24 mars

Tjing snyggingar! Jag är ingen stor idol av skolan, ok? Skulle bara göra det klart för alla. Jag orkar verkligen inte med alla inlämningsuppgifter, prov och seminarium! Puh. Trodde trean skulle blir lite lugnare än tvåan, men nej där trodde jag fel. Som tur är det bara 80 dagar kvar tills studenten! Och betygen sätts ju i Maj någongång och efter det ska jag ta det förbannat lugnt ;)

På fredag vankas det utgång! Det lutar åt underbar trots att Lazee ska spela på kåren och det ska vara modevisning och grejer. Någon mer som ska till Underbar? Dagen efter, på lördag åker jag och Joey till Sälen! Wooho. Ska bli skönt att komma bort och inte tänka på skolan och massa annat dumt! :) Vi är borta en vecka och vi hade tänkt att bli proffs i backen under den tiden :) Wäjj.

Förövrigt så är jag med och tävlar på Amandas blogg om
 superfina armband jag skulle behöva ;)
 www.primms.blogg.se

22 mars

Godmorgon :) Egentligen skulle jag befinna mig på jobbet just nu, eller säkert i bilen på väg dit för jag är alltid sen! Men i alla fall, min boss ringde för en stund sen och sa jag inte behövde jobba idag. Lycka! Jag vet att jag går miste om förbannat mycket pengar då jag får ob-tillägg hela dagen idag men just idag gör det inget.. Var inte ett dugg sugen på att jobba! Har tusen andra saker jag måste göra istället.

Varför går helgerna så sjukt fort alltid? Trist. Aja, i fredags var det i alla fall jag och Joey som shakade loss inne på Moon hela natten. Nyktra var vi också, ha! Träffade en massa roligt folk, trodde jag skulle kissa ner mig ett tag när jag såg hur vissa dansade! Haha. Igår mådde jag inte så bra, låg hemma och sov hela dagen nästan och gjorde ingenting. Idag måste jag plugga lite och sånt. Znarkk.


19 mars

Wopidooooo, det går bra nu ;) Är hemkommen och så från London nu :) Hade det toppen tillsammans med Frida, blev mest shopping men vi hann även med att se på musikal, gå på marknad och en utekväll. Vi hade jättefint väder så var lite rädd för att det fortfarande skulle vara vinter och kallt i Sverige när vi kom hem. Men dem senaste dagarna har det ju varit förbannat fint väder så hoppas verkligen det stannar kvar! :)

Annars är det väl det vanliga som händer.. Skola och sånt! Huuh, känns som om vi har prov, inlämningar och sånt hela tiden! Men det känns skönt att veta att jag har mindre än 50 skoldagar kvar. Alltså 50! Det är typ ingenting :D Lycka! Idag var det en chill dag i skolan i alla fall. Kom dock dit lite för tidigt för visste inte om att vi inte skulle ha någon filosofi.. Hade bara en lektion efter det för det visade sig att resten av dagens lektioner var inställda!

Klarade uppskrivningen idag så nu är det inte långt kvar tills det rosa kortet är mitt hoppas jag! Grattis till Bellisen som tog sitt idag, duktigt! :)

Snaaaart...

11 mars

Puuuh vilken vecka! Har varit full rulle hela tiden alltså. Ska egentligen inte klaga för gillar det, men ibland blir det för mycket! Men vad gör det när jag och världens bästa Frida åker till London imorgon? INGET :D Tjoho vad det ska bli kul. Frida har kollat upp vädret också och det ser bra ut. Så det enda som kan gå fel nu är väl att vi missar planet eller nått. Klockan 06.25 kommer Fridas morfar och hämtar upp mig imorgon. Jag och Frida ska lifta med han och hans två 90-åriga friends :) Det blir najz. Vi är hemma igen på måndag kväll :)

<3

9 mars

Jag tror fan ta mig att jag går in i väggen snart. Helt seriöst. Jag känner mig så fruktansvärt stressad att jag snart bara lägger mig ner i sängen och gråter bort flera dagar. Jag avskyr skolan så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen, men ändå sätter jag så sjukt höga krav på alla prov och inlämningar. Upptill skolan ska jag hinna plugga teori som jag inte tycker är roligt. Uppskrivning och uppkörning är inte långt borta.. Samtidigt som allt detta ska göras ska jag åka till London, och sälen. Det ska bli askalas men känns inte riktigt som om jag kan njuta av det när jag har tusen andra saker att tänka på..

Jag måste sluta ha så höga krav på mig själv. Det spelar ingen roll om jag når mitt mål eller lyckas med något, känner alltid att jag kunde gjort bättre. Så förbannat dumt! Man ska väl vara glad om man lyckas med något?

Oooj, negativt allt blev då! Sånt som händer. Och fötter, höhö! Borde i alla fall gå och lägga mig och sova nu så jag är lite pigg tills imorgon. Dans står först på schemat och sen har vi nån jävla skrivning i filosofi som jag inte har pluggat någonting till för hade ändå inte förstått det så la den energin på teoriplugg istället.

♥ 3 dagar till London med min fina Frida :) lycka till imorgon sötnos!
puss och godnatt

2 mars

Kom hem från Köpenhamn i lördags :) Det var skönt att komma bort lite men ännu skönare att komma hem! Jag och Frida hade en väldigt chill praktik :) Lite handbollsträningar fick vi gå på, men mest strosade vi runt på ströget! Mys =)

Sitter i skolan och har textkommunikation.. Slutar om en liten stund och då ska jag åka raka vägen hem I think. Det är förbannat tråkigt att vara tillbaka i skolan efter typ två veckors lov. Att jag dessutom ska ha ett stort och fruktansvärt naturkunskapsprov på onsdag gör inte saken bättre. Sen måste jag skriva min praktikrapport också, znark! Men som tur är så händer det lite roligt i veckan också! Joey fyller 19 på torsdag och det måste såklart firas! ♥ Tjoho. Ska även träna boxning och lite så nu efter ett uppehåll på två veckor, snajsigt.

Nä, nu ska jag försöka ta mig hemmåt. Och plugga natur........... Puss!


RSS 2.0