PARTY OCH SÅNT

Hej små sötnosar. Är nere i skåne nu, mycket nice. Igår var det lite fest, mest galet var det innan vi ens hade börjat men den historien orkar jag inte berätta så mycket om nu om nu. Men jag och Hanna var lika sjuka i huvudet som vanligt. När klockan var tio satt vi i joggingbyxor och såg faktiskt inte riktigt kloka ut, men runt elva var vi helt stupfulla och snygga som fan. Var på magasinet och dansade lite, men blev en ganska så tidig hemgång. Nån gång runt halv två :)

Idag har vi varit inne i Malmö och kollat lite. Ett par svarta tygskor, en tjocktröja och lite underkläder fick följa med mig hem :) Ikväll blir det nog lite chill med film och sånt där. Eller vi får se, har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ännu. Men det blir nog nice :) Annars går mitt tåg hem imorgon, vid tre. Så vi hörs väl då om inte tidigare.

♥ puss

PUSS

Årh, har försökt logga in på den här bloggen i evigheter nu men det fungerar ju inte. Men envis som jag är ger jag ju mig inte och sitter där och klickar hundra gånger, och nu gick det! :) Var som sagt nere i stan tidigare idag och fixade lite, har även hunnit med att duscha och en massa sånt nu. Fyfan, känner mig fett blek. Innan idag när jag gick förbi Meddo kom det ut två killar som var hur bruna som helst, sinnes. Får nog gå dit en dag och ligga ner i 20 minuter eller något. Ha ;b

Min tåg går om två timmar tror jag, får nog kolla upp det igen så jag inte missar det. Vore ju typiskt. Måste ju förfan packa lite också kom jag på, så tråkigt. Packa är det absolut värsta som finns. Orkar inte släpa med mig en massa saker ;p Nej, nu måste jag nog slänga på mig lite kläder och sätta på lite smink.

old pic
image121

FREDAG

Godmorgon :) Idag är den en massa som ska hinnas med, så har egentligen inte tid till att sitta här och sega. Men kunde inte låta bli, datorns onda kraft alltså. Ska snart hoppa i ett par fula mjukisbyxor och springa ner till stan för att fixa lite småsaker. Sen ska jag rusa hem för att duscha och sånt. Återkommer då istället, måste verkligen rusa.

Ha en bra dag!
♥ puss

BLIR SÅ IRRITERAD

Hej favoriter. Jag är helt dödstrött nu ikväll, men det är väl inte så konstigt egentligen eftersom jag inte sov så bra i natt. Vaknade hela tiden, så himla irriterande alltså. Hoppas jag kan sova i natt i alla fall :) Dagen idag har varit ganska så tråkig, men har fått mycket bra saker gjort. Sen är det nice att pappa är hemma igen, även om han åker snart igen. Tror i alla fall jag hinner träffa han någon dag till efter jag kommit hem från skåne. Övningskörde en runda direkt när han kom hem ikväll, körde runt lite inne i stan bara :)

Imorgon ska jag ju som sagt till Skåne. Ska bli skönt faktiskt, och slippa en massa här hemma för ett tag. Blir så irriterad ibland alltså, helt sinnes. Har lust att skriva en hel bok här och nu om allt jag blir så arg på, men det är nog bäst att låta med det. Men det brukar faktiskt kännas bättre efter att man skrivit ner det. Men vill inte göra det här eftersom det är ganska så många som faktiskt läser. Men var ska man skriva det om inte på sin egen blogg? Föresten, det kan ju bero på att jag är så jävla trött idag som jag är irriterad. Nu ska jag sluta babbla och göra något vettigt istället. Ringa en babe tror jag.

♥ godnatt

GRATTIS HONEY

Måste säga grattis till Joey idag som tog sitt körkort! Duktig du är! ♥


UNDERBART VÄDER

Hej gullisar :) Det är helt sjukt fint väder ute idag, helt sinnes. I love it! Ligger dock lite snö kvar, men der gör inget. Solen lyser och det är varmt. Var nyss ute en runda, köpte tågbiljett och lite annas smått och gott. Måste plugga nu, men o r k a r verkligen inte! Men det måste tyävrr göras. Vad gör ni idag? :)

image120

Åh föresten, idag kommer pappa hem (a) Wopido. För er som inte vet det så jobbar min pappa väldigt mycket utomlands och jag blir alltid glad när han kommer hem till mig (a)

♥ pusskram

TORSDAG

Godmorgon :) Vaknade för en liten stund sen av att nån jobbig ringde och väckte mig, sånt är så jobbigt när man verkligen vill sova. Aja, ringde och pratade lite med Hänssyy. Hon var i skolan den stackaren. Torsdag idag ju, vilket innebär att det är helg snart! Wopidoo. Idag har jag lite småsaker att pyssla med :) Jag bara måste plugga, men vill inte. Så får se hur jag löser det ;b Ska även springa ner en runda på stan, träning skulle sitta fint också. Sen måste jag gå och köpa tågbiljetter. I helgen åker jag och Frida till Skåne :) Ska blir så nice att träffa Hanna ♥

♥ puss

TÅRTA

Hej! Har inte hunnit uppdatera så mycket idag, har varit full fart hela dagen. Som vanligt :) Träffade Frida i stan innan idag, så gick vi runt och glodde lite. Hittade vääärldens sötaste klänning, eller två stycken faktiskt, som jag bara måste ha! Dem är helt underbara alltså, helt sjukt sinnes. Tur jag fick lön idag, så jag kan shoppa lite nytt. Sen gick jag och Frida till hemköp och köpte en massa godsaker vi skulle ha till vår tradition. Vi bakade vår årliga tårta idag nämligen. Supergod blev den :) Någon sorts chokladtårta. Det är det tredje året i rad vi har bakat tårta, ha.
Dagens tårta
image117

Förra årets pannkakstårta, min favorit :)
image118

Första tårtan vi bakade.
image119

ONSDAG

Hej! :) Har suttit och pluggat lite nu på förmiddagen, väldigt lite men ändå. Känns bra. Kommer inte ha tid till något sånt i helgen så lika bra att få gjort det nu. Ska alldeles snart duscha och fixa i ordning mig lite, sen ska jag träffa Frida. Vi ska nog gå en runda på stan, äta lunch kanske. Sen går vi väl hem till mig antar jag, och då ska vi göra en liten tradition vi har. Mer om det berättar jag sen! Nu ska jag läsa klart något tråkigt kapitel i skolboken. Blä! Ha en bra dag alla :)

♥ pussokram

SMÅTT OCH GOTT

Fick köpt lite nya kläder innan idag, men blir så trött på Halmstad. Finns verkligen ingenting som faller mig i smaken. Är så sugen på att dra till Sthockholm nu! Fick i alla fall med mig lite hem idag :) Dålig bild tyvärr.


