30 november

Står på jobbet nu och gör ingenting. Svarar lite i telefon bara, mer än så händer det inte idag alltså. Ha, så jävla tråkigt är det. Tur jag har en data! (a) Kommer det in en kund låtsas jag vara sjukt upptagen med att beställa nått eller så. Höhö. Slutar i alla fall klockan tre, så det är inte såå länge kvar.

I eftermiddag är det dags för julskyltning! Då ska jag in till stan och mysa runt lite hade jag tänkt. Kolla på Frida och Frida som minglar runt inne på tr3tton! Kanske äta lite pepparkakor och dricka lite glögg med, mums. Sen ska jag nog leka med fröken Altemyr :)

Imorgon är det den 1 december, hur sjukt är inte det på två skalor? Helt sanslöst. För tillfället älskar jag att tiden går så fort, vill bara att december ska vara över så vi kan få jullov och slippa allt i skolan. Fast det är ganska mysigt med december också ju.. Aja, snart kommer nyår och då ska vi fira in 2009. Jag kan knappt vänta, det nya året kommer bli bäst. Helt klart!

29 november

Hej babe's! Igår var det föst mat och idol hemma hos mig med mina fina vänner och senare gick vi till stan och Underbar :) Det var väl hyffsat kul, men tyckte det var ganska dålig musik och alldeles för mycket folk. Aja, kul att gå i alla fall. Blev en ganska tidig hemgång för mig och Joey, runt två halv tre. Då kände vi att nu fick det räcka så vi gick hem till mig och sov istället.

Som vanligt på lördagar skulle jag jobba idag, Joey också. Så hon var snäll och körde mig till jobbet vid tio. Tråkigt som fan var det att jobba idag, inget folk eller någonting. Klockan tre fick jag i alla fall gå hem :) Då blev jag hämtad av Anette och dem och vi åkte hem till mamma och åt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer alltså. Det är ju Timbuktu på b&b men han är väl inte min idol precis. Ha! Kanske bara stannar hemma ikväll, ska ju jobba imorgon också.. Sen händer det saker imorgon efter jobbet också, julskyltning och sånt, så jag kan behöva några timmars sömn inatt tror jag.

Jävligt läckert, jag vet. Hahah! Innan Underbar igår i alla fall :)

28 november

Helt sjukt att det är fredag igen. Det går så jävla snabbt! Men jag klagar inte :) Om en stund kommer Frida och Joey hit, då ska vi laga det vi alltid lagar på helgen, tacos! Haha. Det är det enda vi kan laga, och vill laga. Mums! Sen blir det väl lite idoltittande och förkrök innan vi ska vidare in till stan. Idag är det Underbar som gäller :)

Joey följer med mig hem ikväll och nanar här :) Imorgon ska vi båda upp hyffsat tidigt och jobba, sug! Usch ja, så tråkigt.. Inte alls vad jag är sugen på, men jag behöver pengarna, verkligen. Det är bara att bita ihop minsann!

Nu måste jag verkligen skynda mig om jag ska hinna med det jag borde innan mina sötnosar kommer hit.

TAGGA!

27 november

Jag avskyr torsdagar. Japp, det är nog det tråkigaste dagen på hela veckan. Börjar cp tidigt, tio över åtta alltså, och slutar två. Usch och fy. Bara tråkiga lektioner också! Aja, efter skolan tog jag en liten sväng inne i stan :) En blå liten bolero fick följa med hem idag, även lite andra nödvändiga saker jag bara måste ha. Hihi. Såklart så glömde jag att köpa lite grejer så får nog gå en sväng imorgon också.

Har varit och tränat ikväll med Joey. Core och Body Jam :) Har precis badat och sånt nu. Har även hunnit med att äta lite, mamma hade lagat världens godaste potatisgratäng och fläskfilé idag, mums!

Fredag imorgon! Vilka ska till Underbar?


26 november

Idag har jag varit ledig hela dagen! Jag brukar älska lediga dagar, men inte när det är fylla av plugg! Usch.. Har varit hemma hos Joey hela dagen och försökt plugga geografi, så himla tråkigt det är. Fick gjort lite i alla fall.. Kom hem vid fyra nån gång och sen dess har jag inte gjort ett skit, ha. Vaknade precis, var så jäkla trött så var tvungen och sova lite.

Ska träna om en stund i alla fall. Ska inviga mina nya boxningshandskar idag tänkte jag :) Hoppas de är bra, höhö. Det är även någon klubbdag eller nått sånt på TK idag, man kan tydligen vinna en massa priser och sånt. Jag hoppas verkligen jag vinner något, hade behövt något som kan pigga upp mig alltså!

