30 september

Hej sötnosar! Klockan är snart tio och jag håller på att däcka här framför datorn så trött som jag.. Har inte sovit mycket i natt så det är kanske inte så konstigt. Hade dock en väldigt chill dag i skolan. Började klockan tio och då tittade vi på ps. I love you, en väldigt gullig film fast lite seg.. Men den passade ganska bra att titta på idag tyckte jag. När filmen var slut så slutade även skoldagen. Då var Joey snäll och körde mig och Frida till tågstationen så köpte vi tågbiljetter till höstlovet! Skönt att ha det gjort. Sen åkte jag och Joey vidare hem till mig för att sätta oss och plugga. Duktiga vi känner oss :)


Nu ikväll har jag bara legat hemma i sängen.. Tittat på tv, lyssnat på musik och tänkt tänkt tänkt.. Livet är så sjukt jävla orättvist. Jag önskar jag kunde göra något, men jag är så hjälplös. Det är det värsta.


the angels couldn't wait any longer


Vila i frid.

Sjukt vad jag är trött! Inte konstigt med tanke på att jag var uppe fem i morse och klockan börjar närma sig tolv.. Det har minst sagt varit en omtumlande dag. Kändes skönt nu ikväll att få prata lite.. Sen gick jag med Krille hem och hade lite kul där, sov och sånt. Höhö. Ska gå och lägga mig nu på en gång tror jag. Imorgon är det mentorsdag i skolan vilket innebär att vi bara ska se på film. Ganska skönt tycker jag. Godnatt.

♥ Vila i frid. Tänker på er..


29 september

Gooodmorgon! Eller morgon och morgon, jag har varit upp i några timmar nu! Ha, mellan fem och halv sex i morse kom Joey och sillen och hämtade mig och vi brummade iväg till skolan. Vi träffade Ebba, Jennifer, Albin och Jocke som redan var på plats. Där satt vi utanför skolan och köade och hade det mysigt med tända ljus! Hah. Det kom mer och mer folk och när klockan var tjugo i sju öppnade skolan och vi gick och satte oss utanför studentrummet! Halv åtta släpptes biljetterna och vi var längst fram i kön, skönt att ha sin biljett nu till första studenfesten! Kul det ska bli, hihi.

Har legat och sovit en stund nu inne i Oasen och om en halvtimme börjar jag min första lektion. Textkommunikation, usch! Är inte alls sugen på det. Sen har vi nog kommunikation, religion och svenska. Slutar runt fem. Det betyder att jag har varit i skolan i tolv timmar! Herregud, haha!

Ikväll skippar jag träningen för jag är alldeles för trött. Ska åka hem och lägga mig i sängen och sätta på en bra film! Jag känner mig lite halvdeppig, vet inte varför.. Men men! Nu ska jag nog snart gå och köpa något i kiosken, är lite hungrig.

Jag vill så gärna tillbaka!

28 september

Jag ska alldeles snart hoppa ner i sängen för att sova, men tänkte skriva lite här först.. Anledningen till att jag ska sova redan är för jag ska upp riktigt tidigt imorgon, helt sinnes tidigt faktiskt. Men men, vad gör man inte för att ha lite kul? Idag har det varit en grymt lugn dag, vilket jag behövde! Har bara varit hemma och slöat hela dagen, bortsett från två promenader.


come closer


27 september

Vilken jobbig dag! Kom hem ganska sent igår efter en rättså händelserik kväll, den var både possitiv och negativ. Men det mesta löste sig och jag hade i allmänhet väldigt roligt :) Men skulle som sagt upp och jobba idag vid halv tio, inte världens roligaste efter en utekväll precis men jag gjorde det och nu har jag precis vaknat efter att ha sovit en stund. Ikväll kommer Joey hit och gör mig sällskap, vi ska kolla på film och ta det väldigt lugnt tänkte vi.

.. somewhere in between of what's real and just a dream


26 september

Hej babe's! Idag har det varit en stressig dag, men ändå inte! Ha. Skola till ett sen en snabbis in till stan för att köpa lite nödvändiga saker till ikväll! Sen åkte jag och Joey hem till mig för att plugga men det blev inte mycket med det! Vi fikade, färgade håret och chillade istället! Haha. Sen åkte vi och tränade :)

Ikväll blir det fest! Vi är taggade till tusen och det ska bli en toppenkväll. Snart kommer tjejerna hem till mig och då blir det förfest innan vi ska vidare till förfest nummer två i stan. Vid tolvslaget drar vi oss till Underbar och där ska vi skaka våra rumpor tills sent ;) Sen blir det raka vägen hem och sova för imorgon ska jag jobba klockan tio. Puh!

