10 maj

Tick tack. Tick taaaack. Tiden går så förbannat sakta när man inte har något att göra! Sitter på jobbet, så klart. Jag är alltid där när jag inte har något att göra. Men idag har jag i alla fall fått köra runt och göra lite olika ärenden till lite personal. Men nu sitter jag bara här och väntar ut iden, klockan tre slutar jag. Då ska jag egentligen hem till Frida för att träffa klassen men får se om jag orkar/kan. Hade varit kul och åka dit i alla fall..

Nä, nu ska jag gå och äta upp resten av chokladen som ligger framme vid kassan. Alla ungar som kommer hit blir som galna när dem ser den? Men för tillfäller är det ganska tomt här så lika bra jag äter upp den så den inte blir gammal. Höhöh.

puss


9 maj

Okeeeej. Denna vacken har inte varit och leka med, jobbig och tråkig! Helgen är likadan, jobb både lördag och söndag! Men men, cash is king! :D Nästa helg är det min födelsedag och då är jag ledig HELA helgen, skönt! Kvällen igår spenderas hemma hos Frida med Johanna, även Frida tittade förbi en liten stund. Vi käkade godis, tittade på film och myste en massa. Precis som vanligt :) Det blir nog ännu mera mys ikväll med mina favoriter! Vi laddar inför utgång nästa helg istället då jag fyller 19. Värdelös ålder men fira är ju lika bra att göra, höhö.

Nä, nu slutar jag snart så ska plocka undan lite och sen köra hem :) Pussokram.

www.killarvilltjejerkan.blogg.se Mycket läsvärd ;)


3 maj

Tjing! Sitter på jobbet idag och segar.. Fyfaaaasen vad det är dött! Har absolut ingenting och göra, skönt på ett sätt men förbannat tråkigt på ett annat. Helgen har varit bra, som vanligt. Blev dock inget Båstad då Frida inte kunde, vi tar det en annan helg tjejer! I fredags var det först grillning hemma hos Vickan som gällde, mycket trevligt. Vi åt och förfestade innan vi åkte vidare in till stan och underbar. För en gångs skull hade jag faktistk kul där inne! Kan bero på all öl jag hinkade i mig innan vi kom dit, hööhö.

I går grillades det igen! Denna gången hemma hos Joey. Sen kollade vi på Robinsson och spelade spel. Vi startade också en ny blogg. Ha! Den måste ni kolla in. www.killarvilltjejerkan.blogg.se Vi utmanar dem små pojkarna och ska bevisa att vi är bättre än dem ;) Heja oss!

Nu sitter jag som sagt på jobbet.. Snark! Slutar vid tre och då ska jag raka vägen hem och plugga. Kul? Usch nej. Ska hålla ett tal imorgon som jag inte skrivit ännu.. Måste försöka hinna med att plugga lite geografi med. Herregud vad jag längtar till skolan är slut!!

Pussokram.

RSS 2.0