image116

♥ vanligt vitt linne från h&m, lång modell som passar perfekt till träningen.
♥ en brunt linne, också från h&m som passar bra till träningen.
♥ rosa linne från diesel
♥ vit tröja från resteröds, pingvinarmar och riktigt fin faktiskt

ULLARED

Nu åker jag med mamma till Ullared. Får se om jag hittar något, höhh. Hoppas i så fall på lite nya smycken, det finns en jättefin smyckeaffär en bit ifrån Gekås. När jag kommer hem ska jag visa upp mina inköp ;) Kan också visa kläderna jag var och hämtade i stan :)

♥ pusskram

TISDAG

Hey! Sitter här framför datorn och käkar frulle, dricker mitt vaniljte också. Fett jäkla gott är det. Klockan är snart halv tolv redan, har mycket att fixa idag så känner mig lite stressad. Ska väl slänga mig i duschen så fort som möjligt och sen promenera ner till stan för att hämta ut lite kläder jag har lagt undan, både till mamma och mig. Sen skulle jag behöva plugga lite, men det vet vi ju alla hur det kommer gå med det. Klockan två kommer mamma hem och då har hon tvingat med mig till Ullared, ha! Vilket jäkla ställe det är asså, men det kan vara ganska kul. Ska köpa med mig mängder av hårspray hem i alla fall.

image115

Nu ska jag skynda mig ner till stan. Ska hämta ut min vinst också, jag har vunnit på triss! Tjooho, haha.
♥ puss!

HEJ MITT VINTERLAND

Det snöööör! USCH USCH USCH. Värsta geggan blir det, så himla tråkigt. Jag vill verkligen ha sol och värme nu. Sveriges vädrer är så trist. Men nog tjatat om det, kan ju ändå inte göra något åt det. Har faktiskt varit duktig och pluggat lite idag, men pallar inte mer nu. Boken är verkligen så ointressant. Vet inte ens vad den handlar om, fattar ingenting ;b  

Har fått jätteont i min nacke, måste ha legat helt skumt i natt asså. Hoppas det går över! Ska nog tvinga mamma till lite massage. Föresten, mamma och pappa kom nyss hem från Skåne. De hade köpt finfina golfbollar till mig. Rosa :) Wopidoo.

image114

MÅNDAG

Godmorgon babe's :) Vaknade för ett litet tag sen av att mamma och pappa sprang runt som fase ni lägenheten. De hade visst bråttom iväg till Landskrona eller något. Kunde i alla fall inte somna om så gick upp. Idag har jag lite av varje på schemat. Ska hinna övningsköra förhoppningsvis, om pappa hinner komma hem. Måste plugga på den sjukligt tråkiga svenskan. Vill hinna med att träna. Ikväll halv sju ska la familia till Harrys och äta middag. Sen är planerna för kvällen fortfarande lite oplanerade.

Det känns fett skönt att veta att jag har ett helt påsklov framför mig nu. En hel vecka utan att behöva gå till skolan, lycka. Måste i och för sig plugga lite, men men, bättre än gå till skolan! Ska försöka läsa så mycket jag kan idag i den förbannade boken, så jag slipper i veckan!

♥ pusskram

SÖNDAG

Hej! :) Sjuuukt vilket fint väder det har varit idag! Det gillar vi. Vaknade ganska så tidigt i morse, mådde inte bra igår så chillade hela kvällen och gick och la mig ganska så tidigt. Efter frukosten skulle mamma och pappa åka och kolla på någon stuga de vill köpa så jag följde med och sen blev det även en promenix på stranden :) Hur soligt och nice som helst. Åkte vidare till golfklubben sen och provslog några klubbor och käkade även där. Är så mätt nu så jag vet inte var jag ska ta vägen, ha!

Så här läcker var jag när vi var ute och gick ;b haha.
image113

LÖRDAG

Godmorgon :) Vaknade redan vid nio idag så har varit uppe ett tag nu. Pappa hade gjort värsta frukosten i morse, med ägg, potatis, bacon, muffins och hela köret. Det uppskattades hos min lilla kusin, men jag som inte är så mycket för frukost fick i alla fall i mig lite nypressad apelsinjuice, så sjuklgit gott. Ska snart hoppa in i duschen och sen gå ner till stan med mamma, har lagt undan lite kläder på Nicco jag tänkte hämta hem, har dock inte bestämt mig riktigt än. Får se vad det blir :)

Igårkväll vad vi som sagt hemma hos farmor och farfar och åt. Först fick vi smörgåstårta som bara är så gott, och sen hade hon gjort någon thaimat som också var god. Jag som trodde vi skulle få påskmat blev glatt överraksad. Påskmat är inget för mig ;)

♥ puss!

KUSIN PÅ BESÖK

Hej! Nu är min kusin på besök tillsammans med sin pappa :) Kul, för det var längesen jag träffade dem. Jag har precis visat mina talanger på singstar tillsammans med kusinen. Våra föräldrar har fått höra våra ljuva röster i över en timme tror jag, ha! Var och övningskörde innan idag också, men en annan bil än den jag brukar köra i. Det var svårt till en början men det kändes ändå bra :) Snart ska vi köra ut till farmor och farfar och äta mat, gott! Hoppas det inte blir för mycket påskmat bara, usch ;b

Klara (min kusin) hade med sig ett stort påskägg fyllt med godis!
image111

Här sitter min pappa vid datorn samtidigt som min kusin är upptagen med något spel på vår tv!
image112

LÅNGFREDAG

Godmorgon :) Jag vaknade för en liten stund se och har nyss ätit frukost tillsammans med mamma. Alldeles snart ska jag hoppa in i duschen för en snabbdusch och sen iväg med mamma till något ställe och köpa något? Ah, jag vet inte riktigt vad hon pratade om men det var tydligen viktigt ;b Om någon timme så kommer min lilla kusin med familj hit, eller lilla och lilla, jag tror hon är typ nio. Senare i eftermiddag ska vi hem till farmor och käka middag. så idag blir det en riktig familjedag, rättså lamt men som tur är häönder det ju inte så ofta. Får hoppas på att pappas bror och hans tjej kommer ner från Gbg också, då blir det mycket roligare :)

Ska öningsköra idag med tror jag. Körde igår till Varberg och hem igen, det gick riktigt bra :) Det ösregnar idag också, så trist! Hoppas det slutar (a) Nu måste jag rusa in i duschen!

