YOU GOT ME HEATED UP

Sitter här helt nyduschad efter träningen :) Så himla skönt. Träningen var faktiskt inte så jättejobbig idag, vet inte vad det berodde på? Antagligen för att jag mår lite halvkasst och inte vill lägga på så mycket belastning. Ska vila ifrån träning några dagar nu, tror det behövs. Aja, imorgon är det fredag och det tackar vi för. Hänz kommer och det blir en tripp till Båstad. Hoppas på det bästa, men vi får se hur det blir :) Dagen börjar i alla fall med spanska som vanligt, usch! Sen ska jag och Fridisen en sväng in till stan och kolla lite olika saker. Mys! Föresten, jävlar vad det blåser ute. Trodde jag skulle blåsa iväg när jag promenerade hem från träningen. Nu måste jag få lite kläder på kroppen, för jag fryser. Ciao


ONSDAG

Blev träning för min del innan idag fast jag inte mådde så himla bra. Kommer väl straffa mig imorgon antar jag. Äeh, kunde inte låta bli. Ruggigt kul men jobbigt var det, precis som det ska vara. Är helt slut i hela kroppen nu och ska slänga mig i sängen när som helst. Börjar kvart i tio imorgon men ska till skolan vid nio för vi ska hinna öva på vår redovisning en gång. Slutar vid två, men ska stanna kvar för att dansa. Sen blir det träning på kvällen, om jag mår tillräckligt bra för det, men det gör jag nog! :) Just det, det var fest imorgon också kom jag på. Blir kanske det istället? Ah, det låter bra. Nu ska jag sova. Godnatt ♥

CALLING ALL ANGELS

Altemysan skickade världens bästa låt till mig, åh den är så fin.


SJUKLING

Idag mår jag inget vidare. Kände det redan innan i veckan, har varit väldigt trött och sovit hur mycket som helst, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Men kämpade mig upp i morse och gick på personaladministrationen och matten, men sen var det bara att ta bussen raka vägen hem. Jag orkade verkligen inte mer. Gick hem och somnade direkt. Vaknade för en liten stund, mår väl lite bättre, men har huvudvärk. Får hoppas den går över tills ikväll, har ju träning då. Men får väl kanske hoppa över den. Måste göra läxan tills imorn med, har redovisning i organisation och nån inlämingssak i personlig utveckling, ska skriva possitiva och negativa adjektiv om mig själv. Har ni några förslag? Ciao så länge.


GOSSIP GIRL

Hejhoe! Tisdag kväll nu då, och mina ögon är så trötta att de trillar ihop. Herregud vad trött jag varit idag! Idrott första lektionen, det var faktiskt riktigt roligt :) Sen åkte jag och Altemysan med Ulle hem och käkade och bytte om å så. Sen åkte jag å Fridisen till skolan för att ha privatekonomi. Det var så jäkla jobbigt och hålla ögonen öppna, trodde faktiskt jag skulle somna. Men jag lyckades hålla mig vaken och sen var det bara personaladministration kvar på schemat. Så fort jag kom hem käkade jag lite och sen gick jag till hemköp med pappa och nu sitter jag här! Om en kvart börjar Gossip Girl, har hört mycket bra om det så hoppas det är bra :) Senare blir det I huvudet på Gynning och efter det antagligen sängen på direkten. Nu ska jag gå och skala mig en apelsin och gnaga lite på mitt naturgodis, gott! Ciao.


SÅ JÄKLA SÖT

image44

GYMNASTIKENS HUS

Godmorgon :) Klockan är runt nio och om en halvtimme ska jag bege mig till bussen för att åka ut till söndrum och ha idrott i gymnastikens hus. Inget jag är speciellt upplagd för eftersom jag knappt inte sovit i natt, har vaknat hela tiden och aldrig riktigt somnat gott. Äeh, får göra det bästa av det.. Sitter här och i mina träningskläderoch äter lite yoghurt. Ska nog trycka i mig en banan också, annars svimmar jag väl under dagen. Jag måste bli bättre på det där med att äta, slarvar hela tiden och då blir jag trött. Nu ska jag gå och packa väskan, ciao!