Rockstars!

25 september

Godmorgon :) Idag är det torsdag vilket betyder snaart helg! Fan vad skönt. Men, först en döötråkigt torsdag och genomlida.. Har dans nu på morgonen i en timme, sen religion, kommunikation och till sist geografi. Slutar runt två. Då blir det shopping i stan! Hoppas för en gångs skull att jag hittat något. Ikväll blir det träning som vanligt, core och body jam :) Sen ska jag fan gå och lägga mig klockan nio idag och sova jättelänge för jag är så sjukt trött!

Ta oss tillbaka!

24 september

Godmorgon :) Om en liten stund ska jag promenera ner till stan för att ta bussen till skolan. Har en ganska chill dag idag, börjar klockan tio i tio och har tre lektioner och sen slutar jag vid tjugo i två! Solen lyser idag också, alltid roligare att gå till skolan då än när det regnar ;p Efter skolan händer det nog inte så mycket idag, liteplugg kanske.. usch. Men sen är det i alla fall träning ikväll! Först body pump och sen afro dance! :) Nu måste jag skynda mig till skolan. Ha en fin dag allihopa!
SPL 06 - förra skolavslutningen

23 september

Herregud vad jag är trött! Somnade ganska sent igår, kunde inte sova.. Sen var jag tvungen och gå upp tidigt idag också eftersom jag började redan åtta. Vaknade på så jäkla dåligt humör så det var inte sant. Webbdesign var dagens första lektion, rättså tråkigt men kom en bit på min hemsida.. Sen var det dans vilket jag inte alls kände för idag! Usch, det var inte alls kul. Sista lektionen var kommunikation, gjorde färdigt det sista på mitt arbete och lämnade in! :) Skönt att ha det ur världen.

Efter skolan åkte jag och Joey till hemköp för att köpa lite vindruvor och sånt smaskigt! Det var en skitäcklig gubbe som började dra i Joey, hallå liksom? Helt crazy. Aja, sen åkte vi hem till mig för att plugga. Tro det eller ej, men vi pluggade faktiskt! Den lilla myran åkte hem för nån timme sen och nu tänkte jag ge mig ut och övningsköra lite tror jag! Sen ikväll blir det bara att slappa i sängen framför min tv tror jag!


Underbar på fredag och vi är taggade! Ska leta efter en
ny klänning på torsdag, hade velat ha något sånt här!
Den är fin tycker jag :) vilka ska ut på fredag föresten?


22 september

Godmorgon! Sitter och äter lite frukost nu, börjar inte förrens vid tio idag :) Jag har en låång dag framför mig, skolan håller på till fyra-fem nångång och klockan halv sex börjar jag jobba. Hoppas jag hinner hem en sväng innan och äta lite..  Sen kommer jag nog inte hem förrens runt nio halv tio ikväll.

Helgen går så himla snabbt, tycker ni inte? ;O Helt sjukt. Känns som att det är vecka hela tiden. Jag tycker det ska vara hälften helg och hälften vecka. Det hade varit perfekt :) Vi har bara gått i skolan i en månad och jag längtar till lov och ledighet. Höstlovet är inte såå långt borta nu iaf! :D

Nu måste jag  hitta något att ha på mig. Ha en fin måndag :)

21 september

Godmorgon :) Vaknade för nån timme sen, skönt att sova liite längre idag i alla fall än resten av veckan.. Har precis ätit frukost med mamma och pappa, ha. Skönt som fan nu när inte lillebrorsan är hemma längre (a) fast han lär ju komma hem på helger då&då! Men men, mamma och pappa stack nyss iväg till vår stuga så nu är jag ensam. Tänkte passa på att plugga, ska skriva färdigt mitt arbete i kommunikation tänkte jag, och även läsa lite religion. Får se hur mycket jag pallar ;p Senare idag står body pump på schemat, är dock inte så sugen.. Aja, ska försöka hinna med och övningsköra lite också :)

Vilket pucko! Haha.