Måste bara slänga in en bild på fröken Alba! Hon är råsnygg.

image110

♥ pusskram

PÅSKLOV OCH SUNSHINE

Hej! Hemkommen från skolan nu, och det är påååsklov! Så nice. Vi hade ingen personlig utveckling idag (som vanligt nu för tiden) så slutade redan vid tolv :) Käkade lite i skolan innan jag drog hem. Om en timme eller något sånt slutar mamma att jobba och då ska jag promenera ner till stan för att möta henne. Blir väl att kolla runt lite :) Snön har också försvunnit, och solen är framme. Helt jättebra! Hoppas det håller i sig så här under hela påsklovet nu. Nej, nu ska jag chilla lite innan det är dags för stan. Och äta upp mina vindruvor från igår, mums!

♥ puss!

TORSDAG

Godmorgon gullungar :) Sista dagen innan lovet idag, wopido! Ska strax göra mig en banan/kiwi smoothie och försöka få ner den så här på morgonen :) Solen lyser med sin frånvaro idag alltså, bara en massa snö. Hoppas den försvinner fortare än fortast och att solen kommer fram! Annars ser det ut att bli en ganska så bra dag, ganska enkla lektioner idag, har visserligen matte som är så tråkigt så jag går under. Men men, jag måste ju så lika bra att göra det bästa av det. Mamma vill att jag ska träffa henne i stan för att gå och kolla på armband, och det känns ju rättså lockande. Ska träna också, men det får nog bli lite senare ikväll.

Nu är det dags för frukost! Ha en bra torsdag allihopa.
♥ pusspuss

TOP MODEL OCH HANNIBAL

God kväll :) Har precis kollat på top model. Har tröttnat rejält på det programmet känner jag, men ändå kan jag inte sluta titta! Även Hannibal går ju på tv nu, och jag har faktiskt aldrig sett den. Inte hela filmen på en gång i alla fall. Glodde líte precis tillsammans med mamma, men jag tycker fan inte om sånt. En människa som äter en annan människa, det är ju fan äckligt ;p Så jag gick därifrån asså.

Denna bilden är från första säsongen av top model, min favorit som vann då :)
Tyvärr minns jag inte vad hon heter..

image109

Imorgon är det sista dagen innan lovat, ursäka språket men så jävla skönt! Ska nog krypa ner i sängen och sova nu så jag är hyffsat pigg tills imorgon, är lite trött efter träningen innan idag. Skulle egentligen behöva läsa lite i en bok som vi ska läsa i svenskan, men den är alldeles för dryg och för tung att hålla i för att jag ska palla!

♥ puss och godnatt

DAGENS SOUNDTRACK

Jag vet att den är hur gammal som helst, men den är ju bara så söt :) Love it!

 

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and i'm tryin to get back
before the cool done run out i'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some
 
I won't hesitate no more,
no more it cannot wait i'm yours
 
Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved
 
So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours
 
*scat*
 
I've been spendin' way too long checkin' my tongue in the mirror
and bendin' over backwards just to try to see it clearer
my breath fogged up the glass
and so I drew a new face and laughed
I guess what I'm a sayin'is there ain't no better reason
to rid yourself of vanity and just go with the seasons
it's what we aim to do
our name is our virtue

I won't hesitate no more, no more
it cannot wait, i'm sure
(there's no need to complicate
our time is short
it cannot wait, i'm yours 2x

no please don't complicate, our time is short
this is our fate, im yours.
no please don't hesitate no more, no more
it cannot wait, the sky is yours!)

well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved
open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la happy family
it's our god forsaken right to be loved loved loved loved
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la peaceful melodies
it's you god forsaken right to be loved loved loved loved...

ONSDAG

Hey! Vilken jävla tråkig skoldag det varit idag! Herregud. Men, nu är det bara en dag kvar! :) Slutade i alla fall tidigt, runt ett. Sen blir det direkt gymmet tillsammans med Joey, som vanligt ;) Idag körde vi kondition. Gick bra faktiskt :) Stack till Hemköp sen och köpte vindruvor, så sjukt gott. Mums! Ska hoppa in i duschen nu på en gång tänkte jag. Sen hoppas jag mamma kommer hem snart och lagar mat, jag är så hungrig.

image108

COUNT DOWN

Nu är det count down! Till lovet, jag orkar bara inte med skolan. Har visserligen inget direkt plugg, men det är ju förfan jobbigt att bara gå dit! Det är bara så tråkigt. Men, det är bara två dagar kvar! Sen blir jag happy igen :) Imorgon börjar jag tio över åtta, har bara dötråkiga lektioner fram till klockan ett. Då blir det att sticka direkt till gymmet med Johanna. Vi ska köra kondition imorgon :) Har en sån jävla träningsvärk sen sytrkan igår! Jävlar asså. Men det ska bli skönt att springa av sig lite. Såg nyss sista avsnittet av Gossip Girl :) Tycker det har blivit riktigt bra faktiskt, vad säger ni? Var ute och övningskörde innan också, det gick kalasbra.

Tror jag ska ta en kopp vaniljte nu och sen hoppa ner i sängen. Usch, blir en tidig morgon imorgon! Det är så jobbigt när man måste gå upp tidigt. Inte för att det är jobbigt att tvingas gå upp, jag är en morgonmänniska som studsar upp ur sängen. Men att man ska iväg till skolan så tidigt är jobbigt. Speciellt när jag har NOLL matlust på morgonen, och äter jag inte så blir jag gnällig under dagen och allt blir jobbigt. Så det är lite störigt,  jag kan ju inte precis gå upp fyra på morgonen för jag blir hungrig tre timmar efter jag gått upp? Äh.


Här har ni en taskig bild på mitt hår föresten! Syns verkligen inte bra, och jag lovar att ta en ny bild. Det är lite lockigt på denna bilden och inte läckert asså, men ni ser ju hur mycket kortare luggen är och även längden bak på ryggen.

image107

♥ puss och godnatt

FALLEN ANGEL

Hej! Nu är jag äntligen hemma från skolan :) Efter idrotten stack jag hem och duschade och lite sånt, sen kom Joey :) Vi gick ner och tog en sallad på Vattenporten innan vi skulle till skolan, mumsigt! Sen blev det som sagt skolan, privatekonomi och personaladministration.. Rätt trist idag! Men nu är jag i alla fall hemma och nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Jag tror de har bröllopsdag idag eller något sånt, så det blir väl något gott till middag sen också :)

♥ puss!

TISDAG OCH LITE IDROTT

Godmorgon sötnosar :) Har lite sovmorgon idag, känns skönt! Har ju fått lite mindre sådana nu när schemat är ändrat lite i skolan. Om ungefär 45 minuter ska jag bege mig till bussen, ska åka ut till Söndrum. Vi ska ju till tennishallen och spela tennis idag med idrotten. Känns väl inte sådär jättekul? Men vi får se :) Tror jag sticker hem efter det och duschar och käkar och sånt. Sitter här med en skål med havregrynsgröt med hallon idag, riktigt gott kan jag berätta. Det är föresten fortfarande snö ute, blä. Men solen lyser så det funkar! Får väl hoppas på att snön smälter då :)

Måste också berätta att jag har äntligen har en mobil igen! Så nu kan ni nå mig som vanligt ;) Det är samma gamla nummer. Så ring och smsa som galningar, jag har saknat det ;)

♥ puss!