GET FREAKY

Trött och hungrig. Japp, det är så jag kännt hela dagen faktiskt. Men sov några timmar när jag kom hem i eftermiddag och nu mår jag bättre :) Fortfarande trött, men inte alls som tidigare. Funderar på att gå och ta lite nypressad apelsinjuice, så kanske jag piggnar till lite. Det är så jävla gott, nog det bästa jag vet. Senare ikväll ska jag nog se på American Idol, finns väl inget annat vettigt att kolla på skulle jag tro. Sen måste jag nog gå och lägga mig i tid idag annars kommer jag verkligen inte orka upp imorn. Första lektionen imorn är idrott och lektionen ska hållas av Frida & Frida i gymnastikens hus. Senare har vi Privatekonomi och Personaladministration. Sen får vi gå hem kvart i fem. Suck. Äeh, det är bara att bita ihop. Helg igen snart! ♥

MÅNDAG

Måndag .. Igen! Känns som om det var måndag nyss ju. Tiden går så jävla snabbt. Aja, idag har skulle jag gått i skolan till halv fem. Men eftersom både svenskan och engelskan var inställd idag så pratade vi med vår privatekonomi lärare om att skippa den lektionen idag. Det gick bra så vi fick gå hem efter endast en lektion :) Sköönt. Men var kvar i skolan och pluggade lite med de andra, kan ju behövas ;b Är ruggigt trött så tror jag ska lägga mig och sova lite nu eller se på en film. Tråkigt väder ute också ju .. Vill ha sommar och sol, nu! Nu blir det soffan, ciao!

BACK ON TRACK

Hemma igen efter helgens bravader, riktigt trevligt var det :) Så jävla underbart att få träffa Häänz! Men saknar henne redan! Usch. 12:17, det är Elit det ;) I fredags var det fest! Började med förfest hos Hanna, det var nog roligaste på hela kvällen. Sen vidare till Magasinet, inte helt fel det heller även om det mest är minnesluckor där (a) Vi somnade väl nångång vid fyra så dagen efter var slö. På kvällen blev det bara filmtittande och chill, också trevligt! Men nu är jag som sagt hemma och vi hoppas på festigheter nästa helg igen :) Ska bara ta mig igenom en hel skolvecka först, vet faktiskt inte riktigt hur jag ska klara det. Är så trött på det. Aja, får väl sova snart så jag orkar med skiten. Har nyss slötittat lite på Cayote Ugly, stavas det så? , men nu får det bli sängen! Snart (a) Ciao!

Hanna och Martina, inte fullt så nyktra ;)

image43

SKAUUNE

Yes! Idag blir det att åka ner till skåne :) Ska bli nice, som vanligt. Klockan ett lämnar tåget halmstad och jag är väl framme i trelleborg nån gång vid fyra antar jag, blä. Hatar att åka tåg, så himla tråkigt. Men jag brukar hamna jämte helt sjuka personer, så får hoppas på det nu med. Ha! Skolan idag var väl okej, hade ju bara spanska. Den var hemsk som vanligt, men skönt och kunna gå hem sen ju :) Var en snabb runda i stan, och nu sitter jag här nyduschad. Får väl dra på mig lite kläder snart och käka någonting. Sen är det väl dags att promenera bort till tåget. Just det, jag ska gå dit. Jobbigt och bära på en väska, men men. Det är ju inte så långt :) So long babe's.


HEY GORGEOUS

Tänkte packa ner lite saker inför imorn nu. Så öppnar jag garderoben och det bara väller kläder rakt ut framför mig. Det är inte klokt vilken röra jag har där inne. Så jäkla mycket kläder, skor osv. Som jag inte använder! Asgamla grejer. Förstår inte varför jag har allt, får nog bli att rensa ut där nån dag. Så jag kan fylla på med lite nytt! Blev ju en del inhandlat i Thailand, men inte så mycket faktiskt :) Här har vi två plagg jag inte skulle tacka nej till ;)

image40  image41

♥ En söt sommarklänning. Har faktiskt ingen vit klänning till sommaren. Detta är en klänning från Day Birger by Mikkelsen. 995 kronor. Lovely!

♥ Ett Ed hardy linne, skit fint. 599 kronor. Som klippt och skuret.

TORSDAG

Nyss hemkommen från skolan, slutade kvart i två idag :) Skönt att ju längre veckan går ju tidigare slutar jag! Dagen idag har varit ganska så chill, bara tre lektioner. Men har dock en del läxor och bajs tills imorn. Personlig utveckling och spanska. Sen måste jag packa lite inför i helgen och sånt, för det hinns inte med imorn! Oj, klockan går sjukligt snabbt idag. Måste sätta igång med allt jag ska göra. Ciao!


image39

En bild från nån restaurang från Thailand. Bilden är ganska sne, så måste varit jag som har tagit den.

