VALBORG

Hej mina fina vänner :) Onsdag idag, och även Valborg. Ska alldeles snart bege mig till bussen och åka till skolan. Min första lektion var inställd idag så börjar inte förräns 9.20 :) Matte står på dagens schema, och även lite annat trist. Men jag tänkte faktiskt gå hem efter matten och fixa lite. Sen idag ska jag åka ner till Skåne, ska vara där tills på lördag :) Bloggar nog sen idag innan jag sticker igen, annars får ni ha en fin valborg sötnosar.

image162

TISDAG

Hej! Har varit lite dåligt med uppdatering idag, men har verkligen haft fullt upp! Imorse tränade jag och Joey body pump på TK, riktigt skönt var det :) Stack sedan direkt till idrotten i skolan.. Sen hade vi en håla på 2 timmar så vi åkte in till stan och köpte vindruvor och så! Sen var det bara att åka tillbaka till skolan för att gå på sista lektionerna, slutade inte förrens fem idag.. Nu ikväll har vi grillat och så har jag övningskört en runda och så. Måste boka en körlektion snart, men har inte kännt att jag har haft tid! Men nu så :)

Imorgon är det äntligen onsdag och det betyder att vi slutar skolan, minilov. Så jäkla nice. Nu ska jag fortsätta kolla på desperata hemmafruar!
puss v

ILLAMÅENDE

VARFÖR ÄR DENNA BLOGGEN DUM I HUVET IBLAND?

Hej hjärtan :) Skrev nyss ett långt inlägg om lite av varje, men det försvann! Störigt. Sammanfattar det hela lite istället. Var och tränade innan idag, afro power dance idag :) Så jäkla skönt var det, men fy i helvete vad jag mådde illa efteråt. Kunde inte ens vara kvar på stretchningen (?) , trodde jag skulle spy! Men nu mår jag bättre i alla fall :)

Imorgon blir det träning igen, himla nice. Klockan halv nio, på morgonen, ska jag stå redo på gymmet för ett svettigt pass. Närmare bestämt Body pump :) Ska bli skönt. Sen sticker jag och Joey dirket därifrån till skolan för att ha idrott med klassen. Slutar inte förräns halv fem sen.. Jobbigt! Men tur vi bara har kort vecka!

puss v


JOEY OCH JAG PÅ BIO

image158
Joey babe väntar på att bion ska börja :)

image159
Vi laddade upp med en massa godsaker som skulle bota vår bakfylla! Vi lyckades inte rikitgt ;p

NATIONELLT PROV

Hej min vänner :) Sitter i skolan nu, har precis gjort färdigt mitt nationella prov i engelska. Ha, gick nog inte så bra ;p bara skrev en massa, minns knappt inte ens om  vad. Aja, de får gå som det går. Snart ska vi ha spanska, sug! Usch. Sen ska jag redovisa på svenskan som kommer gå väldigt bra eftersom jag inte har övat ett skit eller har någon röst idag? Aja, de får också gå som det går. Orkar inte bry mig ;p

Igår var det mys på bion! Jag och Joey, haha. Kan ju inte bli annat än kul ;) Filmen var också väldigt bra :) Och snygging i huvudrollen, mjau. Haha, sen satt vi hela tiden och sa att vi fick absolut inte välta ut vår megastora popcornpåse! Men hoppsan! (A) Den råkade vi visst välta ut, det var svinkul.

ha en fin dag sötnosar
puss v


BIO

Hallu sötnosar :) Nu börjar jag vakna till liv efter gårdagens festligheter, eller njä. Är fortfarande väldigt trött faktiskt, ha. Har pluggat lite idag, har väl gått sådär ;p är för seg.. Ska i alla fall ha nationellt prov imorgon i Engelska, writing. Sen redovisa mitt tal på svenskan. Sen tror jag inte jag har något mer i skolan förräns efter Valborg och allt.

Ikväll ska jag på bio tillsammans med Joey och möjligtvis Anna? :) Just nu minns jag inte vad filmen hette vi tänkte se, eller var det kanske 21 den hette? Ah tror det :) Ska i alla fall bli mys. Finns dock en ganska hög risk att jag kommer somna där inne i salongen.. Får väl ta och sova lite nu innan istället :)

image157

TACK MIN PÄRLA

Tjohoooo! Kvällen igår blev väldigt lyckad måste jag säga! Sinnes roligt hade vi. Joey kom hem till mig och vi käkade, gjorde oss i ordning och allt sånt där! Sen promenerade vi bort till tåget runt sju och åkte upp till Falkenberg :) Vi virrade runt lite där men hittade till slut bussen som skulle ta oss till Kullaberg. Bussresan var så jävla kul, haha! En massa fulla snyggingar, eller nja. Snygga och snygga, vi var snygga i alla fall. Ha! Sen var det party natten lång inne på Kullaberg. Och ja, det som händer på Kullaberg stannar på Kullaberg, höhöh! Nog bäst så (a) Vi kom hem fem i natt i alla fall och somnade nästan bums. Trötta i fötterna efter allt dansande, lagom mycket skrapsår från äventyr i skogen (?) haha. Nu har Joey åkt hem och jag måste sätta mig och plugga. Sug?

Min stjärna väntar på tåget
image152

Bussen var mycket nice.
image153

Några trevliga pojkar.
image154

Vakten, vaktmästaren eler whatever var rolig! Ha.
image155

Kul man är snygg full! Haha.
image156

Kommer säkert fler bilder sen, nu måste jag duscha! Puss v

FEST!