20 september

Hej sötnosar. Här sitter jag och äter upp godiset som blev över från bion igår, gottigt. Jag tycker alltid godiset är godare dagen efter! Har jobbat idag, som vanligt. Sjukt mycket att göra så direkt när jag kom hem somnade jag. Vaknade för en liten stund sen och har även hunnit äta lite :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är nog för trött för att festa så får bli något lugnt! Måste plugga en himla massa imorgon så orkar inte vara bakis då.. Det märks att skolan har dragit igån alltså, en massa inlämningar och bajs ska göras! Tur det är sista året nu alltså..

Det är en massa saker jag ska hinna med att göra nu under hösten känns det som! Först är det skola och jobb här hemma! Sen måste jag verkligen följa med upp till Stockholm snart och hälsa på lite släkt, känner mig alltid så taskig när jag inte hinner sånt! Vi ska också åka till Örebro och träffa Ayia napa folk. Sen ska jag planera in några dagar i Göteborg tänkte jag för att hälsa på min nya kusin! Och sen det absolut viktigaste, åka till min stjärna i Skåne. Får se när jag ska hinna med allt bara..
SAKNAR DIG


SPL 06

Nu sitter jag här precis ny duschad efter träningen! Kändes bra och träna idag, bra musik och var det :) Men joey fisapan svek mig och gick och köpte fiskar istället, haha! Håkan och Melitta ska dem heta :) Fint! Haha. Ska alldeles snart äta lite och sen iväg ner till stan för att gå på bio! Wanted ska vi se :) Det blir en lugn kväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon och jag vet att det kommer vara mycket att göra imorgon så gäller att vara pigg!

Idag var det dags för den första älgjakten för oss treor på Sannarp! Det gick riktigt bra för oss idag :D Hoppas vi vann. Får väl reda på reslutatet på måndag antar jag. Men många tror på oss, och det är ju bra :)


Här är vi, SPL 06. Vårat klassfoto detta året!


19 september

Godmorgon =) Sitter hemma hos seg-joey nu och är precis färdig. När Joey är klar ska vi gå ut med Millie och sen åka till skolan.. Uschh, orkar inte alla tråkiga lektioner idag! Men Joey påminde mig nyss att det var älgjakt idag i skolan och då blir det ju lite roligare! Hoppas nu vi vinner bara.

Efter skolan så ska jag nog hem och plugga lite sen blir det spinning klockan halv fem! Sköönt ska det bli, jag och joey fuskade ju igår och struntade i och träna, ha! Ikväll ska vi gå på bio, mysigt :D Nä, nu ska vi ut och skogsvandra.

Joey & jag.

18 september

Usch så jobbigt var att gå upp i morse! Var så himla trött. Men upp kom jag till slut och kunde åka ivög till skolan. Hade en timme dans först, sen tog jag bussen hem igen för orkade inte vara kvar i skolan på hålan! Har ganska mycket och plugga och det är svårt och sitta och koncentrera sig i skolan tycker jag.. Men ska tillbaka senare och ha en lektion i geografi.

Sitter i alla fall här nu med godaste proviva juicen, jag är typ beroende av sån juice. Så himla gott ;p Skriver på kommunikationsarbetet som ska lämnas in nästa vecka. Funderar även på om jag ska orka kolla på religionen.. Annars får jag ta det i helgen.

beach party!

Vi rymmer honey.

Jag är helt slut i hela kroppen och borde nog hoppa ner i sängen på en gång. SKolan idag var boring, som vanligt.. Usch. Det var inte bara lektionerna som tog mycket energi idag utan en massa annat snack. Ibland blir man bara irriterad alltså. Tränade sen ikväll och det gick ganska bra trots att min fot gör så sjukt ont, fattar inte vad som är med den! Men den verkar bli bättre i alla fall :)

Imorgon börjar jag tidigt, uh! Dans på morgonen, sen låååång håla eftersom vi har inställda lektioner och sen slutar dagen med geografi. Usch, det är det värsta jag vet. Sen blir det träning och kanske liten sleep over hos Joey! Mys :)

.. en dag ska vi rymma tillsammans, vi är bäst  ♥

17 september

Godmorgon! Ska alldeles strax gå ner till bussen och åka till skolan. Börjar tio i tio med webbdesign, sen geografi och naturkunskap. Usch vad tråkigt! Ikväll blir det tränings vilket ska bli skönt idag :) Har inte tränat på ett par dagar och det känns.. Så ikväll blir det först body pump och sen afro dance. Hoppas verkligen min fot klarar det, vill inte gå runt och ha ont. Dumma mig! Haha. Aja, nu måste jag springa! Ha en fin dag ♥

Igår kväll blev det en del teleonsnack med min fina vänner och jag blir bara så arg över hur vissa kan bete sig mot andra människor, herregud! Man gör inte så, man gör det bara inte. Tycker faktiskt synd om ALLA inblandade. Sjukt sinnes ju.