COME BACK

Där sprack mitt löfte jag sa igår om att ligga i sängen klockan tio idag. Får försöka det en annan dag igen ;b Det är fråga Olle på tv nu, ganska kul faktiskt. Men ändå ganska lamt. Äeh, jag är nog trött. Träningen tog död på mig, och min redan så hemska träningsvärk lär ju bli värre. Men det var skönt att få röra på sig :) Imorn blir det en lugn dag, har bara tre lektioner och slutar hyffsat tidigt, skönt! Nu är också min biljett bokad och klart, åh lycka. Puss och godnatt.



come back sweety

ETT HELVETES NÖJE

"Okeeeeej! Då har vi bara sex minuters uppförsbacke kvar. Stå upp och ge gärnet. Maxa belastningen och öka farten! Visst är det underbart?"

Spinning, fyfan. Så jävla jobbigt. Så jävla nice.


HEATH LEDGER

image38

Har hittats död i en lägenhet. Så jävla illa, jag som tyckte han var förjävla nice.


TODAY

Idag är jag glad, ruskigt trött men glad :) Skön känsla det där. Vet inte varför jag är så glad, men ska ju beställa tågbiljett idag och sen upptäckte jag att jag hade lite extra cash på kontot, och det är ju alltid välkommet! ;) För övrigt har jag en miljon saker att göra idag, känner mig lite smått stressad faktiskt. Ska ju springa till tågstationen och köpa en biljett. Jag måste också plugga, har personlig utveckling tills imorn och även matte. Sen en himla massa spanska tills på fredag, men det får vänta tills imorn! Tur att vår engelskalärare var sjuk idag med så vi fick sluta tidigare. Frida försöker också få med mig på ett besök på morfars, antar att du menade morfars innan i alla fall fridus? Aja, en chai latte hade ju inte suttit helt fel ;) Sen har jag träning inbokat senare, är riktigt sugen på att bli trött idag. Ska lägga på mycket belastning så jag blir helt utpumpad! Nu måste jag verkligen sätta i gång med allt.


GODNATT

Måste verkligen hoppa i säng tidigare än vad jag brukar, känns som om jag sover tre timmar per dygn eller nått. Det gör jag naturligvis inte, men det känns så. Imorn ska jag ligga i sängen klockan tio! Ska försöka sova ikapp mig själv eller nått. Ska hoppa rakt ner i sängen nu också. Godnatt!


I HUVUDET PÅ GYNNING

image37

nu blir det carolina gynning i rutan, just love her!

HEAVEN IS A PLACE NEAR BY

Godmorgon :) Sitter här i min väldigt fina träningsoutfit, börjar skoldagen klockan tio idag med idrott! Känner inte alls för det idag, och ännu mindre känner jag för att ha en lång håla i eftermiddag. Men där kan vi kanske klämma in lite dans idag så vi får nånting gjort :) Aja, klockan kvart i fem slutar jag idag och då blir det raka vägen hem. Blir nog ingen träning idag, varken hinns eller orkas med! Ikväll blir det istället Carolina Gynning på tv igen. Den kvinnan är sjukligt rolig att titta på! Nej, nu ska jag fixa lite innan skolan och snart gå till bussen.


SO CUTE

Mary-Kate Olsen när hon poserar i You Magazine's juni nummer.
Klänningen är ju helt sjukt söt, fröken Olsen med för den delen.

image36

NY VECKA

Måndag idag och första skoldagen denna veckan :) Startade med spanska, lika tråkigt som vanligt. Sen svenska, också tråkigt. Engelskan blev inställd så nu sitter vi här med en sjukt lång håla. Men snart är den slut, börjar halv fyra igen med privatekonomi. Sen slutar jag runt kvart i fem :) Långa skoldagar är så jobbiga, usch!

Helgen har i alla fall varit bra! I fredags var det mat och mys med alla bästaste hemma hos Ulle! Vi åt tacos, spelade tp och sjöng lite singstar. Trevligt som vanligt :) I lördags var det fest! Förfest hemma hos Frida, och sen vidare till Stenhuggeriet och Alexander. Det var helt okej, jag och Altemyr blev inlåsta på toan också ;O Vi drämde igen dörren och såg en lapp "stäng inte dörren". Så märkte vi att det inte fanns något handtag varken på insidan eller utsidan, och det var en bit till marken om man säger så från fönstret, men det löste ju sig ;) I söndags mådde jag förvånansvärt bra faktiskt, även om jag var trött. Tränade med Joey och Ulle, riktigt jobbigt var det! Men kul.

Idag händer som sagt inte så mycket, är väl i stan runt kvart över fem. Tänkte gå och kolla tågbiljetter idag, men det får nog vänta tills imorn, eller övormorgon då jag slutar tidigt. Börjar ju min vecka med två sena dagar, men det är ganska skönt så slutar jag tidigt resten av veckan :) Ciaao!


FINALLY

image35

Denna bilden bjuder jag på. Blixten var typ stark?

