5 september

Har varit en väldigt skön skoldag idag alltså, började tio över åtta och slutade tio i elva. Två lektioner, perfekt! (a) Sen tänkte vi gå och äta eftersom matsalen öppnar klockan elva, men nu har dem satans matkorten börjat fungera så nu måste vi äta på vår bestämda lunchtid! Så himla irriterande. Så antingen fick vi stitta och vänta i skolan till klockan halv ett då vi egentligen ska äta eller så fick vi helt enkelt åka hem aphungriga! Vi åkte hem. Eller nä, jag och Frida åt på Hello! Fick i mig en jättegod köttfärspaj och massa god sallad!

Klockan halv fem är det dags för spinning :) Ska bli kuuul. Hoppas på riktigt bra musik idag, blir alltid mycket roligare då! :) Sen hem och duscha och ikväll blir det mys hemma hos Fridisen. Får bli en lugn kväll idag då det är jobb som väntar imorgon och det verkar även bli utgång på kvällen!


Modevisning på Grabbarna Grus ;)


Kommentarer
Postat av: Hannis

Halloj, hittade din blogg via min kusin emelie b. Såg att du varit på cypern. Grabbarna Grus var ett urskönt uteställe - var ni på blue moon ? : ) Riktigt skoj de med.

2008-09-17 @ 12:38:58
URL: http://johannamari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0