16 september

Idag hade jag bara två lektioner! Inte ens det typ. Började tio över åtta med webbdesign där vi bara satt och pillade lite med att skapa hemsidor. Sen hade vi Dans & Gestaltning där jag tyvärr inte kunde vara med pga. helgens händelser, ha. Min fot är lite svullen och sårig ;p Får hoppas den blir bättre tills på torsdag! Var dock tvungen att sitta kvar i skolan och skriva klart texten till textkommunikationen. Nu har jag egentligen en massa annat plugg och göra men jag känner inte riktigt för det. Men eftersom det inte är någon träning idag inplanerad så har jag ju tid på mig och fixa lite ikväll, om jag nu skulle få för mig det..

Ikväll ska jag nog övningsköra lite med pappa. Var ju ett tag sen.. Tycker det är så himla tråkigt det här med körkort, jag är ju inte ett dugg intresserad av det. Köra bil är väl okej och sådär, men teori? Fy fan vad tråkigt! Men det är väl bara bita ihop och göra det antar jag.
2009

15 september

Godmorgon :) Eller god förmiddag kanske man säger när klockan snart är tolv. Men i alla fall, vaknade för en timme sen ungefär och sen har jag inte gjort mycket. Ätit frukost bara. Börjar inte förrens klockan två idag, skönt. Slutar visserligen vid fem men men.. Ska träna sen också egentligen, men får se hur det blir med det. Har väldigt ont i huvudet. Det var en galen lördag, beror nog på det.

Titta vilken söt liten kusin jag har fått! ♥

13 september

Idag gick det väldigt snabbt på jobbet, sådana dagar gillar jag. När det är mycket och göra och timmarna bara flyger iväg. Gick upp en sväng till Frida efter jag slutat och hälsade på henne på hennes jobb. Grattis till ditt nya jobb hjärtat! :D Det kommer bli toppen. Sen åkte jag raka vägen hem och sov. Vaknde för en liten stund sen bara. Ikväll blir det utgång med Joey! Mjauu. Alltid lika trevligt alltså. Måste hoppa in i duschen och sånt nu, och även bestämma vad jag ska ha på mig! Sen får vi se var kvällen tar oss :)


Jag och Joey på väg till Kullaberg!


Mys hos Ulle.

Har precis duschat och allt sånt nu efter träningen, det var himla skönt och träna idag alltså :) Om en liten stund kommerm Joey och hämtar upp mig sen ska vi hem till Ulle. Ska ner en runda till stan då och möta Frida som ska lämna en film till oss innan hon ska iväg och provjobba, lycka till sötnos. Sen blir det nog ett litet stopp på hemköp också för morötter och dipp! Ett måste på en filmkväll ;) Vi ska laga tacos också tänkte vi :) Mums.

Kvällen blir alltså väldigt lugn. Kan ju passa eftersom jag ska jobba imorgon.. Men imorgon kväll hoppas jag på utgång! Är riktigt partysugen :) Är ni på tjejer?

Joey, jag tycker du är en väldigt konstig person. Hahaha <3



Ulle en solig dag på sin balkong!

12 september

Godmorgon! Ska alldeles snart gå ner till stan för att ta bussen till skolan.. Har en ganska så lugn dag idag, bara två lektioner så slutar runt elva. Men då ska jag och Joey nog stanna kvar och göra vårat naturkunskapsarbete och sen klockan ett har vi vårt lilla möte med carrebarre om projektarbetet.

Efter skolan är det spinning som gäller och ikväll hoppas jag på lite myskväll. Morötter med dipp, mums! Ska jobba imorgon så fest orkar jag inte med. Det får bli imorgon i så fall :) Nej, nu måste jag skynda mig.

Föresten, jag har fått en liten kusin! :) ♥


11 september

Hej sötnissar. Idag är det torsdag, jag gillar inte torsdagar.. Har varit ganska irriterad och trött hela dagen. Gick och la mig irriterad som fan igårkväll och hoppades verkligen på att jag skulle vakna upp på ett helt annat humör. Men tro fan att jag försover mig då och blir ännu mer irriterad. Som tur är va pappa fortfarande hemma så han kunde köra mig till skolan så jag inte missade dansen.