SNÖ OCH SLASK

Idag har det varit en stressig dag! Men ändå ganska så bra :) Började ju lite stressigt i morse när jag försov mig och grejer, men tog det ändå ganska lugnt och åkte till skolan efter första lektionen. Jag blir på så dåligt humör om jag tvingas stressa på morgonen. Efter skolan stack jag och Joey direkt och tränade, mycket bra av oss :) Sen rusade jag hem, duschade snabbt och slängde i mig lite mat. Sprang ner till stan och klippte mig. Blev väl ingen jättestor förändring, men allt det slitna är borta och fick lite kortare lugg och även lite mer uppklippt. Ska ta en bild så får ni se sen :)

Idag har det fan varit värsta snöstormen, blä! Hoppas det försvinner tills imorgon. Vill ha sol och vår! Jag pallar aldrig göra något när det är dåligt väder ute, så bäst det blir fint väder snart :) Imorgon ska klassen föresten till tennishallen, och spela tennis ;O Usch. Ska nog be brorsan om några tennistips! Jag suger på tennis skulle jag tro, så det kan behövas ;)

♥ pusskram

MÅNDAG OCH KORT VECKA

Godmorgon :) Har försovit mig idag, hoppsan! Började för tio minuter sen, är inte van vid att börja såhär tidigt på måndagar! VI har ändrat vårt schema lite, så jag slutar tidigt idag istället. Men men, ska i alla fall ta bussen tio i nio tänkte jag, så hinner jag kanske få reda på vad jag fick på mitt prov. Fast är inte säker på att jag vill veta det, ha.

Slutar runt två idag, då blir det att åka direkt till gymmet med Joey och svettas som små grisar. Har ju tid över sen sticker jag hem och duschar och käkar innan jag måste ner till stan igen för att klippa mig. Annars får jag väl duscha på gymmet innan innan det är dags. Försten, idag är det typ snöstorm? Usch, snö är ju bara så jobbigt.

Nu ska packa ner lite träningskläder och gå iväg mot bussen. Ha en bra dag!
♥ pussokram

TRÄNING OCH HALLONDRINK

Hej! Fan så skönt det har varit att slippa jobba idag! Har hunnit med en hel del bra saker istället :) Skrev färdigt mitt arbete i morse, har bara lite egna tankar kvar så det känns bra. Stack till gymmet sen tillsammans med Joey, och idag var vi flitiga! Tränade på som bara den, och imorgon är vi på det igen! Ska bli skönt :) Var och övningskörde med pappa direkt efter träningen, precis innan han skulle åka ner till Båstad. Så har precis duschat och lite så :) Ikväll får vi se vad jag hittar på, inte allt för mycket skulle jag tro. Är rättså trött efter två dagars jobb och en jobbig träning. Vill bara pigg tills imorgon med. Ny träning och även klippning! Hur fan ska jag klippa mig?

Kolla vilken mumsig hallondrink jag gjorde efter träningen! Både god och nyttig! :)

image106

SÖNDAG

Godmorgon! Skulle egentligen jobbat klockan elva idag, men Conny smsade och sa att jag inte behövde komma idag. Skönt! Ska försöka plugga idag, har ett arbete som ska lämnas in på tisdag. Ska även övningsköra idag! Pratar med Joey på msn nu och vi bestämde precis oss för att träna sen idag, har tryckt i mig en massa godsaker denna helgen så får nog lägga lite till på rullbandet idag tror jag! Åt ju tårta och grejer igår på jobbet.

Nu ska jag sätta igång med mitt arbete! Ska skriva om sexuella trakasserier, rättså intressant faktiskt.
♥ puss

LÖRDAG

Hej! :) Har jobbat idag, från klockan tio till tre. Var lite mer att göra idag så det var kul, lite segt på slutet dock. Pappa kom och hämtade mig sen och jag fick övningsköra en stund, idag gick det sjukligt bra. Det är så roligt och köra då. Får nog bli en sväng imorgon också. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från Ica. Då ska hon laga oxfilé, mums! Det är jag väldigt sugen på idag faktiskt. Skulle egentligen behöva plugga, men det orkar jag verkligen inte. Ikväll blir det nog annars lugnt. Ska ju jobba imorgon också. Börjar visserligen inte förräns elva då, men jag behöver nog sova så lika bra jag stannar hemma.

Föresten, jag har köpt världens godaste te, med vaniljsmak! Det är nog den godaste smaken jag har smakat, och jag har smakat många kan jag lova ;)

image105

ÄNTLIGEN HEMMA

Hej! Hemkommen från jobbet nu :) Har även hunnit äta lite, mamma hade lagat min favoritmat idag! Flygande Jakob, så fett jäkla gott är det. Är helt slut i huvudet efter dagen idag så ska nog bara slänga mig i soffan tillsammans med mamma ikväll och inte göra ett skit. Ska upp och jobba imorgon också ju.. Ha en bra fredagskväll!

Fan vad jag posar illa nu för tiden! Ha, usch.

image104

FREDAG OCH JOBB

Idag är det fredag! Så sjukligt skönt. Började med spanska i morse, vilket var lika tråkigt som vanligt. Men är ändå ganska så stolt över mig själv att jag gick dit! Efter spanskan promenerade jag, Joey och Ulle till TK och tränade en stund. Sen gick vi vidare till hemköp och jag köpte lite småsaker så jag ska börja göra smoothie på morgonen tror jag, Mamma klagar så mycket på att jag aldrig äter frukost, men en liten fruktdrink på morgonen skulle nog kunna slinka ner. Det ger ju energi också :)

Har varit hemma en liten stund nu, duschat och sånt! Ska iväg och jobba om en stund, usch! Den enda tanken som snurrar i huvudet under tiden jag är där är money money money. Ska dock inte vara där mer än fyra timmar idag! Tar väl ett tag att ta sig hem också, eftersom ingen kan hämta mig. Är väl hemma runt sju i alla fall :) Värre blir det imorgon. Men det orkar jag inte tänka på nu!

image103

BLONDINBELLA

Har varit ensam hemma hela kvällen, skönt faktiskt! Om några minuter tänkte jag slänga mig i soffan, eller sängen kanske, och kolla på Blondinbella som skulle vara med i något program. Det är faktiskt ganska roligt att en person som hon har fått så sjukt mycket uppmärksamhet, speciellt att det till viss del kommer från folk som hatar henne. Folk är så dumma som snackar om folk de inte gillar, är avundsjuka på och som de inte vill ska få någon publicitet. Personer som Bella tjänar ju bara på detta! Jag tycker hon är grym.

image102

FRISYRER OCH SÅNT

Finally. Det är så himla skönt att denna dagen är över kan jag tala om! Nu har jag inget plugg, eller ska ju lämna in ett arbete på tisdag nästa vecka! Men kan ta det lugnt ett tag till i alla fall. Idag har jag varit en sväng på stan tillsammans med Ulle och Joey. Vi har lämnat i papper till vår resa i sommar och även varit ett besök på Lustgården så Ulle fick hämtat ut sina saker. Hon var ju aldrig med oss igår, när vi hämtade våra!

