den 29 september ju, vart tar tiden vägen?


Igår var jag och Ulle en sväng på IKEA och Väla :) Mycket trevlig och vi fick mycket fint med oss hem. Idag bär det av till ännu ett stort ställe, nämligen Ullared. Idag med sällskap av farmor och farfar. Nu ska jag fortsätta att packa ihop mitt liv innan det är dags att åka.

Dont dream your life, live your dreams..


27 september

Hej :)

Då var det redan söndag, helger går så sjukt snabbt!
Igår var det inflyttningsfest hemma hos Veronika, mycket trevligt och väldigt fin lägenhet :)

Dagen idag har bara flugit förbi. Har plockat fram en del som ska med till Oslo och tvättat en massa kläder.. Nu ikväll har jag bara legat i soffan och tittat top model. Imorgon blir det tidig uppstigning för att köra pappa till jobbet innan jag och Ulle åker till IKEA och Väla.

När vi var i Oslo sjöng Valdete på denna låten och ända
 sen dess har jag haft den i huvudet från och till, sjukt ju!
Men jag klagar inte, den är ju som tur är väldigt bra! ;)


26 september

Gårkvällen började med förpärla hos Ulle innan vi drog vidare till Underbar. Det var väl ungefär lika tråkigt som vanligt där, haha.. Men träffade galet många människor jag inte sett på skitlänge så det var kul :)

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig lite i ordning för att sen traska ner på stan för en fika. Vad resten av dagen bjuder på vet jag inte, ska en sväng till Ulle för att hämta mina saker i alla fall.

Har tyvärr inga bilder från igår då min kamera sov hela kvällen.


Time to party.







ALL IN BABY


25 september

Idag välkomnar vi min bästa vän, FREDAG :)


Har varit runt på stan mest idag. Jag och Ulle var uppe i tid och begav oss ungdomsmottagningen i hopp om att få nytt recept till p-piller.. Men nej, dem har nått nytt system så vi var tvugna att komma tillbaka en annan dag. Aja, ska dit nästa vecka i alla fall så det hinner fixas innan Oslo. Fick även inhandlat en ny tröja/jacka, ett par skor och lite annat smått och gott.

Ikväll blir det utgång. Förpärla hos Ulle och sen vidare till Mårtensson och Underbar. Världens mest överskattade ställe enligt mig men vad gör man inte? Sista helgen hemma ju, lika bra att korka upp då.

Idag har vi ingen Peter Siepen som är DJ som under sommaren.
Men jag tror nog vi klarar oss utan honom idag ;)  


The worlds greatest.













































Har kollat igenom en massa gamla bilder nu ikväll på datorn.
Detta är bara en liten liten del av alla..

Jag har världens bästa vänner! ♥
En del av er är många mil bort, men ni ska veta att jag tänker på er varje dag.
I LOVE YOU

Godnatt världen.


24 september

Borta bra men hemma bäst! Nu är jag hemma i lilla Halmstad igen efter varit i det ännu mindre Trelleborg. Har ägnat förmiddagen åt att rensa i garderoben och börjat bestämma lite smått om vad som ska få följa med till Oslo. På fredag nästa vecka bär det av!

Vad resten av dagen erbjuder vet jag inte riktigt. Ska gå till banken lite senare i alla fall.. Just nu sitter jag bara och dunkar galet hög musik på mina grymma högtalare! Dem ska defintivt följa med till Oslo.
 
Imorgon blir det fest!


23 september

Hallå :)

Är nere i skåne nu hemma hos min mormor. Kom hit igår och hängde då lite med henne och mamma under dagen. När klockan närmare sig tre eller något begav vi oss till Harmony och mötte upp Hanna ♥ Sen åkte vi hem till moster och kollade idol där innan det blev Beck hos Hannas pappa.

Nu är jag tillbaka hos mormor och vi ska strax äta lite. Tror vi ska en runda in till stan innan jag och mamma kör hem till Halmstad igen.

Hade planerat att följa med på fest ikväll men jag har blivit sjuk så det är nog inte så smart.. Sparar mig till helgen istället, då blir det partaj!


Hope and glory.

Blev en mysig fika på Espresso House innan idag med Kicki och Maja ♥
Man träffas ju inte lika ofta nu när skolan är slut så skönt att prata av sig lite ibland ;)


Nu ikväll har jag slötittat lite på svenska hollywoodfruar för första gången.
Knepiga brudar det där, haha! Samtidigt som tvn stod på packade jag en liten väska inför morgondagen. Ska nämligen upp tidigt för att köra pappa till jobbet och sen köra vidare ner mot skåne. Stannar över natten så är hemma på onsdag igen :)

Idag har jag också skrivit på kontraktet till lägenheten i Oslo.
Den 1 oktober är den vår!  Vi kommer nog flytta in första helgen i oktober :)
Fick även reda på av Malin att våra skattekort kommit idag, feels good.