Jag saknar sommaren så sinnes mycket!

Twilight.

JAG ÄR KÄR ♥
Har ni inte sett filmen Twilight så måste ni göra det! Hur bra som helst :)

Godnatt!

Calling all angels.

Nu är jag hemma efter en mysig eftermiddag på stan tillsammans med Frida! Gick runt och kollade lite som vanligt och var en sväng på körskolan :) Klarade fas C idag, höhö. Sen fick en klänning, nytt smink och ett par boxningshandskar följa med hem! Nu ska jag nog ha ett litet shoppinguppehåll eller nått, måste spara mina pengar! Herregud alltså, ha.

Ikväll ska jag och Joey gå på bio! Twilight ska vi se :) Har hört att den ska vara bra så det ska bli kul. Vi är lediga från skolan imorgon också så det passar bra. Skönt som fan med en ledig dag imorgon alltså. Dock ska jag plugga en hel del, men ändå! :)

Twilight

25 november

Godmorgon! Som vanligt på tisdagsmorgonen så sitter jag i skolan och har webbdesign.. Tråkigt är det! Men idag sitter vi bara och redigerar musik så nu har jag satt ihop världens bästa låtar till en låt, mjau. Ska ha dans om en stund, sen lunch och till sist kommunikation. Slutar runt ett :)

Efter skolan ska jag åka in till stan och köpa lite smågrejer jag behöver. Även kolla på en klänning jag hittat tror jag. Fick ju faktiskt lön idag. Även om jag egentligen måste spara alltihop till en massa saker jag ska göra sen så måste man ju unna sig något (a)

Världens bästa

24 november

Idag i skolan hade vi livsåskådningsdag. Vi skulle gå runt på en massa små föreläsningar om olika religioner.. Vissa är ju fan ta mig rent dumma i huvudet medans andra var smartare än jag trodde! Ha. Aja, slutade runt halv tre i alla fall. Vi bestämde också idag att vi skulle flytta vårat naturkunskapsprov, för tredje gången, tills nästa vecka! Skönt, då slipper jag plugga idag (a)

Klockan sju ikväll blir det träning! Boxning är det som gäller idag :) Jooobbigt, men kul. Jag gillar inte att träningen är så sent. Eller sent och sent, men bättre att träna runt fem typ. Annars blir jag så jääkla pigg senare ikväll så kan jag inte sova förrens sent sent seeeent.. Men vad gör man inte för att få spöa skiten ur Joey, höhö! ;)

du har inte en aning..

Tr3tton.

Nästa söndag (30/11) på julskyltningen kommer Frida att mingla runt inne på tr3tton med kläder från a&a på sig! Alla som kommer dit blir bjudna på pepparkakor, glögg och ev. överraskningar! Ni borde absolut gå dit och kolla in min Frida och alla fina kläder!

Var nyss ute och övningskörde, gick toppen! Passade på att köra inom Söndrumshallen för att hälsa på Frida som jobbade och slet ;) Det var tur det för hon påminde mig om att det var livsåskådningsdag imorgon och vi börjar klockan nio istället tio! Blä. Men possitivt är att vi slutar tre istället för fem och slipper Svenska B i två timmar! Wopidodoo!

Ska nog gå och lägga mig alldeles snart så jag är utvilad imorgon! Så tänker jag alltid, men slutar oftast ändå med att jag inte går och lägger mig förrens vid tolv. Sätter nog på en film istället :) Godnatt ♥

En bild på söta Jennifer när hon gick en modevisning med kläder från a&a.
 Fin klänning va? :)


200 dagar kvar.

Yes, idag har vi 200 dagar kvar till vi tar studenten! Om jag räknat rätt då alltså. Men det kommer i alla fall bli 200 dagar fyllda av en massa prov, läxor, inlämningar, praktik och blablablaa.. Men även en massa roliga saker som allt fix och trix inför studenten och balen, studentfesterna, älgjakter, roliga lov fyllda med ännu mer fest och bus, och sist men inte minst kommer balen och STUDENTEN! ♥

Vem vill vara etta nu? INGEN INGEN.

Studenten 2008, nästa år är det vår tur!


Före utgång från förra årets student.

23 november

Tänkte precis skriva godmorgon, men så såg jag att klockan redan var halv tre! Herregud, ha! Vaknade lite innan ett idag, hur fan kan det vara så skönt att sova ibland asså? Gick och la mig fyra inatt så var kanske inte så konstigt men ändå!

