30 april

Hallå. Dagen började med att jag och Ulle fick åka iväg till skatteverket för att fixa och trixa med deklaration och grejer. Hej pengar tillbaka! Kabooom. Fett mycket folk var det men med svenska vassa armbågar gick vi därifrån i hyffsad tid! Åkte och jobbade i ett par timmar innan det blev en fredagsrunda på stan. För tillfället sitter jag och Ulle med varsin Carlsberg i handen och inväntar bussen som går om ca 10 min. Ikväll ska vi rocka loss garderoben på Xlnt, jobba med andra jobb. Imorgon är vi lediga och då blir det andra bullar, då rockar vi dansgolvet istället! Dags att dra, puss!

Just nu.. Sorry för den ASDÅLIGA bilden men hinner inte ta en ny!


28 april

Jag tror fan jag smäller av! Ser ni min rubrik? Det är slutet av april. Kollar man ut genom vårt fönster så snöar det?! Vad fan är det som händer? Jag orkar inte mer snö. Det skulle bli dåligt väder hela veckan men det behöver ju faaaaen inte snöa fär det. Årrhh! Blir det inte bra väder till helgen vet jag inte vad jag gör. Går i ide kanske..

No thaaaanks!!


Förövrigt så har vi tvättdag idag här på Björnveien. Annars händer inte så mycket intressant. Jobbar senare i eftermiddag/kväll. Längtar till helgen. Fast veckorna går så förbannat fort här.. Helt sjukt. Ska försöka rensa bland mina kläder lite idag tänkte jag. Nästa gång jag ska hem till Sverige måste jag ta med sånt jag inte använder. Får ju inte längre plats med mina saker..

Har var jag på väg att ladda upp en bild på jellyshots och skriva, det här hade ju inte suttit fel! Men vi närmare eftertanke hade det suttit jäkligt fel. För fyfan vad äckligt det är, haha!


Sex and the city.

Jag har aldrig någonsin längtar såhär mycket tills en film kommer ut. Eller jo, kanske när ettan skulle komma. Och möjligtvis till Harry Potter. HEHE!

Kunde inte "bädda in" hela trailern, men här är en liten snutt ;)


26 april

Hola señorita! Måndag idag, kan väl säga det känns sådär! Helgen är min bästa vän. Startade veckan med en skön sovmorgon i alla fall. Ska strax dra iväg till jobbet, måste bara laga lite mat först. Helgen var bra, som vanligt. I fredags blev det några timmar på stan innan jag åkte hem och sov. Jobbade hela lördagen, först på dagen sedan på klubben. PENGAR RULLAR IN, det går bra nu! Sov mig igenom hela söndagen hemma hos Johanna innan jag åkte hem och sov ännu mer, ha!

Snart är det MAJ månad. Känns så jäkla bra. Kommer blir en grym månad kan jag lova. Det händer något kul varje helg i alla fall. Wopa! Är det inte fest, besök eller födelsedag så är det kanske en helg i Sverige. Japp, det blir en bra månad helt enkelt. Och att jag har fyllt 20 när månaden är slut gör ju inte saken sämre ;)

Om jag hinner innan jobbet kommer det lite bilder från senaste tiden. But I guess not. Så ni får tre asbra cambilder istället, hah.. HADE

Tummen upp för maj!


Snyggast i HELA Oslo.


Innan utgång för ett par helger sen.


20 april

Tisdag.. precis början av veckan. Men ändå är det onsdag imorgon och halva jobbveckan har gått! Soft. Skön dag idag alltså. Sovmorgon, chill jobb & bäst sällskap. Holy macaroni, kan ju inte bli bättre. Var hemma lite innan sex också, det har inte hänt på evigheter. Imorgon blir det däremot andra bullar! Jobbar från 10-22. Känns inte riktigt helt okej nu alltså, men det får duga. Snart helg, snart helg, snart helg. Det är ungefär vad jag tänker på under dagarna. Förövrigt så rullar det på som vanligt här i Oslo. Härligt väder har vi också, förutom idag då? Helt konstigt har det varit. Men mest är det sol! Grymt bra tycker jag. Hoppas det håller i sig hela året. Ska blir bättre på att ta lite bilder så ni faktiskt får SE vad som händer här också, inte bara läsa. Dags att diska och dra sig mot sängen. Hur tråkigt? Men är man trött så är man. Känner för att sova till typ mitten av maj. Men tror nog att jag stiger upp även imorgon. SOLONG PEOPLE

Framtidsdrömmarplaner..


12 april

I fredags efter jobbet gick jag och Ulle och strosade lite i stan tills vi fick ett litet ryck och bestämde oss för att åka till Halmstad. Vi skyndade oss hem, slängde i oss lite mat och skulle beställa biljetter. Sen tog vi vårt förnuft till fånga och åkte aldrig, ha! Det var lite kort om tid helt enkelt.. Men tur det för det har nog varit den bästa helgen i Oslo på länge!


Fredagskvällen var vi på TGI fridays och drack öl på uteserveringen. Det har varit helt sjukt väder här i helgen. Har inte sett såhär mycket sol sen förra sommaren, typ. Lördagen var lika fin så jag och Ulle startade dagen med att GÅ ner till stan, det tog minuter ungefär. Så nu vet vi det. Vi sprang runt på stan lite i de fina vädret innan vi mötte upp Joey och åkte hem till oss. Satt ute i vår lilla trädgård och förpärlade lite innan jag drog iväg till Fridays igen. Denna gången med jobbet, trevligt! Åkte sen hem till ett par vänner en snabbis. Söndagen var jävligt go den också faktiskt, häng i vår lilla hage där vi grillade hamburgare och solade. På kvällen begav vi oss till Aker Brygge och kollade solnedgång och drack öl med vänner.

Ska se om jag kan sno några bilder av Johanna sen när hon lagt in dem på datorn.
Nu är det dags för mig att dra till jobbet! TJO


7 april

Då var man tillbaka på den rika sidan igen efter ett besök i Sverige över påsken. Fan vad snabbt tiden går. Förutom idag då, känns som klockan varit ett hur länge som helst.. Wierd. Sverigebesöket var bra i alla fall, träffade massa vänner, familj och sånt. Spenderade en heldag i Göteborg med bara massa mys, shopping och fika. I strålande solsken dessutom, wiho! Ser på facebook att nästan varenda jäkel uppdaterar sin status med nått i stil med "fiiint väder!" eller "åker till stan i solskenet".. blabla, jag blir bara deppig när jag läser sånt just nu. I Oslo är det rent ut sagt bajsväder! Så tråkigt är det.


Målade precis naglarna, har inget bättre för mig denna onsdag. Förutom att passa tvättmaskinen. Klockan halv fyra börjar jag jobba, lamt? Ja. Till råga på allt har jag lyssnat på Anna Bergendahls låt tre gånger denna morgon, vad är det för fel på mig? Herregud..

Mina naglar blev fina i alla fall.


Såhär såg jag ut igår innan jag skulle gå till Ica och handla dasspapper.


RSS 2.0