Klockan sex står träning på schemat. Först core och sen Body Jam :) Orkar inte riktigt egentligen, men man brukar ju känna sig piggare när man väl är där. Har ändå inget speciellt för mig idag så kan lika gärna träna.

7 år sedan, det är ju sjukt.

10 september

Så var ännu en skoldag avklarad. Det känns som om hela detta året är en enda stor nedräkning.. Känns så himla skönt att veta att efter studenten och allt det där så är jag färdig i skolan, jag behöver aldrig sätta min fot igen på Sannarpsgymnasiet. Herregud. Det är ju faktiskt lite skrämmande :O Vad händer sen liksom? Men det blir nog bra.

Dagen idag var i alla fall väldigt chill. Hade två lektioner bara, webbdesign och geografi. Slutade redan tolv :) Såna dagar gillar jag! Har städat lite på mitt rum nu när jag kom hem, det är alltid så himla stökigt. Förstår inte det. Ska nog faktiskt lägga mig och sova en liten stund snart för jag är ganska trött och ikväll väntar riktig hård träning. Först body pump och sen afro power dance. Kommer vara helt död efteråt, speciellt i armarna eftersom jag inte kört pump på sjukt länge! Men kul ska det bli i alla fall :)


I'm still a rockstar

Har nyss kollat på första avsnittet av top model säsong 10. Hur många säsonger ska dem göra egentligen? Börjar tröttna lite på det programmet nu alltså, men likt förbannat så sitter jag i soffan ändå och tittar! Det är kul och skratta åt alla konstiga personer som är med, ha! Ska nog alldeles snart gå och lägga mig faktiskt. Ligger efter med en massa sömn känns det som.. Har sovmorgon imorgon också, börjar inte förrens 9.50 :) Sen slutar jag klockan tolv också, så det kan ju inte bli bättre!
Ayia Napa - 2009 ♥

9 september

Sitter i skolan nu, har webbdesign. Eller egentligen inte eftersom jag har blivit flyttat till en annan grupp, men nej den vägrar jag att gå i alltså. Mitt schema skulle bli så jäkla dåligt isf och det orkar jag inte med. Är sjukt trött idag, känner inte alls för skolan. Inte blirl det bättre heller av att det regnar som faaaan ute. Usch.

Var på bio igårmed mamma. Mama Mia såg vi :) Den var faktiskt väldigt bra.. Inte min typ av film egentligen men men. Idag händer inget speciellt, ingen träning eller nått. Så skönt alltså. Vill bara hem och lägga mig i sängen. Men slutar inte alltför sent idag i alla fall, runt ett tror jag :)

♥ 2009

7 september

Har jobbat hela dagen även i dag så blev ingen träning för jag var alldeles för trött! Kom ju hem ganska så sent igår så det var lite jobbigt att jobba idag men det var ju bara fyra timmar så det var okej! :) Om en liten stund ska jag cykla ner till stan och möta upp Johanna och Frida, vi ska gå och äta på pios! Ulle och Frida skulle också med egentligen men de kunde inte ;( Så får bli vi tre bara. Gott ska det bli i alla fall! Nu måste jag skynda mig.

Gammal bild, men hittade ingen annan på oss tre! ;p

6 september

Åh så trött jag är! Har jobbat hela dagen idag och det var full rulle hela tiden så var helt slut när jag kom hem. Käkade lite och sen gick jag och la mig i sängen och somnade direkt. Så himla skönt. Nu är det fix och trix som gäller för ikväll är det utgång! Hoppas på en kanonkväll :) Det är ju såndär kulturnatt också så borde vara mycket folk i stan :) Nu måste jag sätta fart, snart kommer people hem till mig!

Party!

5 september

Har varit en väldigt skön skoldag idag alltså, började tio över åtta och slutade tio i elva. Två lektioner, perfekt! (a) Sen tänkte vi gå och äta eftersom matsalen öppnar klockan elva, men nu har dem satans matkorten börjat fungera så nu måste vi äta på vår bestämda lunchtid! Så himla irriterande. Så antingen fick vi stitta och vänta i skolan till klockan halv ett då vi egentligen ska äta eller så fick vi helt enkelt åka hem aphungriga! Vi åkte hem. Eller nä, jag och Frida åt på Hello! Fick i mig en jättegod köttfärspaj och massa god sallad!