Kvällen igår var lyckad tycker jag. Först mys med Joey och Frida med mat och film! Sen kom även Altemys hit och det var tänk att hon och Frida skulle förfesta lite för att sedan bege sig till b&b. Men jag var sugen så i sista sekund bestämde jag mig för att följa med ut. Fixade mig lite snabbt sen var det bara att hiva i sig lite öl innan vi dansade natten ut. Ganska kass musik men det var ändå okej!

Idag får det bli en slappedag! Kanske ska försöka att plugga lite naturkunskap.. Usch! (a) Skulle vilja gå ner till ett solarium och steka lite också. Sen ska jag nog övningsköra också! Får se vad jag orkar med idag alltså. Är som sagt lite trött, höhö.

Saknar värmen! & allt annat i Ayia.

22 november

Jag älskar att vara ledig på lördagar! Wopidoo. Kunde för en gångs skull sova ut, så jäkla skönt. Har hunnit med lite av varje idag tycker jag. Har storstädat hela mitt badrum, slängde en hel icapåse full med massa smink och hårsaker som jag inte använder, helt sjukt vad mycket onödiga prylar jag har som jag ändå inte använder! Har även hunnit med att städa mitt rum! :)

I eftermiddags var jag en runda på stan med mamma! Trots att jag verkligen inte har råd till att köpa mer kläder så fick en fin liten klänning ramla ner i en påse och följa med hem! Funderar på att ha den som nyårsklänning :) Man måste ju vara ute i god tid, hihi. Hittade även vääärldens finaste armband/halsband som jag skulle kunna dö för. En perfekt julklapp till mig med andra ord, höhö! (a) Tomten?

Kom precis hem efter att ha övningskört en liten stund :) Körde förbi Johannas hus och tutade som en galning, men tror ni hon hörde? Nä, döva kvinna! Om en timme ungefär kommer hon i alla fall hit, då ska vi bege oss för att handla lite godsaker och kanske hyra en film. Sen kommer Frida och Frida och då blir det tacos! Det återstår fortfarande att se om vi stannar här ikväll eller om vi går ut och gör stan osäker.

Jag, Frida & Johanna, gammal bild.

21 november

Fredag, älskade fredag. En av mina bästa vänner skulle jag tro :) Ikväll har jag inte gjort ett skit, så jäkla skönt. Bara legat och sovit i soffan och tittat på idol och sånt. Det behövde jag. Bara ligga där och inte göra någonting, ha. Jag börjar bli gammal, herregud. Annars idag har jag varit i skolan som vanligt.. Slutade klockan halv ett men klockan ett var det dags för älgjakt så stannade kvar lite extra. Tyvärr vann vi inte, men lite poäng lyckades vi nog skrapa ihop ändå tack vare att några i klassen fortfarande var utklädda sen gårdagens studentfest!

Efter skolan åkte jag, Frida och Frida in till stan och satte oss på körskolan ett tag och pluggade lite. Sen mötte jag upp mamma och gick och kollade lite. Har hittat lite fina klänningar att ha på nyår, får se om någon får följa med hem någon dag snart :) Imorgon kanske, för då är jag leeeedig hela dagen lång och då kanske en liten sväng på stan passar bra (a)

Såhär på kvällen har jag extra dålig humor! Haha.


Today is the day.



Goo Goo Dolls - Iris ♥ en favoritlåt!
Idag har den betytt lite extra mycket för mig & trots att denna cpcpcp dag kan skjuta sig själv i huvudet så ska jag vakna upp med ett leende på läpparna imorgon! För då är det helg och det är alltid bra. Sen har jag massor av roliga saker att se fram emot det närmaste halvåret, för mina allra bästa finns fortfarande kvar hos mig. Godnatt.

20 november

Hej sötnosar. Idag har jag haft en lång dag i skolan. Eller vafan säger jag, lång och lång. Åtta till två är inte så himla länge egentligen, men jag har blivit så jäkla bortskämd under tiden på gymnasiet med tider och scheman. Går jag längre än ett tycker jag det är länge typ ;p Sjukt ju. Tänk när man gick i åttan nian, då gick man minst åtta till tre varje dag!

Skolan var ingen höjdare idag i alla fall. Trista lektioner och sånt.. Kom hem för nån timme sen och har bara hunnit äta lite för var så sinnes hungrig när jag kom hem. Ska nog ta och läsa några sidor i naturkunskapsboken innan träningen tänkte jag. Klockan sex är det Core som gäller och efter det Body jam :)

Såhär snygga var jag och Joey i helgen, haha.

Godnatt hjärtan.