Lockcenter ringde mig nyss och sa att Eveline, min frisör, har gått och blivit sjuk! Så ska inte klippa mig imorgon. Men fick en ny tid redan på måndag! Dock utan färgning. Men det var ändå ganska bra eftersom jag inte har en susning om hur jag vill ha mitt hår! Alla tycker jag ska färga tillbaka till det mörka jag alltid har haft. Men jag vet inte. Förslag? Är också sjukt trött på min lugg! Vet inte alls hur jag vill ha den, vet bara att jag inte gillar den nu. Jag älskar hur den ser ut på den första bilden här under. Den andra frisyren är också grym, dock vet jag inte om jag gillar luggen där ;) Det är så svårt (a)

image100    

image101

TORSDAG

Godmorgon :)

Vaknade tidigt idag! Kanske beror det på att jag har gått och lagt mig i tid den senaste veckan? Men det är skönt med lite extra tid så här på morgonen då det annars brukar vara lite småstressigt. Har en ganska så kort dag idag, börjar kvart i tio och slutar runt två. Hoppas jag får färdigt mitt arbete under tagen, annars får jag väl sitta kvar lite efter skolan. Men det ska nog gå bra :) Är sugen på träning sen idag, får se om någon följer med mig? Nu ska jag skicka iväg ett sms till Altemyr och sen göra mig lite i ordning. Ha en bra torsdag allihopa!

♥ puss!

PHOTO OF THE DAY

image98

Vilken jobbig dag det har varit idag, bara en massa plugg! Är nästan färdig med mitt arbete nu i alla fall, ska skriva det sista imorgon tänkte jag. Vi får ju jobba med det på organisationslektionen imorgon. Snart är det helg, och jag hoppas verkligen det blir en bra helg. Det behöver jag. När denna veckan är slut kommer jag jubla av lycka, det har verkligen inte varit en bra vecka. Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Puss och godnatt ♥

ONSDAG

Hej sötnosar :)

Sitter fortfarande i skolan .. Slutade redan vid ett idag ju, men vi har suttit kvar och pluggat hela eftermiddagen på våra organisationsarbeten. Usch, det ska lämnas in imorgon och vi började för några timmar sen. Har kommit en liten bit på väg nu i alla fall, men är inte färdig! Får fortsätta med det ikväll. För snart slutar Frida sin sista lektion och då blir det en promenad till Lustgården med tjejerna och hämta ut det vi har beställt!

♥ puss

IT KILLS ME

Godmorgon :) Sitter i skolan nu, som vanligt på onsdagsmorgonen. Denna lektionen på morgonen är så himla slapp, och skön. Personaladministration, världens gulligaste lilla lärare också, ha! Ska ha matte senare idag, usch! Sen svenska och engelska. Efter det ska vi som sagt sitta kvar och plugga, och sen tror jag det blir ett besök på lustgården med tjejerna för att hämta vad vi beställde på sexpartyt i helgen! Spännande ;)

Nästa vecka blir det hårdträning igen, har varit så himla slapp med det dem senaste veckorna. Usch. Så nästa vecka, när det inte är så mycket i skolan eller jobb i vägen så blir det att gå till TK med Joey! :)

♥ pusskram
it's all about you

STRESSAD

Jag känner mig stressad som ett as och helt slut i hela huvudet. Ska gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon! Börjar 8.10 och slutar runt ett tror jag. Då ska jag och Joey sitta kvar i några timmar och skriva organisationsarbetet! Hoppas det blir klart. Neh, nu väntar sängen!

♥ Godnatt

TISDAG

Godkväll :) Äntligen hemma och allt sånt nu! Det är så tråkigt att sluta sent i skolan, hela dagen går ju liksom. Var i alla fall hemma vid fem idag och då var mamma och pappa redan hemma! Det var en överraskning, vilken tur att jag hunnit städa undan och sånt innan idag! Dem hade köpt en massa fina saker, åh jag vill också till Italien nu! Har precis gjort färdigt läxan i personlig utveckling tills imorgon, skulle skriva om tre konflikter vi varit med i under veckan, vilken typ av konflikt, hur vi löste den osv. Måste plugga ännu mer idag, skriva på mitt organisationsarbete. Suck! Lika bra att sätta igång genast.. Ikväll är det i alla fall gossip girl!

♥ puss

FRÄSCHA UPP DIN IPOD

Jag skulle verkligen inte ha något emot att snygga till min ipod lite! Detta skulle jag vilja klistra på min som börjar bli lite repig och ful. Vad som är bra är också att det går att ta av utan att skada ipoden.

image97

YOU'RE THE FOOL

Hej :) Skippade min idrott idag, så har suttit och pluggat till provet ett tag nu. Hoppas det går hyffsat nu i alla fall. Sitter också och funderar på mitt organisationsarbete som ska lämnas in på torsdag, kommer bli jobbigt att skriva det känner jag. Är så ointresserad och trött på skolan så det finns inte. Men det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av det, jag lär ju  inte slippa det i vilket fall.

Mamma och pappa kommer hem idag också, tror jag. Eller kanske det är imorgon? Äeh, jag vet inte. Har i alla fall städat undan lite här hemma. Solen skiner nu också, det regnade innan. Vädret styr verkligen vilket humör man är på, så hoppas solen stannar kvar här nu. Alla blir så mycket gladare då :) Nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna till skolan i tid! Ha en bra dag :)

♥ puss!


IT'S NOT OVER

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova bort alla bekymmer hade jag tänkt. Tror jag skippar idrotten imorgon och pluggar till provet istället, lika bra det. Idrotten i skolan är ju inte alltför kul ändå. Tränade med Ulle innan idag, men var nog lite för trött för att det skulle gå bra. Får ta nya tag i veckan, eller kanske inte föresten. Har sjukt mycket att göra, men nästa vecka! Denna veckan som kommer har jag så sjukt mycket att plugga så jag vet inte vad jag ska ta mig till, och till råga på allt så ska jag jobba hela helgen! Fredag, lördag & söndag. Suck. Men jag tjänar bra och pengar är alltid bra och ha! Nu ska jag sova.