Hej! Idag var jag uppe tidigt, klockan tio stod jag på gymmet och skulle gå på spinning tillsammans med Joey! :) Mycket skönt var det. Sen åkte vi direkt till tågstationen och köpte biljetter tills ikväll. Bra att ha de fixat innan också, ha. Var i stan sen också med mamma och pappa. Käkade på vattenporten och köpte lite småsaker tills ikväll, maha ;) Om en liten stund kommer Joey hem till mig så ska vi fixa oss och allt sånt! Ska bli så himla roligt ikväll tycker jag. Vi är nog hemma runt halv fem i natt, eller i morgon. Eller vad man nu säger! Nu hinner jag inte sitta här och skriva, har lite grejer att fixa. Hoppas ni får en bra lördagskväll i alla fall :)

pussokram v

FREDAG

Tjoho sötnosar. Har varit hemma en stund nu :) Hade spanska i morse och sen åkte jag och Joey och köpte vindruvor. Har suttit här hemma ett nu och pluggat.. Så tråkigt alltså! Men om en kvart kommer Joey igen och hämtar upp mig, då ska vi tillbaka till skolan. Vi ska på PA-information.. Suck? Aja, det är bara en timme i alla fall sen åker jag hem igen! Klockan 17.00 ikväll ska jag på afro power dance igen, ska bli skönt och träna :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog inte speciellt. Ska grilla i alla fall, sen får jag nog ladda inför imorgon.

puss v

YOU'RE STILL THE ONE

Hej mina vänner :) Har precis kollat på utslagningen av So you think you can dance, men såg tyvärr aldrig när dem dansade. Var ute på golfbanan då.. Men men, det gör inte så himla mycket :) Var ju en runda i stan innan idag också. Då fick en tröja/klänning, man kan ha den som både och, följa med hem. Även en mascara och ett helt sinnes fint armband :) Imorgon rullar nya pengar in på kontot, wopido.

Ska nog snart hoppa ner i sängen! Imorgon har jag spanska på schemat, klockan 8.10. Underbart, eller inte! Fy fan. Slutar ju sen, men måste tyvärr tillbaka till skolan klockan ett för att gå på PA-information. Inte världens roligaste precis, men känns bra att gå dit i alla fall.. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! Nu, godnatt!

image151

THE WORLD'S GREATEST

Hejsan! Idag har det varit en ganska skön dag.. Fick sluta tolv för vi hade ingen personlig utveckling :) Då åkte vi in till stan, jag, frida, joey och jennifer :) Gick runt och kollade lite och så. Sen körde Joey hem mig :) Borde egentligen pluggat en massa nu i efetrmiddag men har inte orkat, ha. Har gjort lite i alla fall. Näh, orkar inte skriva något nu faktiskt. Skriver nog mer ikväll!

puss v

TORSDAG

Godmorgon :) Strålande solsken även idag, så underbart alltså. Idag är det torsdag, vilket ni säkert redan visste, ha. Men i alla fall, torsdagar är hyffsat bra tycker jag. Börjar kvart í tio och slutar runt halv två tror jag? Ah, nått sånt. Har matte första lektionen idag, riktigt tråkigt. Vi har fortfarande inte fått tillbaka våra matteprov så de kommer nog idag, usch. Sen har vi organisation och efter lunchen blir det personlig utveckling, I eftermiddag får vi se vad jag ska hitta på, ingen träning idag i alla fall. Blir nog att jag måste plugga! Nu måste jag fixa i ordning mig lite och sen rusa till bussen. Ha en fin dag sötnosar.

pusskram v

TRÄNINGSVÄRK

image150


Hej
små vänner :) Är helt slut efter träningen! Idag var det riktigt jobbigt alltså, men samtidigt väldigt skönt :) Speciellt nu efteråt.. Imorgon har jag en "ledig dag" när det gäller träningen, det låter bra eftersom jag redan börjar känna av träningsvärken! Ska snart lägga mig i sängen och kolla på top model tänkte jag. Är trött så jag orkar inte göra något annat! ;p

Och snaaart är sommarlovet här, tror vi räknade ut att det bara var 28 hela skoldagar kvar nu :) Det är inte mycket! Tjoho. Sommarlov är det bästa jag vet alltså. Dock ska jag jobba lite i sommar, för första gången i mitt liv, haha. Får se hur detta kommer sluta. MIn chef ringde innan idag och gav mig lite tider. Hon ville jag skulle jobba nu på söndag, men det sa jag tack och hej till. Går verkligen inte på fråga. På lördag väntar stort partaj och jag lär inte vara hemma innan halv fem i alla fall.

Nu ska jag göra en kopp te och lägga mig i sängen!
puss v

ONSDAG

Hej :) Kom hem från skolan för ett litet tag sen! Dagen idag har varit urtråkig och jag har varit på kasst humör. Börjar väl bli lite bättre nu i alla fall, brukar bli det när man kommer ifrån skolan. Om en timme ungefär så ska jag kila iväg till gymmet och träffa Joey. Idag blir det först ett pass som heter Core, där tränar man mage och rygg. Sen skyndar vi oss därifrån och kör nästa pass, body pump. Ett sinnes jobbigt styrkepass, men det ska bli skönt :) Kan dock förvänta mig grym träningsvärk imorgon, som alltid efter det passet när man inte varit där på ett tag.

body pump
image149

YOUR BODY IS A WONDERLAND

Hej! Måste bara börja med att säga att det var såå skönt att träna idag, och fruktansvärt jobbigt. Ha! Var verkligen längesen jag satt på en spinningcykel och det kändes kan jag tala om. Men gud så härligt efteråt :) Som jag sa innan så var skoldagen riktigt jäkla tråkig, så jag och Joey har haft en mysig dag i stan :) Käkade som vanligt på vattenporten, kycklingsalladen där är grymt god. Vi glodde in lite affärer och satt på torget och åt vindruvor. Att solen fortfarande lyser lika fint varje dag gör ju inte saken sämre!

Nu är också allting klappat och klart inför helgen :) Känns bra. Bara tågbiljetten som är kvar som också måste bokas! Men allt annat är fixat :) Tjoho. Vi ska åka uppåt i landet för lite festligheter tänkte vi. Typ långt uppåt? Eller äeh, vet inte riktigt var vi ska om jag ska vara ärlig, haha. Tur att jag bara ska ta mig till falkenberg själv så fixar sig resten sen. Skönt att slippa Halmstad, är så trött på denna lilla stad.