Jag dööööör. Fyfan vad det var jobbigt att träna! Men samtidigt var det helt sjukt kul :) Mina händer skakar just nu så jag knappt kan skriva, haha helt sinnes ju. När jag kom hem var jag bara tvungen och bada lite! På med ansiktsmask, hårinpackning och hela köret :) Riktigt skönt var det.. Speciellt efter träningen, kände verkligen hur musklerna började slappna av. Ska nog sova strax, ska bara få tag på altemysan. Börjar tidigt imorgon, fifan. Tio över åtta med dans! Sug vad jobbigt det kommer att bli, kommer inte kunna röra mig imorgon. Aja, de får gå bra.

Idag på träningen stog jag och Joey och slog nått slag, uppercuts tror jag det var. Men i alla fall, så kom Micke (tränaren) fram till oss.

Micke: Perfekt tjejer!
Vi: Vi vet, inget ovanligt liksom

Höhhö, inget fel på vårat självförtroende i alla fall. Inte Johan Palms heller :(

Ett matvrak är han också!

If tomorrow never comes..

Åh vad skönt att inte gå till skolan idag! Haha. Jag tror jag behöver en dag i veckan då jag är ledig från skolan. Det hade varit väldigt bra. Träffade Frida på körskolan innan, bokade lite lektioner och satt och pluggade på teorin. Idag klarade jag fas B, utan att ha läst en enda sida i boken. Duktigt av mig asså, ha! Sen gick vi och åt lunch på Hello, det var längesen! Vi åt alltid där i somras, riktigt gott faktiskt. Vi gick även inom och kollade på en balklänning Frida tittat på :)

Nu i eftermiddag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. Borde ha pluggat lite naturkunskap men det får vänta någon dag till, orkar inte med det. Har legat och tittat på The Hills istället och vilat, höh. Men nu ikväll står boxning på schemat i alla fall, hur ska jag orka? Klockan åtta börjar den :) Förstår inte hur jag ska klara av den, har sån grym träningsvärk! Men det ska nog gå bra.

.. förövrigt så är jag inte på så jäkla bra humör! =/

19 november

Godmorgon :) Ingen skola för mig idag, kändes väldigt onödigt att behöva gå dit för typ bara massa hålor och någon tråkig föreläsning. Så det fick bli en liten sovmorgon istället :) Skönt! Om en liten stund ska jag gå ner till stan och möta upp Frida. Vi ska ta tag i våra liv och gå till körskolan, ha! Är ju fan på tiden.

Igår var jag ju som sagt i Gbg! :) Jättemysigt var det, gick runt och tittade på en massa fina klänningar, åt lunch och lite sånt :) Med mig hem fick jag en finfin balklänning, känns skönt och ha fixat det! Jättenöjd blev jag. Trots att den inte alls är vad jag hade tänkt mig från början! Tihi.

Snart har det gått ett helt år sen denna jättesnygga
 bilden togs ;) Ha. Helt sjukt var tiden går fort..


18 november

Fyfaaan vilken träningsvärk jag har! Helt sanslöst. Jag har så ont i mina armar! Haha. Tur jag inte ska träna idag alltså :) Sitter i skolan och har webbdeisgn nu. Eller, datorerna funkar typ inte som dem ska så vi kan göra lite vad vi vill så länge :) Skönt, hihi. Slutar om en timme och då ska jag åka hem igen. Jag och mamma ska åka upp till Gbg idag :) Träffa Anette och William och titta på klänningar! Mysigt :)

♥ Goo Goo Dolls

Lost without you.

Boxning är nog den bästa sporten som finns, vilken jäkla kick ♥ love it!
Är helt slut efter träningen, men det är så det ska vara, right?
Kommer ha dödens träningsvärk imorgon, men det är det värt!


17 november

Det har varit en galet bra helg faktiskt! I fredags hade jag, Joey och Frida myskväll hemma hos Frida. Vi åt tacos, tittade på film och lite sånt :) Lördagen innebar jobb, som vanligt. På kvällen var det utgång, tjoho det var galet. Hampus var snäll och gav oss vip biljetter i b&b, tack! Men det blev ändå som vanligt, jag och Joey hamnade på Valentine där vi skakade våra rumpor.. Vid halv fyra var vi i alla fall hemma hos mig och somnade direkt, ha. Häromdagen fick vi en fix idé om att åka till badhuset så det var precis vad vi gjorde när vi vaknade upp på söndagsmorgonen. Bakfulla och trötta hoppade vi runt lite innan vi gick och la oss i bubbelpoolen, haha.

Badhuset, haha!