♥ godnatt gullisar
föresten.. hade besöksrekord igår igen, så himla roligt :)

TRÄNING

Ska springa ner till stan nu och lämna tillbaka en tröja jag köpt, den passar ju fan inte. Men gör inte så mycket, vet inte riktigt varför jag köpte den ens. Sen ska jag vidare hem till Ulle för att hämta upp henne för att sen bege oss till TK. Är så trött på allt pluggande så det ska bli skönt att få komma iväg till gymmet lite.


image96

STUDIEDAG

Åh, vilken tråkig studiedag! Studiedagar ska man ju bara vakna upp hyffsat sent och chilla på morgonen med sjukligt hög musik och äta en mumsig frukost och sen springa ner på stan med vännerna och shoppa upp alla pengar man har. Sådär har min studiedag verkligen inte sett ut, jag har haft en dag full av studier! Usch. Har pluggat på privatekonomin, kan nog lite nu i alla fall. Har hunnit duscha och fått i mig lite mat också.

image95


Senare ska jag och Ulle iväg och träna tror jag. Var ett tag sen och jag är riktigt sugen idag. Ikväll får det väl bli ännu mer plugg. Föresten så fick jag sms från Madde innan (min chef) och hon bad mig jobba i helgen. Orkar verkligen inte det, men jag behöver pengarna! Ska lägga undan lite till resan i sommar tror jag.

Nu måste jag städa lite tror jag.. och plugga.
♥ puss!

DU ÄR EN JÄVEL PÅ KÄRLEK

Godmorgon :) Vaknade inte riktigt lika tidigt idag som jag hade tänkt mig, men var uppe runt tio i alla fall. Har suttit och pluggat en stund fram tills nu, men var tvungen att ta en liten paus (a) Ska väl fortsätta om en liten stund antar jag. Har ett stort prov i privatekonomi imorgon, är verkligen sjukt tråkigt. Räntor, kronofogden, olika sortes lån och blabla.. Får hoppas det går hyffsat bra i alla fall. Nu tänkte jag ta mig en dusch så jag piggnar till ordentligt!

♥ pusskram

GODNATT

Nu har Ulle gått hem för kvällen och jag ska väl alldeles snart slänga mig i sängen. Är redigt trött efter denna helgen kan jag lova, och jag har massor av grejer att fixa imorgon så bäst jag är pigg. Tänkte gå upp ganska tidigt och sätta mig och plugga så har jag gjort det.

Ikväll har jag och Ulle bara kollat på film, bakat en kladdkaka och cyklat lite ute i regnet. Vi kollade på den filmen som gick på trean, minns inte vad den heter. Men det var en sån löjlig film med Hillary Duff som är ganska så kul ändå att kolla på ibland. Han killen som var med i filmen, Ben Feldman, är råsnygg har jag kommit fram till! Satt och dregglade hela filmen. Nu blir det sängen, godnatt! ♥

image94

FINALLY GETTING BETTER

Nu känner jag mig ganska så duktig! Blev en del pluggande innan, även om jag är låångt ifrån klart! Ikväll ska jag umgås med Ulle, även Frida kanske? Tänkte ju festa ikväll men efter fredagens och lördagens bravader får vi nog ta det lilla lugna ikväll. Är nog rätt slitna allihopa. Så ikväll blir det mys bara.

Tänkte snart hoppa in i duschen och lägga en hårinpackning. Ser förjävligt ut i håret alltså. Tur jag har klipptid i veckan! Sen måste jag städa undan lite också känner jag. Helt sjukt vad stökigt det blir så fort mamma eller pappa inte är hemma.

Nu är det musiken på högsta volym, som är alltid när jag är ensam, vifta lite på rumpan och hoppa in i duschen som gäller.
♥ puss


BAKIS SÖNDAG

Idag är jag trött! Helt sjukt vad jag är trött. Dåligt mår jag också.. Och det har inte bara att göra med mängden alkohol jag har fått i mig under helgen. Skulle bara vilja krypa ner i sängen och sova sova sova bort hela dagen. Men nej, det kan jag inte. För jag måste plugga. Plugga på en söndag är ju hemskt. Tur att det är sjukt dåligt väder ute, annars hade jag aldrig fått något gjort. Neh, lika bra att sätta igång. Ha en bra söndag babe's :)

♥ pussokram

LÖRDAGEN I BILDER

image87
Sexparty hade vi ju, och det var inte lite sexleksaker tjejen från lustgården hade med sig, haha!

image88
Frida

image89
Födelsedagsbarnet
och Sara innan vi skulle käka tårta :)

image90
Sen blev det dags för sanning och konsekvens, de elaka korten :)

image91
Anna var i farten hela kvällen och fick nog kyssa hela bunten, Här är hon med Frida Hall.

image92
Sen fick kvinnan strippa också ;) haha, snygging!

image93
Isak och Kling fick smörja in varandra lite sexigt med bodylotion, haha ;)

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL ♥

HIHI KALAS :D:D

HEEEJ! tänkt ebara säga hej.  nu är det kalaaaaas :D
puss på alla som är på kalaset .D så kul det är med kalas :D
älskar kalas :D HAHAH Aälska kalas :D

SEXPARTY

Denna dagen har gått så sjukt jäkla fort så det är inte sant. Hann i alla fall med att plugga lite, Ulle var här och hämtade sina saker & jag har städat lite. Är nästan färdig för fest också. Om en liten stund kommer Ulle och hämtar mig coh sen åker vi hem till Joey. Ikväll är det sexparty som gäller! Det ska komma någon tjej från lustgården tror jag och berätta om en massa trevliga saker. Ska bli mycket kul ;) Senare kommer väl boysen och då blir det maaat, är redan hungrig haha! Ah, hoppas kvällen blir lyckad. Jag tvivlar inte en sekund på det.

image86

BILDER FRÅN IGÅR

 Puh! Nu har jag städat udan en massa prylar som låg och skräpade i lägenheten. Måste dock damsuga också, men det får nog bli lite senare. Sitter just nu och väntar på att Ulle ska komma hit och hämta alla sina saker från gårdagen. Min bror är också på väg ut, han ska tävla i varberg tror jag. Sen har jag lägenheten för mig själv och tro det eller ej, men då ska jag sätta mig ner för att plugga. Japp, jag hoppas jag klarar av att sitta ner en liten stund i alla fall, hade kännts bra. Wish me luck.

Lite bilder från gårdagen :)

Frida
image82

Ulle
image83

Frida
image84

Jag, pose inne på toan.
image85

Det får räcka med bilder än så länge. Det finns nog några till på Bilddagboken, Lolliettan.

PARTY

Godmorgon :) Igår var det fest ute i Harplinge. Vi firade Martin som fyller 18 år idag. Grattis :) Vi förfestade hemma hos mig och sen blev det buss ut till lokalen. Kvällen var helt okej, hände dock inte så mycket. var hemma vid två och somnade direkt. Vaknade nyss och idag måste jag plugga lite känner jag, usch. Har massor att städa också, ligger burkar och kläder överallt verkligen.