♥ pusskram

TJOHO

Hola! Nu är jag hemma och allt efter en ganska lång men väldigt nice dag. Blev inte mycket kulturdag för oss inte, tröttnade ganska snabbt på att gå runt där. SÅ jag och Joey har varit i stan och haft det lite trevligt. Snart är det dags för träning! Bloggar ikväll istället, måste lägga på ett kol nu.

♥ puss

KULTURDAGEN

Godmorgon alla fina läsare. Ännu en dag då jag vaknade upp till strålande sol, helt jättebra. Det gillar vi! Har precis ätit lite frukost, men hade ingen vidare matlust, som vanligt nu för tiden, så blev mest lite juice. Om ungefär tjugo minuter ska jag promernara till stan och ta bussen till skolan. Det är ju som sagt kulturdagen idag i skolan. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog som vanligt. Mat från olika länder, dans och sånt. Inte sådär jättekul precis, men bättre än vanliga lektioner i alla fall :)

Efter skolan så är det träning som står på schemat. Jag och Joey ska på spinning idag. Det var väldigt längesen vi gick på det passet så det ska bli roligt tycker jag! Idag ska vi svettas rejält. Ska bli gött. Och just det, idag ska vi boka biljetter till helgens partaj. Åh, ska bli kul! Nu måste jag rusa. Ha en bra dag!

Så här snygg är jag ibland, haha.
image148

DAGS ATT SOVA

Tjoho. Dags för mig att krypa ner i sängen närsom helst.. Är trött trött trött! Dansen innan idag var riktigt rolig tycker jag, och jobbig :) Har suttit med mitt arbete nu ikväll och skrivit en massa. Nästan färdigt nu, så skönt. Har bara lite egna tankar kvar och sånt, men jag har ju inga tankar om detta arbete! Ha. Äeh, de löser sig. Hittar på nått :) Imorgon är det kulturdag i skolan vilket betyder att vi inte har några vanliga lektioner. Mycket skönt. Men börjar dock tidigare än vanligt, halv nio. Men det får gå!

♥ godnatt snyggingar

AFRO POWER DANCE

Hej! Har suttit och pluggat ett tag nu, men det är så himla svårt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så hittar på en massa. Aja, vi får se hur det blir när det är färdigt. Är himla hungrig nu, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Men det blir den nog snart, ska äta tacos idag. Det tar väl inte så lång tid att laga. Efter jag käkat ska jag promenera hem till Ulrika, för att sen gå vidare till TK. Där ska vi dansa affro power dance, något jag inte gjort tidigare så det ska bli kul!

Det ser himla härligt ut i alla fall.
image147

MÅNDAG

Hej sötnosar! Är hemma från skolan idag lite tidigare än jag trodde! Alla lektioner efter klockan ett var inställda, så vi slutade redan tolv nångång :) Cyklade hem sen så har varit hemma ett tag.. Har legat ute på balkongen och solat lite, så fint väder ute alltså. Måste alldeles snart sätta mig ner och skriva på mitt personaladministrationsarbete.. Usch! Ska lämnas in imorgon, jag orkar inte! Men måste ju.. Lika bra att sätta igång på en gång!

miss yoooou
image146

MISS YOU

Godkväll kompisar :) Idag är det söndag och söndagar är alltid tråkiga! Jag har varit på så fruktansvärt dåligt humör idag och bråkat med alla möjliga personer. Förlåt! Bara jag får sommarlov och lite annat snart så blir jag på bättre humör.. Har varit och övningskört nu ikväll och legat framför min tv och inte gjort ett dugg. Var och tränade med Joey innan också!

Imorgon är det måndag och ny vecka. En dag närmare sommarlovet, tjoho! Ska möta upp Joey tidigt imorgon, innan åtta ;O Så ska vi cykla någonstans. Ska på studiebesök och just nu kommer jag inte på var. Ha! Men i alla fall, sen ska vi tillbaka till skolan och så slutar jag inte förräns två tror jag. Då måste jag raka vägen hem och plugga eftersom jag skitit i det i helgen. Dumma mig. Nu ska jag sova, eller snart i alla fall.

♥ pusskram

SÖNDAG

Godmorgon. Är lite trött idag, trots att det var ganska så lugnt igår. Kvällen var ganska rolig måste jag säga, men mot slutet blev det segt.. Tack för festen iaf Sarah :) Idag har jag en del på schemat, väldigt mycket faktiskt. Jag har en känsla av att jag bara kommer hinna med hälften, som vanligt! Gah, har alltid så mycket att göra. Måste plugga, det måste jag verkligen. Ska fixa en massa småsaker här hemma, och jag borde även hinna med att träffa en del folk idag. Fint väder är det också, så jag vill gå ut. Det är hemskt att det redan är söndag idag föresten, jag vill inte gå till skolan. Vill verkligen inte.

En bild från festen igår, den enda bilden som blev någorlunda bra. Ha.
image145

TIME TO PARTY

Hej! Har precis käkat världens godaste hemmagjorda hamburgare. Så sinnes gott var det. Om en stund kommer Frida hem till mig! Då blir det fix och lite sånt inför kvällen. Har egentligen inte tid att skriva nu, borde stå i duschen. Men äeh, ni känner väl mig? Tidpunkten själv. Jag hinner alltid (a) huhu. Aja, hoppas det blir skoj ikväll! Ska minsan uträtta både det ena och det andra ikväll, maybe mer om detta imorgon. Nu skriker duschen på mig. Ha en bra kväll!