Kom hem från skolan för en liten stund sen, måndagar är så himla tråkigt. Usch. Aja, ikväll är det boxning som står på schemat i alla fall. Joooobbigt! Men sinnes roligt så det gör inget :) Sen kommer pappa hem ikväll! Tjohooo. Hoppas något trevligt har fått följa med hem till mig! (a)

15 november

Puh! Idag var det mycket och göra på jobbet kan jag tala om för er! Jisses, trodde jag skulle dö ett tag. Ha! Men nej, efter lite övertid så hämtade Anette och William upp mig och vi åkte hem till mamma och fikade :) Mumsigt. De åkte för ett tag sen så nu ska jag börja göra mig lite i odrning inför ikväll! Då blir det utgång med mina babe's :) Får se vart kvällen för oss. Men jag antar det slutar som alla andra kvällar, dans inne på valentine. Vi ses i vimlet drunkiepie ;)

Finn ett fel!

You're my tattoo.


13 november

Hade en riktigt slapp dag i skolan idag, endast en lektion! Slutade tjugo i elva, skönt. Gick raka vägen hem och sov lite, sen fick det bli ett litet besök i stan. Jag önskar att jag vann nån miljon eller två nån dag snart, finns ju så mycket jag vill köpa för tillfället. Kom hem för nån timme sen och sitter och pluggar lite nu.. Men orkar inte riktigt ta tag i allt idag. Är så sjukt trött. Tror nästan att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova och inte vakna förrens imorgon!

Pratade med pappa nyss också! ♥ Han hade minsann handlat present till mig, wäj! På måndag kommer han hem igen tror jag :) Och lillebrorsan kommer visst hem imorgon. Snart fullt hus igen alltså, inget jag är van vid nu för tiden..

Såhär mysigt hade vi det i somras! Mat och mys hos Frida
innan utgång!
 Jennifer var också där, hon som fotar :) ♥


12 november

Hej babe's! Idag var det nationellt prov som gällde i skolan, satt och skrev i tre timmar sen orkade jag inte mer asså ;p Jobbigt och koncentrera sig så länge tycker jag.. Men men, det gick nog bra :) Fick sluta för dagen sen i alla fall, skönt. Åt lite lunch i skolan och sen åkte jag och Joey in till stan. Vi gick och kollade på balklänningar. Efter vi provat lite så blev vi nog liite klokare på vad vi ville ha för färg, modell osv. Eller kanske inte? Ah, himla svårt är det i alla fall. Och dyrt, fy (a)

Nu ikväll har jag haft lite myskväll med mamma, ha. Ätit lite gott och kollat på film och sånt. Tog ett lååång och skönt bad också, jag har typ blivit beroende av det ;O Men så jäkla skönt är det. Göra massa skum, tända två ljus och släcka lampan. Sen bara ligga där, gött! Haha. Har hunnit med Maxi lite snabbt med mamma också, där fyndade jag ett par jättemysiga joggingbrallor! Typ 100 spänn, apbra.

Snaaart helg! ♥

old pic


Stay with me.

Idag gick skolan fort och bra, sådana dagar gillar jag! Slutade lite innan ett så var i stan redan kvart över ett :) Var runt och fixade lite småsaker i stan innan jag gick hem. Nu ikväll/eftermiddag har jag inte gjort någonting alls! Så jäkla skönt, ha. Kollade igenom lite papper inför svenska nationella imorgon, 8.10 - 13.15 är skrivtiden imorgon. Usch så länge. Men får hoppas man inte behöver sitta så länge! Efter provet blir det stan med Joey! :)

Nu ikväll har jag faktiskt tagit hand om mig själv lite också, tog en sinnes lång dusch med hårinpackning, ansiktsmask och hela köret! Riktigt skönt alltså. Har även planerat helgen med mina sötnosar. Verkar bli en bra helg, trots jobb på lördag. Men behöver jobba, har inte gjort det på två helger nu kom jag på och jag behöver pengar!

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och kolla på film eller något! Sen sooova :)
Godnatt ♥

Jag och Ulle från när vi var och firade alla studenter i somras. Allt snack om studentmössor, balen och sånt idag får mig att längta ännu mer tills det är vår tur!


11 november

Sitter i skolan och väntar på att jag ska ha lunch.. Irriterande med matkort och bestämda tider alltså! Annars idag har jag inte haft så många lektioner. Började i morse med att prova studenmössa och kolla på olika paket! Så nu har jag beställt :) Det blev en diamantmössa med mitt namn, ledarskap och 2009. Skitsnyggt liksom, ha. Sen beställde jag nått paket också med tröja, guldpenna, champagneglas, kondomer och visselpipa! 1060 kr tror jag allt gick på. Så nu är vi ett steg närmare studenten! Mjau.

För vi ska ta studenteeen :D


Godnatt världen.

