Fredag

Hej! Har varit hemma en stund nu från skolan, slutade redan halv ett idag :) Om lite mindre än en timme ska jag iväg och träna spinning på TK, ska bli skönt och få träna tycker jag! Sen får jag åka snabbt hem och duscha och fixa i ordning mig lite, för ikväll blir det mat på Pios! Gott ska det bli :) Tror inte jag ska göra så mycket mer sen ikväll, ska upp och jobba imorgon.. Nu ska jag få i mig något att äta sen sticka till TK.

Från Ayia Napa! Jag, frida & Linda :) SAAAAAKNAR!

Onsdag

Hey! Kom precis hem från en eftermiddag i Helsingborg :) Har varit en runda på Ikea och även en snabbis på Väla. Fick med mig lite smått och gott hem. Skoldagen idag var riktigt boring tyckte jag, trots att jag hade en kort dag. Började tio och slutade två! Hade geografi och naturkunskap B idag vilket var nytt, aptråkigt båda ämnena! Inte världens roligaste lärare heller precis.. Fick stanna kvar en timme extra i skolan också för att ta skolfoto! Vår klass hade lite militärtema, det blev nog ganska bra! :) Men usch, är redan skoltrött alltså. It suuucks. Börjar 8.10 imorgon, inte kuuul. Visserligen har jag Dans & Gestalning på morgonen så det är helt okej och sen slutar jag vid två så ska egentligen inte klaga!

Ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig i sängen och kolla
 på so you think you can dance! Sen soooova :) Puss babe's.

comfort

Hej sötnosar. Är och jobbar just nu, har inte så mycket och göra så passar på att blogga lite.. Söndagar är så himla tråkiga, nästan inget folk alls. Men slutar vid tre så inte så långt kvar! Då kommer pappa och hämtar mig och sen hinner jag snabbt hem och äta lite innan jag ska iväg och jobba på HBK i eftermiddag/kväll. Blir en lång dag alltså, men gött med lite extrapengar! :)

Skolan började även i fredags. Trist.. Men ändå ganska skönt, komma in i alla rutiner och så igen. Ska börja ordentligt med träningen nu igen också, har varit lite slapp på sommarlovet. Nu har jag även börjat jobba varje lördag och ska göra det fram till jul. Även en del söndagar.

Nu ska jag göra lite nytta på jobbet.
Puss babe's.

VÄRLDENS BÄSTA VECKA


RSS 2.0