♥ puss

LÖRDAG

Godmorgon solstrålar. Klockan är snart elva och jag ska bege mig en snabbis ner till stan, har lite småsaker att fixa. Sen måste jag plugga idag, skandal! Det är så himla fint väder ute så borde verkligen göra annat. Men känner jag mig själv rätt så blir det säkert tid till en hel del annat. Tur i alla fall att jag kan sitta ute på balkongen med datorn! Kan jag passa på att sola lite också. Tjoho. Ikväll blir det fest tror jag :) Sarah har fyllt 18 och det ska firas. Grattis honey. Nej, nu ska jag sätta fart så det blir något gjort idag!


Så här söta var Joey och Millie igår när vi var ute och promenerade! Puss på er.
image144

HEEELG!

Hej! Spanskaprovet är över, over and slut! Så jäkla nice, tror till och med det gick hyffsat bra ;) Feels gooood. Efter spanskan körde Joey mig till mammas jobb så jag kunde fotografera lite och sånt till ett arbete jag ska skriva. Skönt att ha det gjort också. Sen promenerade jag runt lite i stan och kollade på lite nya kläder. Det är min fredags syssla. En mycket bra sådan enligt mig.

Tänkte få något i magen om en liten stund sen kommer Joey och hämtar upp mig! Då ska vi åka till galgberget och gå en runda med hennes uuursöta hund Millie! Sedan blir det säkert en runda i stan, möta upp de andra tjejerna kanske för en fika? Låter bra.

Såå fint väder idag, love it!
image120

GODNATT

Jag har inte pluggat som jag ska, och jag är inte ett dugg förvånad över det. Provet imorgon kommer inte gå bra, men jag orkar inte bry mig! Skit samma asså ;p Hoppas på G i alla fall. Efter skolan har jag en massa saker att fixa med, så lika bra jag hoppar ner i sängen på en gång så jag är pigg tills imorgon.

♥ godnatt babe's

SPANSKA PLUGG

Hej :) Nyss hemkommen från skolan! Fick åka med Joey hem, och slippa vänta på bussen. Mycket skönt tycker jag :) Har verkligen inte tid att sitta här nu så det blir ett kort inlägg. Måste sätta näsan i skolböckerna. Imorgon är det spanskaprov som gäller och jag har inte öppnat boken än, men nu är det dags. Fy! Hoppas ni får en bättre eftermiddag än den jag kommer att få. Puss på er!


TORSDAG

Godmorgon. Snart dags för mig att promenera ner till bussen och åka till skolan.. Är väl inte så himla sugen på det asså, ska få tillbaka matteprovet idag tror jag. Ha, inget jag ser fram emot. Sen har vi organisation och personlig utveckling innan vi slutar. Ganska bra dag, men den blir desto sämre när jag kommer hem. Då blir det att sätta sig ner och plugga rumpan av mig. Har spanskaprov imorgon och ni vet ju vid detta laget hur mycket jag tycker om spanska. Ha en fin torsdag allihopa.

Ser inte det här helt sinnes gott ut? Jordgubbarna i alla fall, grädde är inte gott.
image143

TVONSDAG

Hej favoriter! Det var ju meningen att jag skulle studerat idag, men tror ni jag över huvud taget har öppnat boken? Jag måste fan skärpa mig. Jag ska det, snart. Nästa vecka. Orkar inte idag.. Ska snart slänga på mig världens skönaste myskläder och gå och lägga mig i soffan tror jag. Mamma har köpt vindruvor till mig så ska ligga och äta dem till top model tänkte jag. Sen så börjar ju Sex and the city idag också! Åh, underbara program. Ni får inte missa det. Tror till och med det är från avsnitt ett idag. Love it!

image142

ONSDAG

Hej!
Höll på att säga godmorgon, kan det bero på att jag vaknade precis? Jag är så himla trött så det finns inte. Slutade ju tidigt idag, runt elva. Var väl hemma vid tolv ungefär och sen dess har jag inte gjort mycket kan jag tala om. Eller, fck springa ner till stan igen och ta bussen till skolan för att hämta ett spanskahäfte jag glömt och sen hem igen. Men efter det har jag bara tagit det väldigt lugnt. Somnade en stund för ett tag sen och vaknade som sagt nu.

Har spanskaprov på fredag och jag m å s t e plugga, men orkar inte! Är så snuskigt trött på skolan. Det enda som åker runt i mitt huvud är tankar om sommarlovet. Längtar rumpan av mig! En annan sak som jag också längtar till sådär till är min födelsedag! Fast det är ganska så långt kvar, en månad och en dag för att vara exakt. Är lite nyfiken på vad som händer då, pappa håller på och planerar nått litet för mig. Men för mig räcker det att han är hemma denna gången i alla fall. Saknar faktiskt han.

Jag och pappa för ett bra tag sen nu ♥
image72

@ ULLE

Godmorgon godingar. Sitter hemma hos Ulle nu, ska alldeles snart fixa lite frukost och sen bege oss vidare till Kattegattskolan för yrkesmässa. Slutar tidigt och det känns riktigt skönt idag, är lite seg. Har ruskigt ont i min fot också, råkade ju ramla lite igår på gympan. Ha. Näh, nu blir det mat :)

♥ puss


ÅRH

Hej! Blir så arg på bloggen. Här har jag suttit och skrivit ett långt inlägg, så poff försvinner allt! Årh. Aja, får bli ett kort nu då för jag ska snart sova! Imorgon har vi yrkesmässa. Då har vi inga vanliga lektioner utan ska till kattegatt mellan nio och elva för lite föreläsningar. Sen slutar vi :) Innan de ska jag även hem till Ulle och käka frulle, ska bli mys! Thih. Bloggar om detta imorgon istället, nu väntar sängen.

♥ puss och godnatt

ETT LJUS FÖR ENGLA

Godmorgon :) Idag är det tisdag och det innebär att vi har idrott första lektionen. Vi ska vara ute idag, trist? Japp. Tror vi ska ha friidrott, något jag gillar i alla fall. Har en lång lång håla idag, sen orivatekonomi och personaladministration. Sen slutar jag! :) Vädret är fint idag med, tjooho.