Tjing! Blörk, vilket jävla väder asså. Blir så trött när det regnar hela tiden, jättetråkigt ju. Skolan idag var väldigt lugn, skrev färdigt mitt kommunikationsarbete på textkommunikationen och lämnade in det, skönt att ha det gjort! Sen var det dags för svenska nationellt muntligt prov, skönt att ha det gjort också! Efter skolan tog jag en fika i stan med Frida och Ulle.. Blev en mumsig chailatte på espresso house, fasen vad den är god alltså! Sen gick jag och Frida och kollade på lite balklänningar. Herreguuuud vad det finns mycket att välja mellan! Alla är hur fina som helst.. Eller nästan alla iaf.

Imorgon börjar jag redan klockan åtta! Fy. Men vi ska prova ut våra studentmössor då, det är ju kul iaf! Ett steg närmare studenten, tjoho! Har inte alls många lektioner imorgon, slutar nog runt ett. Göttmooos. Ska nog försöka plugga färdigt resten jag har denna veckan imorgon så har jag gjort det. Hade varit skönt.. Kommer ihåg att jag skrev en lista här för ett tag sen på alla grejer jag hade att göra, nu är allt där nästan helt struket! :)

Jag råkar veta att denna finfina klänningen snart kommer att komma in på Gina, om den inte redan gjort det kanske ;O Men i alla fall, den skulle jag vilja ha!


10 november

Godmorgon :) Ny vecka, nya tag.. yes :) Vaknade för en liten stund sen, jag älskar sovmorgon! Heja. Har precis ätit frukost och ska sätta mig och plugga lite nu tänkte jag. Öva lite på mitt svenskatal om jag orkar och fixa färdigt kommunikationen. Senare idag, vid ett-två ska jag åka till skolan och ha tråkig textkommunikation. Sen nationellt muntligt prov och sen slutar jag vid fyra :) Har boxning på schemat idag men får se hur det blir med det. Är genomförkyld och helt krasslig i halsen. Borde nog vila!

2009 <3

Never you baby.

Vilkeeeen dag. Herregud, i morse trodde jag det skulle bli lätt och jobba idag när solen sken och allt. Men så fort jag gick utanför dörren och promenerade iväg till Örjans vall började det att regna. Jävla skit. Det ösregnade ett bra tag och efter det var bara en massa blåst och kallt som fan. Men det är var ändå kul faktiskt. Så jävla många Kalmar fans var där asså, sinnes. Men dem var roliga, jag blev utbjuden på en dejt. Ha! Sen träffade jag Peter Jihde, han var nice. Hihi.

Tittar man riktiiigt noga ser man nog mig där nere någonstans! (a) Haha. Det var
 faktiskt ganska häftigt att stå jämte Kalmar spelarna när dem var som gladast!


Nu ikväll har jag kollat på film med mami och tittat på en massa gamla the hills avsnitt! Pappa åkte iväg från mig idag igen.. Så nu är jag och mamma ensamma ett tag igen, ajaaaa. Han kommer ju hem igen! :) Ändå ganska skönt när det bara är jag och mamma, hihi.

Imorgon har jag en låååång sovmorgon, börjar inte förrens tio i två! Himla skönt alltså. Godnatt ♥

9 november

Godmorgon :) Soooolen skiner idag, tjoho! Himla tur tycker jag, eftersom jag ska jobba ute större delen av dagen :) Hoppas inte det är kallt bara.. Vaknade för nån timme sen, har faktiskt hunnit med att både äta frukost och skriva färdigt mitt svenskatal och städa undan en massa prylar jag låtit ligga framme inne i badrummet. Duktigt av mig liksom.

Var hemma hos Frida igår med Joey. Mysigt! :) Vi kollade på film och letade resa! Det lutar nog åt Grekland i maj på studentresa! Sista resan med gänget innan vi slutar.. Mjao vad roligt! Hoppas vi hittar nån mysig liten ö att åka till nu då, men ah det blir bra vart vi än åker. Bara jag har mina snyggingar med mig så har jag roligt :)

Klockan kvart i ett börjar jag jobba idag, uhh.. Som tur så är det sista matchen för säsongen idag. Fast det är rätt kul att vi möter Kalmar idag, dem kommer ju antagligen vinna guld. Så det blir prisutdelning och grejer. Hoppas jag inte slutar allt för sent bara.. Jag har ju tuuusen saker att göra som jag måste hinna med. Har så mycket att göra att jag inte hinner någonting!

Jag saknar sommaren!

8 november

Idag är det den första lördagen sedan i somras som jag är ledig! Eller nej, var faktiskt ledig förra helgen också men det var för att jag inte var i Halmstad. Så idag är första helgen som jag är hemma och är ledig. Hallelujah! Riktigt skönt alltså :) Vaknade ganska så tidigt ändå, mest pga av min jävla förkylning tror jag. Kan ju inte ligga ner och sova för då kan jag inte andas genom näsan typ, måste sätta mig upp hela tiden och massa skit. Aja.