Haha, denna sista bilden har jag glömt bort att visa. Jag har ju jobbat på comfort här i Halmstad. Det första jag ser när jag kommer fram till hotellet i Oslo är detta skyltfönstret. Granne med vårt hotell låg butiken. Haha.. Vad fan är oddsen på det liksom? Kanske ska söka jobb där, haha..



21 september

Hej allihopa :)


Vaknade runt sju idag, inte okej? Kunde verkligen inte sova.. Satte på tvn och kollade på mumindalen? Haha.. Somnade till en liten stund till i alla fall. Känner mig väldigt duktig idag. Har städat lägenheten och plockat undan ALLA mina kläder som legat framme. Det var ganska mycket kläder..


Har tryckt i mig lite lunch nu och ska strax hoppa in i duschen.
Tror jag ska träffa Kicki i stan senare idag ♥
Senare ikväll ska jag skriva på kontraktet för lägenheten i Oslo, spännande..


20 september

Kan säga att detta varit en av de bästa helgerna på länge. Inte för att jag gjort något speciellt eller så utan för jag fick träffa BÄSTA FRIDA HALL ♥ Fick mysa med henne, filip och sebbe en stund i fredags inne i stan på espresso house. Träffade även henne igår kväll då vi myste till det hemma hos henne. Vi ägnade kvällen åt att färga varandras hår! Just like old times ;) Snyggt blev det!

WE'RE GONNA BE FAMOUS ♥


London calling.

För ett dagar sen fick jag brev från England!
Blev så glad över att få höra från min lilla Fridis ♥
TACK MIN FINASTE



I LOVE YOU ♥


18 september - back in Sweden

Hej allihopa!


Nu är jag back on track i Sverige igen. På ett sätt känns det nästan konstigt att vara hemma då jag trivdes så bra uppe i Olso och vet om att det kommer bli mitt hem snart. Halmstad känns redan väldigt avlägset trots att jag är där nu. Knepigt? Ja lite.


Tyvärr så fick vi inte den fina lägenheten som vi ville ha. Ägaren ville ha en pendlare istället för två tjejer.  Men that's life, vi har ju faktist redan fått en lägenhet :) Pappa håller på och dealar med kontrakt och sådana grejer nu.


Får se när det blir att vi packar våra väskor och flyttar upp men det lär inte dröja så länge.
Väntar nog i alla fall två veckor eftersom vi inte fått våra skattekort ännu. Utan dem kan vi nämligen inte få ut någon lön i Olso.

Nu ska jag packa upp allt jag hade med mig över på den rika sidan och börja städa mitt rum. Uppdaterar mer under dagen, tänkte visa vad som ramlade ner i brevlådan för ett par dagar sen ♥


17 september

Tænkte børja med att skriva godmorgon men såg att klockan nærmar sig ett. Wops!
Vi vaknade ganska sent idag hemma hos Micki,
men det var skønt då vi gått upp tidigt alla andra dagar.

Igår træffade vi Malin och hennes kompis en stund i stan innan vi
gick hem till Sillen och tittade film. Sen gick vi hem och sov hemma hos Micki :)


Idag åker vi hem till Sverige igen, kvart i fyra går bussen.
Vi har pratat med mæklaren idag angående lægenheten vi gærna vill ha men det ær ænnu inte bestæmt vilka som får den så fortsætt hålla tummarna før oss. Blir det inte den så funderar vi fortfarande på att ta den lægenheten vi redan fått.

Tar vi den ska vi bara invænta våra skattekort och sen flyttar vi :)


16 september

Hej!

Vi ær fortfarande på plats i Oslo och letar lægenheter.. Vi kan inte bestæmma oss før om vi ska ta den vi redan har eller hur vi ska gøra. Det ær svårt.. Egentligen vill vi ju inte ha den men det ær kanske bættre att ta den och bo dær tills vi hittar någon ny?

Vi væntar i alla fall svar från en lægenhet idag. Mæklaren ringde før ett tag sen men vi missade samtalet, jækla skit. Nu svarar han inte heller. Men ska snart ringa han igen, kommer ringa tills han svarar ;p

Imorgon kommer vi hem till Sverige igen. Klockan kvart i fyra går bussen.
Ser inte speciellt fram emot att komma hem, men kommer åka upp snart igen antar jag :)

Hær ær ett litet smakprov på lægenheten vi hoppas få!!