Var det någon mer än jag som tände ett ljus för lilla Engla igår? Hoppas det.

image141


Nu måste jag rusa.
♥ pusskram

TRÖTT

Hej! Skolan idag var dötrist, verkligen. Riktigt sega lektioner.. Somnade när jag kom hem och sov i några timmar, jag var så himla trött! Ska ut till golfbanan om en stund tror jag, övningsköra dit och kanske slå lite. Om jag orkar. Men det är fint väder så det gör jag nog! Orkar i alla fall inte sitta här, skriver nog mer ikväll istället. Föresten, idag kommer min stjärna hem. Hoppas jag! Miss yooou.

♥ puss

MÅNDAGS MORGON

Godmorgon alla fina läsare :) Måndag och ny vecka idag, helgen går alldeles för fort tycker jag. Träningen med Joey igår gick bra så nu sitter jag här med världens träningsvärk, sinnes. Om en liten stund ska jag promenera ner till stan och ta bussen till skolan. Börjar tidigt idag.. Har bara en massa dötråkiga lektioner under hela dagen, men slutar i alla fall hyffsat tidigt. Runt två tror jag :) Jag hoppas på att solen kan titta fram lite senare idag också, då blir glad. Nu måste jag nog leta fram alla min miljoner saker som kan ligga lite överallt!

image140

Ha en fin dag :)
♥ pusskram

SMÅTT OCH GOTT

Var ute en lång runda med mamma innan idag :) Så jäkla skönt. Sitter för tillfället och väntar på att pappa ska komma hem, då blir det mat. Min mage skriker efter mat. Vi ska äta någon pastasallad som ser väldigt got ut, blir nog även något grillat till :)

image139

Runt fem möter jag upp Joey på gymmet och då blir det hårdkörning! Gott. Efter det hade jag tänkt ha ett litet hemma spa med mig själv, kan behövas. Lite ansiktsmask, peeling osv. Sen kanske, om jag orkar vilket jag har svårt att tro, så kanske det blir lite plugg. Ah, vi får helt enkelt se. Skola imorgon ju, bör nog vila (a) Nu blir det mat!

♥ puss

SÖNDAG

Hej :) Har precis satt i mig en god frulle, en macka och en kopp te :) Men så hungrig som jag var idag hade nog nästa vad som helst åkt ner i min mage. Vädret är helt sinnes bra idag så ska nog slänga på mig lite kläder snart och gå ut en runda! Senare idag var det tänkt att jag skulle plugga, men njä får se hur det blir med det alltså. Ska i alla fall träna på gymmet i eftermiddag/kväll också.

Igårkväll var jag hemma hos Frida Hall. Jag gick faktiskt hem till henne, det var så himla skönt. Tog runt 45 minuter :) Vi chillade mest hemma hos henne, sen kom jag hem inte alltför sent. Men somnade dock senare, men är ändå extremt pigg idag. Ha! Det är bra.

Ge mig beach 2008 nu!
image138


Nu ska jag ut! Ha en bra söndag.
♥ pussokram

SOMMARLÄNGTAN

Hej :) Gud vilken trött helg detta är, jag har varit så trött så det är helt sinnes. Igår gjorde jag verkligen inte ett skit, sov bara. Haha, men det var skönt :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se hur det blir. Vill bara mysa till en film eller något. Laddar tills nästa helg istället, och nästnästa :) Då blir det partaj.

Det är helt sjukt vad jag lämgtar till sommren. Jag bara måste tjata om det lite till. Det ska bli så jäkla skönt och slippa allt vad skolan heter. Åh! Hoppas bara dessa 8 (?) veckorna som är kvar går sjukt snabbt! Just nu känner jag bara för en kväll med världens finaste väder med världens bästa vänner i Frida Halls stuga. En massa roligt folk att grilla och festa med. Sen gå ner och nattbada vid bryggan.. Så jäkla efterlängtat det är eller.

♥ pusskram

GAINOMAX RECOVERY

Puh! Vilket träningspass jag och Joey körde idag, riktigt härligt. Speciellt så här efteråt :) Efter passet köpte vi varsin Gainomax, något vi tänkt på ett tag men aldrig provet. Och herregud så god den var! Vi provade nog hallonsmaken. Så här står det om Gainomax Recovery på deras hemsida.

Gainomax Recovery är en mjölkbaserad, smaksatt dryck som förstärkts med protein, kolhydrater och andra näringsämnen. Gainomax Recovery är laktosreducerad och innehåller både kaseinat och vassleprotein. Produkten riktar sig till personer som tränar regelbundet och är utvecklad för att återföra de näringsämnen som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysisk träning. Gainomax Recovery tillhör den snabbt växande kategorin återhämtningsdrycker och rekommenderas 5-30 min efter träningspasset.

Här har vi Joey med sin Gainomax i högsta hugg!
image137

Jag passade även på att sola 20 minuter innan jag åkte hemmåt. Nu har jag precis duschat och snart är det dags att promenera ner till stan tillsammans med min lillebror. Då ska vi ta bussen ut till Golfbanan för lite lunch med mamma och pappa. Gott! Nu måste jag rusa. Ha en fortsatt bra lördag. Puss! ♥

LÖRDAG

Godmorgon :) Vaknade vid nio idag, ganska så tidigt tycker jag. Är ju faktiskt lördag och då kan man sova länge utan att behöva gå och upp för att sen åka till skolan. Skönt med helg :) Om en liten stund ska jag bege mig till gymmet för att träna med Johanna. Idag blir det hårdkörning ska jag tala om, bikinisarna har kommit in på h&m! Efter träningen blir det nog så att jag kanske tar mig ut till Ringenäs och golfbanan för att möta upp mamma och pappa för lite mat. Får se om jag orkar, men det låter lockande för de har ruggigt god mat där. Annars skulle jag behöva plugga lite idag, alltid skola känns det som. Men det är inte långt kvar till skolavslutningen nu och innan de händer en massa roliga saker, min födelsedag t.ex.! Tjooho.