Klockan halv fem är det dags för spinning :) Ska bli kuuul. Hoppas på riktigt bra musik idag, blir alltid mycket roligare då! :) Sen hem och duscha och ikväll blir det mys hemma hos Fridisen. Får bli en lugn kväll idag då det är jobb som väntar imorgon och det verkar även bli utgång på kvällen!


Modevisning på Grabbarna Grus ;)


Godnatt sötnosar.

Jag är helt sluuuut i hela kroppen! Jag har sån träningsvärk så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Jisses alltså ;p Träningen idag var superkul och det gick bra, trots träningsvärken! Den lär väl bli värre imorgon. Har duschat, ätit och kollat lite på tv sen jag kom hem. Tänkte hoppa ner i sängen för ett litet tag sen men då ringde Frida och hade roliga saker att berätta! Vi har nog lite jobb på G! Spännande alltså, kanske får provjobba redan imorgon. Vi får se hur det blir! Kul hade det varit i alla fall.. :)

För övrigt sitter jag och laddar ner en massa Ayia Napa musik och bara längtar tillbaka. Saknar det så himla mycket, går inte att förklara alltså. Men jag ska tillbaka, helt klart. Nä, nu är det sovdags! Börjar tio över åtta imorgon så ska upp tidigt. Slutar redan tio i elva eftersom att vi har eget arbete på naturkunskapen!

Godnatt!
Jag och Ulle på vårat hotell i Cypern!

4 september

Äntligen hemma från skolan! Slutade visserligen lite över två idag men kom inte hem förrens nu.. Var en ganska så chil dag idag ,dans på morgonen, sen kommunikation, religion och geografi.  Hade även ett möte med alla treorna i galaxen idag, blev lite snack om studentfesterna och sånt! Tråkigt att det inte släpps så många biljetter bara =/ men men, bara jag får en så :D ha. Och mina babe's såklart!

Idag blir det träning igen :) Trots att jag har en sån himla träningsvärk, herregud alltså. Ska köra först core och sen Body jam idag. Var sjukt längesen jag var på nått av de passen så det ska bli kul :) Jag är redan ganska trött så antar att när jag kommer hem blir det dusch och sen rakt ner i sängen, ha.

Snaaart helg! ♥

3 september

Hemkommen från skolan nu :) Joey var gullig och körde mig så jag slapp sitta och vänta på bussen en halvtimme! Hade bara tre lektioner idag, skönt! webbdesign, geografi och naturkunskap. Alltså, geografi. Jag avskyr det verkligen. För det första så kan jag ingenting som har med det ämnet att göra, och jag är inte ett dugg intresserad av det. För det andra så är läraren helt puckad i huvudet. Usch säger jag bara. Aja, senare på naturkunskapen fick vi i alla fall gör alite experiment och grejer :) Mycket roligare än att sitta och lyssna på nån tråkig fakta om regioner hit och dit.

Har lite att plugga nu i eftermiddag, ska skriva något brev till religionen imorgon. Bara lite kort om mig själv och vad jag tror händer efter döden och lite sånt! Går nog ganska så fort :) Senare ikväll blir det träning! Först ett pass Body pump och sen direkt efter Afro power dance. Ska bli skönt :)

På Black Hawk. Jag, Frida och Micke tror jag han heter.

2 september

Har varit en väldigt lugn dag idag alltså, vad nog precis vad jag behövde! Började dock tio över åtta i morse och hade webbdesign, inte världens roligaste precis. Satt bara och lekte med datorn lite. Sen hade vi kommunikation som vi hade i ungefär en kvart bara. Så fick gå hem redan vid tolv idag, riktigt skönt var det. Sen dess har jag inte gjort alltför mycket! Sovit en stund, pluggat lite och hjälpt mamma. Känner mig väldigt duktig faktiskt :)

Efter att Frida skickade över alla sina bilder från Ayia Napa till mig har jag bara suttit och tittat och tittat och längtat tillbaka. Herregud vad jag vill tillbaka, helt sjukt! Men jag ska tillbaka, och det kommer bli minst lika bra som denna gången.

Nä, nu måste jag nog städa lite på mitt rum. Ligger kläder överallt.. Som vanligt. Men nu när min lillebror har flyttat kan jag använda hans garderober också, ska lägga in sånt som jag inte använder så ofta som bara tar en massa plats! :)

Föresten, har inte Ida fixat min blogg väldigt fint? :) www.ifrankie.blogg.se


På väg till någon bar i Ayia Napa! Vi var så himla glada bara.

RSS 2.0