15 september

Hej!

Nu sitter jag och Ulle på riverside igen..
Haha. Men det ær faktiskt vældigt bra, gratis internet (Y)
Skulle gått på visning imorse vid tio men det var nått jækla pucko som hade den lægenheten så det orkar vi inte med..

Men.. Igår var vi på tre visningar och det gick bra. Den førsta lægenheten var jættefin, men fick kænslan av att hon som hyrde ut ville ha någon ældre.
Men vi får se, vi skrev upp oss i alla fall.

Den andra lægenheten låg i ett jættefint område, ett riktigt rikemanstælle.. Sjælva lægenheten var sådær! Men det positiva med den ær att vi kan få den direkt.
Så vi kan alltså flytta nu på momangen om vi vill det.

Den sista lægenheten var den vi skulle se idag egentligen. Den ær såååå jævla fin. Vi skulle vældigt gærna vilja ha den, men det ær typ 20 andra som vill det också så vi får se hur det blir.. Vi håller tummarna i alla fall. Vi ska gå dit idag igen och prata med mæklaren.

Vad som hænder nu vet jag inte riktigt. Vi ska i alla fall træffa sillen senare så ska han hjælpa oss att fixa norskt telefonkort. Senare ikvæll sover vi nog hemma hos Micki :)

I OSLO SKINER SOOOOLEN :)

14 september - OSLO

Hej!

Nu har jag och Ulle landat i Oslo :)
Igår utforskade vi staden lite och bokade in lite fler lægenhetsvisningar. På kvællen gick vi hem till sillen och Klaus en stund. Bra att man kænner lite folk hær så man slipper kænna sig helt ensam, haha..

Idag har vi varit på skattekontoret och fixat skattekort till oss. Vi har också anmælt oss på ett bemanningsføretag. Han skulle fixa en intervju till mig i slutet av veckan sa han, verkar gå snabbt? Aja, nu sitter vi på Riverside, ett gratis internetcafé. Det ær vi och 20 utlænningar. Haha! Men gratis gillar vi ;)


Senare idag ska vi åka och kolla på två lægenheter.. Sen får vi se vart det leder.
Jag kan inte låta bli att længta till imorgon, då ska vi kolla på en sån SJUKT fin lægenhet, mitt i city ♥
Håll tummarna før oss!


♥ - jag tror Oslo passar oss perfekt!


12 september

Hej :)
Det är lördag kväll och jag sitter öh.. inne? Vet inte när det hände senast. Idag har jag hunnit med att vara en sväng i stan och fixa ett par saker, varit på 1 års kalas, en snabbis hos Bella och nu ikväll håller jag på att packa väskan och plocka undan alla kläder som ligger och skräpar i hela rummet..


Imorgon sätter jag och Ulle oss på bussen till Oslo för att kolla in den rika sidan. Vi ska söka jobb, gå på lägenhetsvisningar och hålla tummarna för att detta blir bra.
Är i full färd nu med att packa en liten (?) väska inför veckan som kommer.. Jag gör alltid sånt i sista minuten, packa är så jäkla tråkigt!

Ska försöka uppdaterna lite från Oslo :)


1 år.

Idag är det ju den 11 september! Dagen då alla plan krashar..
Men även dagen då min lilla kusin fyller ett år. På lördag blir det kalas!


Bilden är från min student.


11 september

Godmorgon världen!
Har varit uppe ett par timmar redan och fixat lite saker! Sitter nu här och har ätit frukost och gjort mig i ordning. Väntar på att Ulle ska komma och hämta upp mig. Vi ska ner till stan och köpa bussbiljetter och jag ska även passa på att växla lite pengar.

Vid klockan ett ska jag luncha med farmor ♥


9 september

Kom alldeles nyss hem från Ulle där jag har spenderat eftermiddagen och kvällen. Vi har mest snackat Oslo, tittat på tv och ätit sjuukt god mat! Vi var också väldigt duktiga och städade bland Ulles kläder! Det behövdes kan jag säga. Bland hennes 11 joggingbyxor, 72 linnen och 35 par jeans används typ hälften.. Så det slängdes en del och jag plockade på mig ett och annat ;)



Mycket kläder var det att gå igenom..


Ulle blev förvånad när det visade sig att hon hade dubletter.


Sen spårade det ur totalt.. som vanligt! Haha..

Pratade med Fridisen en stund också och det gjorde mig glaaaad!
Håller tummarna stumpan! ♥


Better together.