Denna skönheten fick följa med mig hem igår, den är helt sjukligt söt på. Love it!
image136

FRIDAY!

Godmorgon :) Har precis haft spanska, tråkigt tråkigt men lärde mig väl en del idag i alla fall. Alltid något ;) Vanligtvis slutar jag ju nu, men det är någon teatergrupp från London på vår skola och vi ska gå och kolla på dem klockan elva idag. Inget vi vill precis, men vi måste.. Så nu ska vi sitta här i en och halv timme och bara vänta ut tiden. Teatern är slut runt halv ett och då hoppas jag vi kan gå och äta, för lär ju vara vrålhungrig då. Hinner ju inte äta innan eftersom matsalen öppnar klockan elva. Det är fint väder ute så jag skulle vilja gå ut, men orkar inte nu. Får bli en runda på stan senare idag! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är ju trots allt fredag. Men jag är så ruggigt trött och jag behöver sova känns det som. Men njä, det låter inte så himla roligt faktiskt. Vi får se vad jag hittar på :) Annars är det bara jag och mamma hemma idag och det är ganska så skönt. Min bror skulle iväg och tävla någonstans tror jag.

Ha en bra fredag :)
♥ pusskram

TORSDAG

image135


Hej
sötnötter. Åh, så himla skönt att det förbannade matteprovet är över! Har verkligen ingen aning om hur det gick, men det kändes väl inte sådär skitbra precis ;b Aja, skönt att ha det gjort i alla fall! Efter skolan åkte jag och Joey och tränade. Var dock så slut i hela huvudet, kroppen också för den delen, så det blev inte så mycket träning! Men men bättre än inget alls :) Är vrålhungrig nu, går ju inte att äta skolmaten nu för tiden. Vad har hänt? Den var ju god i ettan. Tur att mamma är hemma tidigt idag så jag får mat snabbt :) Vädret är också helt sjukligt bra idag, det gillar jag! Ska nog tvinga ut mamma på en promenad sen eller något! Nu ska jag in i duschen. Puss och kram ♥

..

Vill inte!


ONSDAG

Godmorgon :) Vaknade för inte så jättelängesen, har fortfarande ont i min lilla mage. Vet inte varför alltså. Aja, ska i alla fall snart till skolan. Idag kommer Joey och hämtar mig i sin lilla bil :) Så slipper jag ta bussen! Skönt :) Har matte första lektionen, sen svenska, engelska och personlig utveckling. Suck. Slutar vi tre tror jag, men får se om jag sticker hem lite tidigare. Mår verkligen inget bra.

Bilden är från när vi var i Thailand sist. Idag är en sådan dag jag bara vill ligga i solen och inte göra någonting!
image132

ANSVARLÖS

Hej! Idag har det varit en helt okej dag tycker jag. Idrotten gick snabbt och det var skönt för den brukar vara riktigt dryg. På hålan hade jag ju som sagt lovat mig själv att plugga matte? Men vad hände? Jo, jag, Johanna och Jennifer begav oss ut på en liten rundtur i Joey's bil. Eller liten och liten, vi känner till Fyllinge vid det här laget i alla fall! Haha ;) Sen köpte vi en massa vindruvor som vi mumsade i oss innan vi skulle ha våra sista lektioner. Nu efter skolan har jag heller inte orkat plugga matte, är så himla ansvarslös. Och har ingen självdiciplin för fem öre. Imorgon MÅSTE jag plugga, ja, jag måste. Hjälp mig!

image131

Nu ikväll har jag precis kollat på so you think you can dance :) Det är inte så kul faktiskt, men ändå måste jag titta ;b Det är ju roligt att se när de dansar, men för mycket annat skit ;b Nu tänkte jag snart slänga mig i soffan och kolla på lite fotboll! Orkar inte göra något annat, hade ont som fan i magen igår och det var fasen inte gått över än. Mår illa, usch! Sen blir det i alla fall msn lan med Joey ikväll/natt! Haha, vi är sjuka i huvudet <3

♥ puss!

TISDAG

Godmorgon :) Idag är jag trött, ruggigt trött. Men får skylla mig själv eftersom jag satt uppe igår! Ska snart gå till bussen och åka till skolan. Börjar med idrott, jobbigt! ;b Sen lång håla som jag ska ägna åt studier minsann. Sen avslutas dagen med privatekonomi och personaladministration. Kvart i fem slutar jag och då blir det raka vägen hem! Nu är jag lite sen så måste rusa. Ha en bra tisdag allihopa :)

♥ puss

VAD GÖR MAN OM MAN INTE VILL? TORBJÖRN?!

image130

YOU'RE MY HEAVEN

Hej! Idag har inte hänt alldeles för mycket. Sov när jag kom hem från skolan och sen promenerade jag ner till stan i den fina vädret och köpte mig en tröja. Sånt blir man glad av, i alla fall jag. Sol och lite nya kläder. Skulle egentligen pluggat i eftermiddags, men jag har inte den orken alltså. Kan bara inte sitta mig ner och göra det jag ska. Är alldeles för rastlös och tankspridd idag. Helt sinnes.

Imorgon är det tisdag. Jag gillar inte tisdagar. Hoppas solen lyser för då stiger mitt humör så jäkla mycket. Och det behöver jag imorgon känner jag. Har idrott första lektionen och efter det en lång håla och då SKA jag plugga. Måste det! Sen hoppas jag resten av dagen går snabbt så jag kan gå hem.