Ikväll blir det party igen. Idag ska vi fira Joey som fyllde 18 i veckan. Först blir det sexparty, sen droppar väl mer folk in och då blir det mat och grejer. Sen festar vi natten lång :) Känner på mig att det kommer blir skitkul. Ska ta mängder av bilder också, så kan jag visa några här sen :)

Nu måste jag verkligen ta och städa lite. Tror Ulle kommer hit snart också och hämtar sina grejer.
♥ puss!


FINALLY FRIDAY

Godmorgon :) Sitter här och äter frukost, är inte så hungrig på morgonen men lite yoghurt får det bli. Ska snart fixa till mig lite och sen möta upp tjejerna på stan. Köpa födelsedagspresenter och kanske hitta något att ha på sig på helgens fester. Har svårt att tro att jag ska hitta något jag verkligen vill ha, men ska försöka i alla fall :) Senare i eftermiddag kommer tjejerna hem till mig så blir det lite mat och fix inför ikväll. Sen antar jag att det blir buss ut till festen. Ska i alla fall bli trevligt. Nu måste jag hitta något att slänga på kroppen.

♥ puss


INDEPENDENCE DAY

Har nyss kollat på Independence Day. Jag älskar sådana filmer! (a)
Har visserligen sett den en miljon gånger, men ändå. Den är bra!
Och Will Smith är dötuff!

image81

MYSKVÄLL

Om en liten stund ska jag promenera ner till hemköp för att möta Ulle. Vi ska väl köpa lite nötter eller nått sånt som vanligt och sen traska hem till mig och glo lite tv eller nått. Kommer nog bli en del prat om helgen också antar jag. Shit, jag har nästan panik. Har inte en susning om vad jag ska ha på mig, haha (a) Får nog gå in och rota lite i mammas garderob. Sen blir det ju en sväng på stan imorgon också. Men det är så svårt att hitta kläder i denna staden alltså, ingenting som faller mig i smaken i alla fall.

image80


Nu ska jag städa lite innan Ulle kommer, det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum. Eller nej, i hela lägenheten faktiskt .. och gud, mamma har bara varit i Italien i några timmar. Lägenheten kommer vara förstörd när de är tillbaka. Äh, jag städar innan de är hemma igen :)

Fan, Ulle ringede nyss och bad mig rusa till Hemköp. Jag har inga kläder på mig typ. BRÅTTOM ;O

♥ pusskram

TORSDAG

Hemma från skolan nu :) Eller har varit det ett litet tag. Ska alldeles snart sätta mig ner och plugga lite privatekonomi. Orkar egentligen inte men kommer inte ha någon tid över för det i helgen och på tisdag väntar ett ganska så stort prov. Senare ikväll ska jag umgås med Ulle, kanske vi kan kolla på "Du är vad du äter". Det är så kul och se allt som folk trycker i sig, men även att se förändringen sen.

Imorgon skippar vi spanskan. Jag känner mig verkligen som en dålig människa, men det är bara så himla tråkigt. Ska skärpa mig sen, efter påsklovet typ. Nu har jag bara inte orken. Så det blir stan imorgon med min pärlor och köpa färdigt alla födelsedagspresenter och lite sånt.

Nu blir det privatekonomi-plugg!
♥ pussokram

FLATBRÖD

Det är bara så sjukt gott. Men varför döper man ett sorts
 knäckebröd till flatbröd? Det låter ju inte gott alltså.

image79

GRR

Hej gullisar. Jag försov mig i morse, usch. Som tur var så var både mamma och pappa hemma så när de skulle köra till flygplatsen släppe de av mig på skolan samtidigt. Har bara haft matte än så länge idag, organisationen är inställd. Eller vi har eget arbete. Skulle verkligen behöva börja jobba med mitt arbete men jag har ingen ork. Får ta tag i det senare.. Sitter i alla fall och väntar på min sista lektion nu, personlig utveckling. Ganska så rolig lektion, inte så jobbig. Men den börjar inte förräns om en timme. Suck.

Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så himla nice. Egentligen borde jag nog ta det lugnt hela helgen, bli frisk och allt sånt. Men nepp, inte en chans att jag ska sitta still hela helgen. Imorgon blir det 18 års kalas, Martin fyller år. Grattis! Ska nog ändå ta det lite lugnt med drickan och så. Vill ju inte vara såå bakis på lördag. Då ska vi fira Joey :) Ska bli hur kul som helst.

Men nu tjatar Joey om att det är tråkigt. Ha en bra dag :)
♥ puss

SICK OF IT

Färgade håret på mamma innan ikväll, hoppas det blir bra :) Men brukar ju bli det när jag färgar (a) Det kan säkert Frida intyga, haha. En gång råkade vi färga hennes hår rött, det var sjukligt kul faktiskt. Aja, ikväll mår jag inget vidare alltså. Min näsa bara rinner, rinner och rinner.. Nyser var femte sekund typ och allt sånt som hör till när man är förkyld. Har legat i soffan med mitt täcke och en stor kopp te hela källen, kollat på top model och myst lite med mamma, ha. Hon och pappa åker till Italien imorgon, ändå ganska skönt. Någon får komma och bo hos mig tror jag, gillar inte att sova ensam. Usch.

♥ puss & godnatt

SJUKT FÖRKYLD

Här sitter jag och är helt genomförkyld, igen! Hur fasen kan jag drabbas av detta nu? Har jag verkligen inte tid med. Känns som om jag har femton kilo snor i näsan och min rygg ska vi inte ens tala om hur ont den gör. Det har visserligen inget med förkylningen att göra men jobbigt är det. Får hoppas jag känner mig bättre snart. Måste verkligen vara pigg i helgen, då väntas det 18års kalas både fredag och lördag. Det vill man ju absolut inte missa.

Struntade i engelskan idag och stack hem efter lunchen istället och vilade lite. Sen gick jag ner i istan igen för att träffa min favoriter. Inhandlade lite presenter och sånt till helgen :) Sen fikade vi med födelsedagsbarnet. Ikväll ska jag bara ligga hemma och försöka bli lite bättre. Har lovat att färga håret på mamma också, suck. Men sen är det ju Top model ikväll! :)

Joey, födelsedagsbarnet :)

image78

RESAN BOKAD

Godmorgon babe's. Sitter i skolan nu och är dötrött, tur jag har personaladministration nu på morgonen som är så slappt. Kan sitta och göra lite vad jag vill. Jag och Altemyr har nyss sprungit runt i hela skolan och satt upp läckra bilder på Joey. Hon fyller 18 idag och det ska såklart firas ;) Grattis honey. Vi ringde också till fritidsresor precis och bokade våran resa! Så den 1 augusti åker vi till Cypern, Ayia Napa. Så jävla roligt ska det bli :)

Har bara tråkiga lektioner resten av dagen, matte, svenska och engelska. Hur kul låter det på två skalor? Usch. Som tur är så ska vi ses på film på svenskan, och förhoppningsvis gå igenom ett prov på engelskan. Efter skolan blir det nog en liten sväng i stan, presenter som måste köpas och även glo på lite kläder kanske om det finns tid till det. Imorgon åker mamma och pappa till Italien, så blir hemma själv i en vecka med min brorsa. Men han åker iväg på fredag tror jag och ska spela någon tennistunering så blir helt ensam. Skönt.

