Ridin' Solo

Hur många tycker det är sjukt att detta om bara ett par dagar är ett år sen?












27 maj

Back on track i Oslo efter en jävligt skön helg hemma i Halmstad. De senaste dagarna har gått fort, redan helg igen imorgon! Sjukaste.. Slutade redan klockan fyra idag, har nästan aldrig hänt innan haha.. Men klnatig som jag var glömde jag att leverera butiksnycklen innan jag åkte hem. Så när jag står och väntar på Ulle inne på Oslo City får jag ett sms.. "Det ryktas om att du har butiksnycklen.." CRAP. Var tvungen och åka tillbaka och lämnade den förbannade nycklen så var inte hemma förrens runt sex ändå! INTE OKEJ.

Imorgon är det jobb jobb jobb. Först som vanligt mellan 9-18 och sen vidare till nattklubben. Sen hoppas jag få ett par timmars skönhetssömn innan jag sätter mig på den älskade bussen igen till SVERIGE! ♥ Yes, blir Sverige en snabbis även denna helgen innan det bär av till.... ja, varmare breddgrader! Wiho.

Två random bilder från ett par veckor sen.

Vi bestämde oss för att frosta av frysen, gick sådär! HAHA..


Hahaha, efter en galen utekväll bestämde tydligen
 jag och Ulle oss för att spärra av vår lägenhet!!



Strawtown.

Var väl ungefär två veckor sen jag skrev sist, och jäklar vad mycket det har hänt på de två veckorna.. Knappt att jag kommer ihåg alltså. Har varit helt underbart väder i Oslo. Förra helgen var galen. Jobbade, både på rema och klubben. Utgång för att fira min födelsedag. Sen fyllde jag år 17 maj. Och för er som inte vet så ör 17 maj den största dagen i hela Norge typ. Har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv på en och samma gång. Tog flera timmar att gå igenom stan på grund av folkmassorna. Vi har suttit nere på bryggan och chillat, åkt karuseller och massa mer.

I fredags efter jobbet satte jag mig på bussen hem från Oslo till Halmstad. Det var reunion på gång denna helgen. Frida har äntligen kommit hem från Australien/Bali. Frida Altemys är hemma från London för att fira sin födelsedag. Och jag, Johanna o Ulle kom från Oslo. Helt underbart att vi var samlade allihopa igen. Har spenderat nästan varje ledig sekund med dem denna helgen. Känns jättetråkigt att vi splittras nu igen. Nästa gång vi ses blir i slutet av Juli..

Har inte alls hunnit träffa många under denna helgen, men har velat vara så mycket som möjligt med Fridorna innan vi åker igen. Kommer kanske hem nästa helg igen, åker ju till Italien då men ska försöka hinna hem en snabbis innan. Om två timmar går bussen tillbaka till Oslo igen, vill inteeeeee.. Måste in och packa väskan nu, orkar inte. Är inte alls sugen att sitta på en äcklig, trång och ful buss i fem timmar.. Säkert utan Internet också, hoppas fan bara att vi har uttag till datorn så vi kan kolla på film. Men vi ska inte hoppas på för mycket, det är ju trots allt Swebus vi ska åka med. Snäppet sämre än SJ, då är det illa.. Aja, vi hörs i Oslo nästa gång. HAAAADE!

(Har inga bilder att ladda upp för sitter på mammas dator!)


Angels..

Det har varit en bra helg. Började sådär pga av lite jävla feber men det slutade desto bättre med våra kompisar från Örebro! Sebbe, Jeppe och Jakob kom och livade upp stämningen :) Var grymt väder i Oslo igår så vi hängde i Frognerparken och inne i stan under dagen och på kvällen var det dags för official party with Ayia Napa crew!

Grabbarna har i alla fall lämnat oss nu igen efter en fantastisk helg. Nästa gång våldgästar vi Örebro. Ikväll har i alla fall jag, Bullen & Joey varit på bio. Kollade på The last song och vi grät som små barn! (Hanna, du måste se den. Den är en sån som vi gillar du vet) Gulligt film liksom!

Nu är det dags att snyta upp en toarulle innan jag drar och pussar kudden.


Slimi Jimi Bubby Boy..

HOLA. Sist jag skrev var i fredags och sedan dess har det hänt en hel del vill jag lova. Dessvärre får inte ni Sweden people alla detaljer men lite kan jag väl dela med mig av. I fredags kväll/natt jobbade vi på Xlnt som vanligt. Det var special night denna helgen, kalas för 16 åringar. Haha! Dökul. Tack vare att dem var så små fick vi sluta en timme tidigare.

Lördagen var ju en röd dag så vi höll oss inne mest hela dagen och värmde upp inför kvällen. Planen var att vi skulle till Mark och hans vänner på inflyttningsfest för att sedan åka till Cayenne på födelsedagsfest. Blev tydligen att vi stannade på första festen hela kvällen, natten och dagen därpå! Vi hade liksooom kul ;) Hängde i solen, spelade kubb och försökte glömma baksmällan.

Igår (måndag) jobbade jag fram till halv elva elva nångång. Efter jobbet ringer Johanna & Ulle och säger det står utgång med stort U på schemat. Jag skyndar mig som faaen från jobbet hem till Johanna och förpinglar lite. Sen blir det Cayenne hela natten med dans och BILLIG BAR. Wopa! Jag och Ulle bokstavligt talat STUPADE i säng runt klockan tre fyra nångång. Idag började jag jobba 9 och har mått bajs hela dagen. Det är inte förrens nu jag börjat vakna till liv igen!

Så, där fick ni en liten update om helgens bekymmer. Det var nog lika bra jag behöll detlajerna för mig själv, haha! Nu ska jag hoppa ner i sängen. Godnatt lovers.


RSS 2.0