♥ puss och godnatt
ibland vill jag bara gråta

MÅNDAG OCH NY VECKA

Hej favoriter. Skolan idag var så fruktansvärt tråkig. Privatekonomi, spanska, svenska och engelska. Herregud, det är alla dem värsta ämnena! Så himla tråkiga är dem. Men, slutade två och det är okej i alla fall :) Blev dock ingen träning efter skolan eftersom jag har så sjukligt ont i magen idag! Somnade direkt när jag kom hem men tyvärr vaknade jag nu, fortfarande med magont. Men det går väl över snart antar jag :)

Solen lyser idag, så underbart. Jag och Frida gick och köpte vindruvor på torget innan jag promenerade hem idag. Funderar på att sätta mig på balkongen nu och äta på dem samtidigt som jag ska räkna lite matte. Låter skönt tycker jag. Vill även springa ner en runda på stan, har nämligen lite kläder undanlagda som jag känner för att köpa (a) Fast får se hur det blir med det, bara min mage gör lite mindre ont kan det mycket väl bli en liten promenad ner till stan.

♥ puss
cause you're my heaven

DENNA TJEJEN ÄR SÅ JÄKLA BRA


TRÄNING OCH KÖRSKOLA

Hej! Om ungefär en timme så ska jag bege mig till träningen! Ska blir så jäkla skönt att träna idag. Ska ladda ipoden med en massa bra låtar nu hade jag tänkt, den kan behöva lite nu musik! Förslag på bra träningsmusik? Funderar även på att sola lite solarium efter träningen, får se om jag kan få mamma att sponsra mig lite (a)

Efter träningen blir det antaglien en lång och skön dusch, och sen skulle jag vilja övningsköra lite! Det var ett tag sen nu. Nu har jag även skrivit in mig på körskolan så snart ska jag nog ta min första körlektion, haha. Det blir nog bra. Frågan är bara hur jag ska orka läsa igenom hela teoriboken? Herregud, den är så tjock.

image129

SÖNDAG

Vaknade för en timme sen, vilket är ganska sent för att vara mig. Men i och för sig så var jag upp redan vid åtta och höll på, kunde inte sova. Men sen gick jag och la mig igen :) Har ätit frukost och sådär nu, även kollat lite på matten. Matematik är så himla tråkigt! Jag gillar det inte alls. Men det är väl bara att bita och ihop göra det. Provet är på torsdag så har några dagar på mig att plugga.

Vädret är inte alls vad jag hade hoppats på, jag hade velat ha sol. Som alla andra antar jag. Men det regnar, eller det ser ut som det regnar i alla fall. Hoppas solen kan kika fram lite senare så man kan gå ut. Senare idag blir det träning som vanligt! Ska blir riktigt skönt och jag är laddad till tusen!

image128

Nu ska jag gå och göra mig en kopp vaniljte och sen sätta mig med matteböckerna. Ha en bra dag! ♥

SUMMER FEELINGS

Hej godingar :)
Sitter här vid datorn och gör ingenting för tillfället. Slötittar lite på fotbollen, men Malmö leder och då tappar jag snabbt intresset. Har faktiskt pluggat lite matte innan, känns duktigt. Fortfarande helt perfekt väder ute så funderar på att ge mig ut en sväng till snart. Var med mamma i stan innan och gick även en sväng. Solen alltså, love it! Ikväll vet jag inte vad som händer. Eller rättare sagt, vet inte vad jag är sugen på att göra. Fest känns faktiskt inte så himla lockande. Joey pratade om bio innan, men det går ju ingen bra alltså. Äh, får se vad jag hittar på!

Imorgon är det redan söndag igen, helt sinnes. Kändes som om det var söndag nyss och jag var nere i Skåne. Tiden går så sjukt snabbt, och ingen är gladare än jag över det. Längtar till sommaren så jag vet inte var jag ska ta vägen! Skolavslutning, alla sommarfester, våra små resor ner till Båstad i Fridas stuga, Ayia Napa och blabla. Allt detta vill jag ha nu nu nu!

Jag & Bells i Båstad förra sommaren tror jag.
image127

LÖRDAG

Hej! Vilken jäkla skön start jag har haft denna dagen. Vaknade och gick upp runt halv nio, och klockan kvart över nio mötte jag upp Joey på TK och vi körde en timmes hård träning på gymmet. Mycket skönt kan jag berätta. Har precis fått i mig frukost och duschat. Måste ta tag i mattepluggandet idag, något jag inte ser fram emot men det måste göras! Ska även följa med mamma en sväng ner till stan och köpa lite småsaker jag behöver. Sen är jag sugen på att ta en långpromenad för det är så himla fint väder ute! Men först blir det nog allt lite matte.

♥ pusskram

EVERYTHING YOU NEED

Hej gullungar. Det där med videoklippet krånglade lite grann, men ska försöka fixa det så ni kan kolla :) Det är så himla kul, haha. Ska hoppa in i duschen nu på en gång tror jag, sen kommer tjejerna hem till mig. Ska bli kul :) Hinner inte skriva nu, måste ju nästan städa också. Haha, mitt rum kan verkligen förvandlas till ett bombnedslag på fem minuter. Jag förstår inte hur det går till alltså. Men ha en bra kväll.

Dessa bilder är så himla söta tycker jag!

image126

FREDAG

Hej :) Johanna gick för en stund sen, vi har gjort lite av varje :) Ska alldeles snart lägga in ett videinlägg som jag och Joey haft väldigt kul åt idag. Ha. Datorn krånglar lite för tillfället, men det kommer snart! Puss så länge.

GODNATT SVERIGE

Åh, skrev ett långt inlägg precis men vad tror ni händer! Allting bara försvann. Aja, ska hoppa ner i sängen när som helst. Är så trött, har varit det hela veckan.. Tur att det är helg imorgon! Slutar som vanligt vid halv tio, men ska dock ha utvecklingssamtal klockan tio. Undra hur det går? Sen sticker jag och Joey till hemköp och köper lite godsaker, vindruvor, nötter och sånt! Sen traskar vi hem till mig och pluggar matte! Vi är så duktiga, det är ju trots allt fredag. Men vi måste, tyvärr. På kvällen hoppas jag på mys med tjejerna :) Nu är det puss och godnatt!

image124

@ SCHOOL

Hej! Sitter i skolan nu, usch. Inte roligt alls tycker jag. Har precis käkat lunch, värsta äckliga potatissoppan var det. Har bara en lektion kvar nu i alla fall, sen blir det raka vägen till gymmet tillsammans med Joey :) Idag är det underkropp som gäller :) Jag har redan träningsvärk sen igår också, men det får gå! Imorgon är det fredag och ingen vill ha helg mer än jag. Det blir nog mys imorgon med min tjejer, eller på lördag :) Neh, nu ska jag bege mig.