Nu kommer snart Ulle och hämtar mig, dags för fotboll!


8 september

Har precis ätit lite lunch och ska snart promenera ner till stan. Har lite saker jag behöver fixa. Ska ringa Ulle också och se om vi kan ta oss till skatteverket idag. Annars får det bli senare i veckan.. Ikväll blir det nog att titta på lite fotboll! Wah, jag saknar att spela fotboll.

Nä nu jäklar rinner tiden iväg.. Mamma ringde nyss och bad mig skala potatis?!
Det kan ni fråga Hanna om hur bra jag är på det! Haha..
Såhär kan det se ut när vi lagar mat tillsammans :) ♥


Var tyvärr inte tillräckligt snabb med kameran men Hanna plockar upp de sista bitarna av pastapaketet som låg på golvet. Vi fick för oss att laga ett helt paket då vi kände oss lite hungriga :)


Lite svårt att se.. Men det sprutade vatten i hela köket och kläderna blev blöta. Wops!


Vår mest lyckade maträtt ♥

hanna&louise ♥


7 september



Kom precis hem från en dag tillsammans med Ulle. Var först en runda i stan.. Sen hämtade vi bilen och begav oss ut till flygstaden och till sist var vi på stenalyckan. Vi har kollat på en massa fina saker till vår framtida lägenhet borta på den rika sidan. Vi hittade väldigt mycket bra saker, men det får nog bli en tur till Ikea och Ullared också.

Den 13 september åker vi till Oslo och tittar på lägenheterna vi har tittat ut. Spännande!
Hoppas vi hittar någon fin :) ♥


5 september



Jag bär dig med mig hela tiden hjärtat. Saknar dig så mycket!
♥ frida altemyr

Saknar mina andra fina vänner också, men det vet ni!

Körde ut mamma och pappa till vår stuga tidigt imorse så jag kunde ha bilen idag. Skönt! Har varit runt och fixat en del nu på förmiddagen. Nu har jag varit hemma en stund och fått i mig lite lunch. Får se vad resten av dagen har att bjuda på. Det har i alla fall äntligen slutat regnat :)


4 september

Hej allihopa! Inatt vaknade jag ungefär triljoner gånger utav att det blåste och regnade svinmycket ute! Lagom irriterande. Därför är jag väldigt trött idag.. Dessutom har det fortsatt att regna hela förmiddagen, inte så kul. Men nu är det i alla fall uppehåll och jag passade precis på att springa en runda. Man får ju passa på när det inte spöregnar!

Ska alldeles strax in i duschen och sådär. Sen kör jag och pappa och hämtar upp mami innan vi åker vidare till Växjö. Min lillebror bor där så vi tänkte hälsa på och samtidigt gå ut och äta lite mat.

Nu måste jag skynda mig, puss!

♥ - never run faster then your guardian angel can fly


Update.

Wooops! Det var ett tag sen jag skrev här.. Här en massor sen jag bloggade sist! Sommaren kom, gick balen, tog studenten, hängde på Tylösand och schteekte med fina vänner på stranden och afterbeach, festat en del, varit en runda i Stockholm, måånga rundor i Båstad, sagt hejdå/ses snart till en många vänner och så vidare.. En massa mer helt enkelt.

Ska försöka ta tag i bloggandet igen tänkte jag. Dels för att alla mina fans ska se vad jag har för mig om dagarna och dels för att det faktiskt är väldigt roligt att kunna gå tillbaka och se vad som hände i mitt liv om ett par år..

Här har ni lite bilder från senaste tiden :)


Én del av favoriterna i SPL 06 åkte ner till Båstad och fikade :)


Jag och Alexander på röda mattan.


<3


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FYFAN VAD VI ÄR BRA!


En av många kvällar på Fiesta :) Bästa kvällarna!!
Skaka skaka, rumpa rumpa, PÅ FIESTA.
Spruta spruta, skumpa skumpa, PÅ FIESTA.


Förfest hemma hos Jennifer innan Club Moon eller Kräm. Minns inte riktigt..


Förfest hemma hos Therese i Båstad innan en helt GALEN kväll på Peppes.


Vi hängde som sagt en del i Båstad.. Jag och min bästa på Rix fm festivalen.


Har hunnit njuta av det underbart fina vädret i Stockholms skärgård.
Bilden är från Vaxholm, galet fint var det.

Sådär, nu orkar jag inte mer.
Nu vet ni i alla fall lite om vad jag har haft för mig de senaste månaderna.


RSS 2.0