Har varit en runda i stan med mamma idag. Hittade en tröja jag letat överallt efter! Typ. Blev glad när jag hittade den i alla fall ;p Köpte nån tröja till sen, lite smink och underkläder också :) Nu sitter jag bara här hemma och ska skriva färdigt mina arbeten tänkte jag. Fy! Ikväll blir det att leta resa med babe's! Grr.

7 november

Godmorgon :) Idag tog jag faktiskt sovmorgon! Orkade verkligen inte gå på textkommunikationen. Så himla tråkigt är det, och jag gör ändå ingenting när jag sitter där! Så pluggar lite hemma nu istället. Har ju ingen religion idag heller så börjar inte förrens elva :) Då är det bara naturkunskap som står på schemat och sen får jag åka hem igen.
 
I eftermiddag måste jag städa på mitt rum som ser ut som det varit krig här inne, och även plugga lite! Får bli en väldigt lugn fredag idag tror jag, känner att jag behöver det.. Det var full fart på höstlovet och jag har blivit lite småsjuk. Vill inte att det ska bli värre, det har jag inte tid med!

Såhär glad kan jag vara ibland! Ha.

You make my day.

Hej sötnosar! Idag har det faktiskt varit en bra dag, trots att det enda jag gör är att plugga känns det som. Skolan var dryg och tråkig, men ändå okej alltså. Var och köpte en ram efter skolan och även lite annat smått som behövdes. Blev aldrig något solarium, men får nog ta det imorgon. Är verkligen helt vit :O Fruktansvärt fult ju, ha!

Badade innan idag, så jäkla skönt är det asså. Förstår inte varför jag bara gör det en gång om året typ. La ansiktsmask, gjorde hårinpackning och såna grejer också. Det var välbehövt tyckte jag. Hann även plugga lite när jag låg nere i badkaret, ha. Mycket roligare att plugga om man gör det på något annat ställe än framför datorn eller köksbordet liksom.

Pratade med Frida i telefon precis också! Hon gör mig på mycket bra humör asså, hihi. Vi har våra planer ♥ ska bara se till att sätta igång dem också, men de fixar sig! Pratade om nyår också, får se vad vi gör då. Har ju planer på att åka till Sthlm, men vill helst vara säkrad fest eller något då så det inte bara blir att man sitter där liksom. Lär ju inte komma in på så många ställen, tyvärr.. Aja, de löser väl sig det också!

Ska nog ta och plugga lite till nu faktiskt.. Sen sooooova.

Jag och Frida i somras :)

6 november

Sitter i skolan nu.. Hade dans imorse och sitter nu på kommunikationen och skriver mitt arbete. Tog en liten paus nu bara, hö (a) Vid elva börjar religionen och då är det seminarium som gäller. Har inte pluggat alls mycket men hoppas nog på att jag ska få göra idag ändå, skönt att ha det ur världen liksom! Annars får jag nog sätta mig och fortsätta skriva på mitt lilla arbete. Annars slutar jag runt två idag.

I eftermiddag måste jag plugga plugga plugga.. Ovanligt va? Ska nog ta en liten runda i stan efter skolan också, måste köpa en ram till ett foto jag har och lite sånt. Funderar även på att lägga mig i solariumet en liten stund, känner mig helt likblek! Urk. Ah får nog bli en liten stund där.

Vi sitter och lyssnar på en massa fin musik här i datasalen..
Är det inte någon som har nån tips på en bra låt?  ♥


5 november

Försov mig i morse så missade första lektionen, webbdesign tror jag det var. Gör ju ändå inget vettigt på dem lektionerna så det var ganska skönt :) Sen stod geografi och naturkunskap på schemat. Efter skolan skrev jag och Joey vår labbrapport så nu är den färdig! Sen åkte jag med henne en snabbis till tågstationen för att kolla tågbiljetter till Sthlm, så jävla dyrt att åka tåg alltså. Det är ju billigare att flyga!

Var i stan en snabbis efter skolan också.. Letar efter en tröja jag så gärna vill ha men den vekar vara slut överallt! Riktigt irriterande. Får nog be brorsan gå och kolla efter den i Växjö åt mig. Kollade även på en jättefin klänning med fransar men den fanns såklart bara i minsta och största storleken kvar!