♥ puss

TORSDAG

Godmorgon :) Torsdag idag redan, helt sinnes ju. Snart helg! Woho. Denna veckan har gått riktigt snabbt och det gillar jag. Idag börjar jag kvart i tio tror jag och slutar runt kvart i två :) Torsdagar är ganska tråkiga, inga roliga lektioner. Personlig utveckling i slutet är väl okej i alla fall. Sen hoppas jag på träning direkt efter skolan! Nu måse jag ösa på lite och få på mig lite kläder. Allt ligger över golvet, orkar inte städa! ;p Får helt enkelt dra något ur högen, ha. Föresten, idag skulle det bli jättefint väder. Har inte kollat ut ännu men det skulle i alla fal bli sol och 11 grader eller vad det var :)

♥ pusskram

TILLÄGNAT JOHANNA

Hej blooooggen! Allt bra idag? Var ute på stan innan idag med J och S. Skitfint väder så glassade runt i mina brillor och en latte hela eftermiddagen. Fick mycket shoppat också, är så glad att jag hittade 8 par skor <3 ska fota alla och lägga in senare, lovar! Eller föresten, jag gör en videoblogg för det är så kul och prata med er!

Ah, tänkte ju som sagt börja med lite "dagens" här på bloggen. Skulle nog vara givande för er och läsa :) Tänkte ha dagens outfit, dagens frukost, dagens mående osv!

Dagens outfit:



Vit tisha från gina tricot, under 500-lappen (SVINBILLIGT)
Svarta jeans, minns inte märket ;/
Vita knästrumpor, Åhlens
Stövlar, köpta i stockholm i någon exklusiv affär
Skinnjacka från Carlings, 1000 kr
Väska från H&M
Sjal, också från H&M

Dagens lunch:

Hann ju aldrig fota dagens frukost innan jag kom på denna roliga idé så får bli dagens lunch idag istället, hoppas det går bra bloggen.



Eftersom skolmaten är såå äcklig stannade jag, A och F till i city innan och tog en snabb och god lunch på någon restaurang, mums!

Dagens mående:

Mår väldigt bra idag faktiskt. Är på bra humör, har ju shoppat och en massa så det är på topp nu. Har dock lite spänningar i mina axlar efter min dötunga nya väska, som förövrigt bara är så läcker! (bild kommer snarast) Får nog gå och boka en tid hos min massör! Då känns allt nog bättre.

Nu måste jag springa vidare. Har bara så mycket att catcha upp med min H som precis har kommit hem från Paris. Måste veta allt som har hänt, ska bli så kul att träffa henne igen <3
Mobilbloggar senare! Så kika in om en kvart. Love you <3

Hahahhaha, detta var då ett inlägg tillägnad min vän Johanna. Alltså ingen seriöst, ett litet internskämt mellan oss!

DUKTIGA VI VARIT IDAG

Hej! Kom precis hem efter en och en halv svettig timme på gymmet! Idag var jag och Joey riktigt duktiga kan jag tala om, stolt över oss nu :) Klockan är inte så himla mycket heller, skönt att sluta tidigt! Vill sluta halv tolv varje dag. Skolan idag var väl inte sådär jätteupplyftande precis. Personaladministration var segare än det brukar idag tyckte jag. Matte jobbade vi på som vi aldrig gjort tidigare, duktigt! Sen hade vi ju det jäkla svenskaprovet. Får se hur det gick ;b

Ska hoppa in i duschen nu och det ska bli sjukligt skönt. Sen slänger jag väl på mig lite kläder och så ska jag möta upp pappa i stan :) Idag ska jag ha en helt plugg-fri dag! Så nice. Nu väntar duschen. Funderar på att göra en smaskig fruktsallad sen också, gott!

image56

SKOLAN TAR DÖD PÅ MIG

Hej :) Måste bara berätta hur mycket jag avskyr skolan. Eller, inte skolan i sig. Men arbetet man måste göra, fy helvete. Så jävla tråkigt är det. Har svenskaprov imorgon, och det kommer väl inte gå sådär jättebra gissar jag. Åh, jag hatar när det går dåligt. Har så höga krav alltså. Irriterande.

Äh, i alla fall. Slutar halv tolv imorgon så det är gött. Då följer jag med i Joeys lilla bil direkt till gymmet och så kör vi stenhård kondition! Right? Bra. Ska bli skönt efter skitprovet och så. Sen ska jag äntligen få tummarna loss och gå och anmäla mig på körskolan och sånt där så jag kan börja ta lektioner.

Ska nog alldeles snart gå och lägga mig, är så trött. Hoppas dagen imorgon går fort.
& föresten, jag saknar dig.
♥ puss!


FINALLY

Godmorgon! Och äntligen kan man blogga igen. I natt har jag inte sovit så mycket, har haft migrän och skit så nu är jag ruskigt trött. Har idrott första lektionen idag, men tror jag skippar den och somnar om istället. Måste nog det. Sen måste jag väl också dra mig till skolan i eftermiddag, trots min vilja. Usch.

Annars så slutar jag kvart i fem idag. Då blir det raka vägen hem och börja plugga. Sug? Imorgon är det svenskaprov och jag förstår inte ett skit, det är en massa konstiga texter från förr i tiden på typ gammal-svenska vi ska kunna. Öh, hur kul är det liksom? Aja, det är i alla fall vad jag ska sysselsätta mig med ikväll.

Nu ska jag sova en liten stund till. Ha en bra dag godingar.
♥ pusskram


RSS 2.0