Neh, nu ska jag gå och göra lite nytta här på lektionen. Eller, kanske ska kolla lite på bilddagboken eller något först.. Det är så tråkigt att skriva arbete, speciellt om sexuella trakasserier.

♥ puss
& grattis igen Joey.

VÄRLDENS VACKRASTE NICOLE

Denna bilden var bara så himla söt på Nicole Richie,
 Joel Madden och deras lilla baby :)

image77

TRÖTT ASSÅ

Puh. Är helt slut i hela kroppen, trots att jag knappt inte gjort ett skit idag? Konstigt. Efter skolan har jag i alla fall övningskört en stund med pappa, går bara bättre och bättre. Känns bra :) Sitter här och väntar på ett telefonsamtal från Frida Hall nu, vi ska boka våran resa ikväll och måste veta om hon ska med eller inte. Hoppas hon ringer snart :) Min data är helt sär i huvudet idag, ingenting funkar. Så nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Gossip Girl och I huvudet på gynning.

♥ pusspuss

TISDAGEN VERKAR BLI EN BRA DAG

Godmorgon :) Hinner slänga iväg ett inlägg lite så här på morgonkvisten idag. Ska snart gå ner till stan för att ta bussen till skolan. Har idrott nu på morgonen, undra vad vi ska göra idag? Bara det inte blir volleyboll, fett tråkigt enligt mig. Sen ska vi nog försöka dansa lite, jag och min snyggingar, har ju en del kvar att göra tills galan vi ska vara med i. Sjukt fint väder idag föresten, är nog ganska kallt men vad gör det när solen skiner? Slutar runt kvart i fem idag så är hemma ganska så sent, ska nog försöka hinna med att övningsköra lite med pappa idag. Eller han kanske inte är hemma kom jag på nu, ah vi får se hur det blir. Ha en kalasbra dag sötnosar.

♥ puss!

SOMMAR 2008

Åh, kan man längta mer efter sommaren än vad jag gör? Nej, tror inte det. Ska bli så fruktansvärt skönt när jag står där på skolavslutningen och viftar på rumpan och bara kan känna att jag har månader av ledighet framför mig. Det verkar även som om våran efterlängtade semester kommer bli av i sommar tjejer :) Om allt går som planerat bokar vi våra biljetter imorgon och i så fall befinner vi oss i cypern i slutet av sommarlovet. Gött! Då blir det party. Här är en bild på hotellet vi tänkte bo på :)

image76


Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket. Har en lång dag framför mig imorgon, börjar tio med idrott och avslutar dagen kvart i fem efter personaladministrationen. Sov gott allihopa :)

♥ puss och godnatt

MÅNDAG

Så var måndagens skola avslutad :) Skönt. Måndagar är nog en av de värsta dagarna i skolan tror jag, så himla tråkiga lektioner hela dagen. Men som tur är har vi flyttat vår privatekonomi till morgonen så jag får gå hem redan två :) Jag är nog lite av en morgonmänniska så det passar mig utmärkt. Var en snabbis på stan innan jag gick hem innan idag. Inhandlade en jacka och lite annat smått och gott. Tänkte ju dra och träna direkt efter det, men eftersom Ulle var sugen på att hänga med kunde jag åka hem en stund i mellan. Hon slutar i förräns halv fem idag så får bli kvällsträning istället. Brukar inte gilla att träna på kvällen, men idag känns det bra.

♥ pusselipuss

Denna jackan fick följa med hem idag :) Riktigt fin faktiskt.
image74

@ SCHOOL

Godmorgon :) Sitter i skolan nu, så himla tråkigt. Har precis svarat på någon meningslös enkät om hur skolan är. Vår skola är faktiskt ganska så bra, men det finns ju saker som är minde bra också.. Men så är det väl överallt antar jag. Ska alldeles snart gå till en filmsal och kolla på någon film. Sen har vi lunch och sen engelska. Efter skolan ska jag in till stan och köpa en jacka och sen åka och träna, längesen nu så det ska bli skönt. Ha en bra dag.

♥ puss


VÄRLDEN ÄR LITEN

Det finns så himla mycket i denna världen som är så orättvist. Väldigt mycket faktiskt. Och ibland drabbas man av detta, och det är fan ta mig inte vad jag vill. Äh, vet inte vad jag ska säga. Jag är irriterad och .. kanske ledsen. Jag vet inte. Jag har blivit svag, helvete.

♥ Who's gonna be there after the last angel has flown?


SÖNDAG

Söndag. Helgen går mot sitt slut och imorgon börjar skolan igen, något jag verkligen inte ser fram emot. Har ju alltid haft sovmorgon på måndagar också, men min privatekonomi är flyttad från eftermiddagen till på morgonen. Det är visserligen bra, för då slipper jag en håka på några timmar och så slipper jag sluta runt fem. Förövrigt så har helgen varit bra, väldigt lugn. Har inte varit på det minsta partyhumör. Har laddat tills nästa helg istället, då blir det fest. Ska bli himla kul faktskt. Hoppas veckan går snabbt :) Mamma och pappa åker till Italien i veckan med, så har lägenheten för mig själv. Om man räknar bort min bror då, men han är ju så sällan hemma ändå :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. Funderar på att plugga lite matte, men får se hur det blir med den saken. Ha en bra söndag allihopa.

♥ pusspuss

GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN

image73

LAGER 157

Hemma igen nu efter en liten utflykt med pappa :) Eftersom det varit så himla dåligt väder idag ville jag inte åka till Köpenhamn, bättre och vänta tills solen har kommit fram och det blivit lite varmare. Det är så mysigt där då. Så jag valde att åka till Lager 157 idag. Helt okej var det faktiskt. Fick med mig lite av varje hem :)

♥ grå hoodtröja från Bondelid
♥ världens skönaste mysdress, love it!
♥ några par Björn Borg trosor (har släppt hankypanky nu, ha!)
♥ skor (märke minns jag inte)

Ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen ingenting. Ska i alla fall gå och sova en stund nu tror jag, är så trött. Så får vi väl se om det dyker upp något senare.

♥ puss

RSS 2.0