Välkommen fredag, älskade fredag. En av min bästa vänner skulle jag tro. Slutade som vanligt halv tio idag, jag överlevde spanskan :) Den var faktiskt inte så hemsk idag. Har varit hemma sen dess och fixat med lite olika, städat hela mitt rum, vilket tog typ tre timmar. Jag är inte så bra på att städa, det är ju fruktansvärt tråkigt faktiskt. Nu är det finare är det nånsin varit på mitt rum i alla fall :) Ska iväg och träna vid halv fem, sen hem och duscha och sånt. Senså bär det av till Ulle med lite folk för mat och så, sen får vi se vad kvällen tar oss. Kommer bli kanon, som alltid med mina pärlor. Ciao!

TORSDAG

Idag har det varit en bra dag. Matten som råkade vara första lektionen idag var inställd så fick sova lite längre, åkte till skolan vid halv elva ungefär och hade organisation, inte speciellt med det men det gick ganska fort. Sen efter lunch hade vi personlig utveckling. Fick reda på vårt ledarskapsarbete, hej mvg! Det var mycket välkommet. Sen slutade jag :) I eftermiddags var jag och tränade, spinning med Joey å Ulle, riktigt skönt idag :) Sen nu ikväll har jag varit hemma hos Ulle och tittat tv och lite sånt, mys! Ska slänga mig i sängen snart, ska upp tidigt imorn. Har spanska åtta på morgonen, med Ulla! DÖDEN. Wish me luck. Sleep tight, and don't let the bed bugs bite (a)

GRAB SOMEBODY

Igår kändes det som om tiden bara rusade fram och jag inte hann med nånting, idag känns det precis tvärtom! Tiden går långsamt och, eller ah jag har fortfarande för mycket att göra i och för sig, men men. Jag vill ha heeelg, och så är det bara onsdag. Men dagarna som är kvar i skolan är hyffsat bra, slutar halv tio på fredagarna så den dagen går nästan bort :) På fredag blir det nog kul, hoppas jag ;D Sen får vi se vad som händer resten av helgen :) Med risk för att låta rysligt fjortis så måste jag säga att jag känner för att festa som faaan, vill supa ner mig själv, skaka loss allting och dansa till klockan fem på morgonen. Det är så mycket som händer hela tiden och det skulle vara skönt och bara släppa allt för en kväll, sjukligt skönt hade det varit. Jag blir SÅ trött på dig.


ÄLSKA

image34

Någon som vet när filmen har premiär? :)

TISDAG

Godmorgon tänkte jag skriva, men så såg jag att klockan redan var halv två. Tiden går så sjukt snabbt nu för tiden, skrämmande asså. Aja, i alla fall. Jag sitter i skolan nu, har världens tråkigaste håltimme typ. Började tio idag med idrott, ruskigt tråkigt var det också. Sen har vi kollat på älgjakten i skolan, och nu sitter vi och nördar i datasalen. Har privatekonomi senare och personaladministration. Sen är klockan kvart i fem och vi slutar, lång dag idag alltså.

Senare ikväll ska jag bara soova, är så himla trött idag. Ska nog kolla på det dära programmet med Carolina Gynning, hon är ju ganska kul faktiskt. Ska kanske ta ut mitt löshår också, om jag pallar. Vi får se :) Nej, nu måste jag fortsätta att leta efter ett jobb till personaladministrationen senare idag. Puss!

HEMMA

Jaha, så var man hemma igen.. Till Sverige, skolan och allt sånt där. Trots att jag bara gått i skolan en dag sen jag kom hem är jag redan dödstrött på skiten, usch! Jag längtar tills nästa lov. Det är i alla fall skönt och vara hemma hos alla mina gullungar. Det var tur jag hade Bellis nere i Thailand i alla fall, underbara kvinna. Hon fyller föresten år idag, grattis gumman <3

Jag tänkte sammanfatta min resa lite, kommer lite bilder sen med skulle jag tro :) Flygresan var lika tråkig som vanligt, men vi hade sjukligt bra platser och sånt så jag ska inte klaga! Vi bodde inne på en stor golfklubb med massa privathus och sånt, helt sjukt fint var det :) Vi ägnade nog mest tid till poolpartyn, voleybollspel och en massa sovande känns det som. Jag orkade i alla fall masa mig till stranden några dagar :) Spelade även pyttelite golf, fick massa skön massage och hann med en hårförlängning med. Haha, den ska jag nog ta ut snart igen! Flygresan hem var det absolut tråkigaste jag varit med om, alla bara sov hela tiden och jag hade ingen att prata med. Blä säger jag bara! Men men nu är jag som sagt hemma, och här är en bild på huset! :) Fler bilder kommer senare.

Framsidan av huset.
image32

Baksidan av huset.
image33


RSS 2.0