Har precis ätit lite och nu är det bara att sätta igång med allt plugg. Fy. Vet inte ens var jag ska börja. Religionen få rdet nog bli eftersom det första seminariumet hålls imorgon.. Aja, de brukar inte vara så svårt i alla fall. Bara och sitta och babbla, lätt som en plätt ;)

Barrack Obama, ny president i Usa. Jag är ju
 inte så insatt men han verkar ju glad i alla fall :D


Give me a break.

Alltså, jag tror inte att någon människa på jorden förstår hur fruktansvärt gärna jag vill lämna Halmstad? Verkligen asså. Inte för jag hatar Halmstad, det gör jag faktiskt inte. Längre. Men bara för att få en förändring! Jag längtar så sjukt mycket tills studenten, då står verkligen inget i vägen för att kunna åka var jag vill och bara göra precis vad jag vill! Tänk så skönt och slippa tänka på skolan. Den är nog det värsta jag vet för tillfället. Jag är avundsjuk på treorna som tog studenten förra året som bara åker iväg hela tiden nu. Men det är faktiskt inte långt kvar tills det är våran tur. I alla fall inte om man tänker på hur länge jag faktiskt har gått i skolan fram tills nu, då är det bara pytte kvar!

Just nu har vi så mycket i skolan så jag bara vill kräka! Och självklart ska allt göras och lämnas in samtidigt. Förstår mig inte på våra lärare, gör bara inte det! Innan har vi alltid haft allting innan höstlovet. Nu har nån klagat på det så därför ändrar idioterna sin planering och tar allt efter höstlovet. Vad sägs om lite planering så vi har lite skolarbete innan och lite efter? Åh, sug av mig! Lärare är dumma.

Allt detta ska göras inom en vidrigt snar framtid..

♦ Naturkunskap, massa instuderingsfrågor
♦ Religion, seminarium på kristendomen
♦ Naturkunskap, lämna in labbrapport
♦ Svenska, muntligt nationellt prov
♦ Kommunikation, inlämning om American History X
♦ Svenska, skriftligt nationellt prov
♦ Textkommunikation, artikel färdig med bild
♦ Naturkunskap, prov

Och inte nog med det, utöver detta ska vi göra vårat projektarbete och lämna in skriftlig loggbok med jämna mellanrum. Herregud säger jag bara. Fritid? Vad är det?

Vilka ska på nästa studentfest den 20 november föresten?

4 november

Idag var det en helt okej skoldag tyckte jag, började tio över åtta i morse med webbdesign. Satt och letade resor hela lektionen, jag vill åka utomlands nu! Men nej, så blir det nog inte. Satt istället och kollade på studentresa! Vi planerar att åka i slutet av maj ungefär, så är vi borta en vecka och kommer hem lagom till balen :) Bruna och fina, hoho.

Hade dans efter det och sen slutade jag :) Åkte hem och gjorde faktiskt naturkunskapsfrågorna vi har i läxa till imorgon. Har dock en miljooon andra saker att plugga på nu, men känner inte riktigt för det asså. Men ska nog titta lite på religionen och kaaaanske svenskan. Eller kommunikationen. Äeh, får se vad jag pallar med asså (a)

Ingen träning idag, skönt! Är alldeles för trött ändå. Får bli en myskväll i soffan tror jag! Tyst och skönt här hemma nu när inte pappa är hemma ;p Nä, får väl fortsätta att plugga lite nu då.. Kanske.

3 november

Hemma i lilla Halmstad nu igen :) Det var skönt att komma bort men det var nästan ännu skönare att komma hem igen. Tyckte jag igår i alla fall. Nu är allt lika tråkigt som vanligt och jag vill bara åka till något roligt ställe, helst varmt... Hade i alla fall några roliga dagar i Örebro & Sthlm under lovet. Blev dock sjuk sista dagen i Örebro och var helt borta när vi var i Sthlm, låg bara och sov hela dagarna. Visste knappt var jag var. Men nu är jag som sagt back on track igen!

Urk, skolan idag var så jävla boring. Ingenting är kul där, verkligen inget! Det blir inte bättre av att vi har vidrigt mycket att plugg dem närmsta veckorna! Fick höra idag att det i alla fall bara är sex veckor kvar till jullovet. Låt tiden gå snabbt! Vi har börjat planera lite inför nyår nu och jag hoppas det blir som vi vill, hade varit kul!

Imorgon slutar jag runt elva, himla skönt. Har bara webbdesign och dans! Får se om det blir en väldigt snabb snabbis i stan efter det, har lite nödvändiga grejer att köpa och sen så finns det ju en väldigt fin tröja jag skulle vilja ha med mig hem, höhö. Efter det måste jag hem och plugga röven av mig i alla fall, fifan.

Saknar!


RSS 2.0